Ongecontroleerde driftkikker: de woedeaanvallen van Mark Rutte

Screenshot_8

Naar de buitenwereld is het een goedlachse, altijd optimistische man, maar mensen die met Mark Rutte moeten werken, weten van zijn woedebuien. Net als zijn voor-voorganger Wim Kok kan Mark Rutte zo boos worden dat hij ongecontroleerd de verschrikkelijkste dingen zegt.
Dat is mogelijk de verklaring voor het feit dat EU-president Van Rompuy zegt dat Rutte in 2012 dreigde uit de euro te stappen en dat Rutte zegt van niets te weten.
Onlangs openbaarde ex-minister Gerd Leers in de Volkskrant dagboekpassages over zijn moeizame jaren onder Rutte I. Na een misverstand over een tweet zou de VVD’er uit zijn dak zijn gegaan. ,,Rutte foetert en is helemaal boos,” schreef de CDA’er. ,,’Ik heb het met je gehad’, zegt hij tot twee keer toe.” Leers vond uiteindelijk troost bij andere ministers: ,,’Ach ja’, zeggen ze, ‘het treft ons allemaal’.”

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ongecontroleerde driftkikker: de woedeaanvallen van Mark Rutte

 1. Monalisa zegt:

  dank

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ,ben benieuwd , wat een kutsmoes deze lul eerdaags verzint ,

  ALS HIJ EERDAAGS OP HET SCHAVOT STAAT , BIJ DIE GESLEPEN GUILLOTINE ??

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Bob dat tafereel zou ik graag óók willen zien, hoe de stampvoetende met zijn woede uitbarstingen geen raad wetende slungel Rutte, het koele scherp geslepen staal net nog een paar milliseconden in zijn zwanen-nek voelt neer dalen. Maar ik denk dat eerst alle vrije radicalen en non-conformisten die ongegeneerd hun meningen ventileren op sites zoals hier, er eerst aangaan.

   30.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

   https://ejbron.wordpress.com/2012/07/22/de-komende-staat-van-beleg/

   http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99!/staatvanbeleg.htm

   http://shariaunveiled.wordpress.com/2013/06/19/why-did-the-u-s-government-recently-purchase-30000-guillotines/

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Heeft men wel eens gefilosofeerd hoe dictatoriale overheden die de beschikking hebben over een aantal zeer besmettelijke virussen zoals de Spaanse griep die aan het einde van de Eerste Wereld Oorlog ook in Nederland dood en verderf zaaiden?

   De Spaanse griepepidemie van 1918

   In de zomer van 1918 stierven in Nederland de eerste mensen aan de Spaanse griep. In andere landen waren reeds duizenden mensen aan deze virusziekte overleden. Waar de ziekte precies is begonnen is niet duidelijk. Het eerste gedocumenteerde geval is dat van soldaat Albert Mitchell, die zich op 11 maart 1918 ziek melde in Fort Riley in de staat Kansas in de Verenigde Staten. De ziekte verspreidde zich met zeer grote snelheid door de wereld. Vanuit de Verenigde Staten naar het Oosten en vandaar uit weer terug naar het Westelijk halfrond. De Eerste Wereldoorlog was nog aan de gang en door de censuur kwamen eerst weinig berichten naar buiten over de ziekte. Alleen in Spanje, dat niet aan de oorlog deelnam, werd in de pers veel aandacht besteed aan de epidemie. De virusziekte werd in ander landen daarom al gauw de Spaanse griep genoemd. Lees verder >>>

   http://www.w8.nl/spgriep.htm

   Uitbraak 30% dodelijke MERS-virus Saudi Arabië en Egypte
   Het MERS-virus verspreidt zich snel door de lucht en is daardoor extreem besmettelijk.

