Noord-Afrika: 800.000 willen naar Europa

Screenshot_14

Afrikaanse “vluchtelingen” in de haven van Palermo

(Vertaling: E.J. Bron)

Alleen al binnen twee dagen zijn er meer dan 2000 Afrikaanse “vluchtelingen” (het woord asielzoekers wordt door onze media zo goed als niet meer gebruikt, omdat men haarfijn weet dat het bij het grootste deel van deze mensen doodgewoon om asielbedriegers gaat) door de Italiaanse kustwacht naar Sicilië gebracht, zoals de ORF bericht:

Na hun aankomst in Sicilië wandelen de migranten door de steden en dorpen, waarin ze werden opgenomen. Ze zijn op zoek naar mogelijkheden om het eiland te verlaten. De meeste van hen willen naar familieleden in Noord-Italië, Duitsland of Frankrijk. Enkele emigranten berichten dat ze vertrokken zijn vanuit Libië en meer dan € 1000,- per persoon aan bendes mensensmokkelaars betaald te hebben voor de overtocht naar Sicilië.

En verder:

Screenshot_15

Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken deelde mee dat sinds het begin van het jaar 22.000 mensen de Italiaanse kust hebben bereikt. Dat zijn er tienmaal zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. “volgens onze informatie wachten er tot 800.000 mensen in Noord-Afrika op de gelegenheid om via de Middellandse Zee Europa te bereiken”, waarschuwde de directeur-generaal van de grensbewaking, Giovanni Pinto, dinsdag in een toespraak voor de Senaat in Rome.

Omdat de bevolking van Afrika op grond van een compleet onverantwoordelijke en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie van op dit moment 1,1 miljard tot 2050 naar 2,7 miljard mensen meer dan verdubbelen zal, is er geen einde in zicht van de volksverhuizing. De Europese volkeren zijn op dit moment al een etnische minderheid, samen met de Amerikanen maken ze nog maar 15% van de wereldbevolking uit.

Screenshot_16

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

28 reacties op Noord-Afrika: 800.000 willen naar Europa

 1. Jade zegt:

  En ze komen niet als vrienden, maar om te veroveren…
  Dus het beste is dat ze gewoon verzuipen op volle zee.
  En daar zouden we ze mee kunnen helpen…

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En er komen er nog 800.000 !!! aan!Hoe idioot moet je zijn om die allemaal van die boten te plukken,anders dan ze terug te begeleiden of een zeemansgraf te geven?Straks wordt het hier wel erg donker,met zo nu en dan een enkele blanke er tussen door!Brrrr.

   Like

  • Rick zegt:

   Ja. En als ze eenmaal binnen zijn; willen ze natuurlijk gezinshereniging. Dus aan het eind van de rit ben je 2,5 Miljoen cultuur verrijkers verder.
   Vind het overigens wel discriminerend om die mensen met mondkapjes en rubber handschoenen te ontvangen. Lijkt net of we ze vies vinden of zo 😉

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Wat denk je van al die ziektes die ze,gratis en voor niks,als bonus,mee brengen?Polio is inmiddels ook weer terug,dank zij hen!

    Like

 2. Thomasson zegt:

  Als ik dit lees, kan ik over niets anders denken dat aan een sprinkhanenplaag. Ze
  zweven in gigantische zwermen vanuit de woestijn. Overal waar ze landen, vreten ze de boel kaal en vernietigen alles wat groeit en bloeit. Daarom worden ze ook in de Bijbel als een plaag genoemd. De verwachte (nog grotere) tsunami van menselijke sprinkhanen vanuit Noord Afrika en Afrika moet ons echt zorgen baren. Onze leiders (en de EU) moeten nu echt wakker worden voor het te laat is. Als zij dat niet kunnen, moeten ze maar letterlijk en figuurlijk oprotten. Ze brengen ons in een onnodige groot gevaar. Dit probleem kan niet met “Amnesty International” worden opgelost. maar wel met torpedoboten en dronen volgeladen met bommen. Sorry! Maar andere weg onszelf te beschermen, bestaat niet.

  Like

 3. Driek zegt:

  Al weer een tijdje geleden zei Ruud Lubbers iets in de trant van: “Die mensen hebben we straks hard nodig om de vergrijzing op te vangen, en natuurlijk om onze ouderen in de verpleeg – en bejaardenhuizen te verzorgen, dus in plaats van al die mensen uit die Afrikaanse landen meteen maar weg te zetten als gelukszoekers, dat is onterecht”. Iets in die geest was het.
  Inmiddels worden alle verpleeg – en bejaardenhuizen gesloten omdat het geld op is. Dat zo’n man zich niet verschrikkelijk schaamt voor z’n uitspraken. Die lui kunnen zich werkelijk de grootste stommiteiten veroorloven en er kraait geen haan naar.

