AANVAL!: EU, VS en putschisten schenden Akkoord van Genève

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Met de aanval op de Oost-Oekraïense stad Slovjansk hebben de putschisten het in Genève ondertekende akkoord geschonden. Vanochtend zijn door de NAVO, de VS en de EU militair en logistiek ondersteunde speciale eenheden begonnen aan een aanval op de federalistische beweging in de stad Slovjansk.

Met deze aanval hebben ze voor de zoveelste keer het Akkoord van Genève geschonden, waarin o.a. wordt geëist dat alle partijen iedere toepassing van geweld, intimidaties en provocaties moeten staken.

De aanval op de burgerwacht is op dit moment in volle gang. De stad wordt door de pro-Amerikaanse putschisten geblokkeerd. Aan de actie doen in totaal 20 helikopters mee om te vechten tegen de aanhangers van het federalisme.

Moskou roept Kiev, de VS en de EU ertoe op geen misdadige fouten te begaan.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, NAVO, Oekraïne, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op AANVAL!: EU, VS en putschisten schenden Akkoord van Genève

 1. peterselie1 zegt:

  Tsja de geest is nu definitief uit de fles, maar afwachten wat de Russische federatie voor stappen als antwoord hierop gaat nemen.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  De putchisten hebben al zeker 2 helicopters neergeschoten hopelijk storten er nog wat neer.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Dan denk wie beslist zoiets stoms?
  Moet je nou echt fout op fout stapelen?
  De EU en consorten zijn een stelletje machtswellustelingen.

  Like

 4. ieznogoud zegt:

  Schiet ze maar uit de lucht, als er dan toch zo nodig geweld moet worden gebruikt.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik zag het al aankomen! De moslim Obama, en de RODEN der EUSSR, de criminelen der NATO, ze willen OORLOG. Ze willen dat om hun moverende redenen, met name om de bevolkingen van Amerika en de USA voor de gek te houden, wat hun echte motieven zijn! Ze helpen de NAZI’S in de Oekraïne om hun NWO te kunnen installeren. En daarom beginnen ze een OORLOG!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Tom de haviken achter moslimbama en zijn Atlantische bondgenoten de EU volgen trouw de Bilderberg doctrine, ben er van overtuigd dat deze financiële, machtswellustelingen dit beleid ten aanzien van Oekraïne beoogden.

   Like

 6. Henk.V zegt:

  Ooit voerde het CDA een reclame campagne voor de nog zittende premier Ruud Lubbers voorrafgaande aan landelijke verkiezingen: “” Laat Lubbers zijn karwei afmaken.”

  Op dit ogenblik is de zittende Amerikaanse moslim president aan zijn tweede ambtstermijn bezig en deze man heeft zijn doelstellingen nog lang niet helemaal bereikt:

  Eerst moet links – naar Europees voorbeeld- in dat land permanent de macht grijpen. Dit proces lukt aardig, want Amerika verlinkst in een snel tempo en een nieuwe president, zelfs als die al uit een meer gezonde hoek komt- zal er een kluif aan hebben om de Amerikaanse instituten te normaliseren.
  Ook op het tweede terrein boekt Barack Osama bin Husein wel vooruitgang: de moslims krijgen meer en meer speelruimte en het is niet wenselijk dat men daar in Amerika negatief over spreekt of schrijft..
  Om dat de opmars van de islam ook buiten de grenzen te versnellen breekt de regering van de zwarte man in het Witte Huis de Amerikaanse middelen tot machtsuitoefening in de wereld af ,zodat de rol van de Amerikanen bij het verdedigen van de Westerse vrijheden steeds minder wordt en de islam daardoor relatief sterker komt te staan.

  -Obama’s derde doel, namelijk Israël uitleveren aan de Arabische, islamitische wereld, i.c. ”Palestina’,’ wil niet vlotten, want de afgrijselijk hardnekkige Joden willen maar niet begrijpen wat het beste voor hen is.Dus liggen ze voortdurend dwars en geven ze niet toe aan de criminele chantagepolitiek van de Obama administratie.

  Het lijkt er dus op dat de gekleurde ”ramp op twee benen ” zijn plechtige belofte aan de Palestijnen niet zal kunnen nakomen: hij had hun namelijk plechtig bezworen dat hij HOE DAN OOK hun probleem tot een oplossing zou brengen tijdens zijn tweede amtsperiode.
  De Palestijnen moesten zich dan wel koest houden tot het ogenblik waarop O’s herverkiezing vast zou staan.

  Gelukkig geven de Israëlis geen krimp en dat terwijl Obama’s tijd verstrijkt…

  Ik vermoed al heel lang dat de ”Yes- I-can- man” op mogelijkheden zint om er nog een termijn bij te krijgen. Officieel kan dat helemaal niet, maar in tijden van grote spanningen en in oorlogssituaties kan er misschien nog een regeltje worden gebroken.
  Ik voorzie dat het stompzinnige Amerikaanse politieke en militaire spel rond de Oekraïne in een beoogd rampenkader past.

  Europa had totaal niets te zoeken in de Oekraïne en de Amerikanen evenmin..
  Beide machten zaten daar ongegeneerd te stoken en jutten de bevolking op met allerlei loze beloften en inmiddels hebben zich daar allerlei ultra nationalistische en nazistische elementen aan de binnenlandse politieke frontlinie gemeld.

  De EU stelt militair niets voor, want in alle landen zijn er essentieel belangrijke krijgsmacht onderdelen in de mottenballen gezet.Zo heeft Nederland bijvoorbeeld al afstand gedaan van haar complete pantserwapen ( wie is hier gek, denk je dan).

