Geef me eindelijk mijn land terug

Screenshot_42

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Wat is er van Duitsland geworden? De teloorgang is overal zichtbaar. En steeds meer mensen verlangen terug naar hun oude vaderland.

30 jaar geleden had Duitsland het beste wegenstelsel ter wereld. Als je naar de geruïneerde DDR reed, hobbelde je onmiddellijk na de grens al over wegen vol gaten. Het waren de typische kenmerken van het verval van de voormalige DDR, waarover wij destijds superieur glimlachten. En nu? Nu verkeren veel wegen in een slechtere toestand dan die in de voormalige DDR.

Een generatie geleden was energie nog voor ieder gezin betaalbaar. Het idee dat complete stedelijke gebieden steeds opnieuw zonder stroom zouden zitten, werd door de Duitsers destijds alleen verbonden met de Derde Wereld. Nu bereiden onze politici en energieconcerns ons erop voor dat we, net zoals ooit de mensen in de Derde Wereld, die voormalige energiezekerheid in het vervolg niet meer zullen hebben. We worden er afhankelijk van dat de zon schijnt of dat de wind waait. En voor deze zogenaamde verworvenheid moeten we in het vervolg ook nog een zonnebelasting betalen. Tegelijkertijd wordt stroom een luxe artikel, dat steeds minder mensen zich kunnen veroorloven.

Een generatie gelden waren de ziekenhuizen in Duitsland een toonbeeld van hygiëne en medische vooruitgang. In Derde Wereldlanden, zo kregen we regelmatig verbaasd uit het nieuws te horen, overleden mensen vanwege een gebrekkige ziekenhuishygiëne. Wie nu een gemiddeld Duits ziekenhuis bezoekt, weet niet of hij een operatie weliswaar overleeft, maar onmiddellijk daarna overlijdt aan een ziekenhuisbacterie.

Een generatie geleden was Duitsland het land van de knutselaars, uitvinders en doeners. Nu stemmen de meest intelligente onder ons met de verhuiswagen en keren Duitsland voorgoed de rug toe. 160.000 goed opgeleide vakmensen vertrekken er ieder jaar – onder hen bijvoorbeeld ieder jaar 3.500 artsen. Wie in Duitsland hooggekwalificeerd is, wil niets anders dan wegwezen. Duitsland trok vroeger als een magneet vakmensen aan. Nu komen er alleen nog maar massa´s, die geen ander land wil hebben.

Een generatie geleden was het veilig in Duitsland. Niemand hoefde er bang voor te zijn om door een “grote familie” getiranniseerd, door een Oost-Europese bende “bezocht” of door een stelend kind voor de geldautomaat overvallen te worden. Nu behoort dat alles tot de “culturele verrijking”.

Een generatie geleden werd je door de rechtbank gestraft als je de regels grof had overtreden. Destijds hield men zich in de eerste plaats bezig met de slachtoffers. Nu staan slachtoffers van criminaliteit er grotendeels alleen voor. De daders zijn belangrijk, die intussen in 5-sterren gevangenissen zitten.

Voor gevangenen worden tegenwoordig “evenementen” georganiseerd, opdat zij mar niet het gevoel krijgen in de gevangenis te zitten en met een volle agenda niet hoeven nadenken over hun misdaden. Om ervoor te zorgen dat het helemaal goed gaat met diegenen die onze wetten overtreden, geven we miljarden uit. De slachtoffers laten we echter in de steek.

Een generatie gelden was er in Duitsland voor de rechtbank sprake van rechtszekerheid. Het was in ieder geval duidelijk dat iedereen voor de rechtbank gelijk was. Nu krijgen moordenaars verzachtende omstandigheden – als zij afkomstig zijn uit een andere cultuurkring.

Een generatie geleden had men respect voor de politie. Nu heeft de politie respect voor criminelen en durft veel wijken niet meer binnen te gaan zonder semimilitaire ondersteuning door speciale commandotroepen.

