TOEVALLIG?

Screenshot_30

TOEVALLIG net 3 weken voor de Europese parlementsverkiezingen worden overal de euro-kritische partijen in de linkse media zwartgemaakt over oude zaken die al jaren bekend zijn, maar toevallig (?) net nú naar voren worden gehaald door de eurofiele linkse media.

Heeft Brussel dan meer macht dan we denken..?

TOEVALLIG net 3 weken voor de verkiezingen wordt parlementslid Wilders aangevallen, omdat hij een aantal jaren geleden, toen hij zijn partij begon, tijdelijk geen pensioenregeling had voor zijn personeel. Dit is al jaren bekend, maar wordt heel toevallig (?) nú opgerakeld. Er zijn ontelbare organisaties die geen pensioenovereenkomst hebben, afhankelijk van de werkovereenkomst (zie bijvoorbeeld veel uitzendbureaus, enz). Maar nu wordt er gretig op ingesprongen door de linkse eurofiele media.

TOEVALLIG net 3 weken voor de verkiezingen wordt Nigel Farage (Engeland) aangevallen, omdat zijn broer een paar jaar geleden ooit iets politiek incorrects zou hebben gezegd over homoseksuelen. Dit is al jaren bekend, maar wordt heel toevallig (?) nú opgerakeld. Overigens heeft die broer dit allang geleden teruggenomen en het heeft niets te maken met Farage zelf, maar nu wordt er gretig op ingesprongen door de linkse eurofiele media.

TOEVALLIG net 3 weken voor de verkiezingen wordt parlementslid Marine Le Pen (Frankrijk) opnieuw aangevallen, omdat haar vader vroeger ooit iets politiek incorrects zou hebben gezegd over Joden. Ook dit is al vele, vele jaren bekend, maar wordt heel toevallig (?) nú weer opgerakeld. En er wordt gretig op ingesprongen door de linkse eurofiele media.

TOEVALLIG net 3 weken voor de verkiezingen wordt parlementslid Gerry Adams (Ierland) gearresteerd, omdat hij (al of niet terecht) verdacht wordt dat hij op de hoogte was van een door de toenmalige IRA gepleegde moord  in de jaren 1970. Deze beschuldiging was al meer dan een jaar bekend, maar wordt toevallig (?) nú opgerakeld. En er wordt gretig op ingesprongen door de eurofiele linkse media.

TOEVALLIG net 3 weken voor de verkiezingen wordt het Vlaams Belang (België) opnieuw aangevallen, omdat het ooit politiek incorrecte opmerkingen maakte over immigranten. Dit is al vele jaren bekend, maar wordt toevallig (?) nú weer opgerakeld. En er wordt gretig op ingesprongen door de eurofiele linkse media.

En wellicht worden euro-kritische partijen in nog meer landen gedemoniseerd over zaken die allang bekend zijn, maar TOEVALLIG (?) net NU naar voren worden gehaald, maar daarvan ben ik niet op de hoogte. Wie weet wat zich daar afspeelt..?

HEEFT BRUSSEL DAN MEER MACHT DAN WE DENKEN..?

Door:
Kathryn Doorman

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, mainstream-media, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op TOEVALLIG?

  • Monalisa zegt:

   citaat van willem
   We moeten ook eigenlijk niet roomser dan de paus zijn. Ik zou zelf ook nooit bont aan mijn vrouw geven… maar als al die Aziaten dan toch bont dragen dan kun je het net zo goed produceren. Het aantal dode diertjes blijft exact gelijk als een ander het gat opvult. Het enige verschil is dat je in Nederland nog toezicht kunt houden op een diervriendelijke methode (voor zover die bestaat).

   Weer een hoop arbeidsplaatsen minder door onze principes. Zonder enig resultaat.

   Like

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ja,Brussel heeft meer,veel meer macht dan we denken!Getuige de zelfverzekerdheid van van Rompuy.

  Like

 2. Dit heeft niets meer met macht te maken maar met foul play (vuile, hypocriete spelletjes) die altijd worden gespeeld door figuren die hun eigen moeder zullen verraden voor eigen gewin!

