Wilders blij met grote internationale aandacht voor Nexit

Screenshot_19Er is grote internationale aandacht voor de Europese verkiezingen in Nederland. PVV-leider Geert Wilders werd de afgelopen weken geïnterviewd door tv-zenders uit China, Rusland, Noorwegen, Zweden, Italië, Finland, Duitsland en andere landen. Diverse dag- en weekbladen uit Japan, Vlaanderen, Frankrijk, Denemarken, Zwitserland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kwamen eveneens langs. Er volgen ook nog interviews met Al-Jazeera en CNN.

De buitenlandse media zijn bijzonder geïnteresseerd in de voorstellen van de PVV om Nederland uit de EU en de eurozone te laten stappen en in de plannen van de PVV om na de verkiezingen met andere patriottische partijen een fractie te vormen in het Europees Parlement.

Geert Wilders: “De internationale aandacht is overweldigend. De hele wereld weet dat Nederland op 22 mei geschiedenis schrijft.”

(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wilders blij met grote internationale aandacht voor Nexit

 1. Cathja zegt:

  Prima, al die aandacht! En nu nog een héél sterk verhaal Geert; laat iedereen maar horen waar onze PVV voor staat.
  Hopelijk heeft dit positieve gevolgen voor het stemgedrag in veel andere lidstaten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nederland gaat geschiedenis schrijven omdat wij WILDERS hebben; zo is het toch maar!
  HIJ is de initiatiefnemer van de Freedom Alliance en geen ander. En geen van de Europese nationalistische partijen betwist hem dat initiatiefnemerschap dan ook: Het is gewoon een feit.
  Er is overal wel eens wat, maar laten wij in deze dagen tóch maar kijken naar en trots zijn op wat we HEBBEN!

  Like

 3. hannes zegt:

  idd dit gaat te ver mensen .word tijd dat ze in Denhaag en EU eens gaan na denken. je kan de nederlandse burgers niet in de kou laten staan. te gek voor woorden dat en al heel veel gebruik moeten maken van de voedselbanken. nederland ontwaak hoop ik.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Mooi dat die v. rampert hem nog even flink geholpen heeft met die vermeende verkiezingsstunt van Rutte.

  Like

 5. Ad zegt:

  Ik stem op pvv dat is de enigste partij die nog iets voor de echte nederlander doet

  Like

  • Dave zegt:

   Helemaal mee eens , dit dictoriaale gedrag van links gaat te ver er wordt niets gevraagt aan het nederlandse volk ministers en ook burgemeesters drukken alles maar door wij moeten ons aanpassen tussen allerlei bevolkings groepen terwel de elite ergens op een hei in een villa wonen zonder bulgaren marokanen polen wat weet je van die mensen als je er zelf niet tussen WOONT hoor wat de Nederlander vraagt en zegt maar helaas

   Like

 6. tjonge zegt:

  laten we hopen dat het op 25-5 tot een goed resultaat mag komen, zowel in nl als de hele eu.
  maar ben bang dat een hoop makke lammeren zich naar het slachthuis laten lijden als onze fijne msm klaar is met hun gewillige publiek.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 15.50. uur. Daar ben ik ook bang voor, dat het stomme kiesvolk, toch weer gaat stemmen op partijen als: CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU. Er zal door de RODE MSM en de RODE PERS nu 24/7 geageerd worden tegen de PVV. Verdomme van ONS BELASTINGGELD!

   Like

   • janssen zegt:

    Ben meer bang voor fraude , ik vraag me af waarom d66 forse stemmen heeft gekregen terwijl zoveel mensen ontevreden waren

    Like

 7. louis-portugal zegt:

  Zou Wilders v.Rampert al bedankt hebben voor het verzorgen van extra aandacht door de poging Rutte een beetje te helpen met de verkiezingen.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Fantastisch,die buitenlandse aandacht,en verdiend ook!Nou nog in Nederland zo veel mogelijk mensen bereiken;dat is ook belangrijk!

