Chinese politieagenten patrouilleren in Parijs

Screenshot_4

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

In de steden van West-Europa patrouilleren steeds meer buitenlandse politieagenten. Dit fenomeen is in Duitsland al tamelijk wijdverbreid. Hier patrouilleert de Turkse of de Roemeense politie bijna zo vanzelfsprekend als thuis in Istanbul of Boekarest. De logica daarachter was dat ze hun eigen pappenheimers kennen, ze weten met zulke criminele bendes beter om te gaan dan de heropgevoede Duitse politie. Maar in Frankrijk is er iets heel anders aan de hand: de Chinese politieagenten moeten hun eigen burgers tegen Fransen en Afrikanen beschermen:

De Chinese politie zal helpende toeristische trekpleister in Parijs te verdedigen, omdat het bedrog van en de aanvallen op Chinese toeristen zijn toegenomen.

De website China.org bericht dat volgens de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuvue de regering de Chinese politieagenten uitnodigde om bij de toeristische trekpleisters te patrouilleren en al tolken te fungeren.

France 24

We willen jullie attent maken op de juridische, sociologische en politieke implicaties. Stel je voor dat de daders Fransen zijn? Mag een Chinese politieagent dan ingrijpen om zijn burgers tegen de Fransen in Frankrijk te beschermen? Stel je voor dat een aanval politiek gemotiveerd is? De Chinese politieagent heeft de overtuiging die in China gebruikelijk is, niet in Europa. En wat betekent dit fenomeen voor de samenleving? De regering staat zonder toestemming van het volk soevereine rechten af aan buitenlandse politieagenten.

Eigenlijk is dat pure verovering. De Europese kolonisten hadden ook hun eigen politieagenten meegenomen naar de koloniën, nu komt de buitenlandse politie om in onze straten “voor veiligheid te zorgen”.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Krankzinnigheid, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Chinese politieagenten patrouilleren in Parijs

 1. Jean zegt:

  Het kan echt niet gekker meer en dat hebben we ALLEMAAL te danken aan die bende zwaar dementerende uitgerangeerde idioten die zich liggen te verrijken in dat EU gedrocht door de Europeanen uit te persen, hun natte droom is “CENSUUR & DICTATUUR”
  Wat dictators betreft hoeft Europa van niemand iets te leren kijk maar naar Mussolini, Hitler én nog vele anderen die zich geroepen voelden, Mussolini hebben ze op een zeer adequate manier opgeruimd en die met dat snorretje heeft er zelf een einde aan gemaakt, waar wachten we nog op met de huidige dictators??? Of denken ze soms er nog langs te komen als ze op pensioen zijn????
  O neen o neen, Olee olee .

  Like

 2. Rick zegt:

  OFF-TOPIC….Maaarr herhaling is de kracht der reclame 😉

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/opdat_ze_later_zullen_zeggen_dat_never_was_so_much_owed_by_so_many_to_so_few.html

  Worden nog steeds héél véél “stemmentellers” gezocht!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Sterf toch gore vuile EUSSR- BENDE! Daar hebben wij deze ROTZOOI aan te danken: massa-immigratie, een grote sprinkhanenplaag van MOSLIMS hier sinds 1975, en de open grenzen 100 duizenden uitvreters van over de hele wereld, om uit onze KAS te VRETEN. De gore schoften, von Rampuy, Barosso, Schulz, Verhofstad, ze zouden aan de hoogste boom moeten worden opgeknoopt!

  Like

 4. tjonge zegt:

  wanneer worden die gasten in brussel op zijn kop aan de poten opgehangen ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Je bedoelt vermoedelijk “kloten”!? 😆

   Like

   • Rick zegt:

    Nou Geachte Heer Bron…
    Betwijfel ten zéérste of ze díe wel hebben 😉

    Like

   • delamontagne zegt:

    Hier worden toch wel de Brusselaars bedoelt ! !, de Fransen zijn erg zorgzaam, wat hun attributen betreft. Pas op de markt verschenen in Fr….
    Un caleçon pour protéger les testicules des ondes électromagnétiques

    VIDÉO — Grâce à ce caleçon conçu par un Britannique, vos testicules, Messieurs, seront protégées des ondes électromagnétiques. Ainsi, plus besoin de s’inquiéter lorsque vous glissez votre téléphone portable dans la poche de votre jean !

    Like

  • sam zegt:

   @ delamontagne

   LOL

   Like

 5. koddebeier zegt:

  De meeste EU landen hebben een falend politie beleid als het om bescherming van burgers gaat,
  dus wat kan je anders verwachten dan dat andere landen hun eigen burgers gaan beschermen.

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Sta je toch even voor PAAL als land zijnde, dus verdedig jezelf niemand anders zal het doen.

  Like

 7. Die Marokkaanse politie of wijkbeheerders kennen hun pappenheimers. Zij beschermen de hoofdzakelijke criminele Marokkanen. Heel soms arresteren ze er één. Maar de Marokkaanse politie in Nederland houden meer van praten en hun criminele landgenootjes naar de moskee verwijzen waar ze kunnen radicaliseren. Dat is trouwens al genoeg gebeurd met de criminelen.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat bij ons dat al veel langer aan de gang is, Denk aan Marcoush was hij niet ook een politie agent geweest, deze Marokkaan?

  Like

 9. Peter Buitelaar zegt:

  Chinezen… al ruim 100 jaar in Nederland en nooit problemen mee. Prima mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s