Wim van de Camp (CDA): ‘Kiezers zijn zeikerds’

Screenshot_9

Iedere vijf jaar geeft het Europarlement 200 miljoen euro uit aan ‘kantoorkosten’. Dat is ongeveer 250.000 euro per EP’er. Dat is ziektriest veel. De Europarlementariërs zullen zich wel de ballen uit de broek schamen nu ze zo schaamteloos ge-out zijn door het AD. Toch? WELNEE. Lees en huiver. ‘Elke vijf jaar is er hetzelfde gezeik. (..) Met onze onkosten hebben jullie niks te maken,’ aldus christendemocraat Wim van de Camp.

Screenshot_10Jullie? Hoe bedoelt u ‘jullie’, geachte volksvertegenwoordiger? De pers? De kiezer? In beider gevallen: wij hebben 100% dik vet alles te maken met uw onkosten. En wel omdat wij die verdomme betalen. Of bent u inmiddels zo volgevreten dat u het belastinggeld van de burger gewoon grijpt en hem vervolgens een zelfvoldane middelvinger voor houdt? Blijkbaar.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Europees Parlement, Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wim van de Camp (CDA): ‘Kiezers zijn zeikerds’

 1. Monalisa zegt:

  Kiezers zijn zeikerds’ klopt ik moet elke morgen als ik wakker word plassen anders doet het zo zeer in mijn blaas,:)

  Like

  • Jean zegt:

   Monalisa,
   Echte vuiligheid is moeilijk van straat te krijgen, ga maar eens naar de straatstenen richting die aquarium in Brussel kijken, als u er tenminste geraakt want in Brusselallabath is er verschrikkelijk veel vuiligheid aanwezig, men beschadigd er zelfs de schoenen zoveel troep loopt en ligt daar.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Jean brussel was vroeger een mooie stad! ik rij wel even verser ik ga wel naar Oostenrijk naar de deelstaat Karinthië daar zit ik dan op mijn gemak,ik denk wel eens ik ben in het verkeerde land geboren!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    verser moet zijn verder

    Like

 2. Monalisa zegt:

  🙂

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  De uitdrukking op die kop zegt genoeg,alleen de vinger ontbreekt inderdaad nog!En ja,van de Balkenende kliek;zegt genoeg!Want wat die ons geflikt heeft ben ik nog steeds niet vergeten!Evenals het gezeik vanFerrier en haar maatje;dat was pas zeiken!

  Like

 4. Jean zegt:

  Tot welk hondenras behoord die blaffer?
  Opsluiten en niets meer te vreten geven, wel eerst alles in beslag nemen wat hij bij mekaar gestolen heeft en….. niet alleen die blaffer maar al die keffertjes.

  Like

 5. nieuwenhuis zegt:

  In de BIJBEL stond toch iets over de tien geboden Camp: GIJ ZULT NIET STELEN!!!!!!!!!!!!

  Ach, dat heeft die natuurlijk nooit gelezen. Vieze gristenhonden!

  Like

 6. Jan zegt:

  CDA: veel overeenkomsten islam en christendom
  In het CDA-rapport Gedeelde waarden van een commissie onder leiding van oud-minister Bot staat dat veel christelijke en islamitische waarden overeenkomen. Het CDA wil moslims meer bij de partij betrekken.
  Gedeelde waarden is geschreven aan de hand van de kernwaarden (gelijk)waardigheid van ieder mens*, solidariteit, rechtvaardigheid, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en vrijheid van godsdienst**. Het rapport citeert bij elke kernwaarde uit zowel bijbel als koran om de overeenkomsten aan te tonen.
  Bijvoorbeeld bij gelijkwaardigheid staat het bijbelcitaat ‘(gelijk)waardigheid van ieder mens, solidariteit, rechtvaardigheid, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en vrijheid van godsdienst’
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4991

  * http://ivarfjeld.files.wordpress.com/2009/04/godblesshitler1.jpg
  ** http://www12.0zz0.com/2013/09/19/23/227360802.jpg

  Like

 7. Nee Mijnheer Nieuwenhuis, dat hij niet mag stelen dat weet dhr Camp heel goed. Deze man is nu een schoolvoorbeeld van wat macht gaat doen met mensen van eenvoudige afkomst; hij acht zich nu boven het gewone volk verheven.Hij ging in Den Haag gewoon met de tram. Nu is hij zo door soortgenoten omgeven dat het contact met de werkelijkheid weg is. Dhr Camp verdient werkeloos te worden en een baan van 8 tot 5 in een fabriek als strafkamp. Dan praten we na 6 jaar weer met hem.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zo diep zijn we al gezakt. Kiezers zijn in de ogen van politici niet meer en minder dan zeikerds. Het maakt niet uit hoe of wat men gaat stemmen, met de wil van ons (zeikerds volgens hun) wordt totaal geen rekening mee gehouden. Een politicus vind zelfs dat, als hij na zijn overlijden in de hemel komt, God zijn troon afstaat aan hun, en zij vanaf die plek hun praktijken kunnen voortzetten. Onze enige hoop is de PVV. Maar die wordt de politici ook al voor een zeikerd uitgemaakt, dat hebben we de afgelopen jaren al kunnen constateren. Breivik deed er veel beter aan die arrogante politieke zakkenwassers af te schieten, want ze verdienen namelijk niet beter. Misschien staan er nog massa’s Breikvikjes in Europa in de wachtrij om dit soort karweitjes op te knappen. Want dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk !

  Like

  • treintrien zegt:

   Wat dat betreft was die Breivik niet dom hoor:
   op dat socialistische zomerkamp waren alleen toekomstige socialistische ‘toppertjes’ aanwezig (lees: kinderen van socialistische kopstukken)
   De volwassen sociaaldemocraten hadden zichzelf te goed beveiligd, schreef hij op.
   Dus moest hij een ander doelwit verzinnen: en wat is dan logischer dan een kamp waar de toekomstige graaierts worden klaargestoomd om onze centen weg te pissen?

   Nogmaals: ’t Is erg walgelijk wat hij heeft gedaan. De inspiratie hiervoor heeft hij bij de moslims weggehaald, trouwens. Maar dat lees je weer niet in de MSM: die hadden het veel te druk met Wilders er aan de geblondeerde haren bijtrekken….

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ach het CDA holmaatje zegt ook wat. Het klopt ook nog, want CDA betekent: Christenen Dienen Allah!

  Like

 10. nieuwenhuis zegt:

  treintrien @: Ik denk er precies zo over…………Netjes verwoord!

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Beter een zeikerd dan een ordinaire DIEF!

  Like

 12. Beter een zeikerd dan een ordinaire DIEF!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s