   In Saudi Arabië raken steeds meer mensen besmet met het uiterst gevaarlijke MERS-virus (Middel East Respiratory Syndrome), dat inmiddels ook Egypte heeft bereikt. Het aantal infecties is in een maand tijd met 73% gestegen. Van de 339 bevestigde slachtoffers zijn er maar liefst 102 overleden, bijna 30% van het totaal. Belangrijkste oorzaken van de in de maak zijnde epidemie –misschien zelfs pandemie-: tekort aan goede voeding, een verzwakt immuunsysteem, systematisch misbruik van antibiotica en het vele vliegverkeer, waardoor het extreem besmettelijke virus zich razendsnel kan verspreiden. Ergste van alles is dat er géén medicijn voor bestaat.

   Geen medicijn en zeer besmettelijk

   Geen enkel antibioticum, vaccin of wat voor behandeling of kuur dan ook is opgewassen tegen het MERS-virus. Een sterftepercentage van 30% wordt door alle experts als buitengewoon alarmerend gezien. Aan influenza (griep) overlijdt gemiddeld slechts 1 op de 1000 patiënten.

   MERS is bovendien zeer besmettelijk. Het virus verspreidt zich door de lucht en kan ook zonder direct contact op andere mensen overspringen. Daarnaast is er een lange incubatietijd van 3 tot 14 dagen, waardoor het virus ongemerkt een groot aantal slachtoffers kan maken. Niesen is één van de eerste symptomen, waardoor het besmetten van anderen nog sneller gaat.

   Chronisch zieken

   Vooral mensen die al chronisch ziek zijn –zoals diabetici, mensen met hoge bloeddruk en andere hartaandoeningen, nieraandoeningen, longziekten, obesitas, kanker-, lopen gevaar, maar ook rokers en mensen die steroïden gebruiken moeten extra oppassen. Ook verplegers in ziekenhuizen hebben een hoger risico te worden besmet; onder hen is het sterftepercentage 7%. (2)

   Hoog sterftecijfer ‘voordeel’ Lees verder >>>
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Uitbraak-30-dodelijke-MERS-virus-Saudi-Arabi-en-Egypte

   Nederlandse wetenschappers hebben één van de gevaarlijkste virussen vervaardigd: een zeer besmettelijke variant van H5N1.

   Onderzoeker Ron Fouchier noemt het in een interview met ScienceInsider “waarschijnlijk één van de meest gevaarlijke virussen die je kunt maken”. Zijn onderzoeksteam heeft het virus vervaardigd. Het is een genetisch aangepaste variant van H5N1: beter bekend als het vogelpestvirus dat ook mensen kunnen krijgen. De onderzoekers hebben het zo aangepast dat het virus nu van fret op fret (dieren die vrijwel precies op dezelfde manier als mensen op griepvirussen reageren) overdraagbaar is.

   Miljoenen doden
   Wat de onderzoekers hebben gedaan is eigenlijk de ergste nachtmerrie van veel overheidsinstanties. Een dodelijk griepvirus creëren dat niet alleen van vogels op mensen kan worden overgedragen, maar dat in theorie ook van mens op mens kan worden overgedragen. Als zo’n virus ‘in het wild’ zou opduiken, zou het gemakkelijk miljoenen doden kunnen veroorzaken. Lees verder >>>

   http://www.scientias.nl/een-van-de-gevaarlijkste-virussen-ooit-gemaakt/50671

   Like

 3. Lis zegt:

  Om leren gaan met eigen emoties en woede kunnen beheersen… Zijn dat geen eigenschappen die aanwezig behoren te zijn bij iemand die een land bestuurt (of denkt dat hij daarmee bezig is)? Dat uit de school klappen van andere politici is ook niet fraai. En maar commentaar hebben op Geert Wilders. Maar goed, Markie Pinokkio is toch allang door de mand gevallen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ongeschikt dus als Minister-President! Als je voor de camera en in het openbaar de jolige Fox Terriër uithangt, maar achter de schermen je frustraties regelmatig niet in de hand kunt houden, dan ben je niet geschikt voor deze zware functie.
  Waarom moet een Minister-President eigenlijk geen psychologische test ondergaan? Of een stevige stress-test? Nu moeten we maar afwachten wie 4 jaar lang (als alles meezit) de touwtjes in handen heeft.

