Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding: “ISLAM IS NIET HET PROBLEEM!”

Screenshot_7

In de door velen gemiste uitzending van Nieuwsuur (vanaf 11:40) van 27 april, verklaarde Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, dat de overheid tot nu toe 30 miljoen euro in cursussen stopte om gemeenten en anderen te helpen radicalisering in een vroeg stadium te herkennen. Daarbij stelde hij op 15:36 van de reportage: “…de islam is niet het probleem”. Schoof en de zijnen richten zich intensief op maatwerk m.b.t. individuele gevallen. Dit beleid valt onder verantwoordelijkheid van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Moslims, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding: “ISLAM IS NIET HET PROBLEEM!”

 1. bobzelf zegt:

  en dan tegen mij zeggen :

  Bob je bent geschift !!!!

  Jezus christus ze zijn gewoon van de pot gerukt !!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het is toch niet te geloven, zeg. Wat een dhimmy, de ISLAM is juist wel het probleem!

  Like

 3. Breget zegt:

  Het gevaar schuild hem in westerlingen als schoof en consoorten die moordenaars en verkrachters , en rovers van oude mensen en het voor de leut de jongeren in coma slaan de hand boven hun hoofd houden , en de islam meer macht toe schuift .

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hij is net zo blind als de Joodse raad van Amsterdam een zekere meneer Cohen, die Hitler als niet gevaarlijk ingestoefd heeft. Wat met de joden van Amsterdam uiteindelijk gebeurde, dat weten wij allemaal wel.Auschwitz en alle andere vernietigingskampen van Hitler.Ze hadden alleen Mein Kampf moeten lezen, net als ook nu de Koraan en a Hadith van de Islam om te weten wat hun doelen zijn.
  De Geschiedenis herhaalt sich.en wij zijn niet knapper geworden.

  Like

  • jans zegt:

   Helemaal waar! Ze zijn knetter gek en steke blind. De slimme Joden die op tijd vertrokken werden voor gek verklaard, maar overleefde wel. 🙂

   Like

  • fleckie zegt:

   uit NIW 8 NOV,2002……….PREMIEJAGERS……….
   Van de ongeveer 108.000 joodse burgers die in deTWEEDE WERELDOORLOG werden weggevoerd ,zijn er achtduizend opgepakt door gespecialiseerde PREMIEJAGERS. De mannen van de COLONNE HENNEICKE kregen per opgepakte volwassene of kind een bedrag dat overeenkwam met 37,50 euro nu. Het geld kwam uit GEROOFD JOODS VERMOGEN. Dat staat in het boek KOPGELD van journalist Ad van Liempt,dat bij uitgeverij Balans is verschenen.Van Liempt,eindredacteur van het tv.programma Andere tijden,kreeg voor zijn onderzoek toegang tot strafdossiers,die in principe niet openbaar zijn. De COLONNE HENNEICKE stond onder leiding van de statenlozen ex-vertegenwoordiger in stofzuigers annex ex-taxichauffeur Wim Henneicke in AMSTERDAM.De naam van zijn rechterhand WILLEM BRIEDIE is nooit eerder in enig onderzoek opgedoken……-…..-Vooralsnog deed het getal van 2915 slachtoffers de ronde.Voor J.Houwink ten Cate,hoogleraar Holocaust a.d.Universiteit v.AMSTERDAM,is het getal 108.000 nieuw,maar hij denkt dat het dicht bij de waarheid moet komen.Van Liempt schrijft dat de premiejagers bijna allemaal NEDERLANDERS waren en dat zij meestal NSB-lid waren.Hun aanstelling bij de HAURATERFASSUNGSSTELLE betekende een financiele stap voorwaarts.Heinnecke werd door het verzet gedood.Briedie vluchtte naar DUITSLAND en werd nooit veroordeeld of uitgeleverd.#####

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    En dan te bedenken dat we door dat soort heden ten dage geregeerd en omgeven worden!In [vooralsnog]verkapte vorm,maar toch!

    Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Bottomline is dus zoals zo vaak dat er weer met zakken geld de verkeerde kant op wordt gestrooid, men zou niet moeten willen voorkomen dat ze gaan maar het geld stoppen in het tegenhouden dat ze ooit nog terugkomen, niet alleen is dat veiliger voor Nederland maar reken er maar op dat als dat middel effectief word ingezet dat ze écht wel twee keer extra nadenken voordat ze gaan.
  In mijn eigen omgeving (Den Haag) zie je de fundamentalisten (herkenbaar aan hun baarden, djellabah’s en te korte broeken met sandalen eronder) hand over hand toenemen, ook de vrouwen/meisjes die zich van top tot teen bedekken met alleen nog een deel van hun gezicht dat zichtbaar is neemt met de dag toe.
  Als je al zou kunnen spreken van een sekte binnen de islam dan is het toch wel een exploderende sekte (en voor de zelfmoordterroristen is dat ook nog letterlijk !)

