Video´s: De angstwekkende toekomst van Europa

Paul Weston: “Blanke genocide voorkomen”:

 

Londen 2014: Het ware gezicht van immigratie (video helaas van de British National Party = BNP, maar geeft wel een goede indruk van de problematiek):

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Genocide, Immigratie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Video´s: De angstwekkende toekomst van Europa

 1. Senior zegt:

  Over honderd jaar hoort Europa bij de Maghreb en zijn autochtonen Europeanen een minderheid 😦 . Het boek van Christopher Caldwell ‘De Europese Revolutie – Hoe de islam ons voorgoed veranderde’ geeft ‘Een scherpe analyse van de Europese immigratie van de afgelopen vijftig jaar, het asielbeleid en de grote problemen die daaruit voortkomen.’

  Hieronder zijn lezing :

  Like

 2. Het erge is niet dat de video van de BNP is, maar dat de rechtse vleugel zo gesplitst is – UKIP, Liberty GB, Britain First, BNP, etc pp. En erg is vooral dat de brit aan het einde welsh ipv engels moet spreken om in zijn eigen land te vermijden zich aan gevaar door onbevoegde eksotische vreemdelingen bloot te stellen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En er is geen redden meer aan want de zogenaamde leiders van de EU en onze ‘eigen’ regering zijn maar al te graag bereid om ons naar de ondergang te helpen….
  Waarom is een raadsel want ook zij zullen uiteindelijk hun leven en hun geliefden verliezen !!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Paul Weston heeft 100% gelijk, de moslims zullen terug moeten naar hun eigen landen en om te voorkomen dat het ooit weer gebeurd zullen ook de linksen en gutmenschen moeten aanpakken, misschien kunnen ze maar het besten ook vertrekken.

  Like

 5. This video of Wembley’s High Street is a good illustration of the results of the para-Marxist Theory of Jacques DERRIDA : the “DECONSTRUCTIONISM” : taking the power by playing the card of “Minorities” AGAINST the Will and the Insterests of their OWN population…. a technique used as well from RIght than from Left and the EU. We have to wipe them in our next vote ! Remember, it will be soon. For my personal choice, it is clear I will vote AGINST the EU, AGAINST the Euro and AGAINST Massive Immigration…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Laat de gutmenschen, en de “rode kerk”, gezamenlijk met de moslims mooi vertrekken naar Noord-Afrika! En laat de EUSSR verdwijnen, in “een groot zwart gat”. Dat zal moeten gebeuren, willen wij blanke Europese burgers, overleven!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En laten wij ons maar goed realiseren, dat wij de ISLAM hier hebben gekregen, door toedoen van de VERRADERS, die ingestemd hebben met; DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG uit 1975. Niet vergeten WIE dat waren: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en uiteraard de christen-democraten!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Als GB nou eens van dit moment af aan zou beginnen, naar PAUL WESTON te luisteren en naar niemand anders dan naar PAUL WESTON, dan zouden ze voor de verandering eens géén kennis nemen van goedmenselijke verdraaiïngen, tactische verzwijgingen en/of nietszeggende frasen, maar van de realiteit zoals die momenteel nu eenmaal IS. -En men zou terstond weten, wàt er te doen stond.
  De enige reden, dat zovelen dat tot op heden niet inzien, moet wel zijn, dat zij dat niet WILLEN, want van niet KUNNEN kàn hier al lang geen sprake meer zijn………..

  Like

 9. Jade zegt:

  Die Paul Weston heeft volkomen gelijk…
  De toekomst van de blanke Europeaan ziet er somber uit.
  De politiek staat er maar bij, kijkt er naar, en doet niets.
  Het is het hun er kennelijk om te doen.
  Zij zelf hebben natuurlijk allemaal al een escape geregeld,
  voor als de zaak hier escaleert.
  En gezien de tweede video, zitten we daar niet zo ver meer vanaf.
  Man, het is gewoon te ziek voor woorden!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 19.12. uur, op 6/5. De politieke kliek, heeft inmiddels al gezorgd voor vliegtickets, als de boel ontploft, net als Willem de Overbodige, en zijn tangogriet!

   Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Triest en mijn bloed gaat er ven koken:niet gezond!Ik denk dat we ze er zelf maar uit moeten knuppelen;de politiek laat verstek gaan!

  Like

 11. Michael Shabbatsvierder zegt:

  Hoe kun je in vredesnaam nog bevrijdingsdag vieren ; welke vrijheid ?? We leven in een stille duivelse dictatuur.
  .
  Bovendien, het koningshuis deserteerde naar Engeland tijdens wo2

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Voor het feit dat die film door iemand van ,t BNP is gemaakt, had voor mij geen verontschuldigingen te worden gemaakt. Heb geen onvertogen woord van die man gehoord. Hetgeen hij zei was toch allemaal WAAR. ! iN EEN WOORD die beelden zijn een engelse stad toch niet waardig. Het is nog nauwelijks te zien, dat dit in Londen is. Dacht dat dit soort beelden alleen in East End te zien waren. Dat hij als “Welshman”?, op het eind in die taal over-moest-gaan, is ook wel erg tekend voor de situatie.

  Like

  • Monalisa zegt:

   delamontagne kijk nog even op Bevrijdingsdag dag op mijn link..
   5 mei 2014 om 22:35

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik heb er naar gekeken en inderdaad ik zag nauwelijks autochtone NL-kinderen.
    Het had me eigenlijk ook niet hoeven te verbazen. Enkele weken geleden kwam ik op een A4-tje(s), dat we als kladpapier gebruiken, een oud klasse-lijstje van de school van m,n vrouw in R,dam Zuid tegen. Van alle kinderen, stuk of 30, waren er 2 of 3 van autochtone afkomst. Moet al van 15 jaar geleden zijn. Ik weet niet of je in NL-se grote steden ook zulke beelden kunt zien als in dat filmpje over Londen, England.

    Like

 13. delamontagne zegt:

  De inhoud van die monoloog van meneer Paul Weston is bepaald beanstigend. En dan natuurlijk voor de jonge(re) generatie. Ik zal ,t niet meer meemaken. Maar van de 2 mogelijkheden die hij opsomt: vrijwillige terugkeer OF een grote strijd/(burger)-oorlog, zal ,t uiteindelijk wel op de 2e uitlopen.
  Of een algeheel verbod op de is=lam, zoals hij ook noemde, zal er ook wel niet van komen ( VOORDAT HET TE LAAT IS ).

  Like

  • Monalisa zegt:

   delamontagne u en ik maken het niet meer mee maar onze kleinkinderen wel, wat u beschrijft in schijven van 7 mei 2014 om 00:19 daar heeft u volkomen gelijk in, en dan zeggen ze weer,Wir haben es nicht gewusst .

   Like

 14. paulzwueste zegt:

  Toen ik deze beelden zag realiseerde ik mij dat een politicus die verandering wil brengen in deze situatie als enig programmapunt zal moeten scanderen dat de grenzen vandaag nog dicht moeten en dat alle subversieve elementen in BG direct het land uit zullen moeten. Die politici zijn er in GB niet of worden (BNP) onderdrukt. Een man als Farrage vindt bijvoorbeeld ook dat hij het zich niet politiek kan permitteren om met Wilders samen te werken. Deze situatie zal logischerwijze eindigen in een burgeroorlog omdat de autochtone bevolking hierdoor geen democratische uitlaatklep heeft en de islam zich van haar kant altijd meer en meer agressief zal gaan opstellen tegenover de autochtone bevolking.
  Naïeve vraag: “Waarom moet de auteur van bovenstaand artikel zich verontschuldigen voor het feit dat de video’s door BNP zijn opgenomen?”

  Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  De toekomst is zeker angstwekkend. Het zal nog wel erger worden. En dat beetje erger worden zal net genoeg zijn om solidariteit onder de autochtonen te creëren. Als de bom barst hoeft dat niet per definitie in Nederland te gebeuren. Als het elders in West-Europa gebeurt zal dat een domino effect krijgen op de rest. Om de islam Europa uit te krijgen zal het probleem niet zijn. Eigen volk wat zich tegen ons keert, die linkse landverraders, daar gaan we in eerste instantie een flinke dobber aan krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s