  Like

 9. Motormuis zegt:

  Wederom zal ik P.V.V. stemmen Onze Geert is de enigste die de mening van de burger hoog houdt

  Like

 10. m.oerlemans zegt:

  de pvv is klaar voor de aankomende overwinningen nu 22 mei 2014 en de volgende verkiezingen,de stijgende lijn zal volgen,,het moet afgelopen zijn met de brusselse,en haagse mafia van kiezersbedriegers van het ergste soort

  Like

 11. m.oerlemans zegt:

  gemeente en EU verkiezingen zeggen niet zo veel als landelijke verkiezingen voor DenHaag,
  de PVV komt er aan,de mensen worden wakker,en zien in dat na Balkenelende (CDA) Rutte ELENDE er al jaren niets uitkomt,ze maken meer kapot als goed is voor de ouderen,de zorg en de minima,en maken ook economisch geen stappen

  Like

 12. Monalisa zegt:


  We staan op een kruispunt in Europa. Maar hoe zijn we daar gekomen? Jan Marijnissen neemt je mee door de geschiedenis van Europa: van Julius Caesar, tot de Griekse schuldencrisis. Van Napoleon, tot het Europees parlement. en dit werd al verkondig in 2011 door de SP.

  Like

 13. robbie zegt:

  Diep in zijn hart houd die Rutte toch nog van Wilders

  Like

 14. tom de groot zegt:

  DE WARE NEDERLANDER STEMT WILDERS , IK BEN ZEER GELUKKIG EN BLIJ DAT WILDERS OP KOMT VOOR DE NEDERLANDERS , IK BEGRIJP NIET DAT ER NEDERLANDERS ZIJN DIE TEGEN NEDERLAND STEMMEN , 22 MEI WORD EEN HISTORIESE DAG GEERT GAAT MET OVERMACHT WINNEN , VERWACHT 5 ZETELS , PVDA MAG BLIJ ZIJN MET TWEE ZETELS

  Like

 15. martin ettenes zegt:

  De waarheid duurt het langst en, hij die eerlijk is heeft vele vijanden. En hier herkenen wij Geert Wilders. Deze man heeft jaren onder druk gestaan van jaloerse politieke “collega’s” en bedreigd door onze “medelanders” maar, hij heeft zijn rug ten aller tijden recht gehouden. Vandaar deze passende slagzin: Recht door Zee met de PVV .

  Like

 16. Monalisa zegt:

  Onze grote fascist Hans van Baalen zegt ook even weer wat ja wel geld declareren en niet aanwezig zijn zo kunnen wij dat ook, mensen denk er om stem op 22 mei op de goede partei.

  PVV onder vuur in debat EU-lijsttrekkers

  MAASTRICHT –
  PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff is donderdagavond onder vuur komen te liggen in een debat in de aanloop naar de Europese verkiezingen van 22 mei. PvdA, VVD en D66 verweten hem samen te werken met het Franse Front National, waarvan oprichter Jean-Marie Le Pen eerder in opspraak kwam wegens antisemitische uitspraken.
  Volgens De Graaff doet zijn partij geen zaken met Le Pen senior, maar met diens dochter Marine, die nu partijleider is. „De PVV heeft altijd afstand genomen van het antisemitisme.”
  Maar volgens VVD-lijsttrekker Hans van Baalen kan de PVV er zich niet zo van afmaken. „U zit tussen twee vuren in”, zei hij, doelend op vader en dochter Le Pen. Volgens Sophie in ’t Veld moet de PVV „helderheid geven waar ze staat”.
  Het debat, waaraan ook CDA, GroenLinks en ChristenUnie/SGP meededen, werd uitgezonden door Nieuwsuur.

  Like

 17. Moos zegt:

  Ik zeg, Geert, mooie actie, ik ben een pvv’er en blijf een PVV’er

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s