Verkeerde tolerantie

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is te danken aan één enkele moedige vrouw dat er in Duitsland de afgelopen weken weer over buitenlandercriminaliteit en integratieweigering wordt gediscussieerd. In haar brandbrief vraagt de van oorsprong Griekse politieagente Tania Kambouri uit Bochum zich af: “Hoe ziet de toekomst in Duitsland eruit, wanneer criminele migranten weigeren de regels in hun gastland respectievelijk thuisland te accepteren?”

Ze klaagt over het gebrek aan respect van veel immigranten tegenover de autochtonen en bekent vrijmoedig dat zij alleen maar vanwege haar immigratieachtergrond de vinger op de zere plek durft te leggen. Haar Duitse collega´s zijn bang hun mening over criminele buitenlanders uit te spreken uit angst in de rechts-extreme hoek te worden geplaatst, aldus Kambouri. Daarbij weet Kambouri één ding zeker: een “zachte aanpak” leidt tot niets. Als sancties niet helpen, rest alleen nog uitwijzing.

Het kraakt al enorm in de rechtsstaat

Staatkundige structuren vervallen niet van vandaag op morgen. Terwijl de fundamenten ondermijnd en weggevreten worden, kan men aan de oppervlakte nog een hele tijd net doen alsof alles nog prima in orde is. Tot op zekere dag dan toch de grond onder je voeten inzakt. De vloerplanken van de Duitse rechtsstaat beginnen al enorm te kraken.

Aan twee symptomen zijn deze oplossingsverschijnselen onmiskenbaar te zien: er komen steeds meer terreinen waarop de Duitse staat zijn autoriteit is kwijtgeraakt; en er is sprake van de onheilspellende tendens om voor de rechtbank niet meer hetzelfde recht voor iedereen te spreken, maar de bestraffing van misdaden af te stemmen op de overtuiging, de culturele instelling en de etnische afkomst van de dader.

Een alarmerend signaal van sluipend staatsverval

Begunstigd door een mengeling van multiculturele illusies en denkverboden, zijn er onder de dun geworden laklaag van de gebruikelijke structuren parallelsamenlevingen van immigranten ontstaan. Deze wijzen vaak het rechtssysteem en de waarden van het land van opname volledig af. Daarbij komt de schaduwjustitie van islamitische scheidsmannen – een alarmerend signaal hoever het sluipende staatsverval al is voortgeschreden.

Als integratie-onwillige groepen immigranten officiële misdaden, zoals eigendomskwesties, toebrengen van lichamelijk letsel of moord, bewust buiten de hiervoor verantwoordelijke rechtbanken om “onder elkaar” regelen, cementeren ze meegebrachte, met de geldende rechtsorde onverenigbare waardesystemen. Zo creëren ze voor zichzelf instellingen die gericht zijn op het verdringen van het bestaande justitiesysteem.

Voorbodes van de burgeroorlog

Ook op het gebied van de uitvoerende macht wordt het geweldsmonopolie van de staat rechtstreeks aangevallen. De zich ophopende aanvallen van meestal jonge Oriëntaalse immigranten op de laatste zichtbare vertegenwoordigers van de Duitse openbare orde – politieagenten, leraren en zelfs brandweerlieden en ambulancepersoneel -, zoals die aan de kaak wordt gesteld door Kambouri, zijn de eerste voorbodes van een afscheiding van complete bevolkingsdelen.

“No-Go-Areas” in de probleemwijken van grote steden als Berlijn, Frankfurt of Bremen, waarin de politie helemaal niet meer of alleen met een groot aantal mensen durft ingrijpen, zijn het zichtbare begin. Voor de shariastaat binnen de staat ontbreken dan eigenlijk alleen nog maar ordetroepen zoals de “shariapatrouilles”, die in Marseille of Londen al realiteit en ook hier in het land niet meer ondenkbaar zijn.

