Generaal van Uhm: ‘Polderjihadisten zijn de bom!’

Screenshot_8

Polderjihadisten. Het beeld dat je daar bij krijgt, is er eentje van verwarde pubers of jonge twintigers die zich nergens thuis voelen. Ze laten zich daarom veel te makkelijk door de bezwerende babbels van ronselaars verleiden om een vlasbaard te laten staan, een jurk aan te trekken en op witte sportsokken in sandalen naar Syrië of Irak af te reizen en een radertje van Allah te worden in de oorlogsmachine van de jihad. En dat is weer een heilige strijd tegen het Westen, vrijheid, verlichting en alle andere vormen van wilsbeschikking die niet door Allah en zijn profeet zijn toegestaan. Nederland heeft al minstens twee mentaal wankele zelfmoordenaars geleverd aan die strijd, en maakt met Khalid de Koppensneller uit Almere internationaal naam & faam aan het front van de heilige oorlog. Bizar, onwerkelijk en laat deze fanatiek religieuze terroristen met hun wapenkennis, mentale afstomping en PTSD alstublieft nooit meer terug toe in de vredige polder. Wat u, Generaal b.d. Van Uhm? U verloor tenslotte een zoon van 23 aan een islamitische bermbom in Afghanistan?

Lees verder>>> (Click vooral de roze link aan onderaan het artikel!!)
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Generaal van Uhm: ‘Polderjihadisten zijn de bom!’

 1. nieuwenhuis zegt:

  Compleet van het padje af. Een of ander syndroom , wat militairen wel vaker hebben na een missie in een of ander land……………….???

  Of hij heeft dit moeten zeggen van de moslims , kan natuurlijk ook nog……….

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik twijfelde al lànger aan de man met zijn vreemde uitingen, als IK zijn vrouw was en dus de MOEDER vd omgekomen zoon door die barbaren, hij had al niet meer geleefd… vréselijke man volledig vh padje af

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Respect ????? Wat ongelofelijke OEN is die man !!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  “Een einde maken aan het lijden van vrouwen en kinderen…..” Oh ja, ook aan dat van de CHRISTENvrouwen en -kinderen, zullen we zeggen, die hondser worden opgejaagd en doodgemarteld dan ooit! Maar dat telt zeker minder omdat het geen MOSLIMS zijn, anders zou ik het niet weten. Hoe haalt-ie het in z’n kop! Het moet we bijna worden toegeschreven aan zinsbegoocheling, in verband met het verlies van zijn zoon, maar als hogere bevelhebbers nu ook al behept raken met goedmensisme is het echt tijd om op dat gebied de noodklokken te gaan luiden! Is hij gepensioneerd? Gelukkig dan maar! Zoiets deugt niet langer om een toppositie te bekleden in het Nederlandse leger: Dan moet je met één blik het kaf van het koren kunnen scheiden en dat kàn hij niet!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  citaat: Ongeboren baby’s aan bomen opgehangen

  In Maloula richtten jihadisten een ware slachting aan. Mannen, vrouwen en kinderen werden vermoord, en vervolgens speelden de moslimstrijders voetbal met hun afgehakte hoofden. Zwangere vrouwen werden opengesneden, waarna hun ongeboren baby’s eruit werden getrokken en aan hun navelstrengen aan boomtakken werden opgehangen. Anderen werden onthoofd. Veel christelijke vrouwen die het overleefden werden tot seksslavinnen gedegradeerd. (1)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Christelijke-kinderen-in-Syri-gekruisigd-door-moslims

  mààr RRESPÈCT hè OEN ehm Uhm!!

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Maakt niet uit, volgens Van Oen, of je vóór een nazi-ideologie vecht of er tégen.
  En het maakt niet uit dat die Assad voor 80% net zo erg is als wat hij bestrijdt.
  De conclusie die je als moslim moet trekken is niet dat je de 100%-moordenaars daadwerkelijk moet gaan helpen, maar dat je in moslimlanden de keus hebt tussen Kwaad-80% en Kwaad-100%.
  Zou dat iets met de islam te maken kunnen hebben?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Citaat Probeert de dood van z’n zoon nog een soort van zin te geven. Triest.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Mijn mailnetwerk maakt verstandige opmerkingen, zoals:
   1) Pol Pot was ook een idealist, net als de Syriëgangers
   2) Dat is het waarschijnlijke resultaat van de cultuurgevoeligheidstraining die ze gekregen hebben voor ze naar Afghanistan vertrokken.
   3) Dat krijg je als er leger-imams zijn.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Voor mij totaal onbegrijpelijk.
  Waar ik ook aan moest denken: dit is die man die vaak bij P & W aan-tafel-aanschuift. Doet dus “CORRECTE” uitspraken. !!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nu ik erop terug-kijk/denk, de LANKMOEDIGHEID, waarmee hij vlak na de dood van zijn zoon daarover sprak. Verklaart mischien ook dit interview.!

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb ook zo’n broertje, ruim 35 jaar in ’t leger als sergeant majoor. Hij gaat nergens over met elke 3 jaar een andere functie. Als ’t maar over de vrede gaat en ze baan. Met leuke uitstapjes i.v.m. saamhorigheids-dagen. Een half jaar Cyprus hoort daar bij met leuke duik en ski cursussen.

    Like

 8. M.A.L. Sion) zegt:

  Toen hij nog in actieve dienst was kwam hij redelijk verstandig over.
  Dat is geweest.
  Mert “POLDERJIHADISTEN” moet afgerekend worden voordat ze de gelegenheid krijgen om in Nederland een aanslag te plegen. Vergeet niet dat deze mensen (pardon, beesten!!!!) GEHERSENSPOELD zijn en de dood niet vrezen.
  Stuur ze zo snel mogelijk naar hun vermeende maagden.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Volgens mij is het die generaal in zijn bol geslagen na het tragische verlies van zijn zoon!

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Tsja “door de bezwerende babbels van ronselaars verleiden” Het moet toch niet gekker worden de imams kunnen het zelf niet meer aan en vinden het handig voor de bühne, om ronselaars op pad te sturen, dan lijkt het dat elke moskee op koers ligt en aan de verplichtingen voldoet, want een haat-iman uitwijzen geeft zoveel gedoe. Ook Generaal b.d. Peter van Uhm is helemaal van het pad af met zijn uitspraak: heeft respect voor Nederlandse Syriëgangers, omdat ze opkomen voor hun idealen. Hiermee kan van Uhm naadloos te boek worden gesteld als hooggeplaatste landverrader mijns inziens, trouwens deze lijst groeit en groeit, geen een weldenkend lid van de politieke elite die hier zelfs geen één afgezwakt standpunt van durft te maken. Zo ziet men maar weer door de weggegeven soevereiniteit zijn alle politici, burgemeesters, enfin de hele bestuurlijke elite compleet overbodig, zij spelen gewoon voor spek en bonen mee in de Haagse banencarrousel. Veel leden van de bestuurlijke elite lopen zich al warm om in aanmerking te komen voor een voorname positie in het Europarlement, alles draait om Brussel met zijn exorbitante salarissen en buitengewoon hoge vergoedingen, en zij allen zijn te laf om het toe te geven.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Weg met de nazi ideologie der islam. Ik voel enkel medelijden met deze ex-generaal. Maar, het zijn de RODEN met hun 24/7 INDOCTRINATIE die dit bewerkstelligen!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  hij heeft kennelijk veel respect voor “Idealisme”. Hij toch weten dat Hitler ook een idealist was.
  Het doel heiligt hier de middelen pur sang! Als je idealist bent mag alles, dus… De man is een gevaar voor NL en zichzelf, dus. Weg ermee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s