Wim van de Camp (CDA): ‘De islam is onze bondgenoot.’ (update)

Screenshot_12

(Door: Joost Niemöller)

Een onthullend Twitter-moment gisteren met Wim van de Camp van het CDA. Wim van de Camp voerde een Twittergesprekje met ‘Blonde mevrouw.’ Deze stelde hem een vraag en daar kwam een opmerkelijk antwoord op:

Blondemevrouw:  Als je nu bij “een kwestie van kiezen” te gast was, wat zou je dan kiezen; 1. islam is bondgenoot christendom 2. islam is dat niet 

Wim van de Camp: Helaas Mevrouw, in een sterk deconfessionaliserende wereld kies ik dan voor de islam als bondgenoot van het christendom.

Wim  van de Camp was ooit het langst zittende Tweede Kamerlid. Hij leidde ooit een complete nieuwe lichting in de CDA fractie op. We hebben het niet zomaar over een bankzitter. Hij zit nu voor het CDA in het Europarlement. En hij is ook nog eens openlijk homoseksueel.

Lees verder>>>
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, CDA, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad. Bookmark de permalink .

35 reacties op Wim van de Camp (CDA): ‘De islam is onze bondgenoot.’ (update)

  • peterselie1 zegt:

   Hi Monalisa wanneer ik de tronie van de linkse hufter van Cees Grimbergen zie dan moet ik gelijk op weg om een teiltje te zoeken.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb dat hele praatprogramma afgekeken. Kende ,t niet. Weet niet of ik verbaasd dan wel verbijsterd was. Wat een idealistisch public. Het leek wel of men hen had uitgekozen. Als dit de gemiddelde tendens is in de opinie van het NLse-volk, dan ziet de toekomst er niet best uit.
   De juiste lerares uit ,t onderwijs hadden ze uitgenodigd.
   Als wij weleens kennissen of anderen uit ,t onderwijs hier meemaken ( die hebben ,t dan over zo,n 15 – 20 jaar geleden, wat hun ervaringen betreft ) hoor je toch wel iets anders dan wat die ïdealistische mevrouw “er-uit kraamde”.
   Ook viel mij weer op de “FELHEID” waarmee die gehoofd-doekte moslima uitviel als er haar iets niet beviel ( EN VERGELEKEN MET DE ANDEREN, WAS DIT NOGAL VEEL…) hetgeen b.v. die meneer Chris
   Rutenfrans zei. !!!!!!!!!!!
   Van mishandelde moslima,s, die de hoofdmoot vormen in opvanghuizen, HAD ZE NOG NOOIT GEHOORD???? Je zag aan die meneer Chris dat ie zich een beetje zat te verbijten, maar qua “felheid” was hij niet tegen die hoofd-doek opgewassen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, gelooft U me: Die hoofddoek had MIJ tegenover zich moeten hebben…..! (Rot-sekreet.)

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Al die kopvodden hebben zo,n grote bek!Agressief als de pest,omdat ze thuis niks te vertellen hebben,vieren ze hun frustraties buiten maar bot!

    Like

 1. jans zegt:

  Stumpers, de goedemens geloofd in socialistische leugens. Ze pleegd zelfmoord zonder dat ze het zelf weten.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Dezelfde Wim Camp die meent dat de islam een bondgenoot is, vindt ook dat kiezers zeikerds zijn als ze klagen over bijvoorbeeld de zinloze megakosten van die verhuizingen tussen Straatsburg en Brussel: http://bit.ly/1s2pA4l . Een megalomane nitwit en gek dus. Daarom zit-ie ook zo vaak bij P&W.

  Like

 3. Jan Van zegt:

  Ongelofelijk!!! Helemaal van het padje…..

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Toch nuttig, dat dit “pracht-exemplaar” zich hier nou eens zo openlijk over uitgesproken heeft:Voor het eerst horen we eens onomwonden waar die schimmige smenstelling CDA in dit geval precies voor stààt. Niet, dat het een verrassing mag heten, overigens……
  Weten we ook meteen officieel, waarom de christen-democraten totaal niet op de bres staan voor hun vervolgde mede-christenen in het midden-oosten: Het blijven onderhouden van betrekkingen met een groepering die althans gelóvig is, is belangrijker in deze zo snel ontkerstenende tijd…….DAAR BLIJFT JE BLOED TOCH VAN STIL STAAN!!!!!!!
  God, God, wat een slijmerige hypocriet! En op de koop toe ook nog
  stekeblind en oostindisch doof!
  Maar, eerlijk hoor: Ik vrees deze tendens voortdurend: Deze weg kàn het christendom inslaan als het de slok Humanisme, die het de laatste twee eeuwen toegediend heeft gekregen veronachtzaamt en de pragmatische koers verwaarloost. Als ze zich weer louter gaan richten op vroomheid en gebed, zoals in vroeger eeuwen verworden ze al te gemakkelijk weer tot een richting, die geen oog heeft voor diverse misstanden en die, als het er op aan komt, het hardvochtige van de Islam een beetje al te goed begrijpt! Christenen hoeven zich heus niet zonder meer op de borst te kloppen omdat ze christen zijn en ze hoeven de Islam heus niet zonder meer van satanisme te beschuldigen, waar ze zelf van verschoond zouden blijven: Je iet hier duidelijk, dat het om fouten gaat, waar ELKE religie in zou kunnen vervallen, als ze zich uitsluitend op de VROOMHEID richten, zonder inachtneming van de dagelijkse praktijk!
  Dat heet bigotterie en het kan lévensgevaarlijke vormen aannemen!
  En, lieve christenen overal ter wereld: HIER lacht Satan nou in zijn vuistje. NIET om wat de moslims allemaal flikken, maar HIEROM. Om deze vréselijke, vréselijke dwaling van jullie!