Een aan zichzelf te wijten ontwikkeling

Deze ontwikkelingen zijn geen toeval, maar heeft men aan zichzelf te wijten. Ze zijn het resultaat van een mislukte, ongecontroleerde immigratiepolitiek en de deze aansporende ideologie van het multiculturalisme. De demontage van staatkundige en juridische autoriteit door immigranten die weigeren te integreren, is voorafgegaan door de politiek gewilde zelfdemontage van de instellingen. Politieagenten worden het doelwit van aanvallen en beledigingen, omdat zich heeft rond gesproken dat de politiek-mediale klasse niet achter hen staat, maar hen dwingt tot vernederend stilhouden en terugtrekken.

Ook het fenomeen van de islamitische “scheidsmannen” – de uit Turkije afkomstige journaliste Güner Balci of de jurist en schrijver van het boek “Rechters zonder wet”, joachim Wagner, hebben hier jaren geleden al voor gewaarschuwd – komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daaraan voorafgegaan is de partiële zelfafschaffing van het rechtssysteem door eenzijdige vonnissen vanuit een verkeerd begrepen pseudo-“tolerantie”.

“Haatdelicten” kunnen alleen door Duitsers worden gepleegd.

Het aantal jonge immigranten, dat er zelfs na zware geweldsmisdrijven uit Duitserhaat vanaf komt met een voorwaardelijke straf of met belachelijk lage gevangenisstraffen, is enorm. Nog steeds geven Duitse rechters “culturele korting” aan immigranten, die zich op grond van hun “culturele en religieuze herkomst”in een “gedwongen situatie” bevonden hebben, zoals onlangs weer eens werd bewezen met het vonnis van de arrondissementsrechtbank Wiesbaden tegen een Afghaan, die zijn zwangere Duitse vriendin doodstak, omdat zij weigerde zijn kind te laten weghalen.

Zogenaamde “haatdelicten” kunnen alleen door Duitsers worden gepleegd. Het wetsontwerp van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas, dat “racistische, buitenlandervijandige of andere mensen verachtende beweegredenen” zwaarder wil bestraffen, brengt de overtuigingsjustitie in het Wetboek van Strafrecht en geeft te verstaan: in geval van twijfel is de Duitser “racist”en degene die “discrimineert” en dus het belangrijkste probleem.

Tegen deze achtergrond lijken de pogingen van de deelstaatregering van Beieren om de strijd tegen de islamitische schaduwjustitie te forceren bijna naïef. Zelfs “bewezen cijfermateriaal” heeft haar hier niet toe kunnen brengen – onder andere, omdat alleen al politiek correcte richtlijnen de registratie moeilijk maken. De fout zit in het systeem. Nog is het niet te laat deze te corrigeren.

Screenshot_10

Bron:
http://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verkeerde tolerantie

 1. Tom Hendrix zegt:

  ” Deutschland schafft sich ab”. Het boek van Thilo Sarazzin is actueler dan ooit. En net als in Nederland, zijn het ook in Duitsland, de RODEN, de LIBERALEN, de Christen-democraten, die het uit de klauw hebben laten lopen! Tel daarbij op het “schuldgevoel”, over het NAZI REGIME, et voilá, zie wat er nu gebeurt, in het land van “dichters en denkers”. En net als In Nederland kan de eigen bevolking “barsten”.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dat is ook zoiets typisch van de Duitsers: Ze zijn best bereid om iemand dewaarheid te laten verkondigen, zolang het maar geen DUITSER is.
  De toespraken van Wilders in Berlijn sloegen best in en iedereen durfde er rond voor uit te komen dat men het er volkomen mee eens was. Oh ja: Staande ovatie! Maar een René Stadtkevitch of de “kleine, dappere man in München” Michael Stürzenberger kunnen nooit op zo ’n openlijke bijval rekenen -al is die bijval er heimelijk natuurlijk wèl. De Duitsers lijden gewoon aan een zeer extreme vorm van wegmetonsisme en het is zaak, dat ze daar overheen geholpen worden vóór Duitsland zich werkelijk ‘abschafft.’ Want dàt zou nu eens ècht doodzonde zijn voor, zoals Wilders het in zijn speech van 2010 al uitdrukte: “Das Deutschland von Goethe, Schiller und Heine, Bach und Mendelssohn.”

