Vragen aan de EU en Nederlandse politici

Screenshot_15

(Door: Martha N.)

Waarom moeten de Nederlanders zoveel inleveren wat betreft gezondheidszorg en pensioenen? Het gaat maar door en we zijn er nog lang niet. Het gaat zelfs nog veel beroerder worden, want de volgende “hervormingen” zijn alweer in aantocht. Over de ware reden waarom dit alles nodig is, wordt door de overheid angstvallig gezwegen. Steeds opnieuw is er een andere smoes en de dooddoener is: nog even en dan gaat het weer beter. Nu, dan zijn er toch anderen die dit niet zien gebeuren.

Nederland bezat het beste pensioenstelsel ter wereld! Nederland stond aan de top wat betreft gezondheid en bejaardenverzorging. In enkele jaren is dit als een kaartenhuis in elkaar gestort en kunnen we ons bijna met andere arme landen gaan vergelijken. WAAROM..? Nee, niet vanwege de crisis, hoewel die wel meegeholpen heeft. Nederland moet aangepast worden! Wij de Nederlanders, wij moeten van “Europa” naar beneden, om ons aan te passen aan de armzalige systemen van andere landen! Niet zij moeten omhoog, maar wij naar beneden, zodat er een gemiddelde ontstaat, een soort eenheidsworst.

Screenshot_16

Een systeem zo goed als bijna nergens ter wereld werd door onze politici (allemaal, behalve één) geofferd op het altaar van de Europese Grootheidswaanzin: één Europa. Deze mensen gaan over lijken om hun doel te bereiken, driftig gesteund door Mark Rutte (zijn praatjes over ferm optreden tegen de EU en van Rompuy is verkiezingsretoriek) en zijn partijkornuiten. Het is geen wonder dat ze massaal tegen Geert Wilders tekeer gaan als duivels in een wijwatervat. Wanneer de Nederlanders doorkrijgen wat er in feite aan de hand is, kunnen ze wel eens massaal achter Geert Wilders gaan staan. En TEGEN de EU stemmen… Uit de EU gaan, zou al hun mooie plannen omverwerpen.

Iemand die weet waarover hij praat, schreef het volgende:

“Huidig euro systeem leidt tot on – balansen. De recordoverschotten zijn de facto een bewijs dat het euro systeem in huidige vorm niet werkt: de euro is namelijk te goedkoop voor landen als Duitsland en Nederland en te duur voor landen die economisch achterop raken, ofwel het probleem van ‘one size (euro) does not fit all (countries). De tussenweg die nu bewandeld wordt, creëert economische ongelijkheden tussen de eurolanden, zoals hoge werkloosheid in het zuiden en handelsoverschotten in de kernlanden.
Twee opties: één Europa of terug naar nationale munten. Welke van de twee opties gaat het worden: één geïntegreerd Europa, of terug naar (een vorm van) eigen munten? Wie goed observeert, kan eigenlijk maar één conclusie trekken: achter de schermen zijn de Europese leiders al één Europa aan het smeden. Edoch, dit wordt uit electoraal oogpunt door politici niet eerlijk verteld, want één Europa ligt bij veel mensen gevoelig.”

Lees meer: www.inmaxxa.nl

Screenshot_14

Het blijkt steeds duidelijker wat er werkelijk aan de hand is en waarom wij in de ellende werden en worden gestort! Het moet van de EU! En we zijn er nog lang niet, want er komen opnieuw veranderingen aan in de zorg en in de pensioenen.

’Zorgbrief gaat paniek brengen’

Het ministerie van Volksgezondheid bereidt zorgacties achter de schermen voor op een lawine van vragen van het publiek over veranderingen in de zorg. Aanleiding is een ’bombrief’ die het ministerie rond 1 juli naar honderdduizenden Nederlanders zal versturen. Daarin staat dat er voor hen grote veranderingen op komst zijn, omdat hun zorg vanaf 1 januari 2015 niet meer door het Rijk, maar door de gemeente of de zorgverzekeraar wordt geregeld. Zorgorganisaties verwachten grote onrust door de brief!

