Slangmensen adviseren de EU over Israël

Screenshot_10

Les 1: het is altijd de schuld van de Israëli’s. Les 2: het is altijd de schuld van de Israëli’s. Les3: het is altijd de schuld van de Israëli’s. De EU-adviseurs die dergelijke onzin te berde brengen, kunnen we missen als kiespijn.

Zo moe word je er van, die fanatieke en meedogenloze bende die er altijd op uit is Israël in het pak te naaien. Als de voedselprijzen stijgen, komt dat door Israël. Als er straks een tropische storm over de wereld raast, komt dat door Israël. En als vredesonderhandelingen getorpedeerd worden, komt dat door – u raadt het al – Israël:

In Israëlische kranten valt ook te lezen waarom Israëls opschorten van de ‘vredesbesprekingen’ zo onwaarachtig is. Het komt Netanyahu namelijk goed uit dat hij het verzoeningsakkoord als alibi kan gebruiken om met die besprekingen te kappen. Serieuze waarnemers in Israël benadrukken al maanden dat het Israël is dat de gesprekken torpedeert door haar weigering om eindelijk de kernvraagstukken te bespreken, door onmogelijke eisen te stellen als de erkenning van Israël als Joodse staat en door het provocerend verder bouwen in de illegale nederzettingen. Het is daarom van het grootste belang dat Europa deze keer het hoofd koel en haar poot stijf houdt.

Was getekend Willem-Gert Aldershoff, van beroep ‘adviseur EU-beleid Israël-Palestina’ op de socialistische website Joop.nl, die natuurlijk nooit te beroerd is een podium te verschaffen aan virulent antizionisme.

Lees verder>>>
(h/t Katan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Slangmensen adviseren de EU over Israël

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Ontmaskeren – ontmaskeren – ontmaskeren.
  Wel met bewijzen want anders werkt het niet.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Israël doet niets onrechtmatigs. Het land is hen middels allerlei verdragen ooit toegezegd, en het volk heeft er een bloeiende en moderne natie van gemaakt. Dat de ‘Palestijnen’ met jaloerse blikken richting Israël kijken, valt te begrijpen. Palestijnen zijn gediplomeerde stenengooiers, behalve diegenen die een goede baan in Israël hebben en ondervinden dat het in dat land zeer goed toeven is. Israël heeft een stuk woestijn tot leven gewekt, waar met jaloezie naar gekeken wordt. Als Israël iets doet, doen ze het goed.
  Israël moet geen duimbreed wijken voor al degenen die hen willen verdrijven. En dat zijn er nogal wat! Netanyahu heeft de zaak daar trouwens goed in de hand. Een heel verschil met dat slapjanussen-beleid van onze overheid. Die liegen en bedriegen aan één stuk door!

  En die Aldershoff? Enkele reis Noordpool. Kan ‘ie afkoelen, het heethoofd.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach, deze Aldershoff, trouw KAMERAAD en adept van de “rode kerk”. Wat moet ik er verder van zeggen,dan, dat overal de RODEN de 5e colonne zijn van de islam!

  Like

 4. Anneke zegt:

  Vandaar de zwaar vergiftigde EU en niet te vergeten de VS….Overigens neem effe ALLE landen van de aardbol. “Welk land is nog überhaupt PRO-Israel…”???

  Like

 5. Avidia zegt:

  Israël, moet helemaal niets, het is het enige land dat de woestijn vruchtbaar heeft gemaakt, het enige land wat vrede wil in het midden oosten, het enige land dat na de 2de wereldoorlog zich heeft hersteld en van hun land een vruchtbaar een leefbaar land heeft gemaakt. Ik neem mijn petje voor hen af. Israël geeft buitenstaanders goede banen, het is een intelligent volk, Hitler wilde ze niet voor niets vernietigen, hij was jaloers op hen, wij allen kunnen een voorbeeld nemen aan Israël, ik heb respect voor Israël, zij zijn het rustpunt in die roerige omgeving van islamitische landen, zij zijn een voorbeeld voor HEN. Steek je handen uit en maak iets van je land. Maar nee, in die landen zitten ze liever met hun kont in het zand, het zijn luie donders en zullen nooit iets bereiken, en maar afgeven op Israël. Ik heb een hoge hoed op van Israël!!! Prachtig en mooi volk, zeer intelligent, zeer verdraagzaam, (meer dan ik, ik zou ik weet niet wat doen als ik steeds zo zwart gemaakt werd en bestookt). Ik ben PRO Israël, ik hoop dat zij in vrede kunnen leven en ons veel ontdekkingen kunnen bieden, het vlijtig volkje!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s