Een generatie geleden hebben we onze boeren ondersteund. Niemand kwam op het idee om in de supermarkt honingmeloenen of kiwi´s te kopen ,die al een reis van duizenden kilometers hadden afgelegd. Het aanbod was overzichtelijk en goed. Nu kunnen onze boeren niet meer overleven, omdat de politiek en de media ons lekker hebben gemaakt voor een geglobaliseerde wereld, waarin we ons er ook nog goed bij voelen om appels uit Nieuw-Zeeland te eten, terwijl de Duitse appels aan de bomen verrotten.

Een generatie geleden was de Duitse bevolking voorbereid op mogelijke crises. In ieder dorp had men sirenes. En er waren noodrantsoenen, die in geval van crisis direct verdeeld konden worden. als vanzelfsprekend bereidde men zich op crises voor. Nu zijn de sirenes verdwenen. In geval van nood zijn er echter kampen met noodrantsoenen, maar die mogen en kunnen pas 14 dagen na het begin van een noodsituatie onder de bevolking verdeeld worden. In heldere taal: nu nemen we liever de plundering van winkels op de koop toe.

Een generatie geleden zouden we ons land in geval van nood hebben kunnen verdedigen. We hadden soldaten, die geloofden in hun land. Nu leven we in de illusie dat de eeuwige vrede is gekomen. In geval van nood hebben we nu alleen nog maar gender gerechtvaardigde wattenstaafjes om ons te verdedigen. Maar voordat we die inzetten, letten we er heel nauwkeurig op om transseksuelen, lesbiennes en alle andere kleurrijke facetten v an de vermaaksamenleving niet te discrimineren.

Een generatie geleden wist iedereen, die op het punt stond met pensioen te gaan, dat zij dit inderdaad voor het gepresteerde werk gedurende hun leven zouden krijgen – en wel tot aan de dood. Nu kunnen pensioengerechtigden er noch zeker van zijn vanaf welke leeftijd noch of ze überhaupt een pensioen zullen krijgen – naar alle waarschijnlijkheid niet meer tot aan de dood toe. Vroeger verheugde men zich op het pensioen – nu is het toverwoord van de toekomst van de pensioengerechtigden “ouderdomsarmoede”.

Een generatie geleden kon je in ieder geval nog bij je eigen kinderen geloven in hun toekomst. Een goede opleiding effende hen in ieder geval de weg in Duitsland. Men voedde zijn kinderen ertoe op goede cijfers te halen. Nu is dat verleden tijd. Want nu krijgen indien mogelijk alle kinderen allemaal dezelfde goede cijfers. Het gevolg: een hele generatie kan niet meer worden opgeleid. Duitsland is nu het land van de prestatiezwakken. De diskwalificering was zo succesvol, dat zelfs de studenten op Duitse universiteiten steeds dommer worden.

Vroeger mocht je bovendien in ieder gaval nog overal je mening over geven. Nu wordt dit door de politieke correctheid verboden. Ieder woord moet nu nauwkeurig afgewogen worden voordat men het uitspreekt. Je moet goed nadenken of je nog woorden mag zeggen als “zigeunersaus” of “vaderland”. Dat laatste geldt inmiddels ook al bij velen als “rechts-radicaal”. Wie de geschetste verandering niet wil in zijn eigen vaderland, kan twee dingen doen: of net als honderdduizenden voorgangers stemmen met de verhuiswagen of de mond houden en bij de pakken neerzitten tot de crash komt. Wie de D-Mark terugwil en zijn eigen vaderland niet meer terug kent, behoort waarschijnlijk tot de zwijgende meerderheid – tot op zeker moment de bom barst.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op Geef me eindelijk mijn land terug

 1. Monalisa zegt:

  Geef me eindelijk mijn land terug dat hoor ik vele Duister zeggen om mijn heen, maar dat is met nederland ook zo.

  Like

 2. zrast zegt:

  “Wie de D-Mark terugwil en zijn eigen vaderland niet meer terug kent, behoort waarschijnlijk tot de zwijgende meerderheid – tot op zeker moment de bom barst.”

