Etnische minderheden in Groot-Brittannië groeien razendsnel

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aandeel van de blanke bevolking zal tot 2050 duidelijk afnemen. Dit blijkt uit een studie van het onderzoeksinstituut Policy Exchange. “Terwijl de grootte van de blanke bevolking de afgelopen tien jaar ongeveer gelijk is gebleven, is het aantal zwarten en leden van andere etnische minderheden verdubbeld”, staat er in het document, waaruit “Die Welt” citeert.

Tot het midden van de eeuw zal het aandeel van de minderheden stijgen naar 20 tot 30%. Dit bedraagt op dit moment bijna 14%. Achtergrond is vooral de vergrijzing van de blanke bevolking. Deze is gemiddeld 39 jaar oud. Daarentegen zijn immigranten uit Bangladesh en Pakistan met respectievelijk 22 en 23 jaar duidelijk jonger en hebben ze bovendien meer kinderen.

Een immigratie van hooggekwalificeerde mensen heeft echter nauwelijks plaatsgevonden. Zo werkt 24% van de Pakistaanse mannen als taxichauffeur en bijna de helft van de mannen uit Bangladesh werkt in restaurants. Ongeveer de helft van de vrouwen uit deze landen is werkloos. In totaal is het werkloosheidscijfer bij immigranten ongeveer tweemaal zo hoog als dat bij blanke Britten.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Etnische minderheden in Groot-Brittannië groeien razendsnel

 1. bigljohn zegt:

  Overbevolking in Europa, veroorzaakt door mensen die hier in feite helemaal niet thuishoren. Net zo min als dat er exotische vruchten op de zuidpool kunnen groeien, vraagt het toelaten van al deze exotische mensen met hun vreemde culturen om grote problemen. In tegenstelling tot ons, die met twee kinderen al een groot gezin denken te hebben, begint dat begrip bij die exoten pas bij twaalf tot zestien kinderen per gezin. Wie zal deze enorme mensenmassa’s op veel te weinig grond nog kunnen voeden ? Hoge werkloosheid en hongersnoden zullen het gevolg zijn. Over de invloed van de islam nog niet te spreken. Regeren is vooruitzien, maar deze begripsvorming is voor de meeste Europese regeringen net zo moeilijk als de hogere wiskunde ! Ze rotzooien maar wat aan, ons naar de verdoemenis helpende !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou? Dat is dan een zeer aanzienlijk probleem, een bedreigend probleem, zelfs en dat de gevestigde partijen dat bagatelliseren, ligt voor de hand, want dat doen ze hier net zo goed.
  Maar behoudens een paar gelegenheden, dat hij even over de immigratie begon heb ik onze veelgeroemde Nigel Farage daar toch nog niet diepgaand over gehoord.
  En Paul Weston wèl. Dat weten we allemaal, want het is nog recent aan de orde geweest op zijn laatste video hier.
  Daarom: Ik wil het enthousiasme hier niet temperen, maar ik vraag me toch af, wat de UKIP in de toekomst voor wonderen bewerkstelligt. Of niet.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Theresa,in wonderen geloof ik niet meer,en in sprookjes met goede afloop evenmin!We zullen het heft in eigen hand moeten nemen,omdat we van de diverse regeringen in Europa geen hulp hoeven te verwachten.Zij volgen een vooruit gestippeld,vernietigend plan,dat niet het onze is!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Wonderen” was ironisch bedoeld, Yvonne, die bewerkstelligt niemand , natuurlijk.
   Ik begin er telkens weer over, als het enigszins te pas komt, -het is sterker dan mezelf- omdat velen hier maar zo enthousiast blijven doen over de UKIP die succes heeft, oh, zeker, maar waarvan de leider, hoewel flamboyant, het verdomt om de immigratie-kwestie systematisch aan te kaarten terwijl dat hèt probleem is, waar GB op dit moment mee kampt.: Moslims bezetten hele wijken en nemen bezit van schoolsstemen terwijl de autochtonen er maar bij staan te kijken als verdomde Louis, zoiets kàn toch niet?
   En juist daar hoor je Nigel Farage níet over. Terwijl ze een uitstekende politicus hebben, die het op een beschaafde, niet-beledigende manier wèl doet. Naar déze man zou veel beter geluisterd moeten worden en HIJ zou moeten worden gesteund, daar blijf ik van overtuigd.