  Like

 5. Harry zegt:

  Nou maakt onze MP zich ook al schuldig aan discriminatie , ” droplul ” is gewoon een eufemisme voor een grote zwarte plasser van een neger , daar ga je iemand toch niet mee beledigen , met zo’n bestiaal aandoende slurf ?
  Is het al niet erg genoeg dat die mensen zwart zijn ? En dan nog een onderdeel er bij slepen waar bij die groep het overgrote deel van de bloedstroom heen gedirigeerd wordt in plaats van naar de hersenen . D’ as ook al zo zuur .
  Dubbel gehandicapt , zijn ze .
  Schande , Rutte !
  Smerige racist !

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat er iets fout zit bij dat ventje weten we al heel lang, maar ja, bij welke politieker zit niets fout?
  Een mens met een eergevoel en kennis gaat NOOIT in de politiek, politiek staat gelijk aan profitariaat via misdaad, mensen beliegen en bedriegen is een misdaad en mensen verraden is zelfs een zeer zware misdaad waarvoor de zwaarste straf nog te licht is.
  In Vlaanderen zitten we ook met dergelijke brulapen die maar een doel voor ogen hebben nl. Lullen en zakken Vullen.
  Op 25 mei krijgen die huichelaars een pandoering zodat ze er dik bescheten bij zitten er zal gebrek zijn aan pampers, ba, ha ha ha ha ba.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Ik ben geen psychiater, maar heb wel tamelijkveel ervaring met lieden die later gestoord bleken te zijn. Volgens mij is deze minkukel ten eerste een pathologische leugenaar en zitten er psychopatische trekjes (zeg maar gerust: trekken) aan hem.
  Mijn God, waar hebben we het aan te ‘danken’ dat we opgezadeld zijn met zó’n minister-president en de bende ja-knikkers rondom hem …

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De man heeft inderdaad een behoorlijke afwijking en zal nog veel ellende veroorzaken voordat hij af zal moeten treden. maar alle beetjes helpen! Het zal nog veel erger worden voordat het volk het echt begrepen zal hebben! Zo is het nu eenmaal.

   Like

 8. Wans Horst zegt:

  Rutte c.s. zijn optimaal ingesteld op het ego, een randvoorwaarde binnen de oude politiek. Rutte krijgt acute depressie op het moment dat zijn leven anders loopt dan hij zichzelf had voorgehouden. Een en ander heeft hij afgekeken van mensen zoals Steve Jobs, die tijdens zijn leven ook werd verheerlijkt. Jobs blijkt echter het leven van werknemers over de gehele IT-industrie moeilijk te hebben gemaakt door regelingen te treffen met andere grote concerns zodat zij elkaars werknemers niet zouden inhuren, daarover loopt nog een rechtszaak in Amerika.

  Zo ook zal blijken dat de populaire Mark Rutte een wolf in schaapskleren is, wat uit dit artikel al doorschijnt en wat we dagelijks mogen ervaren waar we maar kijken.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Die woede-aanvallen zijn één aspect, maar kennelijk beschikt hij toch niet over het lef om naar aanleiding van die woede-aanvallen een debat te durven aangaan. Dus een heroïsche inslag steekt er niet werkelijk achter bij hem.
  Rutte een wolf in schaapskleren…….Tja, maar dan toch een tamelijk lafhartige wolf als het er op aan komt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wees gerust, Theresa, Rutte weet heel goed dat hij ’n belangrijke afwijking heeft.
   Vandaar ook dat typische sussende gedrag na afloop van zo’n aanval. Als je weet hoe zijn jeugd is geweest met zijn moeder die in een jappenkamp is overleden en daarna… dan is e.e.a. wel begrijpelijk. Overigens is de omschrijving van een zogenaamde: “goedlachse Rutte!…”SIC! helemaal fout. Kijk naar de krampachtige manier waarop hij zijn gezicht vertrekt.
   Ik zeg altijd maar: “de grijns van een krankzinnige.” En zo is het ook in belangrijke mate!

