Aangifte tegen GeenStijl – De Q en A Kloosried

Screenshot_15

Zeau. Na de inleidende beschietingen -bestaande uit een lekker potje oudhollandsch schelden- nu tijd om inhoudelijk te reageren op de aanklacht van Nourdine Tiegadinges & Kaalkopje Frank, de Racist uit de Rustenburgerstraat. Beide heren stellen op hun Aksiefeestboek ter Ere van de Glorieuze Aangifte tegen GeenStijl dat: [quote:] Op GeenStijl is het volstrekt normaal om allochtonen uit te schelden voor rifaap, zandneger en allerlei andere grievende termen. [/unquote:] Als voorbeeld worden daarbij enkele topics gelinkt, dewelke wij de komende dagen met u zullen doornemen in een handige Q & A Kloosried. We beginnen met het topic van Pritt Stift, dd 15.04.2014, over de laffe aanval & bedreigingen van een drietal Noord-Afrikaanse Afkomstiërs, die een man in Den Haag probeerden te beroven, daarbij uit huis werden gejaagd door de bewoner. Waarop de drie laffe valse achterbakse minderwaardige stukken menselijk pus later die nacht het in lege Noord-Afrikaanse afkomsthoofd haalden om wraak te nemen en terug te keren naar Plaats Delict om de bewoner te bedreigen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aangifte tegen GeenStijl – De Q en A Kloosried

 1. Sjaak zegt:

  De inbrekers reden in een zwarte Audi A5, zijn tussen de 20 en 25 jaar oud !
  Waarom geen witte Audi A5 ? Te opvallend ? Vragen over vragen !

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Dus:je moet die lui anders benoemen;maar het vergt toch wel heel veel energie,wil je die lui positief kunnen benoemen!En dat hebben ze zelf veroorzaakt door hun misdragingen!

  Like

 3. Rick zegt:

  Gaat heus niet om het concrete voorbeeld, maar is de zogenaamde “Juridische Jihad”. Het blijven zagen aan de poten van de democratische rechtstaat; millimeter voor millimeter slepen de booslims hun winst binnen. Op alle fronten blijven etteren en klieren 24/7 jaar in, jaar uit. Overal worden er continue kleine concessies en handreikingen gedaan. Zo klein, dat ze eigenlijk niet opvallen. Maar dan plotsklaps blijken al deze duizenden kleine concessies een enorme stap richting totale islamisering. En zo spelen zij het spel. Heel geduldig en met minuscule stapjes. Uiteindelijk, na zo’n 50 á 75 jaar “klieren”, blijkt Nederland ineens een kalifaat te zijn inclusief sharia!!
  De aanhouder wint!!! En “wij” hebben eigenlijk al lang de handdoek gegooid 😦

  Like

  • Driek zegt:

   Rick zegt: Uiteindelijk, na zo’n 50 á 75 jaar “klieren”, blijkt Nederland ineens een kalifaat te zijn inclusief sharia!!

   Ja, en dat probeer ik de mensen in mijn omgeving duidelijk te maken, dat het met hele kleine bijna onmerkbare stapjes gaat, en dan plotseling wordt er op je deur gebonsd, net als in 1942. Plotsklaps stond dat schorem bij je op de stoep om je mee te nemen. Nou, veel hebben die Nederlanders er niet van geleerd, ze zijn nog even onnozel als in de jaren dertig, want nog steeds geloven die stommelingen dat de islam een mooie spirituele godsdienst is, het is werkelijk om moedeloos van te worden. Maar PVV stemmen? nee hoor, die Wilders deugt niet, ze gaan stemmen op D66. Dit volk verdient niet beter.

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Nou,ik heb de handdoek niet gegooid en dat ga ik ook niet doen,nooit!Voorlopig heeft mijn zoon vanavond de mensen van de Pvv geholpen met aanplakbiljetten te plakken;en mijn andere zoon en ik gaan 1200 stuks flyeren!Dus,wat :handdoek?Echt niet!Gewoon:schouders eronder en tegengas geven,zolang als het maar nodig is!De aanhouder wint!

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ik vin, persoonlijk dus, de benoemingen, cq. omschrijvingen: “Zandnegur, Pus, Bossaap, Rifaap, Booslim, enz., etc., enzoverders, héél creatief en treffend. Midde in de roos dus. Iedereen weet gelijk wat er mee bedoelwor. Wat issu dan mis mee.? De NL-taal is niet voor de kat zu kut uitgevonde! Zij, (of hij kannook natuuluk) staat ten dienstu van vlot overbrengu van de bedoelingu van de ander. Zogezeg communicatie dus. Eweleve in de eeuw vaddu communicatie. Zelfs debielen uit Noord Afrika en nog erugger staan met hullui GSMmetjus te schijnen in het donker, volgens World press-Foto dan om goedkoop te bellu. Waar lullu we dan over. Heb je de taalverkrachting al gehoor? Die zullie, die buitenstaandse vreemdullinge dan, gebruike!? Ikke niewete. Koeltoer man!
  Nee, daar worje helemaal nie goe van, als je dahoor. Zodus, zandnegur, pus, bossaap, rifaap, booslim, enz. etc. enzoverders, mogen naar mijn onpersoonlijke overtuiging helemaal want ze onschrijven dat soort zandnegurs, uitgedrukte pushopen, bosapu, rifapu, booslims en ga zo maar door helemaal goed. En daar het ten slotte om. Niet dan, ja toch? Zodus GeenStijl, niks om je druk over te maken hoor, gewoon doorgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s