De PVV en het zwarte gat op rechts

Screenshot_14

Ton van Kesteren en Geert Wilders

(Door: Ton van Kesteren)

Als je naar de komende verkiezingen op 22 mei voor het Europees Parlement kijkt, dan lijkt het wel alsof daar maar één echte rechtse partij aan meedoet, de PVV. Alle andere serieus te nemen ‘rechtse’ partijen steunen een democratisch nauwelijks gelegitimeerd politbureau te Brussel dat planmatig werkt aan een groot en genivelleerd Europa, dat daarbij over lijken gaat en dat de vernietiging van nationale identiteiten nastreeft. De PVV kiest ervoor om weer baas te worden over onze eigen grenzen, onze eigen begroting en ons eigen lot.

Hoewel vader en zoon Drees zich volledig in deze koers zouden herkennen, geldt dit vandaag de dag als een rechtse koers. Werkgevers, VVD, D66, CDA: ze steunen allemaal de extremistische koers om Nederland de facto op te heffen en lopen achter een regelzuchtig en expansionistisch politbureau te Brussel aan dat bezig is om met gigantische overdrachten de gerechtvaardigde inkomensverschillen tussen Noord- en Zuid-Europa weg te nivelleren. Een politbureau overigens dat ook miljarden richting extremistische moslimorganisaties wegsluist, miljarden in een door en door corrupt land als Oekraïne pompt en dat ook niet terugdeinst voor het subsidiëren van Jodenhaat. Fijne vrienden hebben de werkgevers, de VVD, D66 en het CDA daar in Brussel.

Screenshot_13

De PVV kiest voor een kleinere overheid, lastenverlichting voor burgers en bedrijven, groei, meer werkgelegenheid en daarmee voor de hardwerkende burger. Uit de doorrekening door het CPB van het verkiezingsprogramma voor de landelijke verkiezingen van 2012 bleek dat de PVV daarmee economisch het beste scoort van alle partijen. Economisch degelijk, zoals je van een rechtse partij mag verwachten. Omdat de PVV ook een sociale partij is die verworvenheden van de verzorgingsstaat als goede zorg voor ouderen, zieken en werklozen in stand wil houden, zijn er toch regelmatig geluiden te horen dat Nederland een partij naast de PVV nodig heeft die net als de PVV strijdt voor het behoud van onze identiteit (‘cultureel rechts’), maar die het gat opvult dat economisch gezien aan de rechterkant van de PVV zou bestaan (‘economisch rechts’). Het zou om een politieke partij moeten gaan die (grote delen van) de verzorgingsstaat wil afschaffen.

Screenshot_11Waar praten we dan over? Dan praten we over een partij die de bescherming van zieken, ouderen en werklozen wil afschaffen op een moment dat werkzoekenden en gelukszoekers uit Oost-Europa ons land binnenstromen. Werkzoekenden en gelukszoekers die uurlonen van een paar euro al fantastisch vinden en die concurreren met onze werknemers in het transport, de bouw, de schoonmaak en al die andere sectoren van de economie waar wat minder academici werken dan in de gemiddelde kennissenkring van een D66’er. De Nederlandse bevolking heeft de verzorgingsstaat niet voor niets opgebouwd. Die verzorgingsstaat sluit naadloos aan bij de Nederlandse identiteit. Want de Nederlander is niet alleen vrijzinnig en vrijheidslievend, maar ook sociaal en betrokken bij de eigen gemeenschap. Als je ervoor kiest om grote delen van de verzorgingsstaat weg te bezuinigen, dan moet je je aansluiten bij de culturele missie van links om nationalisme uit te roeien en onze identiteit te vernietigen. Dan ben je dus tegelijkertijd economisch (erg) rechts en cultureel links.

Het zal best dat er een gat op rechts is naast de PVV. Politieke ondernemers die daar een mooie winst voor het grijpen denken te zien, mogen dromen van een economisch rechtse partij naast de PVV. Maar ik zou ze wel willen wijzen op het feit dat het gat op rechts naast de PVV een zwart gat is. Als je daarin duikt, kom je er nooit meer uit.

Ton van Kesteren, nummer 8 op de kandidatenlijst van de PVV voor de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Screenshot_12
Door:
Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op De PVV en het zwarte gat op rechts

 1. Cathja zegt:

  Natúúrlijk tegen Europa! Daarom gaat mijn stem naar de PVV.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  zELFS AL HEB JE NOG 1 HERSENCEL DIE WERKT ?
  WAT VALT ER NOU TE KIEZEN ?
  DE DOOD
  OF
  DE GLADIOLEN !!!!!!!!!!!!!!!

  DAN IS HET TOCH NIET ZO MOEILIJK ??

