Man vermoordt vrouw om idiote reden

Screenshot_12

Rania Alayed (25) was ‘te Westers’ geworden voor haar man

MANCHESTER – Ahmed Al-Khatib (35) heeft zijn vrouw Rania Alayed (25) vermoord, omdat ze naar zijn zeggen ‘te Westers was geworden’. De moeder van drie kinderen werd voor het laatst gezien bij haar flat in Manchester toen ze haar kroost thuis afzette.

Al-Khatib werd na de moord  gespot in de kleren van zijn vrouw. In een koffer droeg hij haar stoffelijk overschot, meldde The Mirror  donderdag.

Vermoedelijk hebben haar man en zijn beide broers haar lichaam naar een graafschap ten noorden van Manchester gebracht en Alayed daar ergens begraven. Waar precies, is nog onduidelijk.

Lees verder>>>

(h/t Nieuwenhuis)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op Man vermoordt vrouw om idiote reden

 1. Monalisa zegt:

  Tja je blijft gekken houden, Er lopen meer gekken los, dan er vast zitten!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Sinds de fans van de ‘profeet mo’ voet op Europese bodem hebben gezet, hebben we in toenemende mate kennis kunnen nemen van de meest bizarre redenen om geweld te plegen. Is het niet tegen hun eigen mensen, zoals uit het bovenstaande artikel blijkt, dan wel tegen christenen, Joden, homo’s, atheïsten etc.
  In ons werelddeel zou geen plaats moeten zijn voor dit soort vuile lieden! Laten ze blijven daar waar ze thuis horen. Fanatieke islam-aanhangers zijn nu eenmaal vijanden van de beschaving, en wij leven in een moderne en ontwikkelde samenleving, waar zij zich niet thuis voelen.
  Verdwijn dan alsjeblieft! We hebben al lang genoeg met jullie middeleeuwse levensstijl te maken gehad.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, stem op de PVV en er zal snel gestart worden met het verwijderen van dat gevaarlijk vee.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 10.45. uur. Uw reactie is gebaseerd op de waarheid. Sinds 1975, zijn deze primaten met horden Europa en Nederland binnen gekomen. U moet wel weten Cathja, dat er in NEDERLAND 4 partijen hebben geregeerd, sinds 1972, die voor de toestroom van deze HAATBAARDEN hebben gezorgd, en wel PvdA,CDA,VVD en D66!

    Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ze had haar man verlaten omdat ze jarelang mishandeld was.
  Heeft absoluut niets met islam te maken.
  Idd.het heeft te maken met de primitiviteit waarin die moslims nog leven en die door de islam zo geconserveerd wordt.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Je zegt “de primitiviteit waarin die moslims nog leven en die door de islam zo geconserveerd wordt”, dan heeft het toch juist weer alles met de islam te maken.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, mijn allereerste gedachte was ook: Te westers? Het mens draagt op de foto een hijab, die aansluitend onder haar kin is dichtgeknoopt en waar geen haartje onderuit komt. Maar verderop komt dan de aap uit de mouw: Ze had hem verlaten.
  Ze verdroeg de jarenlange mishandelingen niet meer en verliet hem. Dat is in zijn ogen dus synoniem aan ‘te westers geworden.’ Ach ja…..
  Moslims beweren altijd bij hoog en bij laag dat er in de Koran helemaal niet staat, dat een vrouw mishandeld mag worden,, dat de Koran er die richtlijn over geeft en die richtlijn……Maar ze verdomm en het, te erkennen, dat de oorzaak gelegen is in de scheve machtsverhoudingen: Als de ene sexe officieel ondergeschikt is aan de andere en hem letterlijk ‘gehoorzaamheid’ verschuldigd is, is dat vràgen om zulke toestanden vooral door de grotere fysieke kracht van de man. Die praat zichzelf aan, dat hij als haar ‘voogd’ de plícht heeft om die gehoorzaamheid af te dwingen en dan doen de ‘richtlijnen’er al gauw niet meer toe; hij houdt zich louter die ‘plicht’ voor ogen. En tja, dan kom je al te gemakkelijk uit bij mishandeling en zelfs moord, in een cultuur, met een ideologie, die van bloedvergieten aan elkaar hangt. Praktisch alle religies kunnen tegenwoordig als meer of minder vrouwonvriendelijk worden beschouwd en de Islam spant de kroon. Zo simpel ligt het. Maar deze vrouw was totaal niet verwesterd: Je hoeft maar naar die stomme hijab te kijken om dat te weten.

  Like

 5. HansFire zegt:

  HIERUIT blijkt weer dat moslims gewoon IDIOTEN zijn, ze willen zich niet aanpassen, het enige wat ze mogen gewoon OPROTTEN. Deze lieden willen zich niet aanpassen, dus er is maar 1 mogelijkheid dat is gewoon OPROTTEN

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Dat soort mensen hebben helemaal geen gevoel en houden van hebben ze nog nooit van gehoord. Ze horen helemaal niet in de westerse maatschappij, ze zouden terug gestuurd moeten worden naar de woestijn waar ze vandaan komen, het zijn gewoon wilde dieren.

  Like

 7. Jean zegt:

  Alle 3 naast mekaar opknopen, vuiligheid moet uit onze westerse wereld verwijderd worden, op 25 mei zullen we dat heel duidelijk maken aan die lafaards van dat EU gedrocht, lafaards die ons Europa aan ’t vernietigen zijn met de hulpvan die geimporteerde barbaren.

  Like

 8. DonnaDolce zegt:

  TE Westers???? Ze loopt verdorie met zo een klote stofdoek….dat noem ik niet Westers….dat noem ik mislam…;-)

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Laten die achterlijke barbaren hun stinkende rituelen en primitieve lusten toch fijn gaan botvieren in hun woestijnen in hun natuurlijke habitat. Ze hebben hier met hun koppen vol haat tegen de westerse wereld niets te zoeken!
  Dat die broedmachines in boerka’s en andere lappen geen enorm vitamine D gebrek hebben?

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Het wordt hoog tijd dat die vrouwen een aanvullende cursus uit de weg ruimen van echtgenoten en eventuele andere familie krijgen als ze hier of elders, een inburgeringscursus moeten volgen.
  Het is zo simpel, zelfs met een creditcard kun je iemand naar de eeuwige jachtvelden helpen. Alles beter dan zo’n lot te moeten ondergaan!

  Like

 11. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Ben benieuwd hoe het gaat als ik mijn vrouw zou vermoorden, als ze te oosters werd.

  Like

 12. De Molay zegt:

  ‘Man vermoordt vrouw om idiote reden’

  Ook namens de sharia?
  “Wat u hier ziet is nog maar het

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Ze leven hier in het Westen; moord blijf moord ook voor een moslim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s