Jongeren terroriseren kermis

Screenshot_9

VELSEN – De kermis op het IJmuidense Kennemerplein dreigt voortijdig te worden afgebroken, omdat een groep van zo’n twintig jongeren voor ernstige overlast heeft gezorgd.

De Velsense politie stelt dat zij het Kennemerplein sinds donderdag scherper in de gaten houdt. Maar volgens kermisorganisator Klaas Braak is de situatie woensdagavond zó erg uit de hand gelopen, dat hij en zijn collega’s overwegen de handdoek in de ring te gooien.

Bespuugd

Braak tegen het Haarlems Dagblad: ,,Meisjes die in de botsauto’s zaten, werden woensdag van alle kanten door Marokkaanse jongens bespuugd. Diezelfde groep heeft ook klanten van de supermarkt hier vlakbij met brood bekogeld.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

32 reacties op Jongeren terroriseren kermis

 1. E.J. Bron zegt:

  M I N D E R ! ! ! 😦

  Like

 2. Martha N zegt:

  Martha N:

  M I N D E R !

  EN TUIG ERUIT, SAMEN MET OUDERS DIE HIERAAN MEEGEWERKT HEBBEN.
  HET IS HUN CULTUUR EN KOMT DOOR DE HAAT OPVOEDING.
  NEDERLANDS PASPOORT VOORGOED AFPAKKEN.
  GEEN UITKERING MEE.
  SNELRECHT EN VERDER GEEN GEZEUR MEER MET ADVOCATEN!

  Like

  • Cathja zegt:

   Juist, Martha N, aanpakken dit gore tuig, wat ervan uitgaat dat Nederland hún land is! Daar vergissen ze zich behoorlijk in. Nederland is van de NEDERLANDERS, en blijft van de NEDERLANDERS, wat politiek correcten hier ook van vinden.
   Opzouten naar je eigen land, samen met je hele familie en vriendenkliek. We zijn jullie allemaal kots- en kots-beu!!!

   Like

 3. topsporter zegt:

  minder, minder,minder.

  Like

 4. tom de groot zegt:

  DE MAAT IS VOL , DAT TUIG MOET ERUIT , PASPOORT AFPAKKEN , EN EEN FLINKE TRAP RICHTING HUN ZANDBAK ,

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, aan één kant zeg je: Laat ze maar even op deze voet voortgaan: Binnen een paar maanden veroordeelt niemand Wilders dan meer om dat “”Minder minder…..”
  Maar aan de andere kant mag het natuurlijk niet zo zijn dat de Kermis eenvoudig vanwege dat tuig wordt afgeschaft zonder enige verdere gevolgtrekking.
  Dat soort luï moet eenvoudig worden opgepakt, waarna er gewoon korte metten gemaakt moeten worden. Komt dat weer racistisch over? Jammer, dan maar even racistisch, maar degenen die de overlast veroorzaken moeten worden aangepakt. Als dat toevallig Marokkanen zijn, so be it. -In feite zou ik niet weten wat daar nu zo racistisch aan is, om eerlijk te zijn.
  Alles wordt nodeloos ingewikkeld en omslachtig gemaakt zodra het die k…ermarokkanen betreft. En denkt me nou echt dat die dat niet dóór hebben? Natuurlijk hebben ze dat; daarom veroorloven ze zich ook alles!
  Politie en justitie durf nou eindelijk eens te zeggen: Schijt aan politiek correct; We gaan nú de rotzooi opruimen. Hèb dat lef nou eens!

  Like

  • Rick zegt:

   “Schijt aan politiek correct; We gaan nú de rotzooi opruimen. Heb dat lef nou eens!”
   Dát lef kunnen zij zich om financiële redenen niet veroorloven. Als Politieagent zet je dan uiteraard je baan op het spel en aangezien hun pensioenopbouw onderhevig is aan het “alles of niets” beleid; ben je bij eventueel ontslag óók je TOTALE opgebouwde pensioen kwijt!!
   Vaak vraagt “men” zich af waarom ambtenaren klakkeloos blijven uitvoeren wat hen opgedragen wordt. Zij zitten echter in de tang van de pensioen chantage.
   Beetje wrang als je, als ambtenaar zijnde, 35 jaar pensioen hebt opgebouwd en met b.v. nog maar een paar jaar te gaan; door ontslag ALLES kwijt bent 😦

   Like

 6. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  NIKS MINDER…. PREVENTIEF RUIMEN!!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Laten we toch die vuiligheid zelf aanpakken en dat hele zootje Europa uit flikkeren want het wordt van dag tot dag walgelijker en degoutanter met dat onderontwikkeld barbaars krapuul.

  Like

  • meneertje zegt:

   Helemaal met u eens, maar hoe doen we dat?

