De PvdA bouwt aan EUSSR

Screenshot_21

(Door: Joost Niemöller)

De PvdA wil dat er overal in de EU net zo weinig werkloosheid is. Nu, daar is natuurlijk niemand op tegen. Maar dan. De PvdA wil dit tot stand brengen door een EU norm op te leggen. Vijf procent. Niet meer werklozen mogen er zijn.

De PvdA wil dit bereiken door de nationale ministers van sociale zaken net zoveel gezamenlijke invloed op het EU beleid te geven als nu de ministers van financiën hebben.

Er zijn landen met bijna geen werkloosheid. Dat zijn de landen met bijna geen verzorgingsstaat. In Oeganda werkt iedereen want niemand krijgt een uitkering. In de VS wordt ook veel meer gewerkt dan in Noordwest-Europa. Sommigen hebben in de VS wel twee of drie baantjes met nauwelijks inkomen. Dat zijn allemaal andere landen die de dingen anders geregeld hebben. Dat heeft zo z´n geschiedenis en z´n redenen.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op De PvdA bouwt aan EUSSR

 1. Monalisa zegt:

  die tijd hebben ze gehad.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de Partij van de Afbraak ( PvdA) weer. Snotverdomme, waar onze ouders en voorouders voor gevochten hebben, willen deze SALONSOCIALISTEN kapot maken, voor de SOCIALISTISCHE HEILSSTAAT de RODE EUSSR! Ja, ja wel dus iedereen gelijk, maar IEDEREEN EVEN ARM in hun EUSSR! Behalve de RODE ELITE van de PVDA, en uiteraard de politiek/correcten van VVD,D66,CDA,CU,GL,SP.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Niet vergeten wat de PvdA voor een partij is, namelijk een Marxistische Partij;de methode is anders, maar de doel blijft een dictatuur van het proletariaat;dat betekent vrijheid foets.Zelfs hoe je je billen schoon maken mag, besislt de Partij.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Er is niks,maar dan ook helemaal niks wat de PvdA goed doet!Behalve voor zichzelf:zakken vullen!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Wat een shizofrene gedachten gang van de PvdA. Iedereen aan het werk, of iedereen (gelukszoekers incluis) aan het staats infuus. En dat terwijl ze momenteel Nederland aan het kapot bezuinigen zijn, en de werkloosheid catastrofaal begint te worden, ondanks alle valse berichten over groei van de economie. Huizen worden er weer gekocht en auto’s. Door dat leger werklozen zeker ? Of door anderen die plotseling in een klap vier banken rijk zijn. Hun auto met een voorbank en de AmRo bank, en hun huis met een huiskamerbank en de Rabo bank. De MMS media versprak zijn eigen eens een keer, door te verklaren dat (ondanks groei van de economie) steeds meer mensen in financiele problemen komen. En dan de PvdA die het wel eens allemaal eventjes zal regelen ? Creator van arme mensen en voedselbanken zijn ze. Laten we Onze Lieve Heer op onze blote knietjes smeken dat dat linkse gespuis voor eens en voor altijd zal gaan verdwijnen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s