  Like

 6. siemx zegt:

  Dwazen en angsthazen! Dit komt ons duur te staan,maar de boven ons gestelden zijn te dom om dat in te zien.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat moest natuurlijk en passant weer even worden benadrukt:”Islam is niet het probleem.” Mag ik dan wel even weten, welke achtergrond die Syrië-gangers hebben? Zijn het soms geradicaliseerde christenen? Dacht toch nog steeds, dat het geradicaliseerde MOSLIMS waren.
  Goed, hun ouders hebben ze dan niet direct gestimuleerd om in Syrië te gaan vechten; de vader die in de uitzending aan het woord kwam leek met het prototype van de “gematigde moslim, maar wat velen, de programmamakers voorop, nog steeds vergeten is, dat als die radicalinski’s zich op een gegeven moment tegen de Nederlandse samenleving zouden keren, zulke gematigden het ook niet meer zouden weten en maar zouden wegkijken, wegkijken…..Nú kan hij met de Nederlandse samenleving nog één lijn trekken in het streven, die jongens níet naar Syrië te laten vertrekken, vandaar dat hij het op dit moment waarschijnlijk zèlf niet eens beseft. Maar: “De Islam is niet het probleem?”Nee, hoor, wat is het probleem dan wèl?
  Kijk, die gematigden zouden recht van spreken hebben als ze zich heel duidelijk tegen de fundamentalisten zouden keren met de stelling: ‘Wat jullie voorstaan is de ware Islam niet, dus keren wij ons daar van af en elke actie van jullie kant zal door ons fel bestreden en veroordeeld worden. En als het aan de orde mocht komen verdedigen wij de andersdenkenden tegen jullie acties.” Maar wanneer hebben we ze dat tot nu toe ooit zien doen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 13.32. uur. Bravo Theresa! Vooral de opmerking over de zgn. “Gematigde MOSLIMS”, is precies de kern waar het mede om draait. Ik heb de laatste jaren nog nooit 1 GEMATIGDE MOSLIM- als ze al bestaan- de radicale extremisten der islam horen veroordelen! En ik heb echt niet onder “een steen geleefd”.

   Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Die man is te idioot om op te reageren.

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Hoezo de islam is niet het probleem? De islam is het enige probleem van de moslims!
  Iemand die kan lezen en de moeite genomen heeft binnenin de Koran te kijken weet dat het enige te begrijpen punt over deze religie juist is, dat het géén religie is maar een imperialistische ideologie. Je kan elke dag 30 miljoen euro verspillen, maar aan deze wetenschappelijk vastgestelde waarheid kan niemand ontkomen.

  Cursussen om gemeenten en anderen te helpen radicalisering in een vroeg stadium te herkennen zijn nep en pure oplichting. Het is als emmers water naar de zee dragen om ze nat te houden.
  Er hoeft namelijk niets geradicaliseerd te worden. De islam is in zijn geheel extreem radicaal en overduidelijk crimineel. Het enige echte probleem is dat de fascistische en nazistische koran en hadith in alle Europese moskeeën gepredikt wordt en ook onderwezen aan kinderen.

  Deze nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid kent zijn materie niet, en is dus onbekwaam en medeplichtig. Zolang hij zich niet de moeite getroost heeft om de eerste 40 pagina’s van deze studie te lezen http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2014/02/sharia_voor_niet-moslims.pdf slaat hij alleen maar wat verwaande praat uit.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  We hebben vele islam specialisten in Nederland blijkt maar weer.
  Boko harum (?) wordt ook al in de Telegraaf als gewone terroristen benoemd, eerder waren dat nog islamitische terroristen.
  Het kan verkeren.
  Erg is dat veel “specialisten” aan het eten worden gehouden door de nettobelastingbetaler die gewoon recht hebben op een eerlijk verhaal.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Dat klopt, de linkse idioten, de gutmenschen, de politiek en andere dhimmitude gekken zijn de ware schuldigen dat ons land verpest wordt, zij zijn totaal verbind en denken dat er iets ‘goeds, in de islam zou zijn, echter er is naar één islam die over de hele wereld 100.000 duizenden christen en anders denkende vermoorden. Men zal pas in het kwaad van de islam geloven als de eerste paar honderd doden begraven worden na een terreur aanslag in ons eigen Nederland !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 14.44. uur. Beste koddebeier, de islam heeft in 1400 jaar tijd, meer dan 278 miljoen DODEN op haar geweten! Maar de rood-en gutmensch, en de politiek correcten WILLEN HET NIET WETEN, en zullen er OOK NIETS TEGEN ONDERNEMEN!

   Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Ziende blind en horende doof,dus!

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Laatste nieuws;de oppositie partijen willen alle burgemeesters uitnodigen om te overleggen hoe ze het kinderpardon uit kunnen breiden!!!!Met steun van Gr.links,CU,uiteraard miezerd Pechtold en….de SP!!!!Als u nog twijfelt tussen Pvv en Sp,weet u nu dat u niet,ik zeg:NIET op de sp moet stemmen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 15.31. uur. NEEN,hé! Zeg dat het niet waar is, Yvonne, maar het is dus waar. Al deze partijen staan dus uiteraard vierkant achter de motie Halsema, en willen ons dus persé verder VERRIJKEN, met haatbaarden en al de andere gelukzoekers.
   Uiteraard “auf befehl”, van de RODEN in Brussel, met voorop dat EUCALYPTA WIJF Maalstroom. WE MOETEN KAPOT, DAT IS DUS BESLOTEN!

   Like

   • Driek zegt:

    We kunnen niet anders dan concluderen dat we kapot moeten, en dat is volgens mij allang besloten, want je kunt als je bij je volle verstand bent toch niet een heel land zomaar naar de verdoemenis helpen, daar zit een plan achter, dat kan niet anders. Ik vind het gewoon misdadig om het geluk van ons, Nederlanders, zo te verpesten, die lui moeten, als de tijd daar is, streng gestraft worden. Maar dat is voorlopig, en ik denk wel voor de eerste honderd jaar, een wensdroom. Dat mens van Halsema? ongelooflijk. Wat zijn wij toch aan een stelletje schaamteloze misdadige lieden overgeleverd.

    Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Natuurlijk zegt hij dat de islam niet het probleem is, want als hij zegt dat het wel het probleem is dan zou hij er wat aan moeten doen en hij kan of wil niet, dus dan maar de zaak verdraaien en dat dan ook nog eens tegen beter weten in.

  Want als hij niet beter zou weten zou hij dus geheel op de verkeerde plaats zitten, weten en zeggen zijn 2 verschillende zaken.

  politiek en meer van dat soort zaken .

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Gaat u maar rustig slapen. De Nederlandse regering waakt over u.

  Was getekend, Hendrik Colijn, Premier van Nederland. En toen kwamen de moffen. Dat hebben we geweten. De geschiedenis herhaalt zich.

  Waarmee ik maar wil zeggen, vertrouw nooit en te nimmer op dit soort figuren. Het zijn kapiteins die als eerste het zinkende schip verlaten. De gerustgestelde bevolking in radeloosheid achterlatend.

  Like

 16. Tommie zegt:

  En daarmee, geachte lezers, laat ik u over aan de verpozing die de televisie u pleegt te bieden. .

  Like

 17. Jade zegt:

  De islam is juist wel het probleem, maar als
  die man dat zegt, is hij z`n vet betaalde baantje kwijt.
  En zo zinkt Nederland steeds dieper in het moeras.

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Die man spreekt zichzelf bijna in een zin tegen. trainingen van mensen die de religie begrijpen , want de religie heeft een belangrijke rol bij radicalisering, maar islam is niet het probleem. haha de religie van een moslim is toch islam. beetje dom zullen we maar zeggen. ( vanaf 15.28-15.37)

  Like

 19. Rick zegt:

  Het zijn die Autochtonen…Iedere keer wéér die Autochtonen;
  Met die verderfelijke Christelijke normen en waarden van ze.
  Zou verboden moeten worden 😉

  Like

 20. jans zegt:

  Dick Schoof, de goedmensch, geloofd in zijn eigen leugen, totdat de moslims hem en zijn familie beroven, verkrachten en vermoorden. Ik hoop voor jou, Dick, dat ik nooit gelijk krijg, maar volgens mij geloof je in Obama leugens.

  Like

 21. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Dit zegt hij tegen beter weten in.

  Like

 22. tjonge zegt:

  je weet toch… ze kunnen niet zeggen dat de islam het probleem is want dan geven ze wilders gelijk !
  gaat dus (voorlopig) niet gebeuren dat ze wilders gelijk gaan geven, misschien als de moslim aan het verkrachten slaat in de villawijken, DAN gaan ze pas wakker worden !

  Like

 23. sam zegt:

  dat komt ervan als je een incest geval daar neerpoot, komt dan nog uit een familie waar incest een traditie is sinds vele generatie.

  Like

 24. louis-portugal zegt:

  Als ik zie hoeveel mensen er bezig zijn met die cultuurverrijkjers wordt ik er toch wel erg kwaad over.
  Bedankt links Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s