Islamitisch regime op de Malediven wil doodvonnissen op kinderen voltrekken

Screenshot_46

In het vakantieparadijs Malediven wordt de sharia genadeloos uitgevoerd

(Vertaling: E.J. Bron)

De Malediven zijn in de westerse wereld populair als vakantieparadijs in de Indische Oceaan. Het islamitische regime op de eilandenstaat doet echter niet van zich spreken als vakantiebestemming, maar door de bedoeling om opnieuw doodvonnissen te voltrekken. Dat was het laatst het geval in 1954. De jaren daarna werden doodvonnissen door de regering altijd omgezet in levenslange gevangenisstraf.

Daarmee moet het nu afgelopen zijn. De in maart 2014 nieuw gekozen islamitische regering wil nu opnieuw doodvonnissen uitvoeren. Het feit dat zij daarmee al wil beginnen bij 7-jarige kinderen zorgt voor nog meer ontsteltenis.

Al 13 veroordeelden wachten op uitvoering van het doodvonnis

Op dit moment wachten al 13 veroordeelden op de uitvoering van hun doodvonnissen. Ze werden allemaal wegens moord met voorbedachten rade ter dood veroordeeld. Volgens de regering moet dit echter niet de enige misdaad om ter dood veroordeeld te kunnen worden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Umar Naseer. Naseer ziet zich voor deze handelwijze gedekt door het islamitische strafrecht, de sharia.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Malediven, sharia. Bookmark de permalink .

21 reacties op Islamitisch regime op de Malediven wil doodvonnissen op kinderen voltrekken

 1. Yiooda zegt:

  Zou je nu denken dat na dit bericht iedereen thuis blijft en niet meer met vakantie gaat naar die schooiers??? Ik zou er nooit naar toe gaan!!

  Yiooda.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo heb ik me ooit gezworen, dat ik nooit naar Thailand op vakantie zou gaan , nadat ze die 60-jarige Nederlander, Johannes van Damme, hadden opgehangen wegens smokkel van een paar kilo hasj. Trouwens, ik vind àl die straffen daar voor drugssmokkel buitenproportioneel; daarom zou ik óók nooit meer gaan. En dan heb je nog genoeg mensen, die blijven volhouden dat het zo ’n prachtig vakantieland is en dat ze gelijk hebben: Dat het hier ook zo zou moeten zijn. Maar die weten niet wat ze zeggen: Buitenproprtioneel is buitenproportioneel. Ik meen het, nog altijd: Ik ga er principieel niet heen. En de Malediven…..Ach, voor een land, waar alleen al de Sharia heerst, geldt wat mij betreft hetzelfde……

   Like

   • Willie zegt:

    In Manilla, Fillipijnen werdt in Maart een 62 jarige Vlaming gruwelijk vermoord : eerst zn genitalien eraf en dan kop ingeslagen .Politie doet uiteraard GEEN moeite om de betreffende haatbaard op te sporen
    Als eenieder in zn eigen land blijft zou er minder troubles zijn , overal !

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik denk dat het Singapore was Theresa.
    Als je uit het vliegtuig stapt staat, tenminste stond dat daar in die tijd, daar een HEEEEEEl groot bord dat op import van harddrugs de doodstraf staat.
    Je hoeft dat toch niet te doen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Louis-Portugal 23.16u. Ja, je hebt gelijk: Ik heb het gegoogled en het was Singapore.
    Neemt niet weg, dat ik het nog steeds buitenproportioneel vind en dat ik die straffen in Thailand eveneens buitenproportioneel vind.
    Nee, je hoeft dat inderdaad niet te doen,maar ZIJ ook niet. Het gaat gewoon in tegen de universele rechten van de mens, sorry.
    Een zus van de hoofdredacteur van Vrij Nederland (en dat was wèl Thailand) werd tot 25 jaar veroordeeld wegens het smokkelen van een paar gram hasj voor eigen gebruik. En ze liep al tegen de 50, kun je nagaan! Ze kreeg een advocaat toegewezen, die geen moer voor haar deed en die haar aanspoorde, na het voorlezen van de uitspraak EEN BUIGING TE MAKEN VOOR DE RECHTER EN HEM TE BEDANKEN VOOR HET MILDE VONNIS! Moet je nog peultjes! Goed, het wàs stom, voor een vrouw van die leeftijd zeker, maar daarom staat de straf nog altijd in geen verhouding tot het vergrijp. En dan die vernedering…..
    Nee, hoor, al gebruik ikzelf totaal niet, IK nooit naar die rotlanden. Louter omdat ik het hier niet mee eens ben.

