TER GELEGENHEID VAN DE MEI-VIERINGEN 2014: door links en islam is Jodenhaat weer dagelijks verschijnsel

Screenshot_6

(Door: Martien Pennings)

Wat een heerlijk mechanisme! Helemaal toegesneden op het complex waaraan “links” al vanaf de jaren 1960 tot anno nu in het Westen lijdt: het narcistisch-hedonistische schuldcomplex. Enerzijds vervuld van prachtige schuldgevoelens over het Westerse kolonialisme-imperialisme-slavernij-verleden, met dewelke, mits openbaar beleden, men zichzelf kon en kan manifesteren als de Betere Mens. En ook als je die last van het verleden niet echt voelde was en ben je “anti-fascist” en heel erg géén nazi. Daarmee vermengd was en is er die hang naar gnot-gnot-gnot. Wij herinneren ons “rookmagiër“ Robert-Jasper Grootveld:

HI HA HAPPENING/ DOE VOORAL JE EIGEN DING/ VERZET, VERZET, VERZET/ GEEN LEVEN ZONDER PRET/ GNOT, GNOT, GNOT/ HET VLOT DAT IS ONS LOT/ TOT VLOT TOT VLOT TOT VLOT/ GNOT GNOT GNOT/ JE BENT JE EIGEN GOD

Vzet als gnot: daar kwam het wel op neer. Maar ja, hoe combineer je grijs Auschwitz met roze neukie-neukie-hasj-dromen, een promiscue hipsterleven en maak je tegelijk carrière? Dat doe je aldus: dan verklaar je dat die Joden en Israëli’s eigenlijk zelf nazi’s zijn en de “Palestijnen” de nieuwe concentratiekampbewoners. Dan ben je “revolutionair” en “non-conformistisch” terwijl de Westerse machts-elite met tevredenheid naar je kijkt omdat ze Arabische olieboeren boven alles te vriend willen houden. Zo word je Cohn-Bendit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op TER GELEGENHEID VAN DE MEI-VIERINGEN 2014: door links en islam is Jodenhaat weer dagelijks verschijnsel

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ach, weet je Martien: Die oude verhalen hè, die rond deze tijd allemaal weer op TV worden verteld ‘opdat wij niet vergeten’ worden op het ogenblik feitelijk van stal gehaald ‘opdat wij niet vergeten LIEF TE ZIJN VOOR DE MOSLIMS!’ Zo liggen de zaken anno 2014: “Joden” is synoniem geworden aan “minderheden” wat op zijn beurt weer synoniem geworden is aan “moslims.” Een ronduit zieke verdraaiïng van de realiteit, behalve voor degenen die niet langer de moeite nemen om zorgvuldig naar de achtergronden te kijken. En dat is helaas een gróót deel van de Nederlanders. Die dan ook nog denken, goed bezig te zijn; het zou hilarisch genoemd kunnen worden als het niet zo in-treurig was.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, zeg, overigens: Is dit artikel eenmalig, ‘ter gelegenheid van,’ zogezegd? Of krijg je er misschien tóch weer meer zin in? Mocht dat laatste het geval zijn, geneer je dan niet hoor: Ik vermoed dat velen met mij er alleen maar blij om zouden zijn!

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ja, verdomd, Theresa: ik ben vergeten die perversiteit erin te verwerken: ‘opdat wij niet vergeten’ . . . . . . . . LIEF TE ZIJN VOOR DE MOSLIMS!

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Oh ja!
    Ik zal af en toe, als ik niet anders kan, want ik moet een boekje schijven over Israël en heel veel lezen, een stuk op mijn eigen site zetten.
    En het staat Bert natuurlijk vrij om dat te “verderlezen”.
    Overigens ben ik tóch alwéér bezig met de actualiteit, want onze moslimvrienden geven je geen moment respijt: http://bit.ly/1fvCvtK .

    Like

 2. Bonebakker zegt:

  Blij weer wat van je te horen

  Like

 3. friki zegt:

  Wat ben ik blij dat de heer Pennings weer hier op deze site aanwezig is. Een bijdrage die ik niet zou willen missen. Zijn eigen archief is ook zeer de moeite waard.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Opkomst, alom aanwezigheid, infiltratie, bedreiging, provocatie, terrorisme, kortom aantasting van onze samenleving door de moslims in dit land en hun sluipende maar genadeloze verbreiding van de leer van de islam, die wij moeten wij zien als een beproeving die wij het hoofd moeten bieden. Tot nu toe laten wij ons antwoord op deze beproeving over aan de overheid, omdat wij braaf zijn. Braaf in het gareel lopen van onze lethargische, uiterst passieve decadente samenleving waarvoor wij na de tweede wereldoorlog hebben gekozen… en die wel moest eindigen… maar hoe? Het antwoord wordt ons in het gezicht gesmeten door onze nieuwe vijand de islam! Wij zullen er achter komen dat de overheid ons niet zal kunnen beschermen tegen deze vijand. Het grote voordeel van onze nieuwe strijd zal zijn dat wij kunnen kiezen voor een nieuwe samenleving waarbij corrupte landsverraderlijke politici in heel Europa kunnen en zullen worden geëlimineerd!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 17.10. uur. Zo is het Paul! En onze ROVERHEID helpt de MOSLIMS nog een handje. Allemaal afgesproken in 1975, toen ze ons hebben verkocht en verraden aan de moslimwereld, en waarom OLIE en MACHT, en de belangen van de ORANJEBENDE, en BILDERBERG!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Prachtig, en sorry voor het kortaf!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Al diegenen die niet gelijk zijn aan links- en islam-denkers zijn vuil…..Wat een beperkt hersenvermogen, dragen ze bij zich. “Ach; kunnen ze zich zeker niet vertillen, of onder de last bezwijken”…..Zielepoten!!! Christenen worden eveneens tot op het blote bot gehaat, ook hier in NL. Deze haat-gevoelens zullen nog gaan toenemen, al doet men z’n uiterste best om ‘dit weg te poetsen’…Alles moet immers blinken en stralen, voor de ‘eerste oog-opslag’. “Puur bedrog, waar het anti-semitisch socialisme en de mohammed-freaks mee te koop lopen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s