Radicale islamieten van alle (Europese) landen verenigen zich in Syrië

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Onofficiële schattingen spreken van tussen de 2.000 en 5.500 radicaalislamitische strijders uit Europa die op dit moment deelnemen aan de Syrische burgeroorlog aan de kant van radicaalislamitische terreurorganisaties zoals Al-Qaida of het Al-Nusra-Front. De “Europeanen” zijn meestal jonge mannen met een Arabische afkomst, die of via sociale media en islamitische internetsites gerekruteerd, of in het milieu van moskeeën doelbewust voor de strijd in Syrië aangeworven werden.

In Oostenrijk werd onlangs de zaak van twee jonge meisjes van Bosnische komaf uit Wenen bekend, die kennelijk van huis weggelopen en via Turkije naar Syrië gereisd zijn om daar voor de islam te vechten. Media berichten over tot 100 “Oostenrijkse” strijders in Syrië. Het is echter onduidelijk waarop deze informatie is gebaseerd. Gelijksoortige cijfers over zogenaamde terreurtoeristen zijn ook in andere Europese landen te vinden. Zo zouden er bijvoorbeeld tot 300 strijders uit Duitsland, 200 uit België, 700 uit Frankrijk, 200 uit Groot-Brittannië en tot 600 strijders uit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland aan de burgeroorlog in Syrië deelnemen.

Westerse ondersteuning voor terreurtoerisme?

Wat vooral opvalt in verband met het terreurtoerisme is dat er van westerse zijde schijnbaar niets wordt ondernomen om het vertrek van de strijdlustige westerse Jihadisten te verhinderen. Bij westerse geheime diensten zijn deze praktijken al lang bekend, het enige waarover men zich tot nu toe echter zorgen maakt zijn de terugkerende geradicaliseerde strijders, van wie gevreesd wordt dat zij in hun westerse landen terreuraanslagen kunnen plegen.

Ook stuit men in de massamedia steeds opnieuw op begrip en sympathie in de berichtgeving over zogenaamde “vrijheidsstrijders”. De in de media steeds opnieuw genoemde route voor het vertrek naar Syrië via Turkije wordt schijnbaar noch van Europese noch van Turkse zijde effectief bewaakt, zodat westerse strijders via de Turkse grens Syrië kunnen binnensijpelen. De “Europese” strijders in Syrië handelen zo openlijk, dat ze zelfs op de radio en in andere media vertellen dat zij in Syrië voor de oprichting van een “God-staat” en tegen de democratie vechten.

Turkije laat de Jihadisten zonder problemen binnensijpelen

Van officiële zijde wordt nu steeds meer de zorg uitgesproken dat geradicaliseerde strijders na hun terugkeer hier in Europa terreuraanslagen kunnen plegen. Dat de Syrische Assad-regering en haar ondersteuners het op den duur als oorlogsdaad kunnen beschouwen wanneer duizenden westerse strijders de burgeroorlog in Syrië verder aanwakkeren, heeft men in de westerse hoofdsteden tot nu toe kennelijk nog niet bedacht.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, EUSSR, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Turkije, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Radicale islamieten van alle (Europese) landen verenigen zich in Syrië

 1. Maarten zegt:

  Wij mogen het ‘radicaal’ vinden, maar voor de mohammedanen zelf is het dat in het geheel niet.
  Gaat feilloos volgens de voorschriften die aan hun onderwerping verbonden is.

  Like

 2. Rick zegt:

  Herhaling is de kracht van de reclame 😉
  Dus nog maar eens en geheel off-topic:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/iedereen_telt_mee.html
  Er wordt nog steeds driftig gezocht naar “stemmentellers”.
  Mooie kans voor “ons” om buiten het vol pennen van kritische fora;
  óók dáádwerkelijk eens iets te doen!! 😉 🙂

  Like

 3. Rick zegt:

  Maar er is natuurlijk nog meer goed nieuws 🙂
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Uitbraak-30-dodelijke-MERS-virus-Saudi-Arabi-en-Egypte
  Met een beetje mazzel slaat het over naar Syrië en overige booslim landen. En niet zeuren a.u.b., want dit is simpelweg allahs wil 😉

  Like

 4. Ekster zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat dit allemaal maar kan. Turkije zou keihard geboycott en gestraft moeten worden net zolang totdat men daar eens begint die terroristen aan de grens tegen te houden en te bestraffen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En onze regering, net als in de rest van Europa, vinden het geweldig. Deze vuile verraderskliek, van liberalen, socialisten en christen-democraten, helpen er aan mee, dat deze HAATJURK STRIJDERS, na teugkomst HIER “LOS GAAN”. Bewust is men bezig deze HAATBAARDEN de macht te geven. En als dat geen COMPLOTN IS dan weet ik het niet meer!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  COMPLOTN = COMPLOT!

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Tussen 2000 en 5500,uit Europa!!!En als ze niet kapot worden geschoten,komen ze terug om hier de beest uit te hangen!Met medewerking van diverse regeringen en hordes “hulpverleners”;En wij moeten dat betalen,ook nog!

  Like

 8. jans zegt:

  Moslim tuig is heilig volgens de islam. De stink socialisten knuffelen dit tuig alleen maar en halen nog meer van dit tuig het land binnen. De hard werkende burger mag opdraaien voor deze destructive religie en socialitische politiek. Landveraders zijn het, ik investeer geen rooie cent meer in dit land.

  Like

 9. Syrier zegt:

  Ik weet niet wat de agenda van de westerse landen is maar zo is europa verlost van deze idioten ,die aan de lopende band worden gedood door het leger en alawietische strijders.
  Er zijn er meer dan 100.000 van deze lieden uit 85 verschillende landen.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Dood aan alle Europese Jihadisten.

  Like

 11. Robbie zegt:

  Natuurlijk steunen de socialisten dat tuig, waar moeten ze anders nog hun stemmen gaan halen bij de verkiezingen??, het is in Belgie al net zo!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s