Zou Shavit op de “Nakba”-herdenking van 4 mei in Hilversum al genoemd gaan worden?

Screenshot_10

(Door: Martien Pennings)

Er is een onsterfelijk YouTube filmpje waarin, helemaal aan het begin, David Horowitz een Vette Hoofddoek ondervraagt die als extra kuisheids-symbool ook nog een forse Palestijnen-sjaal over de borst heeft hangen. Rood is de kleur van haar hoofddoek en de ruime arbeidersjas die ze draagt herinnert aan proletarische bijeenkomsten in de Weimar-republiek. En net als in de jaren 1930 in Duitsland gaat het over Joden. Ga kijken, hoor en zie de dialoog tussen de Vette Hoofddoek, die aan een Amerikaanse universiteit studeert, en David Horowitz:

DH: “Veroordeel je Hamas?”
VH: “Zou ik Hamas veroordelen . . . .?”
DH: “Als een terroristische en genocidale organisatie . . . . .”
VH: “Vraag je mij mezelf te kruisigen? Als ik iets zeg, ben ik er zeker van dat ik gearresteerd zal worden. Om redenen van binnenlandse veiligheid.”
DH: “Ik zal het je anders vragen. Ik ben een Jood. Het hoofd van Hezbollah heeft gezegd dat hij hoopt dat wij ons verzamelen in Israël, zodat hij ons niet over de hele wereld hoeft na te jagen. Vóór of tégen!!”
VH: “Vóór.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, antizionisme, Dhimmitude, Elite, Gazastrook, Genocide, Hamas, Holocaust, Hypocrisie, Islam, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse joden, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, sharia, Taqiyya, Zionisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zou Shavit op de “Nakba”-herdenking van 4 mei in Hilversum al genoemd gaan worden?

 1. Op 3 mei (morgen dus) in De Balie te Amsterdam

  Is Israel een apartheidsstaat?
  Georganiseerd door het Nederlands Palestina Komitee
  Op zaterdag 3 mei organiseert het Nederlands Palestina Komitee in de Balie in Amsterdam de jaarlijkse Nakba-bijeenkomst.
  De bijeenkomst heeft ditmaal als thema: Is Israel een Apartheidsstaat?
  Twee inleidingen:
  • Adri Nieuwhof (mensenrechtenactivist/publicist): wat houdt de Misdaad van Apartheid precies in ? – over de VN-Conventie inzake de Misdaad van Apartheid.
  • Ben White (onderzoeker/publicist): is de Misdaad van Apartheid van toepassing op Israel ? – over het voor Palestijnen discriminerende karakter van de Israelische wetgeving en uitwerking daarvan – in zowel Israel als in de in 1967 bezette gebieden.
  Hanine Hassan (onderzoeker/publicist) spreekt een column uit over ‘de situatie van de opnieuw gevluchte Palestijnse vluchtelingen’.
  Het Nederlands Palestina Komitee nodigt u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. De toegang is gratis, maar als de zaal vol zit sluiten de deuren. Wees dus op tijd.
  datum: zaterdag 3 mei
  plaats: de Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10 (tegenover Leidseplein)
  bereikbaar met de tramlijnen 1, 2, 5 (vanaf Amsterdam CS) en 7 & 10
  aanvang: 14.00 u. (afsluiting 17.00 u.)
  Met steun van de Palestijnse Gemeenschap Nederland, Palestijnse Vrouwen in Nederland & het Al-Awda Netwerk.
  voor nadere informatie: 020 – 6246046 / http://www.palestina-komitee.nl

  En op 4 mei dat symposium in een geheime plaats.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  De islamnazis gebruiken altijd de weg van de slachtofferrol om hun agressie tot het uiterste op te zwepen en te rechtvaardigen!

  Like

 3. Daar heeft die Bert me mooi gefopt. Ik dacht al dat ik zoiets kon schrijven als ‘welkom terug, Martien’, maar zover is het (nog) niet. Maar goed, zo blijf ik tenminste een beetje op de hoogte. Goed stuk weer, Martien, waarvoor dank. Ben benieuwd naar het vervolg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s