Ondertussen in het socialistische Venezuela…


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Socialisten, Venezuela. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ondertussen in het socialistische Venezuela…

 1. lucky bee zegt:

  Een Paradijs op de Aarde berijkt je alleen met de leer van Jezus Christus en niet met de dictatuur van het Proletariaat.Ik was in West Berlijn toen het door de DDR als een eiland midden in de DDR was omzingelt. Machthebber was toe Walter Ulbricht.Ik speelde toen in het Nollendorfse platz met mijn band.Je ziet aan de mensen waar ze vandaan kwamen, uit de DDR zijn de mensen trurig ,en gesloten, uit West Berlijn zijn ze vrolijk net als overal waar vrije mensen leven.Vandaag krijg ik van de SP een poster, van hun stem campagne,maar ik vergeet niet wat hun doel is,De dictatuur van het Prolettariaat, en dat wil ik niet in Holland invoeren.Matheus 20 vers 20-28. DE TWEE ZONEN van Zebedeus.
  28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.

  Dit is geen uitspraak van een despoot maar van een Democraat.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Oppositie partijen willen burgemeesters uitnodigen om te kijken hoe ze het volgende kinderpardon[het zoveelste!!!]er zo moeiteloos mogelijk door kunnen jassen!Met steun van gr.links.christen???? unie,de onvermijdelijke Pechtold en….de SP!!!Lekker links laten liggen met de verkiezingen,deze nsb-partijen!

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Venezuela komt wel erg aan bod op dit blog. Ik bedoel als tamelijk onbekend land zijnde.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het gaat om het drama van het socialisme heer delamontagne. Dat is wat er gebeurt als je het zijn gang laat gaan! Volksvijandig als de pest!!!

   Like

   • delamontagne zegt:

    sorry voor de impulsieve reactie, en ik er zo op reageerde. Maar Venezuela zegt veel NL-ers waarschijnlijk niet zo veel. Mij wel, ik ben er n.l 76 jaar geleden geboren. Vanwege de olie, m,n vader werkte er voor de Shell.
    Hoewel het land nu sinds een jaar of 20 “socialitisch” is en gelijk Cuba volgens hen een socialistische heilstaat, maar in veel landen daar in de regio is het ook bepaald geen paradijs. Ook hadden heel veel van die Z-Am. landen, dictators, ook al geen pretje..

    Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Gaat ook lekker daar!

  Like

 4. Jan Van zegt:

  Ben benieuwd hoe het de jongeman is vergaan die werd ingerekend.
  Er staat hem weinig goeds te wachten, vermoed ik….

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de RODEN aan de MACHT komen, komt grote ELLENDE, overal! Het zijn ratten!

  Like

 6. Rick zegt:

  Socialisme maakt méér kapot dan U lief is 🙂

  Like

 7. Jan zegt:

  Drie dagen later, 9 mei: Venezuela’s government announced the start of electricity rationing in western Zulia state as well as water rationing in Caracas
  http://www.bloomberg.com/news/2014-05-07/venezuela-to-ration-electricity-after-colombia-cuts-gas.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Ook in Port City of Ordaz gaat het leven zijn gangetje

  Like

 9. Jan zegt:

  Venezuela mag nu in een adem genoemd worden met de socialistische paradijzen Noord-Korea en Cuba wat voedseldistributie betreft

  Amid worsening shortages, Venezuela recently reached a milestone of dubious distinction: It has joined the ranks of North Korea and Cuba in rationing food for its citizens.

  On a recent, muggy morning, Maria Varge stood in line outside a Centro 99 grocery store, ready to scour the shelves for scarce items like cooking oil and milk. But before entering, Ms. Varge had to scan her fingerprint to ensure she wouldn’t buy more than her share.

  Despite its technological twist on the old allotment booklet, Venezuela’s new program of rationing is infuriating consumers who say it creates tiresome waits, doesn’t relieve shortages and overlooks the far-reaching economic overhauls the country needs to resolve the problem.
  http://weaselzippers.us/203364-socialism-success-story-venezuela-rationing-food-again-to-citizens-at-supermarkets/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s