  Maar dan nog Bron, het is te laat…er is geen weg terug. Ze hebben zoveel moslims binnengelaten en die neuken als konijnen, en de autochtone Duitsers krijgen steeds minder kinderen, alleen al demografisch is er geen weg terug…

  Like

  • Monalisa zegt:

   zrast dat klopt wat u schrijft maar dat gebeurt in heel europa dat wippen, maar het kindergeld (is in duitsland hoger dan in nederland), in Duitsland krijg je kindergeld tot 18 jaar daarna is het over ook als je studie wild volgen, dus geen studie beurs zoals in nederland.
   kinderbijslag maar voor 1 kind maken is het afgelopen met wippen.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   zrast zegt:
   4 mei 2014 om 16:56
   Maar dan nog Bron, het is te laat…er is geen weg terug. Ze hebben zoveel moslims binnengelaten en die neuken als konijnen…………………………………………..
   ————————————————————————————————————————
   De omgekeerde integratie is nu gestart.

   Sinds de integratie van moslim-immigranten in heel Europa zo goed als is mislukt, kwam de Britse premier David Cameron enige jaren geleden als eerste Westerse leider op het idee om het dan maar om te keren. Aangezien de moslims zich weigeren aan onze cultuur aan te passen, moet het maar andersom, stelde hij. In Brussel en andere Europese hoofdsteden nam men het concept dat de autochtone Europeaan zich stapsgewijs zal moeten schikken naar de islam, maar al te graag over.

   http://eunmask.wordpress.com/2014/05/05/de-omgekeerde-integratie-is-nu-gestart/

   Dit is wat onze lij(ei)ders, achter onze ruggen om, besloten hebben.
   Wij worden totaal voor de gek gehouden en van A tot Z besodemieterd en voorgelogen.
   Uit de handelswijzen van onze politici blijkt duidelijk dat wij – de autochtonen – enkel plichten hebben (zorgen dat hun zakken gevuld blijven zodat zij in weelde kunnen leven en de allochtonen onderhouden) hebben en GEEN rechten.

   Hun mening is:
   JULLIE ZIJN ONZE SLAVEN.
   DUS BEKKEN DICHT EN BETALEN.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een verbijsterende werkelijkheid! Ik ken Duitsland nog van heel vroeger, toen het leven daar goed was! Ook hier heeft aansluiting bij de EU (en verlies van eigen munt) én immigratie van zeer veel kanslozen de boel verschrikkelijk verziekt!
  Geen wonder dat een heel groot deel van de Duitsers heimwee hebben naar de tijd van vroeger.
  Is dat in Nederland eigenlijk ook al niet het geval?

  Like

 4. catharina zegt:

  In heel Europa klinkt hetzelfde geluid onder Europeanen. Griekenland, dat vanouds geleden heeft onder islamieten en dat daarom nog geen moskee had, wordt gedwongen om er een te openen. En we weten; als er een geit over de dam is…..

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het zal nog ’n tijdje duren alvorens de Duitser zal zijn bevrijd van zijn schuldcomplex! Ook al mag je dat natuurlijk nooit zeggen!!!! Hahahahaha! Wat een waanzin!

  Like

 6. Makropoelos zegt:

  Door mijn beroep was ik vrijwel niet in Nederland en de laaste 25 jaar woon ik permanent buiten Europa. Als ik nu terug zou willen dat kan ik vergeten, dat Nederland wat ik kende bstaat niet meer. Treurig maar waar!