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Het is al lang duidelijk dat de overgrote meerderheid van ons journaille bestaat uit linkse huurlingen, die er in de verste verte niet aan denken ‘objectief’ te informeren’. Journalistieke integriteit was in de tijd van Churchill normaal; nu hoeft dat niet meer. Op onze kosten mag er rustig op los gelogen worden.
  De hypocrisie gaat zover dat terechte informatie eerst in alle talen ontkend wordt, voordat de luisteraar verneemt waar het nu eigenlijk om te doen is.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Nee, het is niet toevallig. POCO Brussel is een dementerend links islamofiel bordeel. En, nee Brussel heeft niet meer macht dan we denken. EU-Brussel is een fascistische reus op lemen poten. Stem PVV!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo mag ik het horen, Lucky9! met dat “Brussel heeft meer macht dan we denken “zitten we elkaar maar weer te intimideren en moedeloos te maken! Gewoon op de juiste manier reageren en het juiste doen is het devies!

   Like

 5. Rick zegt:

  Als journalist ben je voor je broodwinning volkomen afhankelijk van het tijdig geattendeerd worden op eventuele “scoops” én het toegang krijgen tot de locaties alwaar het nieuws te vergaren valt. Het bezit van de zogenaamde “Perskaart” geeft geen Carte Blanche noch enig privilege what so ever. Je ben volledig overgeleverd aan de goodwill van de nieuwsverstrekkers. En dáár begint de spagaat tussen vrije nieuwsgaring en het verlenen van hand- en spandiensten. Als je als journalist zijnde continue je kont tegen de krib blijft gooien; zal je niet meer tijdig of hélemaal niet meer op de hoogte gesteld worden van eventuele persconferenties of wat dies meer zij. Of je komt aan de deur/receptie van een “nieuws-” locatie…en je blijkt niet op de lijst te staan. Einde oefening. Als het voorgaande je te váák en/of zo goed als continue zou overkomen; kan je je Perskaart wel in de wilgen hangen. Omgekeerd evenredig houdt dit in; dat in de afgelopen decennia een soort natuurlijke selectie heeft plaatsgevonden. Alle kritische journalisten zijn stilletjes van het toneel verdwenen en alleen de “meegaande” types krijgen nog toegang tot de nieuwsverstrekking. Dit is een neergaande journalistieke spiraal die zichzelf steeds verder zélf-censureert. De politiek wéét dit en buit het ongegeneerd uit 😦

  Like

 6. HansFire zegt:

  MINDER EUROFIELEN,MINDER EUROFIELENMINDER EUROFIELENMINDER EUROFIELENMINDER EUROFIELENMINDER EUROFIELENMINDER EUROFIELEN. WEG met dat TUIG.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Sluit mij aan bij de vorige reacties, slechts een enkel voorbeeld hoe VIES en SMERIG de politiek en de media kunnen zijn. Ik noem hier het “geval”, Wim Aantjes, voormalig ARP lid. Toen het kabinet Den Uyl, vorm moest krijgen, werd er opeens gewag gemaakt, dat Aantjes niet geheel zuiver “op de graat”, was. Hij zou lid zijn geweest van de ” Waffen SS”. Dat zou best zo kunnen zijn, typisch echter dat er vanaf 1945 geen enkele RUCHTBAARHEID over was, en plots kommt de gehele pers naar buiten over “de scheve schaats”, van Aantjes. Dat hadden de HUICHELAARS in 1945 toch verdorie ook al geweten, niet dan! En dan komt men 27 jaar daarmee AANKAKKEN!
  Zo rolt dat! En momenteel is de PERS en de MSM geheel in handen der RODEN, en de politiek correcte kliek, in geheel Europa trouwens. Gelukkig hebben wij dit BLOG van onze onvolprezen E.J. Bron!

  Like

 8. De echte veroorzaker is het grootste deel het volk, dat al die leugens als zoete koek slikt!

  Like

 9. Monalisa zegt:

  het is jammer dat zij zo word afgekraakt door de euroviellen met haar stukje Kathryn Doorman.

  Like

 10. Lucie zegt:

  En het verhaal van de boete die PVV ers moeten betalen,als ze iets naar buiten brengen,wat niet mag,wordt ook door de VVD gedaan,maar dat verhaal was snel verdwenen.
  Dat alle andere partijen dit ook vast wel zullen doen,wordt al helemaal verzwegen.
  Wat zijn het toch zielige stakkers,al die rooie leeghoofden.

