PVV op gelijke hoogte met D66

Screenshot_36

AMSTERDAM –  D66 moet de koppositie in de peiling van Maurice de Hond delen met de PVV. De partij van Geert Wilders wint een zetel en komt daarmee op gelijke hoogte met D66. Beide partijen zouden 25 zetels in de Tweede Kamer halen als er nu verkiezingen zouden zijn.

De winst van de PVV gaat ten koste van de VVD, die een zetel inlevert en op 20 uitkomt. Dat is 21 minder dan de liberalen nu in de Kamer hebben. Vergeleken met de laatste verkiezingen staan koplopers D66 (plus 13) en PVV (plus 10) juist op grote winst.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op PVV op gelijke hoogte met D66

 1. bobzelf zegt:

  Nou vrienden en lotgenoten in het gekkenhuis EU !
  Kom maar op met je 22 mei stemmen !
  om met Geert te spreken :
  WIE WIL ER VOLOP TEGENGAS IN BRUSSEL !!
  jA, LAAT MAAR HOREN DAN !

  meer , meer, meer , meer tegengas !

  onze GEERT ,de populist en leider van de onderbuikgevoelens , de leider van het gajus , van het gepeupel , de leider van “”DE HAVE NOTS ” ( VOLGENS de referendum partij geeiD’66 )
  de leider van de mensen zonder hersens , de leider van de hersenlozen die het maar niet willen begrijpen dat de EU ons WELVAART BRENGT , EN GEEN WERKELOOSHEID MEER , whahaha
  de enige man die er is voor de nederlandse burger , de man met ruggengraat is nog niet zo lang geleden een half uur aan het woord geweest voor zo’n 600 miljoen kijkers all over the world !!

  ga gloeiende, gloeieende , gloeiende stemmen op 22 mei voor 300 zetels TEGENGAS !!
  IN HET GEKKENHUIS BRUSSEL , DAT kunnen we het van binnen uit slopen !!

  EN VECHTEN VOOR EEN TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN !

  GR. BOB

  Like

  • samengewoongezellig zegt:

   Bob……ik had het zelf niet beter kunnen om/beschrijven : CHAPEAU

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bob: 12.36. uur. Je legt er je hele gevoel in, Bob. Ik ken dat ook van mezelf. Je hebt volkomen gelijk, er valt niets aan toe te voegen.

   Like

  • Igor zegt:

   Perfect weergegeven Bob, het is onze enige kans, want als we van dat gajus in Brussel verlost zijn, zullen de ogen van de rest van Europa opengaan en zien hoe ze al 40 jaar belazerd worden door dat rode tuig.
   Uiteraard sta ik ook volledig achter je Oekraïne standpunten maar dat weet je. Jij ziet het ter plaatse en ik via mijn familie met Skype en dan zijn er nog van die gekken die geloven wat de MSM en NPO fantaseert, maar ze geven precies datgene door, wat Brussel en Den Haag wilt en dat zijn godvergeten leugens.
   Moge ze allemaal op hun verjaardag afbranden, zijn we er in 1 jaar van af, van dat geboefte

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Igor: 18.31. uur. Ik sta volkomen achter uw reactie! Ik heb nooit kunnen denken, dat Rusland ooit eens onze enige hoop zou kunnen zijn. Nu ben ik er inmiddels toe om daaraan geloof te hechten.

    Like

 2. Monalisa zegt:

  BOB wij stemmen al met 12 man uit het buitenland dus mensen doe je best in nederland,lees de reacties tegen D66.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22584573/__PVV_op_gelijke_hoogte_met_D66__.html
  Kusje Monalisa

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Natuurlijk stem ik ook op de PVV maar ik houd mijn hart vast vanwege het succes van de met alle winden meewaaiende veilingrat.
  Vergeet ook niet dat de hysterische ‘koningsgezinden’ onze redding tegenhouden.
  pechtold + bilderberg + bea + Wildershaat = vuile spelletjes.
  De meeste kiezers zijn gehersenspoelde patiënten die absoluut niet zelf kunnen denken.
  Ik hoop toch zo dat ik het te pessimistisch inzie en dat Geert een gigantisch grote overwinnaar gaat worden!