    Like

 2. Breget zegt:

  Hoop dat deze berichtgeving de ogen open doen van die NL die nog sympathie hebben voor de islam en zijn sharia wetten .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Breget: 17.49. uur. Verwacht maar niets van de politiek! Buiten de PVV en de SGP, zijn ALLE VERRADERS van de overige partijen, VOOR ISLAMISERING. Denk aan de MOTIE HALSEMA, bij de regeringsverklaring van RUTTE I.

   Like

   • Willie zegt:

    Tom , en van de meeste gewone mensen is OOK niks te verwachten : die blijven onderdanig doen wat hen opgedragen wordt : buigen met hun gat omhoog

    Like

  • Driek zegt:

   @Breget zegt: Hoop dat deze berichtgeving de ogen open doen van die NL die nog sympathie hebben voor de islam en zijn sharia wetten.

   Nou, die Nederlander houdt z’n ogen mooi dicht en gaat op vakantie naar de Malediven, omdat het er lekker goedkoop is en veel zon. En die islam en zijn Sharia wetten? dat zal hem een zorg zijn. Die Nederlander stemt zich zelf op 22 mei weg, want wat weet de doorsnee Nederlander nou van de islam en de Sharia? die Nederlanders lezen amper een boek en geloven heilig in P&W. Toen met de laatste verkiezingen, vorig jaar, iedereen die ik sprak zou op de PVV gaan stemmen, en PVDA en VVD komen met de meeste stemmen uit de bus. Ik vind het nog altijd onvoorstelbaar.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 18.25. uur. Ook ik Driek, ben niet erg hoopvol gestemd! Zolang de RODEN de gehele MSM en de schrijvende- gelijkgeschakelde-pers in hun klauwen hebben, moeten wij het ergste vrezen. Van het STAATSHOERNAAL, RADIO HANOI- Hilversum 1 t/m3, P&W, DWDD, en nog meer van dat rode spul, hoeven WIJ geen enkel kritische geluid t.o.v. de islam te verwachten. En de grote massa, blijft de leugens der roden maar geloven!

    Like

 3. Monalisa zegt:

  ben ik nou niet in orde,of is de wereld nu gek aan het worden.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het bekende vacantieoord de Maladieven begint ook al in zijn voegen te kraken las ik. Met de wereldwijd om zich heen grijpende Islam, staat de mogelijkheid open dat men binnen niet al te lange tijd niet meer op vacantie kan. Thuis blijven in Nederland, terwijl ook hier de Sharia heerst. Overal ter wereld bedreigd worden door de Islam. Dat een heel groot deel van de Nederlandse kiezers alsmaar blijft stemmen op Eurofiele en Islam vriendelijke politieke partijen voorspelt niet veel goeds. Er zal nog veel moeten veranderen en ten goede moeten keren. Ja, als het nog ooit goed komt. Maar wij blijven op de PVV stemmen, en blijven hopen, misschien tegen beter weten in, op een betere toekomst.

  Like

  • Willie zegt:

   ”Thuis blijven in Nederland, terwijl ook hier de Sharia heerst. Overal ter wereld bedreigd worden door de Islam”
   Europees leger zegt men , misschien wordt t tijd voor een citizen’s army ???Zal nodig zijn , geloof me vrij

   Like

 5. Anneke zegt:

  En de ZOGENAAMDE mensenrechten-organistatie’s zijn als een plumpudding in elkaar gezakt. Bestaan dus NIET. Hebben rijkelijke dollars en euro’s verdiend, arm in arm met de leugen…..SCHURKEN!!!! “Zij zouden in actie moeten komen en MASSAAL protest voeren” !!! Het doodvonnis treft on-schuldige kinderen, die zich niet kunnen weren tegen het RADICALE VERDERF.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Kinderen van 7 jaar?Veroordeeld voor moord???Lijkt mij stug;kun je zien wat voor een soort het is dat de islam aanhangt!Boycotten dat land,en wel vanaf nu!En ik hoop dat iedereen die voor de Eu,en dus voor de islam stemt,een koekje van eigen deeg krijgt te vreten door diezelfde islam!