Lees meer: www.telegraaf.nl

Pensioen wordt gehalveerd. Pensioen een schijntje… Van je pensioen blijft bij de huidige lage rekenrente straks de helft over van wat je dacht. Dat geldt voor bijna alle pensioenen die niet collectief zijn afgesloten bij een bedrijfstak pensioenfonds. Het risico op een half pensioen staat iedereen te wachten die deelneemt aan een Beschikbare Premieregeling bij een Premie Pensioen Instelling bijvoorbeeld.  ZZP-ers zijn straks de klos als ze zich niet van de grote gevaren bewust zijn.

Screenshot_17Bedrijven die niet verplicht deelnemen aan één van de grote collectieve Bedrijfstak Pensioen Fondsen, zoals bijvoorbeeld het ABP, Zorg & Welzijn, Metaal Nijverheid, Bouwnijverheid en Detailhandel, nemen in hoog tempo afscheid van het garantiepensioen en schakelen over op het beschikbare premiesysteem. Bij dat systeem spreekt de werkgever niet langer met je af wat je pensioen straks in euro’s wordt, maar alleen nog de hoogte van de premie die hij voor je gaat betalen. Wat die premie aan pensioenkapitaal oplevert, is volkomen onzeker en is niet langer de verantwoording van de werkgever. De hoogte van dat pensioenkapitaal  hangt af van de beleggingsresultaten die de pensioenfondsbeheerder realiseert.

Deflatie dreigt in de Eurozone…

Wie dacht de klap van de waardevermindering door gehalveerde beurskoersen nét te boven te zijn gekomen, wacht dan een nieuwe verrassing. Tussen de regels door kun je lezen dat deflatie in de eurozone dreigt. Dan krijg je negatieve rente over je spaargeld. Economisch herstel is nog broos en de bouwsector en de auto- en kledingindustrie lijken alleen nog maar verder in het moeras weg te zinken.

Lees het volledige artikel: www.telegraaf.nl

Met dank aan de Europese Unie en de plucheklevers van Nederland, die van Nederland een armoede land maken op het gebied van gezondheid, bejaardenzorg en wat zal er nog meer volgen! Uit de EU is onze enige kans om STOP te zeggen, tot zover en niet verder! Twee opties: één Europa of terug naar nationale munten.

Zeg NEE tegen gedwongen nog meer buitenlanders, zeg nee tegen opnieuw het aanpakken van de pensioenen, zeg nee tegen het verminderen van de gezondheidszorg! Zeg ja voor meer aandacht en hulp voor ouderen.

 ZEG NEE TEGEN DE EU,  ZEG JA TEGEN ONZE VRIJHEID!

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Vragen aan de EU en Nederlandse politici

 1. bobzelf zegt:

  nou Geert dan wel PVV , bombardeer nederland maar deze kreten
  de komende dagen .

  gr. bob

  Like

 2. Rick zegt:

  De EUSSR wil nog maar één ding van Nederland:
  Onze Pensioenreserves á 950 MILJARD !!
  Daarna kunnen wij allen, inclusief regering, gevoeglijk “dood vallen”.
  Uitgeknepen als een citroen ter meerdere glorie van Zuid-Europa.
  Joepie…Allemaal even arm 😦
  Die communistische Barroso komt gillend klaar 🙂

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Martha N, niet vergeten dat we ook worden geplunderd, terwille van alle MOSLIMS en AZIELIGHEIDZOERS die er al zijn, of nog komen! Ik heb het steeds gezegd, de EUSSR en de ISLAM en MASSA-IMMIGRATIE laten ons als lemmingen in het ravijn storten!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   De ware reden?Lees op de dagelijkse Standaard het verslag;van Rompuy wil een enorme Eu;daat laat hij zijn masker vallen ,lees en huiver!

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat een toekomst;zonder perspectief!Waarom komt geert niet dagelijks op tv,radio en in kranten?Hard nodig om het domme klootjesvolk voor te lichten!

  Like

  • Martha N zegt:

   Yvonne, de omdat ze hem met alle geweld weren.
   En zegt hij wat, worden zijn woorden indien enigszins mogelijk verdraaid.
   Lees de leugen van Pechtold uitgesproken bij P&W
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/alexander-pechtold-betrapt-op-leugen

   Alexander Pechtold is een graag geziene gast bij de publieke omroep, met name bij de VARA. Het probleem is alleen dat hij dan niet altijd de waarheid vertelt. Zoals gisteren, toen hij beweerde dat Geert Wilders heeft gesproken over knieschoten voor Marokkanen. Dat klopt niet.
   Het was namelijk PVV-Kamerlid Raymond de Roon die sprak over knieschoten voor hooligans. Dat is heel wat anders.
   Zie ook het juiste verhaal over `knieschoten` uitgesproken door Hero Brinkman.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/demoniseren_kun_je_leren_met_a.html
   “We schieten op de knieën van baldadige, zich misdragende Marokkanen.”