  Like

 11. Pingback: wat Recht is zal je weer eens zélf uit moeten kienen… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 12. Jan zegt:

  Brussel heeft geen enkele macht. Het socialistische volk en de opportunisten (Den Haag+lokale kliek) zien hun kans schoon te plunderen ten koste van het volk (o help, wat klink ik nou marxistisch) In Amsterdam gaat het geëtter van de stadsdelen immers gewoon door en iedere mislukkeling gaat naar Brussel. Daarbij komt natuurlijk dat links volk ook nog eens geestelijk minderwaardig is en zwaar schizofreen.

  Like

 13. john zegt:

  Ik denk dat we mogen besluiten dat de eu-bobo’s ver einde raad zijn. Ze beginnen wild om zich heen te slaan. Ik zie dat eerder als stuiptrekkingen . Geen slecht voorteken. De aangehaalde voorbeelden duiden eerder op tanende macht.

  Like

 14. Jan zegt:

  “Das Verblüffende, das Erregende jedes Zufalls besteht darin, daß wir unser eigenes Gesicht erkennen; der Zufall zeigt mir, wofür ich zur Zeit ein Auge habe, und ich höre, wofür ich eine Antenne habe. Ohne dieses einfache Vertrauen, daß uns nichts erreicht, was uns nichts angeht, und das uns nichts verwandeln kann, wenn wir uns nicht verwandelt haben, wie könnte man über die Straße gehen, ohne in den Irrsinn zu wandeln? Natürlich läßt sich denken, daß wir unser mögliches Gesicht, unser mögliches Gehör nicht immer offen haben, will sagen, daß es noch manche Zufälle gäbe, die wir übersehen und überhören, obschon sie zu uns gehören; aber wir erleben keine, die nicht zu uns gehören. Am Ende ist es immer das Fällige, was uns zufällt.”
  Max Frisch, Tagebuch 1946-1949, 340f.

  Like

 15. Jean zegt:

  Die bende in Brussel is enkel bezig met “censuur & dictatuur” en dat puur voor eigen gewin, de postjes en de poen daar ze zelfs een giftslang voor een zoen.
  Bekijk de tronies, voorzl niet luisteren, gewoon kijken bvb naar die natte dweil vanRAMPay of die kapo schoet of die levensgevaarlijke vrhfstd of die as-ton of die maalstroom of die afgekeurde paus uit Portugal barbarosso of zo iets en zeker iemand om niet te vergeten qua levensgevaarlijk karakter die nazigijt die liever met moslims samenzit dan met Europeanen, Hitler deed hetzelfde, de geschiedenis blijft zich herhalen, een mens komt er van aan ’t braken zo laf, vals en gemeen zijn die tronies.
  Ik zal er nooit een stem aan verkoeien voor mij kan het gedrocht niet snel genoeg uitgeschakeld worden.

  Like

 16. Igor Svoboda zegt:

  Wat Putin al jaren door de EU wordt verweten, wordt door diezelfde walgelijke fascistische EU al jaren toegepast, heel slinks via subsidies aan de MSM in de hele EU.

  Like

 17. JooJootje zegt:

  Brussel heeft niet veel macht, wel veel meelopers die hem beginnen te knijpen.
  Ik weet zeker dat er regelmatig angst is over wat de toekomst en de bevolking voor hen inpetto heeft.
  Jaren met het idee rondlopen dat je geen verantwoording hoeft af te leggen en dan tot het besef komen dat bijltjesdag voor de deur staat.
  Ja, daar schijten ze bagger voor.

  Like

  • Rick zegt:

   En als het dan tóch zo ver moet komen; storten zij, om hun eigen falen te verdoezelen, nog liever héél Europa in het verderf. Door opzettelijk te blijven provoceren betreffende de Oekraïne. Biedt die dictatoriale zakkenvullers uit Brussel dan een mooie gelegenheid om stilletjes en ongemerkt hun biezen te pakken. Communist Barosso kan dan op uitermate kapitalistische wijze gaan genieten van zijn verstopte steekpenningen:
   http://www.geennieuws.com/2014/05/de-barroso-onderzeeer-deal/

   Like

 18. peterselie1 zegt:

  Spreiden journalisten dezelfde minachting ten toon jegens hun lezers als politici jegens hun kiezers? AD-columniste Pamela Hemelrijk vindt van wel. Ze neemt stelling tegen rechtsongelijkheid en tegen iedereen die vindt dat bedrog iets is waar we mee moeten leren leven.