  Dus militair kan de EU NIETS ,maar ook de Amerikanen lopen , zoals gezegd, niet meer over van militaire kracht.

  En wat de Russen aangaat: zij beschouwen de Oekraïne van essentieel belang.Niet alleen vanwege de rijke olievelden die er zijn, maar ook vanwege het enorme arsenaal aan eerste klas landbouw grond! Bovendien loopt de weg naar de Zwarte Zee via de Oekraïne.En daar komt bij dat Rusland nooit weer gevoelsmatig in een isolement wil belanden.

  Daarom willen de Russen dan ook te allen tijde greep op die regio behouden en elke ”aanval” op etnische Russen in Oekraïne zal met honderd procent zekerheid tot een afdoende tegenreactie leiden.

  Wees niet verbaasd wanneer zich hier een slepende kolossale brandhaard.ontwikkeld, waarin de heer O misschien allerlei zaken zal kunnen proberen af te dwingen, zoals een langere amtsperiode of smerige trucjes met Israël, waar de wereld even niet op let, omdat er in de Oekraïne iets aan de hand is.

  Ach ja, ”zo hep elk nadeel se voordeel”, denk O misschien wel.
  OOk de oorlogsprofiteurs stellen zich vast al wer op. Binnenkort zullen de brandstofprijzen wel weer flink gaan stijgen bijvoorbeeld.
  De rekening belandt bij de man of vrouw in de straat, met dank aan de malloten van de EU en de godfather uit Washington.

  Like

 7. Syrier zegt:

  Ik hoop dat Putin deze idioten een goeie les geeft.Twee keer eerder hebben de RussenEuropa bedvrijdt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jazeker Syrier, en ook gelijk maar bezet, had je er voor de goede orde achter moeten schrijven. “Bevrijden” komt niet voor in het woordenboek van politici.

   Like

   • zrast zegt:

    Jazeker Paul, de Soviets vonden 6.000.000 dode Russische soldaten wel genoeg en vonden volkomen logisch een extra buffer voor hun grens voor het geval de nazi’s het nog eens wilden proberen. Nu komen ze alsnog via Kiev.

    Like

   • zrast zegt:

    Ik zeg 6.000.000 soldaten maar het zijn er veel meer geweest, ze hebben hun leven gegeven voor de vrijheid van hun land en voor Europa.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou, ik geloof helemaal niks van die “buffer tegen nieuwe Nazi-aanvallen.” Die landen hebben ze zelf opgegeven. En hun werkelijke buffer hebben ze nu tegen de Navo, vandaar de actie van Poetin (waar ik trouwens helemaal achter sta). De Russen hadden indertijd andere intenties.

    Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Het zijn toch echt de malloten in Washington en Brussel die verantwoordelijk zijn voor deze escalatie.
  Door hun voortdurende oorlogstaal dwingen ze de Russen wel om veiligheidsmaatregelen te nemen.

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Nou , als je nou over 12 uur , Putin binnen ziet komen ,

  moeten de EU en Islambama , en kerry echt protesteren !!!

  die man loopt in 24 uur heel Ukraine omver !!!!

  hersenlozen !!!!

  Mocht hij besluiten in 1 keer door te lopen naar Brussel ?????

  Dan loop ik ook gelijk mee !!! 9 KALASHNIKOV UIT HET VET , en effe prijsschieten )

  1 hele grote geasfalteerde parkeerplaats er van maken , beste oplossing !!!

  zijn we gelijk van al dat EU gezeik af !!

  Of zitten ze al in Canada , om Europa vanuit daar te besturen ??

  DAT ZOU ME NIKS VERBAZEN

  WHAHAHAHAHAHA

  Like

  • zrast zegt:

   Bob, mijn vrouw hoort net van haar moeder die in Odessa woont dat er 38 doden zijn gevallen door dat nazi tuig!

   Like

   • zrast zegt:

    En ja laat Putin gelijk doorlopen naar Brussel en ons verlossen!!!!

    Like

   • Syrier zegt:

    Ik ben altijd fan geweest van Putin.Hij heeft Rusland uit de klauwen van de maffia gehouden.En hij vecht tegen de islam-fascisten in het Midden Oosten en daar zijn Obama en zijn clan boos over.Vandaar dat deze oorlog is begonnen.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ja, ik denk dat ook dat de schuld is van Putin en zeker weten ook van

    Geert Wilders !

    Ik loop zeker met hem mee, naar Brussel !

    Maar tegen die tijd , zitten de brussel mongolen al in Canada

    en zullen dan van daaruit “”ONS EENS ZO MOOIE NEDERLANDJE ” wel

    aanijizingen geven , waar we onze kinderen zich in moeten laten graven !!

    OM ONS LAND TE REDDEN , van DE BOZE GROTE BEER !!!

    Van mij mogen ze allemaal tegen de muur !!

    Like

 10. Jan zegt:

  31 doden na aanval van Oekraïners op vakbonsdgebouw met seperatisten

  At least 31 people have been killed in a fire in an official building amid violence in Odessa in south-west Ukraine, the interior ministry says.
  The deaths came as pro-Russian protesters clashed with Ukrainian government supporters in the city.
  Officials said some people were overwhelmed by smoke and others died after they jumped from the building.
  Moscow’s ambassador warned of “catastrophic consequences” if Kiev’s military operation in eastern Ukraine continued, while the US called it “proportionate and reasonable”.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-27259620

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s