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Pechtold verstopt zijn door en door verrotte inborst in een maatpak;helaas trappen daar nog altijd ezels in!

    Like

 5. louis-portugal zegt:

  Martha weer goed gewerkt.
  Ik las onlangs een interessante vraag.
  Wat gebeurd er als de duitsers erachter komen dat idd. hun hele goud, dat bij de FED lag, verkocht is aan de o.a. chinezen.
  Op de oficiële informatie staat dat de chinezen ongeveer 1200 ton goud hebben.
  Op vele niet oficiële sites kan men lezen dat de chinezen minstens tot 5000 ton bijgekocht hebben en er zijn handelaren die denken dat het nog meer is.
  Normaal maken de chinezen in april bekend wat hun goedvoorraad is.
  Het is nog niet gebeurd.
  Misschien heb je gelezen dat er steeds meer vragen gesteld worden door de duitser om hun goud bij de Fed te mogen zien.
  Daar wordt angstvallig geen toestemming voor gegeven.
  Veel duitsers willen nu hun goud terug.
  Uiteindelijk is afgesproken dat ze 300 ton van de meer dan 3000 ton in 7 jaar terug gaan krijgen.
  Er zou bij de Fed in totaal bijna 9000 ton moeten liggen.
  Niet een van de mensen die er iets van zouden kunnen afweten gelooft dat die er zijn.
  Het lijkt een goeie reden om maar eens een oorlogje te beginnen in de Ukraine hoewel het nog niet erg wil lukken.
  Hopelijk blijft Putin daar dan ook met zijn vingers helemaal uit.
  Laat die door Mohbama en de EU opgestookte mafia maar in hun sop gaar koken.
  Ik blijf erg nieuwsgierig naar de dollar.

  Like

 6. Geert zegt:

  Aan allen verdiep je hier maar eens in.
  ikclaimmijnnaam.nl verdiep je er maar eens goed in?, als je het systeem wilt veranderen zal je diep moeten gaan.

  Like

 7. Jean zegt:

  Op 22 mei kunnen jullie de verraderstroep wegjagen incl. de klaplopers.
  DOEN zou ik zeggen, als Vlaming kan ik niet voor Geert Wilders te stemmen, sorry.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Prima betoog, Martha!

  Like

 9. felix zegt:

  We hebben het ergste al achter de rug …. toch ?

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Nou wil ik niet te “school-freakerig” doen, maar had er niet als tekst bij die dappere Leeuwen moeten staan: je mentirai et tricherai.
  Ik neem toch aan dat die politici PAS VEEL LATER toe-zullen-geven dat ze de kluit belazerd hebben, dus toekomende tijd (.t.t.t.)
  Wat die veranderde ziekte-kosten sinds 1 januari 2006 betreft. Valt het niemand op dat wanneer b.v. zo,n Hr wiegel wordt geinterviewed, HIJ ER NOOIT EENS AAN WORDT HERINNERD wat hij rond die tijd te-berde bracht: ……….. quote……. “Niemand gaat er op achteruit hoor”.
  Ik hoor het hem nog zeggen.
  Nooit worden die (ex)-politici op hun woorden van weleer aangesproken.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik lees net in de Telegraaf dat kinderrechten-en vluchtelingenorganisaties samen met een groot aantal burgemeesters Teeven wil dwingen voor WEER een kinderpardon voor 600 kinderen!Het is om te janken.Jaren procederen die roetjoekels,en om hun wil door te drijven,fokken ze ieder jaar een jong!Dat is toch verdomme,niet mijn verantwoordelijkheid?Maar wij moeten er wel steeds opnieuw voor dokken en inleveren!Ik vind dat die organisaties verboden moeten worden omdat zij het hele geldverslindende gedoe in stand houden.Ook zou er niet meer dan 1 keer geprocedeerd moeten mogen worden.Nederland is niet van elastiek en mijn geduld ook niet.Ik zie nog steeds die rot kop van Mauro voor me;het lijkt wel een nachtmerrie!Een afwijzing hoeft maar 4 weken te duren[zoals ze nu zeggen over die Somalische piraten]maar hier duurt het al decenia lang,jaren en jaren.Op die manier zou je dus niemand meer kunnen terug sturen.Dan kunnen ze die organisaties ook opdoeken,scheelt veel geld!En procedures hoeven ook niet meer gevoerd te worden,omdat ze zinloos zijn.Komt allen hierheen:u krijgt een huis,ingericht en al.En wij wijzen u de weg naar een levenslange uitkering,met toeslagen!En u hoeft er helemaal niets voor te doen,alleen links te stemmen.Deal?Oh ja,onze taal hoeft u ook niet te leren,hoor.En onze normen en waarden legt u gewoon naast u neer;zonder gevolgen voor u!U mag zelfs uw familie uitnodigen,die zijn ook van harte welkom!Enne,onze cultuur bestaat niet meer,maar u mag de uwe houden en koesteren!

  Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Over de Eu gesproken:ik lees net dat Duitsland ook geen taaleis meer mag stellen aan uitvreters!En;een Turk die voor 5 jaar is veroordeeld voor verkrachting wil nu smartengeld!Omdat de portier van een disco hem binnen gelaten heeft,en de barkeeper hem alcohol heeft verstrekt!Volgens hem de oorzaak van de verkrachting!Ooit zo zout gegeten?Het wordt steeds maffer hier;waar halen ze het vandaan!Wat ze ook uitvreten,het ligt nooit aan hen,maar altijd aan de ander!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Yvonne van Cleef zegt:
   3 mei 2014 om 01:39
   ——————-een Turk die voor 5 jaar is veroordeeld voor verkrachting wil nu smartengeld!Omdat de portier van een disco hem binnen gelaten heeft,en de barkeeper hem alcohol heeft verstrekt!Volgens hem de oorzaak van de verkrachting!

   En als je ze niet binnen wilt laten, dan word je aangeklaagd voor discriminatie en beschuldigd van racisme.

   We kunnen het ook zo stellen: als hij ‘de turk’ niet naar de disco was gegaan maar thuis was gebleven, dan zou de barman hem geen pilsje hebben kunnen verkopen.

   Niemand heeft deze seksueel gefrustreerde kl**tzak gedwongen naar een discotheek te gaan en het op een zuipen te zetten. Heeft ie allemaal zelf gedaan……… en helemaal uit vrije wil.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Daiyu-Ninja: 11.06. uur. Klopt wat U zegt, daiyu. Ken ik nog een relevante mop over. Een Turk komt uit zijn huis, en valt op de stoep. Onmiddellijk zegt deze Turk: “stoep schuld”.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tom Hendrix zegt:
    3 mei 2014 om 11:23

    Helemaal waar, want dat stukje cement zal worden aangewezen als de dader.

    Een stoeptegel die niet kan provoceren, praten, slaan of schoppen zal de schuld krijgen van zijn val en beschuldigd worden van racisme……………..hahahahaha.

    Like

 13. Avidia zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  2 mei 2014 om 21:37
  Yvonne, hij wordt niet uitgenodigd door de rode omroepen. En al zou hij erop aandringen, ze zullen er alles aan doen om hem zwart of belachelijk te maken. Ons kent Onze Omroepen!!!

  Like

 14. Pingback: WIE VOOR DE EU STEMT IS SUÏCIDAAL! | eunmask

 15. De Gemeentes deugen ook niet ze plukken mensen die ziek zijn al jaren.
  De zieken organisaties kloppen zich zelf op de borst,maar ze hadden nooit ja moeten zeggen met deze onmenselijke zorg ?ze ontzorgen..
  Als ambassadeur pgb kom ik vele zieken tegen die teneinde raad zijn.
  En de ouwetjes naar huis trappen en huishoudelijke hulp minderen, dat is zakken vullen.
  Het is zeker niet alleen denhaag maar ook gemeente die steelt en oneigenlijk gebruik.
  Zieken gaan er in 2015 min 1.000 euro op achteruit.
  Ja zeker de gemeente staat dicht bij de zieken zegt die lul van rijn maar hij heeft maakt zich niet druk.
  Wemoeten nu eindelijk ballen tonen de tijd van praten als brugman is voorbij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s