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Dat toont het ware karakter, van onze nationale PINOKKIO M.Rutte. Het pluche is alles voor deze pathologische leugenaar, en principes gooit hij overboord, als hem dat zo uitkomt. Ik blijf beweren dat we worden geregeerd door CRIMINELEN en GEKKEN! Welke de grootste groep uitmaken, dat weet ik niet, maar wel dat het de waarheid is. Wat een land!

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Driftbuien verwacht je bij kleuters en pubers!Is hij ergens in een fase blijven steken?Ik denk het wel!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Hij heeft nog ADHD een pilletje te kort ingenomen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat heet: Bea (Bilderberg) schijnt ze ook te hebben! En hoe!
   Kwestie van te veel over het paard getild zijn door je omgeving denk ik.

   Like

   • Monalisa zegt:

    met die leu, heb ik het niet zo, maar ze zijn er!, en ze betalen geen belasting hij vangt 800,000 belasting vrij, hij word onder houden van ons geld (BELASTINGCENTEN) en dan zijn aandelen samen met mamma. Oja ik vergat de toelage van maxima die is ook al te hoog + die bijbanen waar ze geld voor vangen.

    Like

   • Oliebolie zegt:

    Hij zal waarschijnlijk niet genoeg sex hebben, of zo. Dat krijg je er van.

    Vandaar dat ik zelf zo relaxt ben gewoonlijk !

    🙂

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ahum…. van mensen die zich daar op voorstaan, is bekend dat ze groot gebrek lijden!! 😦 😆

    Webmaster

    Like

   • Oliebolie zegt:

    Goed om aandoeningen van hart en bloedvaten te voorkomen nochtans, en dus ook stijgende bloeddruk preventief tegen te gaan ! Joggen is onzin, want mensen zijn evolutionair niet gemaakt om lange afstanden te lopen en gelukkiger wordt je er ook niet van.

    🙂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Oliebolie hij wipt meer dan jij en ik.

    Like

 12. Jan zegt:

  Rutte: narcistische persoonlijkheidsstoornis
  Narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) wordt gekenmerkt door een overdreven gevoel eigenwaarde (zelfrespect), een sterke behoefte aan bewondering, behoefte aan macht en een laag inlevingsvermogen. NPS is nauw verbonden met egocentrisme. Personen die lijden aan NPS kunnen in eerste instantie overkomen als charmant en interessant, maar als relaties langer duren blijkt vaak hun egocentrisme een ernstig obstakel te zijn. Ze eisen vaak een voorkeursbehandeling en als dit niet gebeurt voelen ze zich snel gekrenkt of ondergewaardeerd. Hierdoor zijn ze vatbaar voor depressieve verschijnselen. Ook kan hun kwetsbaarheid tot WOEDEAANVALLEN leiden.
  Kenmerken o.a.:
  – De persoon gedraagt zich arrogant. Ze voelen zich superieur en boven de wet verheven. Ze worden kwaad als ze worden tegengesproken door mensen die ze minderwaardig beschouwen.
  – De persoon is manipulerend en gebruikt anderen om zijn doel te bereiken.
  http://www.psychologische-manipulatie.nl/Stoornissen.html

  Like

 13. leo zegt:

  Narcisme ( woede aanvallen zijn een kenmerk van deze geestesziekte )is de meest erge vorm van KRANKZINNIGHEID die door de narcist zelf onzichtbaar en onopmerkbaar onder controle gehouden gehouden kan worden voor zijn omgeving. Narcisten maken altijd slachtoffers !!!
  Ze zijn nog sluwer en gemener, dan het water van de zee diep is.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 17.17. uur. Rutte, past precies in het profiel, Jan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s