  Like

  • bobzelf zegt:

   hallo mafkees, kom nog effe een paar dagies helpen !!
   tot en met 22 mei dan in ieder geval ,
   via de site natuurlijk,
   want als ik jou was, bleef ik echt lekker onder je palmbomen zitten .
   Het gekkenhuis nederland ken jij echt niet meer terug ,
   met
   bij ons in de jordaan , nou daar lopen alleen nog turken en boerka’s
   love you makker in de strijd !

   gr. bob

   Like

 7. dgneree zegt:

  Voor Nederland nog:
  een generatie geleden hadden we 1 vd beste spoorwegdiensten van de wereld. Afgelopen.
  een generatie geleden veegde iedereen zijn eigen stoep. tegenwoordig worden de straten in de steden steeds armoediger en vuiler.
  Een generatie geleden werd men geacht een ‘heer te zijn in het verkeer’. Tegenwoordig men je op straat je leven niet zeker. auto’s worden op de hoek neergezet en de fiets voor de ingang van de winkel die je bezoekt. En als je iets zegt over asociaal (verkeers)gedrag loop je de kan doodgeslagen te worden.

  Geweldig toch, die culturele verrijking?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Beste mede-reageerders, dat zijn nu de zegeningen- die wij van de grote GEK van ROMPUY- hebben gekregen dankzij de communistische eussr. Jawel hoor, het is in Nederland hetzelfde laken, een pak! Straks zijn we inderdaad allemaal gelijk, van noord tot zuid, en van oost tot west, MAAR WEL ALLEMAAL EVEN ARM ALS EEN KERKRAT! Dat beste mensen, is onze toekomst, en die van onze kinderen- en kleinkinderen, als het MONSTER EU niet gestopt wordt!

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Alsmede ook in Nederland!In de jaren 70 heb ik een tijd in Duitsland gewoond en er een fijne tijd gehad!Mijn zoon stelde vorig voor om dar weer te gaan wonen.Maar gezien wat ik de laatste jaren op internet zie ,lees,en hoor,hoef ik niet terug te gaan.Duitsland of Nederland:lood om oud ijzer!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Je hebt gelijk, @ Yvonne. En dan zijn de Nederlanders nog wat agressiever dan de Duitsers. Wij hebben tenminste de PVV. In Duitsland is er ook wel verzet, maar de Duitsers schijnen liever op de traditionele partijen te stemmen.

   Het enige voordeel in Duitsland is dat de meeste dingen voordeliger zijn en dat de belastingdruk niet zo waanzinniog hoog is.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Shalom.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Tja, ik vermoed zelfs, dat je in de jaren ’80 en ’90 in veel Duitse steden nog een ander soort daklozen- en kleine-criminélencircuit had.
  Niet allemaal lieve jongens, echt niet, maar toen nog meer gedreven door alcohol- dan door drugs-problematiek, wat het geheel toch gemoedelijker, en, ik zou bijna zeggen, amateuristischer maakte. Tenminste, in Neurenberg was dat zo. Je kwam daar niet echt “grote Jongens”tegen, eerder schlemielen, die telkens wat anders probeerden en dan onherroepelijk tegen de lamp liepen…..
  Maar ik denk, dat dat inmiddels, met al die buitenlandse toeloop, ook wel weer aanzienlijk verhard zal zijn….

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Hoe waar is dat stuk.
  Ik denk dat de ellende in Duitsland werkelijk nog groter is dan in Nederland.
  Niet alleen het immense achterstallige onderhoud aan wegen bruggen scholen enz maar ook daar zijn “SCHILDERSWIJKEN in relatief veel grotere aantallen en in verder gevorderde staat.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Republikein zegt:
  4 mei 2014 om 18:43
  Wil je a.u.b. dat filmpje weghalen en daarvoor in de plaats een link neerzetten, ik kan die kop niet zien zonder dat er golven van misselijkheid door me heen gaan :-{

  Like

 14. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  En deze gevallen zijn niet exclusief voor Duitsland, ook in Nederland is dit het geval.
  Je gaat je afvragen, wat is erger “een gewelddadige overname van de landen tbv een verenigd Europa” of “deze gang van verovering”
  Ze sturen bewust af, middels het kweken van discriminatie en verarming van de burger, op een revolutie.

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Wat is met Nederland gebeurd? Ook hier bij ons is de teloorgang duidelijk zichtbaar?Wielwijk ziet langzamerhand uit als Noord Afrika!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s