Moslims herdenken ‘Palestijnse Holocaust’ toch op 4 mei

Screenshot_7

De herdenking van de ‘Palestijnse Holocaust’ op 4 mei gaat toch door, alleen niet in de Al-Amalmoskee in Hilversum. De organisator gaat op zoek naar een andere locatie.

Het Platform Bewust Moslim zegt dat de herdenking op een geheime locatie zal zijn, meldt de NOS. ‘We voelen ons genoodzaakt deze werkwijze te hanteren, om te voorkomen dat de gemeente weer druk zal uitoefenen op de locatiehouder om zo het evenement te annuleren,’ zegt de organisator.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

24 reacties op Moslims herdenken ‘Palestijnse Holocaust’ toch op 4 mei

 1. Monalisa zegt:

  Deze zou hebben plaatsgehad!!! bij de stichting van de staat Israël in 1948. ik ben niet thuis in deze materie heb er wel over gelezen, maar wat zij beweren dat weet ik niet, toen was 5 jaar

  Like

 2. Lis zegt:

  Dit is geen herdenking. Dit is een bewuste provocatie en het zoveelste voorbeeld van een gestaag verder gaande islamisering. Wat een walgelijke toestand!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lis: 09.04. uur. Precies Lis, het is pure PROVOCATIE van deze mensen. Steeds weer een stap verder, op weg naar de islamisering van Nederland! Er waren en zijn slechts 2 politieke partijen tegen ISLAMISERING, de PVV en de SGP!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Niets kan echt geheim blijven, ook niet als de locatie kort voor aanvang wordt bekendgemaakt. De politie moet hiertegen optreden, zodra ze zicht hebben op de plek waar de zogenaamde herdenking zal plaatsvinden. Verbieden, als deze bijeenkomst samenvalt met onze Dodenherdenking, dat is het enige wat van belang is. Laten ze maar een andere datum kiezen om deze ‘herdenking’ te houden. Het is een belediging als daarvoor de 4e mei gebruikt wordt. Met deze datum hebben ‘Palestijnen’ niets te maken!!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Weet je wat in dit geval misschien nog de meest effectieve reactie zou zijn? Een dikke middelvinger opsteken en zeggen: Jullie doen maar. Maar dan ook verder volledig negéren, die hap.
  De media geven er weer te veel aandacht aan; dat is precies wat ze willen.

  Like

 5. janfreak zegt:

  De moslims hebben het altijd over respect, daarom geeft een man een vrouw ook geen hand, dat is uit respect voor een vrouw zeggen ze dan. Nu, als ze inderdaad op 4 mei die bijeenkomst houden dan durf ik te beweren dat het begrip respect hen volkomen vreemd is. En dat ze het lef hebben om het de Palestijnse Holocaust te noemen vind ik helemaal een gotspe.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Respect is hen met ALLES vreemd: Het bezigen van dat woord maakt voor hen slechts deel uit van de Taqiyya.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Respect is wat zij van ons eisen, ook zonder er iets voor te doen, maar dat zullen zij ons nooit geven.

    Like

 6. Thomasson zegt:

  Indien de organisatoren nog niet zijn uitgekomen over een geschikte locatie waarin zij de Palestijnse herdenkingsdienst willen houden, kan ik ze, met genoegen, een handje daarbij helpen. Hier zijn paar suggesties: a) de afvalberg v.h. firma Van Vliet in het Westland. De meeuwen zorgen voor gratis muziek, b) naast de bassins van het Water Rioleringsbedrijf Loosduinen. Het odeur van drijvende drollen, geeft extra geestelijk verruimende dimensie aan de bijeenkomst. Men kan het beschouwen als wierook in een kerk. Verder zijn er, hier ter lande, nog wat plaatsen die als geschikt kunnen worden aangeduid. Bijvoorbeeld die in de
  Papaverweg 13, 1032 KE AMSTERDAM.

  Like

 7. Rick zegt:

  Worden daar toevallig óók kransen gelegd??
  Kunnen “we” daarmee lekker gaan voetballen 🙂

  Like

 8. tjonge zegt:

  kijk, zo kennen wij de moslims weer, keihard de autochtonen schofferen ! vooral nog die oudjes die 40/45 hebben mee gemaakt, vooral keihard die mensen in hun ziel raken.
  nou, mijn respect hebben jullie hoor (not).

  ga toch ajb allemaal naar syrie strijden en blaas jezelf op pleuris tuig !!

  Like

  • Monalisa zegt:

   tjonge die oudjes die 40/45 hebben mee gemaakt, die drogen op er zijn er nog een paar van over maar het gaat om die kinderen die net voor en in de oorlog geboren zijn, die willen nog graag hun oude Family gedenken net zo als ik mijn vader elke dag gedenkt die jammer genoeg in het laatste jaar 1944 is gestorven door een kogel.

   Like

 9. Thomasson zegt:

  @Monalisa
  Hartelijk dank voor uw link. Ik was al lange tijd op zoek naar dit bericht. Nu heb ik het eindelijk in mijn documentatie.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Thomasson als u die link in google in zet komen er meer antwoorden naar boven niet alleen van Adam, over het voetballen van de kransen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s