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De Duitsers lijden om te beginnen onder het besef dat ze maar liefst twee wereldoorlogen verloren hebben, waarvan de laatste een oorlog was die wel heel erg bedenkelijk is voor hun eigenwaarde. Het siert de Duitsers dat zij zich dit realiseren.
   Voorts hebben wij er wel voor gezorgd dat ze nog steeds gebukt moeten gaan onder het daaruit voortvloeiende collectieve “schuldbesef”, want daardoor zijn wij namelijk “beter!”(SIC!).
   Het siert de Duitser (opnieuw) dat ze zich überhaupt dit schuldcomplex hebben laten aanpraten en dit nu óók al 68 lange jaren hebben geconditioneerd, onder de dictatuur van links.
   Het gevolg hiervan is niet alléén dat ze zich niet kunnen permitteren zich te verweren tegen de vernietiging van hun eigen samenleving door de islam , maar ook ongebreideld moeten spenden aan de EU. Zie dit alles als een volkomen uitzichtloze boetedoening waaraan het Duitse volk zich al zo lang overgeeft. Als gevolg hiervan is Duitsland onder de misleidende oppervlakte van, zogenaamd, het grootste en machtigste EU-lid te zijn, totaal aan het verarmen.
   De werkloosheid stijgt onrustbarend. Men kan het onderhoud van de wegen en bruggen-infrastructuur, waarvan Duitsland onder Hitler, als enig land in Europa, de grote voorloper was, niet meer financieren.
   De kosten van medische zorg zijn de hoogste in heel Europa, etc.
   Het collectieve schuldgevoel zorgt er o.a. voor dat “men” vindt dat men geen lid mag zijn van ultra-rechtse partijen of mag roepen lang leve Duitsland!
   Natuurlijk kan dit verwoestende proces alleen bestaan en voortwoekeren door middel van massaal wegkijken van de realiteit. Vandaar ook dat het onthullende boek van Sarrazin, die als beroeps-linkse-politicus midden in de linkse troep had gezeten dus alles wist, ook zo’n vernietigende kritiek kreeg in Duitsland.
   Het verontrustende van dit alles is dat met name de criminele EU (willens en wetens)
   er voor zorgt dat er in de naaste toekomst een situatie ontstaat waaruit een tweede Hitler geboren kan worden.

   Like

 3. d.day zegt:

  Als vanouds heeft het Westen zich tolerant opgesteld tegen vreemdelingen. Dit ging goed omdat zij (Hugenoten, Portugese Joden, etc.) moesten vluchten uit hun land en zij in andere landen een nieuw bestaan wilden opbouwen. Zij hebben zich aangepast aan de geldende waarden en normen van hun nieuwe thuisland, waardoor de integratie goed is verlopen. Dit in tegenstelling tot de moslims, die vanuit hun islamitische ideologie geen enkele ambitie hebben om zich aan te passen en, nu ze in aantal groot genoeg zijn, een islamitische stempel op het publieke domein drukken. En met de steeds grotere toestroom van de massa-immigratie zal de islamisering van onze samenleving alleen nog maar erger worden. En dit gebeurt met steun van de muliticulti’s. Die zorgen ervoor dat de moslims geen duimbreed in de weg wordt gelegd door critici van de islam aan te pakken en weg te kijken bij extreem gewelddadig gedrag van moslims, die door dit wegkijken alleen maar gesterkt worden in nog meer islamitisch gerelateerd gewelddadig gedrag. Dit heeft er toe geleid dat de geweldsmonopolie allang niet meer bij de staat ligt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @d.day: 20.31. uur, op 6/5. Mee eens. En in Nederland stemmen ALLE partijen in met de ISLAMISERING, alleen de PVV en de SGP niet!