  Trouwens ik zie op die foto’s een aantal figuren waarvan ik zeker weet: dat zijn hoog opgeleide mensen waar wij allen in de toekomst een hoop profijt van kunnen hebben. Maar tegen die tijd ben ik er gelukkig niet meer.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  dat is al weer 800,000 van die 50 miljoen die de EU wil toelaten.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat het woord “asielzoekers” is hier buiten elke context. Asielzoekers zijn (bijna) altijd hoogopgeleiden die uit hun land weg moeten vluchten vanwege hun politieke meningen. Echter, de meeste “asielzoekers” die zich op het asielrecht beroepen, zijn meestal totale analfabeten of lui met te lage opleiding om in staat te zijn een krant in eigen taal te lezen. Wat weten zulke mensen over de politieke situatie in hun land?
  Hun verhalen over de hoge bedragen die zij aan mensensmokkelaars bieden, brengen de volgende vragen aan het licht: Hoe kan een vluchteling die hals over kop moet vluchten over zo veel geld beschikken? Wat is de bron van dat geld? Was hij in het land van herkomst oorlogmisdadiger? Een crimineel met liters bloed onder zijn nagels?
  Er is nog een derde mogelijkheid; als het om Moslims gaat. Hun vervoer wordt door instanties betaald die de Islamisering van Europa financieren. Bijvoorbeeld: Islamitische olieproducerende landen, terreurorganisatie gelieerd aan Al Quida, en Salafistische organisatie zoals CAIR. Niet zo lang geleden was de multiculturele samenleving een vanzelfsprekendheid. Men kon met de juiste personen binnen de “oude partijen” in afzonderlijke landen en de Europese Parlement “overeenkomsten sluiten die de opvang van asielzoekers en vluchtelingen regelen”. De veranderingen in de politieke kaart van Europa worden nu steeds zichtbaarder en zo ook de anti Islam sympathieën. Om het islamiseringsproject door te zetten, is het noodzakelijk het proces te versnellen. De tijd benutten zolang linkse- en liberale partijen voor het zeggen hebben in de Europese regeringen en zolang EU-personages zoals Cecillia Malmström, Barosso, Herman van Rompuy en Guy Verhofstady aan de top zijn. De enige wijze dat te realiseren is het continent snel overspoelen met Islamitische “vluchtelingen”. De non-stop aankomst van boten die tot de nok vol zitten met “vluchtelingen” uit Islamitische landen en Afrika is een OORLOGSTACTIEK. En men moet het als zodanig ook zien. De ‘vluchtelingen’ van vandaag zijn de Jihadsoldaten van morgen. Zie de video’s van Paul Weston https://www.youtube.com/watch?v=Qsjc5CVujrM en https://www.youtube.com/watch?v=eziF1aujpLQ
  . .

  Like

  • Rick zegt:

   Waarheid als een koe!! Helaas is “onze” regering BEWUST “ziende blind en horende doof”. Hoop dat er ooit een letterlijke bijltjesdag komt, want dit is geen vergissing maar kwaadaardige moedwil!! Begrijp overig nog steeds niet wat die politici zich precies in het hoofd halen, want als de islamisering uiteindelijk toeslaat; worden zij evengoed over de kling van het kromzwaard gejaagd 🙂

   Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Het zal wel de bedoeling zijn dat we ruilen;zij hier naar toe en wij daar naar toe!Anders zou ik het ook niet weten!Ik weet onderhand wel dat dit vooropgezet is en inmiddels kan ik geen zwarte meer zien zonder kotsmisselijk te worden!

  Like

 7. 800.000 van de 1 miljard Afrikanen? Dat valt me nog best mee dan, want dat betekent dat 99,9% van de mensen liever daar blijft!

  Like

  • Rick zegt:

   Die 800.000 zijn slechts de “verkenners”. Soort kwartiermakers zeg maar. De rest volgt later in etappes van 1 Miljoen per zending 😉

   Like

 8. HansFire zegt:

  Dat zijn geen vluchtelingen, dat zijn profiteurs, ze willen alleen profiteren van ons Sociale Systeem gebruik maken. Het is altijd vreemd dat ze precies de weg weten naar Sociale Zaken, ze worden wegwijs gemaakt door dat vuile LINKSE TUIG.De eigen bevolking krijgt geen hulp, en deze a-sociale worden in de watten gelegd, als wij iets vragen dan krijgen we een 0-rekest, bovendien krijgen we door deze mensen allerlei vuile ziekten in ons land, dat kost ons miljarden. En het LINKSE TUIG zegt kom maar binnen, wij helpen jullie wel. Ik stel voor deze mensen bij al die mensen te zetten die er zo mee eens zijn, dan wordt ons systeem niet aan getast.

