Kijk. Zo leren kindjes in Tsjechië over de EU

Screenshot_2

Tien jaar geleden kwam Tsjechië bij de Europese Unie en dat werd groots gevierd door eigenlijk helemaal niemand. Nou ja, in Brussel was een of andere borrel met wat toespraakjes vol zelffelicitatie. Daar werd geproost op de voortvarende annexatie in 2004 van een cluster voormalige Sovjetsatellietjes die Poetin anno heden best terug onder zijn eigen invloedssfeer lijkt te willen hebben. Maar dat zal zo makkelijk niet gaan, want Brussel heeft vanaf dag 1 slim ingespeeld op het sociale sentiment. Want hoe kweek je een solide en toekomstbestendig vertrouwen in je eigen mega(lomane) project? Precies: projecteer de voordelen ervan – en louter de voordelen – op de kneedbare breinen van jonge kinderen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Elite, Eurofielen, EUSSR, hersenspoeling, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Overheid, Rotzakken, Tsjechië. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kijk. Zo leren kindjes in Tsjechië over de EU

 1. Driek zegt:

  @ Ik lees: “op de kneedbare breinen van jonge kinderen”.

  Maar, Ge weet toch dat een beetje zuurdeeg genoeg is om het hele deeg zuur te maken?

  1 Korintiërs 5,6

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Die laatste zin:relatieve vrijheid!!!!Die zegt alles!Ook ik heb mijn bedenkingen bij het vieren van de vrijheid:die is nog maar zeer beperkt!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN van BRUSSEL zijn uiterst goede leerlingen van LENIN en STALIN! Propaganda, op zijn best. Maar ook net zo goed als de NAZI PROPAGANDA van Reichsminister, Josef Goebbels, NSDAP! Vuile, smerige EU RATTEN! Wat hoop ik dat ze hun “vet”, krijgen 22 en 25 mei! Leve de soevereine en nationale staten, weg met de EU, en terug naar de EEG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s