  Marxistiese rimram
  “Jij altijd”, zei een hoofdredacteur eens tegen me (nadat hij mij met zoveel woorden had verboden om nog langer over Srebrenica te schrijven), “jij altijd met je gezeur over de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid… Da’s allemaal goed en wel, maar wij moeten hier een krant maken, ja?” Datzelfde wijsneuzige gerelativeer hoor ik nu dagelijks om me heen, en het maakt me wanhopig. “Maar Pam, in het buitenland is het toch hetzelfde laken een pak?” “Maar Pam, de strijd om de macht is toch per definitie een smerig spel?” “Maar Pam, je kunt toch van een politicus niet in ernst verwachten dat hij altijd de waarheid spreekt?” “Maar Pam, ambtelijke corruptie is toch onvermijdelijk en van alle tijden?” En dan heb ik het nog niet eens over de scholen voor journalistiek, waar generaties HAVO-scholieren, naast allerlei marxistiese rimram, stelselmatig ingepompt hebben gekregen dat “objectiviteit een fictie is”. Nou, dat hebben die leerlingen zich geen twee keer laten zeggen, als u mij toestaat. Het onderscheid tussen feitelijke verslaggeving en commentaren is in de doorsnee kwaliteitskrant niet meer terug te vinden, en zeker niet bij de politieke redacties. Lees verder >>>

  http://www.sdnl.nl/kath-nb25.htm

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Leren leven met bedrog en rechtsongelijkheid?
  Pamela Hemelrijk
  Spreiden journalisten dezelfde minachting ten toon jegens hun lezers als politici jegens hun kiezers? AD-columniste Pamela Hemelrijk vindt van wel. Ze neemt stelling tegen rechtsongelijkheid en tegen iedereen die vindt dat bedrog iets is waar we mee moeten leren leven.

  In het café zat ik te praten met een heel aardige academicus van een jaar of dertig. Het gesprek ging natuurlijk weer over politiek, en ik zei dat journalisten tegenwoordig dezelfde minachting tentoonspreidden jegens hun lezers als politici jegens hun kiezers. En dat de kranten, door hun lezers niet voor vol aan te zien, bezig zijn in snel tempo hun eigen graf te graven. Volgens mij dan.

  Die aardige academicus zweeg even. Toen zei hij; “Maar. laten; we nou eerlijk wezen, Pam. De meeste mensen zijn toch ook eigenlijk veel te dom om te stemmen?’ “Ten eerste:”, zei ik; ” ben ik dat radicaal met je oneens. En ten tweede: dat iedereen een stem in het kapittel heeft – zelfs de mensen die niet op de universiteit zijn geweest – dat noem je nou democratie.” Het was weer even: “Misschien” , prevelde de: academicus toen.” ben ik dan wel geen voorstander van democratie”.

  Westerbork
  Nu was het mijn beurt om even naar adem te happen. “Daar schrik ik nou van, van die mededeling”, zei ik “Maar ik waardeer het dat je er zo rond voor uit komt. Je bent tenminste eerlijk. Weet je aan wie ik ineens moet denken? Aan David Cohen, een van de voorzitters van de Joodse Raad. Ook een academicus. Hij bood zichzelf aan om Joods Amsterdam te vertegenwoordigen tijdens de Duitse bezetting. Met fatale gevolgen, zoals je weet. Cohen vond zichzelf namelijk de aangewezen persoon om die taak op zich te nemen. Want, zei hij letterlijk, je kon de leiding over het ‘judenviertel’ toch zeker niet overlaten aan de bakker en de slager? En die bakkers en slagers maar op de trein naar Westerbork stappen. Op dringend advies van de hooggeleerde Cohen. “Om erger te voorkomen” Tot Cohen tenslotte zelf aan de beurt was om gedeporteerd te worden. Naar het propagandakamp Theresiënstadt, welteverstaan. Waar je niet werd vergast, en zelfs vrij behoorlijk te eten kreeg. Hij is dan ook levend teruggekomen, in tegenstelling tot duizenden bakkers en slagers. Nee, van de academici van deze wereld moeten we het echt hebben. Ja, je ziet het: ik kan ook met de Tweede Wereldoorlog schermen als het in mijn kraam te pas komt. Net als Thom de Graaf en Job Frieszo.”

