PvdA’er Steelwinkel wil met rust gelaten worden

Screenshot_17

Nee. Nee. Nee. Hij zegt het NIET. Jawel. Hij zeg het wél: “Intussen zegt Rehwinkel er alles aan te doen om een nieuwe baan te vinden. Maar de media-aandacht zit in de weg. Regelmatig duiken journalisten op, ‘in ritselende bosjes bij mijn tweede huis in Spanje, maar ook onder valse voorwendselen aan de deur van mijn appartement in Amsterdam. Bestaat er geen journalistieke gedragscode?'” (Kwoot achter betaalmuur van NRC.) Achgossie Peter Rehwinkel, een van de vele geestelijk gestoorde graaistelers uit de gelederen van de PvdA, wordt he-le-maal gek van journalisten die voor zijn Spaanse WachtgeldCasa in de struiken liggen om het Eerlijke Verhaal te komen optekenen over zijn leugens, herhaalde leugens, pathologische leugens en onmogelijk vol te houden leugens inzake zijn bij elkaar gelogen baan in Spanje. Om precies te zijn:

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op PvdA’er Steelwinkel wil met rust gelaten worden

 1. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of dat 2e/3e “woninkje” van die meneer Steelwwinkel in het Spaanse Murcia staat.
  Daar heeft een grotere oplichter: Hubert Möllenkamp van de Amsterdamse woningcorporatie “Rochdale” n.l. ook een eenvoudig optrekje. Wie weet kan die IETS voor hem betekenen bij ,t vinden van een geschikte job.

  Like

 2. Jan zegt:

  PvdA’er Peter Rehwinkel, de op wachtgeld terende ex-burgemeester van Groningen, kan morgen al tegen een vorstelijk salaris aan de slag als verkoper bij een snijbedrijf in Dordrecht.

  Van Tienhoven belooft Rehwinkel dezelfde arbeidsvoorwaarden die hij had als burgemeester. „En 35 leuke collega’s.” De ondernemer noemt het ‘ongelooflijk’ dat een politiek zwaargewicht van de PvdA een re-integratiebureau nodig heeft om een nieuwe baan te bemachtigen: „Dan is ergens iets fout gegaan. In die functie heb je zo veel contacten.”

  De uitkeringsinstantie UWV in Groningen is er volgens Van Tienhoven weinig aan gelegen om deze dure uitkering uit de boeken te schrappen. „Toen mijn secretaresse telefonisch vertelde dat ik de oud-burgemeester aan de slag wil helpen, zeiden ze hem zonder burgerservicenummer of geboortedatum niet te kunnen vinden.”
  Rehwinkel is gevraagd om een reactie op zijn nieuwe carrièrekans, maar de oud-burgemeester liet gistermiddag via een zegsman weten geen media meer te woord te willen staan.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22594493/__Baan_voor_Rehwinkel__.html

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Een Marxist liegt als hij zijn beck open doet.

  Like

 4. fleckie zegt:

  “als men graag wil weten wie zich met alle plezier over onze belastingcentjes ‘ontfermt’
  kijke men op 6.5.2014;boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen “

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk komt daar niets van op: het STAATSHOERNAAL, DWDD,P&W, en de rest van de compleet “rode pest”. Ons kent ons, is het daar! Maar owee, als deze RODEN iets hebben tegen de PVV, dan is het 24/7 PVV demoniseren, dat dan weer wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s