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Rechters die “culturele korting”geven;wat klinkt me dat bekend in de oren!en wat de politie betreft:hier zijn ze net zo laf!Als het straks gierend uit de klauwen loopt,hoeven wij niet te verwachten dat ze aan onze kant staan;we zullen het helemaal zelf moeten doen!

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Het zijn mensen zoals deze Duitse agente (van Griekse komaf) die vanuit de praktijk van hun werk een onontkoombaar helder beeld van de samenleving kunnen schilderen.

  In feite bevindt elk politiek correct ”bestuurd” land zich in dezelfde positie.
  De onderlinge verschillen zijn alleen gradueel.
  Het is dezelfde ziekelijke toegefelijkheid jegens lieden die onwillig zijn om zich aan te passen aan een AL LANG BESTAANDE SAMENLEVING die voor berrooting van de maatschappij zorgt.
  Links zaait anarchie op grote schaal.

  Maar wij stoten op een vreselijk probleem hier.

  Politieke correctheid wordt aangestuurd vanaf een GEVOEL dat slechts berust op VOOR- ONDERSTELLINGEN die NOOIT aan de praktijk zijn getoetst.
  En van dit ”goed-doenerige” gevoel WILLEN de elites geen afstand meer doen , omdat ze er aan VERSLAAFD zijn geraakt en voor iedere verslaving geldt dat de wilskracht wordt ondermijnd.

  Daarom gedragen de verantwoordelijken voor wet, gezag, orde en landsverdediging zich als dweilen en zijn zij niet meer in staat de autochtone bevolking effectief en overtuigd bij te staan, terwijl juist die door de gevoerde politiek ernstig in de verdrukking raakt.

  Vroeg of laat zal dit zeker tot gewapende conflicten op grote schaal leiden.
  Maar de verantwoordelijken voor deze puinhoop zijn dan waarschijnlijk al op een veilige plek elders aangekomen.

  Ik moet vaak nog denken aan iemand uit de tijd dat ik nog voor onderwijzer studeerde. De man zei: “‘Wie de vrede wil, moet zich voor een eventuele oorlog bewapenen.”

  Wat een zwartkijker dacht ik nog, maar nu, de idiote tijd overziende waarin politiek correct ons willens en wetens doet belanden, heb ik mijn mening bijgesteld.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 21.12. uur, op 6/5. Henk, gelijk heb je. Ik ben ervan overtuigd, dat de genoemde politieke kliek van CDA,VVD,D66,CU,PvdA, hun vliegtickets al klaar hebben liggen, voor als bij ons in Nederland “de pleuris uitbreekt”. En die gaat UITBREKEN, het is niet meer de vraag OF, maar WANNEER!

   Like

 6. catharina zegt:

  De Grieken hebben 400 jaar Turkse overheersing in hun genen zitten en weten heel goed waarmee zij te maken hebben als het over islam gaat. Europa denkt vooral dat zij Griekendland een lesje te leren hebben maar andersom geldt dat zeker ook!

  Like

  • Ekster zegt:

   Het is inderdaad geen toeval dat degene die dit in Duitsland durft aan te kaarten iemand van buitenlandse afkomst is (en dan bovendien, zeer typerend, is ze van Griekse afkomst). Je hoeft de Grieken niets wijs te maken over mohammedanen, net zo min als Serviërs. Deze volken hebben enorm geleden onder de Turkse (Osmaanse) overheersing. Men heeft tot op de dag van vandaag met de gevolgen van doen. Zoals: een grote groep islamieten binnen hun landsgrenzen, nakomelingen van landverraders en afgedwongen bekeringen.
   De Duitsers zijn doodsbang om ook maar iets dat op kritiek lijkt, te uiten. Laten we hopen dat deze Griekse agente ervoor heeft gezorgd dat er ten minste over de gigantische problemen gesproken kan worden.

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Hoe kunnen wij Christenen en Joden tollerant zijn terwijl onze God intolerant is.Lees Exodus 20 vers 1-26 Hij duld geen andere Goden in zijn aangezicht. Iets is er mis gelopen geloof ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s