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  “Niks aan de hand zolang we in de zon kunnen blijven liggen”, zullen de meeste globetrottende bobo’s wel denken.

  Een belangrijke bedenking die ik zelf maak, is dat al jaren blijkt dat het ideaal van Universele Rechten, opgedrongen door het Westen via de VN, geen haalbare kaart is, want in het buitenland denkt men daar in stijgende mate anders over in de 21ste eeuw. Maar dat mag uiteraard niet aan de oppervlakte komen vanwege linkse bourgeois met al hun wereldsolidaire prietpraat, want dat zou aantonen dat het dweilen met de kraan open is wat dat betreft. Wat politiek incorrect is, natuurlijk. Plus zou aantonen dat het hen eigenlijk geen bal kan schelen.

  Net als al de rest trouwens: schending van vrouwenrechten, FGM, kinderrechten, de rechten van cultureel-religieuze minderheden en wat nog allemaal. We hebben het de rest van de wereld proberen op te dringen met de moed der wanhoop, en de boodschap wordt al decennia lang feestelijk overal verworpen zonder blikken of blozen. Zo eenvoudig is dat.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Malediven: gebruik je verstand en laten ze jouw geld niet gebruiken om hun verrotte systeem in stand te houden.
  Dan kan je natuurlijk veel beter naar Turkije gaan. Erdogan zal je er dankbaar voor zijn.
  En als je dan niet weet waar je met vakantie naartoe moet: ga gezellig naar Cuba. De broertjes Castro hebben je centjes hard nodig voor hun communistische heilstaat.

  Om kort te gaan: denk na wat je met je geld doet en vooral wat het geboefte in die vakantielanden met je geld wil doen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 9. Harry zegt:

  Het verbaast mij ook steeds dat zelfs mensen die een rothekel aan moslims hebben toch wel op vakantie gaan , naar in dit geval naar Egypte .
  Op mijn vraag of dat wel verstandig was ( tijdens die rumoerige periode ) was het antwoord : ” maar we zitten op een compound ( resort ) en als je daar niet af gaat ben je best heel veilig ” .
  Ja , ja , en dat is dan vakantie ???
  Waarom doe je dat dan ?
  ” Nou lekker goedkoop en veel zon “.

  Een ander, die toen hij nog werkte steeds turken en Marokkanen naar de rechtbank moest brengen als agent , gaat ook nog steeds naar Tunesie , Marokko en Turkije op vakantie .
  Hij moet niks van die lui hebben , maar : GOEDKOOP ! Lekker eten , KOST HAAST NIKS !

  Dat is toch wel een substantieel deel van het probleem van ons Nederlanders , zo gierig zijn dat je je eigen vijanden nog sponsort ook .

  Ik blijf lekker thuis !
  Kan ik prima restaurants bezoeken van het geld dat ik bespaar !

  Like

 10. Eddy Beem zegt:

  Ik ga alleen nog met mijn zuur verdiende euro s naar landen waar geen politieke bijsmaak aan zit en waar ik mij prettig voel. Waar vrouwen nog serieus genomen worden en gelijkwaardig zijn. In Duitsland en Oostenrijk bijvoorbeeld. En mijn nieuwsgierigheid naar verre bestemmingen? Ach.., daarvoor heb ik toch een Fernsehapparat om dit Duitse woord eens te gebruiken. Wil ik wat weten over Tibet? Vanuit thuis voor de buis of via het internet kan ik genoeg aan de weet komen.
  Bespaar geld en blijf thuis of geef uw vakantiegeld uit aan landen met een beter regime. Steun de Islam niet!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s