  Like

 4. Ben P zegt:

  Beste Bob,

  Ik ga niet stemmen voor 300 tegengas zetels.
  Ik ga stemmen voor 400 tegengas stemmen, dan is dat in iedergeval de meerderheid.
  Lijkt me beter dan 300 🙂
  Het wordt dus de PVV

  Like

  • bobzelf zegt:

   PVV ????

   wat raar whahahahaha

   Is er iets anders om op te stemmen dan , na deze chaos dankzij de EU ??

   Ja, ik ook , maar ik wacht op de totale vernietiging van dit gajus ,
   maar van sommige mensen schijnt die ene hersencel uit te staan !!!
   Dus als Nigel Farage nou straks niet meer met ongeveer 30 zetels de EU en alle leiders staat te beledigen , over hun onzin , hun corruptie maar we zijn met laten we hopen op 300 en mischien nog meer , dan zijn “”DE RAPEN EINDELIJK GAAR !
   DAN KAN HET GEDROCHT BRUSSEL VAN BINNENUIT GESLOOPT WORDEN !
   Dus ik vindt je gedachten hierover en en aantal werkelijk geweldig !!

   Like

   • Ben P zegt:

    De meesten hier zijn blijkbaar al wel wakker.
    Nu zou de rest van Nederland dat ook nog moeten worden.
    Ik ben alleen bang dat die alleen naar de MSM kijken en luisteren en niet verder gaan kijken op het WWW, om de echte wetenswaardigheden en de waarheid te achterhalen.
    Als er in het NOS journaal, DWDD of P&W iets gezegd wordt is het waar volgens de slapers. (Of natuurlijk in programma’s als : met je sterretje op het ijs, of ze springen in hun sterretje, of lui die denken dat ze kunnen dansen, enz, enz,)
    Komt het in 1 van deze programma’s niet voor, dan is het niet gebeurd of bestaat het niet.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ben P er zijn nog een paar die deze artikelen plaatsen, maar als dit wil plaatsen op de telegraaf Elsevier en ander kranten en bijvoorbeeld op de tv helaas pindakaas dan krijg je over als een ban, dan is reageren ho maar, ook op andere artiekelen

    Like

   • Monalisa zegt:

    over als moet zijn overal.

    Like

 5. Thomasson zegt:

  Het is mij nog steeds niet duidelijk waar vandaan komt het onzinnige enthousiasme over D66? Wat is de toegevoegde waarde van dit partij? D66, die nu 48 jaar bestaat, heeft niets bereikt en ook niets gedaan om iets te bereiken. De enige functie die ze heeft, is van een lijm of stopverf voor de komende coalitie. Haar leden zijn een stelletje “Go Getters” en hun slagzin is: “Samen voor ons eigen”. Ze gebruiken de politiek om er beter van te worden (vooral financieel!). Via de politiek springen ze naar topfuncties bij Nederlandse multinationals, commissariaten enz. Natuurlijk is D66 een fervente aanhangster van de EU! Daar valt – met een beetje geluk – wat te verden’n (op zijn Twents). Een functie als Eurocommissaris verwacht een leven van jet setter. En als het niet lukt? Dan is er voor de kleintjes, als Europarlementariërs, een prima leven beschoren. Degenen die het recht hebben als Euro-politici de toiletten van de EP te betreden, verwachten een leven met veel champagne, top cuisine, bolide en een dijk van een salaris. Ze hoeven niet hard voor te werken. Het (belasting)geld komt naar hen toe (net als de vroegere zomer reclamespotjes van “Veronica”). Nee! Van dit soort vullis hoeft een doorsnee Jan Boezeroen niet veel te verwachten.

  Like

  • bobzelf zegt:

   nou , duidelijker kunt u het niet maken , geweldige uitleg.

   gr. bob

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Onze ‘Eminent gris’ meneertje noemde het al “een wanstaltige partij” en dat sluit dus naadloos aan op uw omschrijving van haar achterban. Rest dan nog de vraag waarom ze tegelijkertijd nog zo ‘goedmenselijk’ zijn naar marokkanen en ander moslimtuig toe. Ook voor de show dan zeker; ter vervolmaking van het perfecte plaatje.