  Gelegenheidswetgeving
  Dat Amsterdam van oudsher een PvdA-bolwerk is, dat wist ik; natuurlijk wist ik dat. Maar dat ze zo gehersenspoeld zijn dat ze nu in de grachtengordel collectief schande zitten te spreken van Gerard Spong en zijn aanklacht, daar sta ik toch paf van. Die aanklacht is, zoals u weet, gebaseerd op artikel 137d wetboek van Strafrecht (aanzet tot haat of discriminatie). Persoonlijk heb ik het altijd een overbodig artikel gevonden, want ook zonder 137d kun je mensen die het op dit gebied te bont maken juridisch aanpakken. Dan vervolg je ze gewoon wegens opruiïng. Dat is namelijk ook een strafbaar feit. Dus van mij had dat stukje politiek correcte gelegenheidswetgeving er nooit hoeven komen. Van Pim Fortuyn trouwens ook niet; dat was nou juist wat hij bedoelde toen hij in dat Volkskrant-interview zei dat hij een tegenstander was van het gebod: gij zult niet discrimineren. De Volkskrant beschuldigde hem er vervolgens van artikel 1 van de Grondwet (“het fundament van onze westerse beschaving”) te willen opheffen, en dat ging er bij de lezers in als koek. Maar dit terzijde. Maar zolang dat artikel in onze strafwet staat, zou ik toch wel graag zien dat het ook zonder onderscheid van kracht is voor alle burgers in dit land, zoals artikel 1 van de Grondwet garandeert. Of is dat te veel gevraagd?

  Rechtsongelijkheid
  Blijkbaar wel. Blijkbaar vindt de halve grachtengordel dat artikel 137 wél mag worden gebruikt om de vorige week overleden Janmaat te veroordelen (wegens “vol is vol”; hij liep nog steeds in zijn proeftijd, en zijn herzieningsverzoek was door het OM afgewezen; over rechtsongelijkheid gesproken), maar niet om stappen te nemen tegen pakweg Stefan Sanders, die in Vrij Nederland een rechtstreekse link legde tussen homoseksualiteit in het algemeen en fascisme in het algemeen. Het feit alleen al dat Spong – in opdracht van zijn overleden cliënt nota bene – het heeft gewaagd aangifte te doen tegen een paar politici en journalisten, dat feit vervult de intelligentsia met walging en verontwaardiging. (Zouden ze in de grachtengordel niet weten dat elke burger die kennis neemt van een strafbaar feit, verplicht is daarvan aangifte te doen?) En de rechter krijgt niet eens de kans een oordeel te vellen over dit meten met twee maten; want het Openbaar Ministerie vertikt het om de zaak aan de rechter voor te leggen. Zodat we over deze fundamentele kwestie waarschijnlijk nooit jurisprudentie zullen krijgen.

  Marxistiese rimram
  “Jij altijd”, zei een hoofdredacteur eens tegen me (nadat hij mij met zoveel woorden had verboden om nog langer over Srebrenica te schrijven), “jij altijd met je gezeur over de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid… Da’s allemaal goed en wel, maar wij moeten hier een krant maken, ja?” Datzelfde wijsneuzige gerelativeer hoor ik nu dagelijks om me heen, en het maakt me wanhopig. “Maar Pam, in het buitenland is het toch hetzelfde laken een pak?” “Maar Pam, de strijd om de macht is toch per definitie een smerig spel?” “Maar Pam, je kunt toch van een politicus niet in ernst verwachten dat hij altijd de waarheid spreekt?” “Maar Pam, ambtelijke corruptie is toch onvermijdelijk en van alle tijden?” En dan heb ik het nog niet eens over de scholen voor journalistiek, waar generaties HAVO-scholieren, naast allerlei marxistiese rimram, stelselmatig ingepompt hebben gekregen dat “objectiviteit een fictie is”. Nou, dat hebben die leerlingen zich geen twee keer laten zeggen, als u mij toestaat. Het onderscheid tussen feitelijke verslaggeving en commentaren is in de doorsnee kwaliteitskrant niet meer terug te vinden, en zeker niet bij de politieke redacties.