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  v.d.Camp is dus een nep christen,of liever gezegd:een farizeeer!

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Aan het kruis nagelen maar dan wel met roestvaste spijkers !

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  wat mij betreft is deze van der Camp óók zonder sexuele geaardheid al niet te pruimen !

  Like

 8. Rick zegt:

  Sorry hoor…Heb dit nog nooit gedaan; repost een reactie op een eerder item:

  “Vandaag ophalen de Ducati 899 Panigale. De 848 EVO is ingeruild. Nieuwe lente nieuw raspaardje. Als je hard werkt en goed spaart kom je ver.—
  Wim van de Camp CDA (@WimvandeCamp) April 12, 2014

  Dit zijn dus de mensen uit het EUSSR parlement…Megalomane en uiterst onbeschofte graaiers die letterlijk schijt aan alles en iedereen hebben!!!”

  Rick zegt:
  3 mei 2014 om 15:05

  “Oh ja…Helemaal vergeten. Hoop van ganser harte dat Kwal van de Camp zich met zijn “nieuwe raspaardje” dusdanig te barsten rijdt; dat zij hem moeten identificeren aan de hand van zijn gebitsgegevens :)”

  Deze laatste hartenwens is toch nog iets te “zoetsappig” 😉
  Hij moet zich namelijk dusdanig in puin rijden; dat zij hem moeten identificeren d.m.v. DNA uit de onherkenbare vlees- en bot pulp!!! 🙂

  Like

 9. treintrien zegt:

  22 mei: afrekening?
  Ik hoop dat meneer van de kamp na die datum met zijn kut-motorfiets onder een brug ken gaan leggen maffen! En zijn mede cda-ers er naast!
  Een onbeschaamder graaiert heb ik van mijn levensdagen niet gezien (of het zou die multimiljonairsocialist rosenmuller moeten zijn, akkoord)

  Like

 10. Republikein zegt:

  De schrijver van een boek is niet altijd de schrijver zelf,zoveel moeilijke woorden is te veel voor Wim!

  Like

 11. KeesvanD zegt:

  “Witte” zoontje dat op school gepest wordt door de “zwarte” meerderheid, moet naar een andere school.
  Dat zegt echt alles over hoe het in Nederland is. Het overgrote deel kijkt weg.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden, ik hield mijn handen voor mijn mond alsof niemand mijn afschuw mocht horen, die is echt te erg voor woorden, zo vreselijk, heb het uitgezet, kon die slijmjurken niet meer aanhoren, maar houdt je hart maar vast, we zitten straks onder de knut!!!!

  Like

  • Daar zijn we nog altijd zelf bij! Kom in opstand!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kiijk, precies, wat ik regelmatig zeg!
    Helaas heb je dan van die pessimisten die nogal eens reageren met: “Droom maar lekken verder” en: “Het is allang al zo ver.” Waar ze het vandaan halen, moet U mij niet vragen, bepaald nog niet uit de -Nederlandse- praktijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Neem me niet kwalijk: ‘lekken’ moet uiteraard zijn: “lekker”.

    Like

 13. lucky bee zegt:

  Bij een Jihadist is hij slachtoffer nummer een.Hij is nog steeds geen moslim.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Wim Camp ga jij heel snel naar een genezings-kamp voor psychisch gestoorden. Verrader nummer zoveel, verblind door de NWO-gekken. Vandaar nu zo enorm letterlijk GESTOORD. Zielepoot; letterlijk en figuurlijk!!!

  Like

 15. Barbaran zegt:

  We moeten af van de Islamisering hier in Europa, wij zijn GEEN Islamitisch continent en dat willen WIJ ook niet worden, laat de moslims blijven in de landen waar de Islam de meerderheid in religie heeft, dan is iedereen blij. Valt het dan niemand op dat zij zich juist willen vermenigvuldigen in de landen waarin de islam nog niet de meerderheid heeft??????? Gaan er nog steeds geen alarmbellen rinkelen????? Slapen we gewoon door, of doen we er iets aan?????? Stem AUB GEEN D66, PvdA en VVD, u graaft uw eigen graf….. en dat van uw kinderen. Nu weet ik ook wel dat de PVV alleen niets kan bereiken maar laten we er dan op stemmen uit protest!

  Like

 16. Barbaran zegt:

  Trouwens op het CDA stemmen is niet eens een optie, stelletje hypocrieten!

  Like

 17. Nu de bovenstaande mensen het er duidelijk over eens zijn waar we NIET op moeten stemmen lijkt het me logisch dat er maar een partij is waar je WEL op moet stemmen: de PVV,de enigste partij die klink en klaar zegt wat er aan de hand is in het een zo mooie Nederland.

  Like

 18. Pascale . F zegt:

  ” Wij zijn bang voor hun ” .. “zij zijn bang voor ons” !! … vooral dat laatste is goed gelachen .. idd scheiding van kerk en staat ! Geen tekenen van religie in het openbaar .. gewoon thuis tussen je eigen muren .. Islam staat gewoon nog veel te ver achter .. en staat geen vrijheden toe .. dit mogen wij niet laten gebeuren hier ..democratie heeft rechten maar ook plichten .. het is de plicht van onze democratie om onze vrijheden te waarborgen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s