Euro-kritiek in Nederland neemt toe

Screenshot_10

Hoofdkwartier Europese Commissie in Brussel

(Door: trias politica)

Binnen het tijdsbestek van één maand verschenen vier euro-kritische boeken voor de Nederlandse markt.

Op 16 april jongstleden trapte ik zelf af met ‘Het Eurobedrog, waarom NL uit de euro moet‘; op 23 april presenteerde hoogleraar Arjo Klamer zijn nieuwste boek ‘De euro valt! En wat dan?‘; eind april volgde het boek van Bruno de Haas ‘Laat de Leeuw niet in z’n hempie staan, waarom de euro ons zal opbreken‘; en afgelopen week kwam het boek uit van Victor Broers: ‘Europa in het Rood, hoe de crisis Europa in een stuurloos continent verandert‘. Vier euro-kritische boeken, geschreven door vier verschillende auteurs, onafhankelijk van elkaar. Van Victor Broers had ik zelfs nog nooit gehoord, maar deze heeft, namens het Ministerie van Financiën, destijds een bijdrage geleverd aan de Expert Group ‘Financial Markets‘ voor de Europese Raad. Inmiddels hebben we dat verzuim goedgemaakt en zullen we elkaar treffen bij het Studium GeneraleEuropa – Use it or lose it?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

5 reacties op Euro-kritiek in Nederland neemt toe

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Meer,meer,meer ….kritiek op de EU!Het kan mij niet genoeg zijn!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De Eurokritiek neemt toe. Hopenlijk niet alleen bij degenen die er een boek over schrijven, maar veel belngrijker; bij het gewone volk. Worden er tegenwoordig eigenlijk nog wel boeken gelezen, ik hoor wel eens het een en ander. Of zouden ze zich liever verpozen met; Ik hou van Holland, en boer zoekt vrouw (of boer). En misschien is er toch nog een verandering ten goede gaande ? Ik hoop het van harte !

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Ik heb geen boeken nodig om te weten dat de EU niet in mijn belang is. De mensen voor wie het misschien wel leerzaam zou zijn kopen deze boeken niet. Indien ze per ongeluk een exemplaar cadeau krijgen lezen ze het niet. De uitzondering die het wel gaat lezen zal het vermoedelijk niet kunnen bevatten.

  Neemt niet weg dat ik liever strijdend ten onder ga dan bij voorbaat te capituleren voor de Brusselse giffabriek. Ik heb in ons, kennelijk niet bindende, referendum uiteraard “NEE” gestemd. En weer ben ik belazerd. Capitulatie voor de EU, alleen over mijn lijk.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik heb inmiddels geen boek meer nodig, om de EUSSR, naar “de hel”, te wensen! Door dit voortreffelijke blog, van Dhr. Bron, ben ik de laatste jaren “genezen”, van alle eurofiele en evt. socialistische gedachten! Dus wat mij betreft: STERF,EU,STERF!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s