Geert Wilders in “De Zondag”

PVV grootVandaag verscheen er een uitgebreid interview met Geert Wilders in de grootste Belgische zondagskrant “De Zondag”.

Screenshot_34

Lees hieronder het hele interview:

http://pvv.nl/images/Interview_de_Zondag.pdf

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geert Wilders in “De Zondag”

 1. Hendrick M. zegt:

  Een uitstekend interview. Dit zou eens in onze voornamelijk door links gedomineerde media moeten komen ! Maar zoals gebruikelijk wordt dit verhaal doodgezwegen, zeker nu het verkiezingstijd is.
  Helaas kijkt de gemiddelde Nederlander niet verder dan zijn neus lang is en zal hij/zij van dit verhaal vermoedelijk ook geen kennis nemen; veel moeite zal er ook wel niet voor worden gedaan. Zo af en toe denk ik wel eens dat ons volk krijgt wat het verdient. Alleen jammer dat de mensen die wèl hun ogen en oren open hebben, daar ook de dupe van zijn …

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U zegt het! Dat is dan ook de reden dat ze niet mógen krijgen wat ze verdienen.
   (En mochten we dat weten te verhinderen, dan konden ze ons daar later tóch nog wel eens dankbaar voor zijn, zo achteraf…….)

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    4 mei 2014 om 12:36

    (En mochten we dat weten te verhinderen, dan konden ze ons daar later tóch nog wel eens dankbaar voor zijn, zo achteraf…….)————————–

    Ben bang van niet.
    Ze zullen mensen als wij, die opkomen voor Nederland en onze cultuur, ervan gaan beschuldigen dat wij er de oorzaak van zijn dat de boel ge-escaleerd is.
    Want, als wij wat meer begrip gehad zouden hebben voor de moslims en hun cultuur en toleranter waren geweest ten opzichte van hen, dan zou dan de rust bewaard zijn gebleven.

    De goedmenschen/socialisten, geven altijd anderen de schuld van hun falen en zullen NOOIT toegeven dat zij fout gehandeld hebben.

    Like

 2. Henk.V zegt:

  Het is uitstekend dat een krant een poging tot objektiviteit onderneemt en Wilders de kans geeft in een open gesprek zijn meningen helder uiteen te zetten.

  Dit goede Belgische voorbeeld verdient navolging in Nederland!
  Maar of men in de media daarvoor nog de goede wil heeft, en het niveau , waag ik zeer te betwijfelen.

  De Nederlandse media, waaronder de (landelijke) dag-en weekbladen, zijn verworden tot spreekbuizen van politiek correct en wat uit de riolen van die ultra destructieve denkrichting stroomt is ons wel bekend.

  Ik hoop dan ook dat dit artikel op grote schaal haar weg over het internet zal vinden, tot heil van land-en volk van Nederland EN van alle mensen die in de Westerse hemisfeer snakken naar behoud van hun joods-christelijke-humanistische cultuur, van de zelfstandigheid van hun landen, van de rechtstaat EN van hun onvervreemdbare recht om te leven , handelen, denken, spreken en schrijven IN VRIJHEID!
  ONS GROOTSTE GOED.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ja oom Geert gaat de hele wereld over. Niet in de laatste plaats omdat de hele wereld hetzelfde probleem heeft: islam. Het is wel een schande dat een groot deel van de politici mensen blijft importeren, die meneer Wilders willen vermoorden. Op een dag zijn ze zelf aan de beurt; of je wordt moslim of je moet emigreren. Of erger.
  Op naar 22 mei.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Prima interview;ik heb het op facebook gezet!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik ben trots op onze Geert, zal hem nooit in de steek laten, NOOIT, hij verwoord hoe ik er over denk, ik mag dan anti moslims zijn, ben ik niet, laat ze het maar belijden in hun eigen land.
  De meeste van die “hoofd moslims” zitten te prevelen voor hun moskee, te genieten van een uitkering die wij moeten betalen, terwijl ze doem en verdommenis uitspreken over ons. Willen wij dat??? Nou ik niet, ik wil met respect behandeld worden, ik wil niet levenslang de uitgaven van die schreeuwlelijkerds betalen, ga maar aan het werk!! En breng Nederland een bijdrage aan. SORRY BOOS!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik wel! de aanwezigheid van de Moslims in ons land is tegen de wil van onze God die geen andere Goden in zijn aangezicht duld.lees Exodus 20 vers 1-26.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s