  Like

  • fleckie zegt:

   ja,dat is zo,:op de gemeentehuizen zitten tolken te wachten ?om ze ‘verder’te helpen, (in hun voorspoed) opgemerkt hebbend , (er was een Bulgaarse tolk aanwezig ) toen ik er moest zijn.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik lees net dat de super-linkse ombudsman op zijn achterste benen staat omdat bij het aankomende,zoveelste,kinderpardon,niet alle kinderen mogen blijven!Voor het gemak vergeet hij de aanstormende,fokkende families maar!Gewoon niet oprotten als je hier uitgeprocedeerd bent,loont,keer op keer!Nou vraag ik je!Ik haat dat zooitje met de dag meer;hier komt geen einde meer aan,als wij nu niet het heft in eigen handen nemen!In andere landen pikken ze toch ook niet alles,waarom hier dan wel?

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het zijn TROEPEN die ons inderdaad wensen te bezetten. Dit is gewoon opzet van de politieke elite, van links tot rechts, met uitzondering van vooralsnog de PVV, en in mindere mate de SGP. Denk hierbij aan de Resolutie van Straatsburg, de belangen van de Bilderbergclan en de wens, van deze coupplegers voor het instellen van de NWO. Deze massa-immigratie is daar een van de middelen voor.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Onbegrijpelijk eigenlijk ook in Europa worden ze niet witter,en blijven ze voor Allah de brandstof voor de HEL.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Abu Darda reported that the Holy Prophet (Muhammed) said: Allah created Adam when he created him. Then He stroke his right shoulder and took out a white race as if they were seeds, and He stroke his left shoulder and took out a black race as if they were coals. Then He said to those who were in his right side: Towards paradise and I don’t care. He said to those who were on his left shoulder: Towards Hell and I don’t care.”
   (Hadith, Mishkat ul-Masabih, translated by Karim, v. iii, p. 117)

   Like

 11. isidor zegt:

  ik wacht dat ze allemaal hier zijn en dan ga ik daar heen ben ik meteen verlost van die criminele bende die EU heet

  Like

 12. Jean zegt:

  Afrika is de doodsteek voor Europa.
  Eerst hebben ze miljarden gevangen uit Europa en nu komen ze met miljoenen naar Europa om het totaal te vernietigen met ziekten, geweldplegingen, verkrachtingen, moorden enz. enz.
  Aan werken en bijdragen leven voor welvaart hebben ze nog nooit gehoord, de hangmat is hun echte werkplek.
  En dat hebben we ALLEMAAL te danken aan die vervloekte EU misdaadorganisatie, wij de ellende en zij de weelde.
  Hoelang nog???? Laat 22 én 25 mei het definitief einde betekenen voor dat EU krapuul.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 11.56. uur. Juist, Jean! Het smerige vuile eussr crapuul, wil ons kapot maken. En daar zijn voornamelijk, socialisten-roden-liberalen en christen-democraten debet aan. VERRADERS ZIJN HET,HET HELE ZOOITJE. Ze verdienen imho de kogel!

   Like

  • Rick zegt:

   “Eerst hebben ze miljarden gevangen” Zeg maar gerust Triljoenen.
   Met dit geld hebben zij hun buikjes goed gevuld en leren kaart lezen.
   Topfit en met de landkaart in de hand komen ze ons nu vriendelijk bedanken voor de verleende hand- en spandiensten.
   De resterende Biljoenen zijn opgegaan aan Paleizen en Privé Jets voor de dictators en massa’s legermateriaal om stammenoorlogen mee uit te kunnen knokken.

   Like

 13. Peter Selie zegt:

  De dag nadert dat de oudjes in Europa,, gedwongen. plaats moeten maken voor deze vredige cultuurverrijkers.

  Like

 14. Kraftavilqa zegt:

  Vluchteingen,schmuchtelingen, kolonisten zul je bedoelen. Waarom worden die invasiebootjes niet gewoon tot zinken gebracht in plaats van de kolonisten aan land te helpen. Geweldig dat Europese weg-met-ons-beleid; blijkbaar is islaisering niet voldoende maar moet het continent ook vernikkerd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s