  GR.BOB

  Like

 3. De heer Van Kesteren slaat de spijker op zijn kop met deze scherpzinnige analyse!

  Like

 4. Keep holding on! And we will keep supporting you to get more followers…

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Keep holding on! And we will keep supporting you to get more followers…

  Like

 6. Jarre zegt:

  Voor wat betreft het vernietigen van de sociale staat is D66 toch de partij die dat voor haar rekening neemt? OK ze noemen het hervormen, stroomlijnen, aanpassen en flexibiliseren, maar de praktijk is toch dat het neerkomt op het kapotmaken van de sociale infrastructuur.
  In het verlengde daarvan maken de VVD en de PvdA samen met nog wat ander grut de nationale economie kapot.
  En als kers op de taart spelen alle andere partijen -uitgezonderd de PVV- zodanig sinterklaas met onze belasting dat elke Nederlander straks tenminste 100.000 euro schuld op zijn nek heeft.
  Dat gecombineerd met het systematisch uithollen van de structuren van ons land door de islamisten geeft een mens -om het maar heel rustig te zeggen- geen prettig gevoel.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Beste Ton van Kesteren. Het is goed bedoeld van je, maar we hoeven heus niet ingelicht te worden over de doelstellingen van de PVV. Dat weten we zo onderhand toch wel. Een open deur intrappen feitelijk. Maar natuurlijk gaan wij eind deze maand ook tegen Europa stemmen, en op de PVV !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk, bigljohn: Goed bedoeld, maar voor ons een uitgesproken open deur. Daarom wist ik er ook zo gauw geen steekhoudende reactie op.
   Natuurlijk stemmen wij hier de 22ste allemaal op de PVV.

   Like

   • tjonge zegt:

    bigljohn/theresa, natuurlijk snappen wij de doelstellingen van de pvv, maar misschien wil ton/pvv wel dat je dit soort artikelen door stuurt naar mensen die nog niet zo goed weten wat te stemmen.
    zo een artikel kan een twijfelaar misschien net over de streep trekken ?

    dus een beetje “out off the box” denken.

    Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Er is geen keus;er is Pvv!De rest is voor masochisten!

  Like

 9. Theodoor zegt:

  OK Ton, naast de doorgaans negatieve berichtgeving in de mms is het prettig te horen dat mijn keuze nog zo slecht niet is.

  Like

 10. Lis zegt:

  Goed stuk. Maar ik stem hoe dan ook op de PVV.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Als ik alle mensen hier hoor en in de kranten en die we spreken die allemaal zeggen!!! we stemmen PVV dan moet hij toch zeer hoog gaan eindigen,of we worden weer belaasterd met de teling zet u stempasnummer op u stembiljet!!.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik sta geheel achter het artikel! Goed geschreven meneer van Kesteren!

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Ik stem op Ton van Kesteren. Een Groningse PVV-er in het Europarlement:

  Beter kun je niet krijgen! 😉

  Like

  • Harry zegt:

   Ik kan me best voorstellen dat iemand ergens enthousiast over is .
   Heb ik af en toe ook last van .
   Maar Groningen ??? Groningers ???

   Like

 14. We gaan Europa in, we gaan Europa in!

  Like

  • Ivan Grud zegt:

   Nee, we gaan Europa uit, het is mooi geweest, zij hebben alle gelegenheid en tijd en financiën gekregen die er nodig was om er iets mooie van te maken, maar dat moois bestaat beslist niet uit de Islamisering, noch uit een opgedrongen emigratie beleid en een verarming van het Nederlandse volk, let wel de arbeiders, de sociaal behoeftigen en ouderenzorg.

   Like

 15. Ik hoop met heel mijn hart dat Nederland wakker word.
  Brussel geeft miljarden uit en niemand weet waar het geld precies naartoe gaat.
  Dat is belasting geld die u en ik betalen.
  Bij grote bedrijven zoals DHL Tilburg stikt het van de Polen Hongaren enz.
  Die komen hier werken voor een klein loontje en onze eigen mensen de ww in houden.
  En waarom, omdat 80% van de chauffeurs die daar komen laden ook uit het Oostblok komen.
  Als het zo door gaat blijft er niks van mijn Nederland over.
  Daarom stem ik PVV!

  Like

 16. Ina zegt:

  Ook hier gaan de stemmen na PVV het is genoeg uit die EU zodat hier de mensen ook weer de kans krijgen om een normale baan te kunnen krijgen…… Genoeg is genoeg dus onze stemmen heb je…

  Like

 17. Ina zegt:

  daarnaast wil ik er nog op wijzen dat al dat geld na Brussel gaat en ze zullen steeds meer gaan eisen op een gegeven moment hebben alle Nederlanders schulden omdat we gewoon weg niks meer kunnen door al dat bezuinigen en dan het ergste van alles vind ik als een kind dan aan een Rutte vraag en die daar gewoon lachend op antwoord nee ik gelukkig niet ik heb een goede baan nou dan ben je in mijn ogen laag gezonken omdat zo tegen kinderen te zeggen…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s