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Niet alleen in Engeland. In Rotterdam ook. Want 9 van de 10 keer dat je iemand achter een buggy ziet sjouwen is het moslima.en stel dat er straks geen geld meer is om iedereen te onderhouden of te betalen om terug te gaan naar de zandbak des voorvaders, dan hebben we een probleem. Dat we nooit meer op een goede manier kunnen oplossen.
  Bij de weg: alleen al in 010 worden wekelijks 100 moslims tot Nederlander verheven. Iedere week weer. Dat is prettig voor de statistieken van domlinx, maar een ramp voor Nederland.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Onze REGERINGEN werken het zelfs in de hand! Het maakt onderdeel uit van een veel groter plan, de INSTELLING van een gore, vieze NIEUWE WERELD ORDE. De wegbereiders zijn, de moslim Obama, de Bilderbergers, de EUSSR, de banken. En als wij daarvoor kapot moeten, dan maken ze ons kapot DAARVOOR!

  Like

 6. isidor zegt:

  Spock beam me up

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Veel mensen hebben het niet begrepen, een (etnische-) minderheid kan op de zak teren van de grote massa . . . ., zolang ze een minderheid blijven! Als die minderheid geen minderheid meer is dan moet die groep juist de kar gaan trekken! Stel nu dat in een straat er één gezin is dat van een uitkering moet rondkomen, dan kan dat echt wel. Twee gezinnen gaat ook nog. Maar als het aantal mensen met werk te klein wordt dan worden de belastingen niet meer op te brengen.

  Er wordt nú al geklaagd, wacht maar tot het nog erger wordt! En als het nog erger wordt en er in een straat de helft van de gezinnen uit Somalië komt, uit Marokko of uit Allochtonië, dan moeten ze aan de slag. Want dan kan het niet meer! Dan komen er problemen, dan komen de problemen pas echt hard aan! Laag opgeleid en met lage inkomens, dan is er niet voldoende belasting betaald om al die gezinnen die geen inkomen hebben een uitkering te geven, dan loopt het hele systeem spaak. Als (etnische-) minderheden geen minderheden meer zijn dan wordt van hen verwacht om alle uitkeringen op te brengen, en dat zie ik niet gebeuren. Zodra er geen kindertoeslagen meer zijn, geen AOW en geen andere uitkeringen, dan wordt het honger lijden. Mijn vermoeden is dat de oorspronkelijke bevolking van Europa beter toegerust is om de winter te doorstaan zonder centrale verwarming. Een Europeaan weet dat hij in de zomer moet werken om in de winter te eten. Een ander bewijs dat de Europeaan superieur is ligt in het bestaan van de sociale zekerheden die wij hebben opgebouwd, als die er niet waren dan zou Europa geen aantrekkingskracht hebben. Zodra de zeggenschap wordt verplaatst naar de (etnische-) minderheid krijgt men ook die minderheid het voor het zeggen, dan worden die zaken als sociale zekerheid net zo slecht als in de landen van herkomst. Heeft iemand een idee hoe hoog de werkloosheidsuitkering in Somalië is of in Marokko? (deze vraag is retorisch, met het beantwoorden kan geen prijs gewonnen worden)

  Like

 8. lucky bee zegt:

  En dat alles is aan de Commonwealth te verdanken.

  Like

 9. dgneree zegt:

  niet alleen in Engeland.
  Over 100 jaar is NL weer een voor de helft onder water gelopen rivierdelta, vergelijkbaar met Bangladesh. De dijken en de afsluitdijk vernietigd wegens gebrek aan onderhoud, de Deltawerken kaputt en teruggeclaimd door de zee. De polders ondergelopen en de steden verloederd en vervallen, en 5 maal per dag roept de muezzin op tot het je vernederen voor Allah

  Like

 10. Fred zegt:

  @ vanhetgoor

  Ik heb allang aan deze problematiek liggen denken, en volgens mij zal het erop uitdraaien dat, vermits wij hier in het westen te verkleuterd en te verwijfd zijn om tegen de invasie te vechten, wij zullen eindigen als slaven. Letterlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s