   Like

   • Rick zegt:

    Ieder zal voor zích, in zijn of haar zéér nabije omgeving, moeten zoeken naar betrouwbare medestand(st)ers. Maar zelfs dán blijft het een uiterst linke onderneming. De verrader slaapt namelijk nóóit en wordt inzake de onderhavige materie zelfs gesteund door “onze” (R)overheid. Mocht het ondanks de hiervoor genoemde obstakels en risico’s tóch lukken enkele mensen bij elkaar te krijgen; dan moet je dat als een zelfstandig opererende “cel” beschouwen. Géén contact of aansluiting bij andere groepen willen zoeken. Te gevaarlijk. Iedere cel bepaalt voor zichzelf wat zij willen uitspoken. Klinkt banaal, maar als iedere reaguurder op dit forum een cel á 3 mensen zou weten te formeren; dan kunnen zij allen tezamen een heleboel “speldenprikken” uitdelen. Uiteraard is het Internet en haar legio Fora absolúút ONgeschikt om iets dergelijks op poten te zetten. Oók het elkaar “live” ontmoeten van reaguurders is géén optie. Bedoel; Wie is Rick?? En wie zijn al die andere reaguurders?? Maak me sterk, dat daar geen AIVD trol tussen zou kunnen zitten. Zal je mee afgesproken hebben 😉 Het simpele feit, dat ik dit “verzets-” verhaal hier post; kan er al voor zorgen dat ik mijzelf te veel in the picture heb gespeeld. Concluderend: “Ieder voor zích én God voor ons állen” OZO 🙂

    Like

  • Rick zegt:

   Móói woord: “degoutanter” 🙂 Vind zijn oorsprong waarschijnlijk op de taalgrens tussen Vlaanderen en Wallonië 😉

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Altijd hetzelfde verhaal.
  Ze voelen zich steeds sterker.
  Zolang er niet rigoreus tegen opgetreden wordt, wordt het niks.
  Niet goedschiks dan kwaadschiks zei me vroeger wel eens.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 09.34. uur. Beste Theresa, zolang de politiek van VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,50+, weg blijven kijken van het werkelijke: MAROKKANENPROBLEEM, verandert er mijn inziens niets!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom, dus moeten wij ze het koppeke in de juiste richting draaien dat mag zelfs met een extra draai van 360 graden… 🙂 🙂

   Like

 10. delamontagne zegt:

  Om van de schrik te bekomen, even een paar “marocse mopjes”::::::::::::
  Wat is de overeenkomst tussen een marokkaan en een kuikentje?

  Ze pikken al voor dat ze kunnen lopen.
  /////////////
  Wat is het verschil tussen een aangereden hond en een aangereden M…

  – bij de hond staan er slipsporen
  ////////////////
  Een marokkaan en nog iemand, zitten in een auto. Wie rijdt?

  Oom agent.

  Like

 11. Rick zegt:

  🙂 ROFLOL 🙂

  Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Waarom gaan de bewoners niet massaal bij de burgemeester op de stoep staan?Om harde politie-inzet te eisen?Met zware gevolgen voor die patjakkers die door het hele land kermissen verstieren?Als ook de zwembaden en stranden onveilig maken!Dat tuig stelt de ene eis na de andere,die allemaal ingewilligd worden;heel tersluiks en stiekem,maar toch!De handen in elkaar,schouder aan schouder,zo moeten ook wij nu eindelijk eens een eisenpakket op tafel leggen!En ons niet laten wegvegen onder de noemer racist,of fascist;Daar hebben ze het dan zelf naar gemaakt!Nou en,jammer dan!

  Like

  • Rick zegt:

   Zal zo’n burgemeester aan zijn derrière oxideren. Hij wordt door de politiek benoemd en heeft dus niets te maken met de gevoelens en of wensen van de burgers. Wordt pas anders indien we gekozen burgemeesters zouden krijgen. Hè Tom de Graaf van D’66…achterbakse lamlul

   Like

   • Driek zegt:

    Rick. Die Tom de Graaf, van D66 is inderdaad een achterbakse lamlul, en dat is zwak uitgedrukt, ik kan mij dat nog goed herinneren, Tom de Graaf die zich opwierp als strijder voor het gekozen burgemeesterschap, al weer jaren geleden. Wat een stelletje zwendelaars zijn het ook, niet te geloven.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    En nu is Nijmegen een rood bolwerk,waar de politie de opdracht heeft moslims met rust te laten!Ooit mijn geboortestad;nu;ik wil er nog niet meer dood gaan!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wat dachten jullie van dat hij Bea minder zeggenschap wou liefst helemaal niks meer te vertellen, en nu lopen ze samen bij de bilderberg club bijna hand in hand met bea, maar daar moet je D66 voor zijn, liegen en bedriegen.

    Like

 13. paulzwueste zegt:

  Het moet en zal nog véél erger worden!!!! Voordat er wat gaat gebeuren! Trouwens Wilders weet dat zijn “collega’s” over enige tijd claimen dat zij indertijd al “minder marokkanen-overlast” hebben geroepen… De verraders!

  Like

  • Rick zegt:

   Is in de afgelopen decennia al meerdere malen gebeurd.
   Jáááren láter worden er door de gevestigde plucheplakkers, met een uitgestreken smoel, wetsvoorstellen en moties ingediend, die al véél eerder door de verguisde heren Janmaat, Pim en tenslotte Geert geopperd waren. Maar ja…dát zijn natuurlijk rasechte “populisten” die genegeerd dienen te worden. Le Cordon Sanitaire 😦

   Like

   • Monalisa zegt:

    Rick daarom zet ik hem er maar even bij, we zijn nu 10 jaar verder en er is nog steeds niks aan dat probleem gedaan, 🙂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Rick het moet zijn 19 jaar

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ongelofelijk WAT EEN ONTZETTEND DOMVOLK!!!!!!! Ja, dat zeggen wij van Bron nu… Datgene wat die opgewonden menigte toen scandeerde zien wij nu terug bij de moslims! Die haat, die agressie en die domheid!!!! Wat waren wij toen primitief en wat een ongelofelijk moedig man was die arme Janmaat!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s