VIDEO: Marine Le Pen over moskeeën in Frankrijk en deportatie


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Frankrijk, Front National, Islamisering, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Marine Le Pen over moskeeën in Frankrijk en deportatie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Mw. Marine le Pen heeft naar mijn mening volkomen gelijk!

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Dubbele feestdag voor mij vandaag. Een dagje naar de dierentuin in Planckendaal. Het is daar de gezinsdag van het Vlaams Belang en dat mag ik niet missen natuurlijk. Filip Dewinter, mijn favoriete politieker … en mijn favoriete lievelingsdieren ((apen) … Mijn dag kan al niet meer stuk !

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Slappe regeringen;Marine ziet het goed;en volgens mij spant onze roverheid de kroon!Wat ik wel jammer vind:je ziet en hoort haar vaak in de media.Waarom zien we zo weinig van Geert in de media?Hij moet de bevolking motiveren en voorlichten!Niet iedereen schuimt internet af!

  Like

 4. Syrier zegt:

  De keerpunt was bij Poiters in 735 n.chr.onder leiding van Karel de Grote als ik mij alles goed herinner.Misschien is dat een herhaling van de geschiedenis en volgt de rest van Europa.

  Like

  • janfreak zegt:

   Beste Syrier, De slag bij Poiters was al in 732 na Chr, en de man die de Arabische Jihadisten versloeg was Karel Martel.
   Alleen ben ik bang dat we nu niet meer zo’n geweldenaar in ons midden hebben, als ik zo de uitlatingen van vriend Erdogan hoor en een imam uit Ismir dan hebben ze het bepaald niet goed met ons voor. Reden voor mij om Turkije geen lid te laten worden van de EU.
   Ik ben in het verleden zo naïef geweest dat ik er in geloofde dat moslims in ons land wilden integreren, dank zij onze democratische wetten die Erdogan zo verfoeit is hen dit mogelijk gemaakt. Maar ik ben inmiddels wakker geschud, die bedoeling hebben ze helemaal niet, wat de ware bedoeling is, onze cultuur volledig op de schop gooien en ons overheersen. Dank zij onze Grondwet die vrijheid van godsdienst garandeert kunnen we weinig ondernemen om te voorkomen dat onze cultuur teloor gaat. Ik ben geen racist, maar de enige manier om op de valreep de culturen van Europa te redden lijkt me dat alle Europese landen de moslims sommeren Europa te verlaten. Karel Martel vocht tegen zo’n 80.000 Jihadisten, maar nu zij er al miljoenen binnen de grenzen van Europa. Nog vóór ze de macht grijpen proberen ze al onze cultuur de das om te doen, we mogen geen kerststol meer de naam geven waaronder het al eeuwen bekend was, men eist dat ham en bacon vervangen wordt door halalvlees en verstoort inmiddels ook al kerkdiensten.
   Als we niets ondernemen dan hebben we over een tiental jaren weer een slavernij, alleen zijn wij dan de slaven en wanneer we ons daar niet bij neerleggen worden we eenvoudig gedood.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @janfreak: 17.01. uur. Het klopt volkomen wat Charles Martel betreft. Verder zijn we nog een keer op het nippertje gered, toen de Turken in 1683 voor Wenen stonden. Toen kwam de katholieke koning, Jan Sobieski van Polen, op het juiste moment om deze Osmanen te verslaan. Helaas zijn nu onze ROVERHEDEN de 5e COLONNE geworden van de MUZELMANNEN. Alles te maken met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Het grootste VERRAAD tegen alle EUROPEANEN van EIGEN POLITICI! Laten we dat goed onthouden, zodat we eens met de verraders kort proces kunnen maken!

    Like

   • Syrier zegt:

    Bedankt voor de juiste jaartal en de rest.
    Karel de Grote heeft ook veel betekent voor Europa.

    Like

 5. Wans Horst zegt:

  Exact wat in Nederland aan de gang is: de politieke wil ontbreekt om simpele acties te ondernemen die onze vrijheid kunnen en zullen borgen. Het kan niet anders dan dat de socialistische invloeden die we hier hebben onderdeel zijn van een groot experiment om de mens te controleren en te kijken hoe ver de mens het pikt. Wij, het volk, zijn net ratten! Hitler liet ook de meest smerige experimenten uitvoeren op mensen die gevangen waren genomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s