  Socrates
  Dat totale objectiviteit een fictie is, dat is een waarheid als een koe. Maar wie daaraan het recht meent te mogen ontlenen om in het geheel niet meer naar objectiviteit te streven, die is nou volgens mij bezig het fundament van onze beschaving te ondermijnen.

  Laatst las ik een stuk over de pre-Socratische filosofie. De wijsgeren van vóór Socrates, vernam ik, hingen nog de overtuiging aan dat het goede onverbrekelijk verbonden is met het ware; dat die twee niet zonder elkaar kunnen, en als het ware een heilige twee-eenheid vormden. Socrates heeft die overtuiging, die toen gemeengoed was, aan het wankelen gebracht met zijn scherpzinnige interviewtechniek. Ik neem dat Socrates in het geheel niet kwalijk; d’r is niks op tegen mensen aan het denken te zetten over zaken waar ze nog nooit goed over hebben nagedacht. Maar God behoede ons voor de navolgers: die hebben er een dogma van gemaakt (“niks is helemaal waar, en zelfs dat niet”), zodat nu de halve grachtengordel ervan overtuigd is dat stelselmatig bedrog iets is waarmee we moeten leren leven.

  “Sjonge”, dacht ik, toen ik dat artikel uit had. “Nooit geweten, maar ik behoor tot de pre-Socratici. Het goede kan voor mij niet bestaan zonder het ware. Zou ik de laatste der pre-Socratici zijn? In de grachtengordel heb ik in elk geval niet veel soortgenoten kunnen vinden, tot heden.

  Pamela Hemelrijk is columniste van het Algemeen Dagblad.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het bedrog…de leugen…is nog aan de macht. Máár niet heel lang meer; vandaar dat de beroepsbedriegers vaker en nog vaker last van benauwdheid hebben. Angst, angst, angst…een dodelijke ‘ziekte’. Ze weten heel goed dat ze fout zitten en wat hùn uiteindelijke lot zal zijn. Máár toegeven is zò moeilijk, dan ben je toch een loser??? Volgens hun visie wel.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Anneke, de leugen regeert zei ooit een vorstin, en de werkelijke fascisten zijn regerings en EU getrouwen die de EU burgers een rad voor ogen draaien. Hoe dit monstrum de EU gestopt of passen op de plaats laat maken moet nog worden uitgevonden mijns inziens. Bijna 70 jaar is er aan op nazi roots gebasseerd Europa gewerkt en is het niet mogelijk en zeer onwaarschijnlijk dat het na 22 mei a.s. afgelopen is met de EU en zeker niet na de uitspraak van Rompuy: ” Hij noemt het een “inspirerende gedachte” dat op lange termijn “alle landen op Europees grondgebied buiten Rusland” op een of andere manier verbonden zullen zijn met de EU. Hij geeft toe dat hij niet weet of er democratische goedkeuring zal zijn voor zo’n actie, “maar we doen het evengoed”.

    https://ejbron.wordpress.com/2014/05/03/van-rompuy-ook-al-willen-de-mensen-geen-eu-expansie-we-doen-het-toch/#comment-178830

    Zo dit zegt veel over de ongekozen EU-leiders die niet van plan zijn om een overweging te maken voor meer democratie, hieraan heeft Nederland volgens de Eurofielen hun voorspoed aan te danken ‘kuch’…

    Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 de tegen aan val word meteen in gang gezet door Andreas_Toinfen op wuz van de telegraaf dat is ook zo’n mannetje die voor de telegraaf schrijft. en die blije burger is zijn grote vriend de fantast. kijk maar hij vond het weer fantasties.

    Like

 20. Anneke zegt:

  “Toevallig….??? NEE, de EU-hystericals SCHEITEN in de broek van ONZEKERHEID, DUS ANGST. Hun NWO-droom zien ze eigenlijk al in duigen vallen!!! ! !!! Meer en meer komt HUN BEDROG aan het licht en dit licht is straks een DODELIJK LICHT. Een bliksem die hun allen zal treffen. “Boontje komt om z’n loontje….”. Bevrijding voor het EU-volk, voor iedere burger hier op de planeet is nog dichterbij. “Daar moet op gedronken worden, Haleluyah Amen….”.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  4 mei 2014 om 10:42
  Inderdaad Jean, we zitten vast, kom er meer eens uit, EEN partij PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s