   Like

  • Rick zegt:

   Geen speld tussen te krijgen 🙂

   Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat zal Pechtold niet lekker zitten;heerlijk!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Het mini-mannetje zal al wel druk zijn met het voorbereiden van haatzaaiende spreekbeurtjes om te proberen Geert Wilders af te branden.
   Het kereltje maakt zich nl. ‘grote zorgen’ m.b.t. wat er met ons zal gaan gebeuren indien Wilders een flinke vinger in de pap zou krijgen.
   Ja, het manneke maakt zich ‘grote zorgen’ want stel, STEL dat de baantjesmachine -de eu- zal verdwijnen…
   Hij is immers alleen maar geïnteresseerd in zijn eigen welzijn?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 15.19. uur. Tistochwat, dat hele D66, hangt van landverraad aaneen. Niets doen ze voor onze eigen bevolking. Het is triest, dat er nog “hele volksstammen”, zijn, die op deze partij, van “spek en bonen”, blijven stemmen.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Het is voor mij nog steeds een raadsel welke hersenloze idioten er op D66 stemmen, dan ben je wel erg de weg kwijt !!

  Like

  • Rick zegt:

   Tsja…maar de stemmen tellen wél mee 😦

   Like

  • Igor zegt:

   Dat zijn bijna alle Turken vanwege het genocide standpunt van D’66.

   off topic
   Ik het het Russische woord Svoboda(vrijheid) na die verschrikkelijke moord op 40 Oekraïeners uit mijn nickname verwijderd, ik had deze nick gekozen omdat ik een Partij v.d. VRIJHEID stemmer en aanhanger ben, maar dit woord is door het gebruik ervan door de Kiev fascisten besmet.

   Like

 8. Rick zegt:

  Met zoveel D’66 zetels ligt de weg weer open voor het sluiten van fatale coalities. Bij deze stand van zaken zal onze Geert wederom buiten spel gezet worden 😦

  Like

 9. Anneke zegt:

  D-66 moet eigenlijk D-666 zijn; past beter. De geesten van het kwaad, gespijkerd aan de ‘doden-wand’. Houdt ieder in hun gif-greep. Degenen die met deze 666-freaks in zee gaan, zullen een geniepige hiele-beet ondervinden. Vergiftigd, dus ten dode opgeschreven!!!

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Koddebeier ja hersenloos ze weten niet waar ze op stemmen .
  Dan verandert er niets wordt alleen maar erger.

  Like

 11. Avidia zegt:

  bobzelf zegt:
  4 mei 2014 om 12:36
  Prachtig geschreven Bob.
  Ik voel ook woede en machteloosheid, je zou er depressief van worden.
  Ik heb geen kinderen alleen een stelletje poezen, maar ik lees alles wat er maar te lezen is, tot diep in de nacht. Ik word er vaak wat depressief van, maar ik verman me, ik kijk naar mijn poezen, mijn tuin en naar alles wat me lief is, zet het van me af, tot er weer nieuwe artikelen verschijnen en dan begint het opnieuw.. Maar ik moet het weten, ik moet gewoon alles weten. De vrienden die ik had willen niets weten, die leven in onwetendheid, denken alleen aan hun baan, geld, vakanties enz. Ik heb met iedereen gebroken, kan er niet meer tegen. Ik praat liever in tekstvorm met mensen die ik al jaren tegenkom op internet. Wij zijn activisten in het geschreven woord, wij brengen elkaar op de hoogte, wij staan elkaar bij, al die vertrouwde namen in de comments, dat doet mij goed, daar voel ik me mee verbonden, laat de rest zich maar bezig houden met wat ze aan moeten trekken, waar ze nu weer naar toe moeten gaan, wat ze zullen eten enz. Ik maak me druk over de toestanden in de wereld. Iedereen zegt tegen me, je moet in de politiek gaan, nou, nee, als ik ergens een hekel aan heb is de politiek, de meeste zijn huichelaars, hebben geen enkel inzicht, lullen maar een eind heen. Daarom stem ik op de enige echte de PVV, wat ze ook zeggen of schrijven, ik neem mijn petje af voor de heer Wilders, om zo te moeten leven, om zoveel te moeten incasseren, daar moet je een Staatsman voor zijn. Lang leve Wilders.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Er moeten in Nederland wel erg veel Turken leven , dat D66 net zo groot is als de PVV?Dat is zeer zorgelijk.

  Like

  • Monalisa zegt:

   lucky bee dat krijg je met twee paspoorten waar ik woon hebt ik het Nederlands paspoort maar krijg ik geen duitse paspoort.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s