Stassen kandidaat Britse anti-Europa partij

Screenshot_4

Voormalig Limburgs PVV-boegbeeld Laurence Stassen heeft zich opnieuw kandidaat gesteld voor de Europese verkiezingen. Ditmaal voor het district Zuidoost-Engeland van een relatief onbekende Britse partij, “An Independence from Europe”.

Stassen stapte onlangs op als lid van het Europees Parlement en van de Limburgse Staten uit onvrede met Wilders’ uitspraken over Marokkanen. Ze keerde de PVV de rug toe.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Stassen kandidaat Britse anti-Europa partij

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat is gauw! En ‘bij een vrij onbekende, Britse partij?’ Had ze die connecties dan al? Ik weet het niet, maar dee gang van zaken bevalt me niet erg: Te snel allemaal. Als ze zich bij die nieuwe afsplitsing, die met Sassen van Elsloo, had aangesloten had het nog logischer geklonken,maar dít…..Dan moet ze trouwens ook de Britse nationaliteit bezitten, (dúbbel dus) anders gaat het niet eens. Raar allemaal, voor een voormalige PVV’ster.
  Nou ja, ze doet maar:: Als ze zomaar overstapt naar een schimmige Britse partij, die zeker niet van het kaliber van Liberty GB is, (Nee, want dat is haar natuurlijk te anti-Islam) laat ze eens te meer zien, wat een vage draaikont ze eigenlijk is waarvan Geert blij mag zijn, dat hij haar kwijt is!
  Kaf van het koren scheiden, weet U wel……

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik vind het prima;hoe meer tegenstand hoe beter!Maar ik kan er nog steeds niet overuit dat ze opgestapt is.Zij was wel de laatste waar ik dat van verwacht had!

  Like

 3. Syrier zegt:

  Wat moet men met verraaders?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Syrier, ik krijg een heel akelig gevoel van binnen als ik uw naam lees.
   Ik weet eigenlijk niet goed hoe dat komt.

   Like

   • Syrier zegt:

    Ik ben een christelijke As/syrier .Ga google op en je zult zien dat mijn volk aan de wieg van de beschaving heeft gestaan.Door de islam- terreur zijn wij bijna uitgeroeidt,evenals vele andere volkeren.
    Ik weet niet waar jouw gevoel vandaan komt.Misschien had of heb jij vooroordelen,maar misschien heb jij ook gelijk.Ik wil liever Assyrier genoemdt worden en dat is de oude benaming voor mijn volk en aangezien er een Arabische republiek bestaat is de verwarring groot.
    De arabieren hebben ons naam,land en vele dingen gestolen,net zoals in egypte.
    Je hebt Kopten en Arabieren.De oorspronkelijk bevolking zijn de christelijke Kopten.

    Like

 4. Republikein zegt:

  Ik zie haar nog staan op het podium, op de Koekamp.
  Die kunnen we er goed bij hebben dacht ik, niet dus, vergissing!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik begrijp mevrouw Stassen evenmin. En de terechte opmerking, van @ Theresa Geissler, op 18.31. uur, 01/5, dat ze Britse moet zijn, doet bij mij de vraag rijzen, of ze wel goed in haar hoofd is.

  Like

 6. Jan Van zegt:

  @ Syrier,
  Je vraag klonk wat dreigend……, vandaar de opmerking…, denk ik…..

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Zoals ik al dikwijls schreef, Wilders is een uitstekende strateeg. Wie het niets eens was met zijn volstrekt normale vraag ‘meer of minder marokkanen? is absoluut niet zuiver op graat. Dat geldt zowel in de media als in de politiek. Opgeruimd staat netjes. Bravo mijnheer Wilders!

  Wie nog niet begrijpt waarom ze opgestapt is kan zich waarschijnlijk de ongelooflijk nefaste invloed van het eussr-fascistisch broeinest in Brussel niet voorstellen. Wie niet erg beginselvast is wordt als europarlementariër in Brussel binnen het jaar zelf corrupt door omkoping of chantage.

  Vaak hangt daar een bordeel-achtig liefdesgeurtje rond, of de stank van petrodollars. Dat zijn de 2 motieven die het vaakst voorkomen. In het geval van Stassen gok ik op het eerste maar een combinatie van beide zou ook kunnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s