PVV-vragen over arrestatie Britse politicus

PVV grootVragen van de leden de Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de arrestatie van een Britse politicus wegens het citeren van Winston Churchill:

1) Kent u de berichten “Paul Weston – Victim of Sharia: Arrested For Quoting Winston Churchill” en “Arrested for quoting Winston Churchill: European election candidate accused of religious and racial harassment after he repeats wartime prime minister’s words on Islam during campaign speech”? (*)

(2) Bent u het met ons eens dat de arrestatie van de politicus Paul Weston een grove schending is van de vrijheid van meningsuiting en getuigt van dhimmi-gedrag? Zo nee, waarom niet?

3) Deelt u de mening dat deze gebeurtenis niet op zichzelf staat, maar exemplarisch is voor de staat van belegering waarin de vrijheid van meningsuiting zich bevindt door de opmars van islamcensuur in het Westen? Zo nee, waarom niet?

4) Kunt u bevestigen dat Paul Weston een tweejarige gevangenisstraf riskeert wegens het simpelweg voorlezen van een gedeelte uit Winston Churchill’s boek “The River War” over het militante en sociale achteruitgang bewerkstelligende karakter van de islam? (**)

5) Wilt u bij de Britse minister van Justitie aandringen op onmiddellijke buiten vervolging stelling van Paul Weston? Zo ja, wilt u de Kamer op de hoogte stellen van de Britse reactie? Zo nee, waarom niet?

6) Wat gaat u doen om te voorkomen dat de vrijheid van meningsuiting zowel nationaal als internationaal op de islamitische slachtbank van moslimintolerantie wordt geofferd?

7) Bent u bereid in internationale gremia aandacht te vragen voor het gevaar dat antiracismewetten en strafrechtbepalingen over belediging van geloof en/of groepen misbruikt worden om kritiek op de islam de mond te snoeren?

8) Op welke wijze gaat u de strijd voor behoud van de vrijheid van meningsuiting vormgeven, mede in het licht van de voorgenomen toenadering tot de Organisatie Islamitische Samenwerking, die immers streeft naar een internationaal blasfemieverbod en de aanjager is van het knevelen van de vrijheid van meningsuiting in Westerse landen onder het mom van de strijd tegen ‘islamofobie’?

(*)
www.rightsidenews.com & www.dailymail.co.uk

(**)
http://libertygb.org.uk

Screenshot_4

De arrestatie van Paul Weston van Liberty GB

Bron:
PVV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV-vragen over arrestatie Britse politicus

 1. Cathja zegt:

  Een grove schending van de vrijheid van meningsuiting! Internationaal zou hier grote verontwaardiging over moeten zijn.
  Helaas vernemen we niets uit de media over deze kwestie. Diep treurig! Zou ook Margaret Thatcher niet geciteerd mogen worden, zonder gevolgen? Zij had ook vaak hele kernachtige uitspraken.
  Ik ben benieuwd met welk fout argument de minister m.b.t. deze arrestatie op de proppen komt.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Er moet antwoord gegeven worden op kamervragen, maar het zijn maar al te vaak ontwijkende politiek correcte antwoorden die de vraagsteller op geen manier recht doen. De beantwoording van kamervragen is het instrument van de Tweede Kamer om een vinger aan de pols te houden en zijn eigenlijke taak, het controleren van de regering, vorm te geven. In feite is de overdaad aan politiek correcte onzin-antwoorden al een motie van wantrouwen tegen de betreffende minister waard! De minister geeft aan (een deel van) de kamer niet serieus te nemen en als de PVV dat gedoogd neemt zichzelf ook niet serieus.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Kamervragen hierover? Uitstekend! En zeker deze! Alleen zou ik zo ontzettend graag weten óf en zo ja wèlke antwoorden er op gegeven worden! Zouden we dat op de één of andere manier ook nog vernemen?

  Like

 3. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  EU Dictatuur ten voete uit.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Voorgenomen samenwerking met islamitisch schorem?Hoezo?Waarom?Echt niet!We moeten nu toch echt haast maken om ons ongenoegen kenbaar te maken!Het lijkt wel of er iedere dag iets nieuws wordt bedacht om ons te knechten.Ten strijde!

  Like

 5. treintrien zegt:

  Dit is echt een schande!
  Mag je de “Rivers of Blood’ speech van Powell nog wél citeren?
  Als we die mafklappers nou zouden vertellen hoe (slechts één voorbeeldje) Flaubert over die mohammedanen dacht, zouden deze verdwaasden dan weer gaan oproepen tot hitleriaanse boekverbrandingen? Of zouden ze zo ver (nog) niet durven gaan?

  Nou ik er zo over nadenk, zijn de énige historisch relevante figuren in de geschiedenis van Europa die positief waren over de islam:
  1) Jung ( maar die had geloof ik sowieso een hekel aan vrouwen, verklaart een hoop)
  2) De meest succesvolle leider van de Europese Unie ;): Adolf Hitler. (en die had een hekel aan Joden, wat de andere belangrijkste pijler van de islam is.)

  Alleen dát zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen.
  Maar linksige lui zijn ziende blind en horende doof, blijkbaar.
  Triestig.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Koran zerrissen – Fußball-Fans müssen zahlen

  Zwei Fuball-Anhängerinnen in England sind für das Zerreißen eines Korans im Stadion verurteilt worden.

  Sie hatten in der englischen Fußball-Zweitliga-Partie des FC Middlesborough bei Birmingham City am 7. Dezember 2013 ein Exemplar des Korans zerrissen und anschließend die Papierschnipsel in die Luft geworfen.

  Ein Gericht in Birmingham befand die beiden Frauen am Donnerstag wegen einer schweren Störung der öffentlichen Ordnung für schuldig. Julie Phillips wurde zu einer Strafe von 730 englischen Pfund (knapp 890 Euro) verurteilt, Gemma Parkin muss 620 Pfund zahlen.

  Die Frauen hatten vor Gericht behauptet, sie hätten nicht gewusst, dass es sich bei dem Buch um den Koran gehandelt hätte! Phillips habe nur Konfetti in die Luft werfen wollen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Van mij mogen alle korans ter wereld eenmalig tot confetti worden versnipperd, in de lucht worden gegooid en door de wind meegenomen worden!
   Herdruk voor altijd verboden natuurlijk.

   Like

 7. lucky bee zegt:

  De super rijken uit Brunei kopen nu heel London af; zo dat binnen kort in London aleen maleyers kunnen wonen.De enige remedie hier tegen? dump de Commonwealth in de afval berg zo spoedig mogelijk.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  .
  TIM BURTON: Another British LibertyGB member who was arrested for calling out a Muslim thug

  http://www.barenakedislam.com/2014/05/02/tim-burton-another-british-libertygb-member-who-was-arrested-for-calling-out-a-muslim-thug/


  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s