OOK JODEN DIE HUN EIGENBELANG NIET WILLEN INZIEN IN HET VERFOEILIJKE EURO-KAMP

Screenshot_24

Esther Voet van het CIDI

(Door: Frans Brassens)

Vroeger kon je het hebben over een ‘Jodenstreek’ als iemand aan ‘foul play’ deed. Dat kan (mag) niet meer, net zo min als we nog negerzoenen mogen snoepen. En er is nog zo het een en ander aan ‘discriminerende zaken’ verboden. Hoewel zich nu een specifiek joodse club in het smerige verkiezingsgeding mengt, zullen we het dus maar anders noemen: Een politiek geïnspireerde rótstreek! Álles en iedereen wordt gebruikt en misbruikt om het de PVV maar moeilijk te maken en de kiezer op een verkeerd spoor te zetten. En raad eens? Nu mengt ook het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie over Israël) zich onder de PVV-bashers.

De FPÖ uit Oostenrijk en het Franse Front National mogen niet gerekruteerd worden door Geert Wilders in zijn strijd tegen de fascistische en ANTISEMITISCHE (want Israël op diverse terreinen aanvallende) EU, omdat genoemde partijen antisemitisch zouden zijn. Een al oud en in zijn algemeenheid inmiddels onjuist verhaal, dat laatste. Lust je nog peultjes?

Wat wíl dat CIDI nou? Tegengaan dat Wilders’ PVV een sterke anti-EU-groep formeert uit de bestaande anti-EU-partijen in diverse landen, en daarom op praktische gronden wil samenwerken met die andere partijen? Dat snijdt dan in het eigen joodse CIDI-vlees, want als de fascistische EU minder macht krijgt, kan dat alleen maar gunstig uitwerken voor Israël. En is er ooit iemand geweest die níet zag of hoorde hoe sterk Wilders vóór Israël en de Joden is?

Ik acht het CIDI hiermee totaal corrupt. Handlanger van kwaadaardige, Nederland verradende, politiek onbetrouwbare eurofielen. Niet alleen een rótstreek, maar een bijzonder smérige streek van dat CIDI.

 ___________________________________

Hier wat uitspraken in het betreffende krantenbericht van de Telegraaf:

Esther Voet (van het CIDI):

“De FPÖ, opgericht door oud-SS’ers, wentelt zich nog ’in het bruine verleden’, aldus Voet. „Zij zijn echt nog niet in het reine gekomen met het verleden. In Oostenrijk is de situatie echt heel anders dan in Duitsland. Joden hebben helemaal niets goeds te verwachten van de FPÖ”, zegt ze”.

en

“Datzelfde geldt voor het Front National, waar Marine Le Pen weliswaar het stokje heeft overgenomen van haar vader en veroordeelde antisemiet Jean-Marie, maar waar volgens Voet het foute gedachtegoed nooit is aangepast”.
(Iets dat overduidelijk niet waar is, en alsmaar weer ‘die vader’ verderop in het stuk. Die geen rol van betekenis meer speelt. Hoe zit dat dan trouwens met Maxima, volgens het CIDI?)

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.word[press.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, Israël, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse joden, Naïviteit, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

30 reacties op OOK JODEN DIE HUN EIGENBELANG NIET WILLEN INZIEN IN HET VERFOEILIJKE EURO-KAMP

 1. Monalisa zegt:

  Heer bron ik wil niemand kwetsen dus de joden hebben deze link zeker nooit gezien, maar de EU keuren zij wel goed.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  De hele EU zijn het bruine verleden’ denk u maar aan de leider van de EU

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach, het is om te janken! Juist wat we dienen te bestrijden, de fascistische en antisemitische EU, en haar lakeien, worden dus door het CIDI `uit de wind`, gehouden. Gezwegen van de achterlijke ISLAM! Alles moet wijken voor de belangen van de EUSSR, en de ISLAM, en uiteraard de BILDERBERGERS! De geschiedenis gaat zich herhalen, juist door deze compleet gestoorde actie van het CIDI!

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  eu j street joden !

  Like

 5. VarAway zegt:

  Als is het allemaal goed heb begrepen zit het dus ZO, Mw.PvdA Esther Voet:
  Asscher ( PvdA ) is een linksche Gutmensch, ondanks zijn ZEER slechte 2WW familie achtergrond!
  Is Maxima onze koningin en ook een goede vrouw, moeder en echtgenote, ondanks de zeer bedenkelijke achtergrond van haar vader tijdens de Videla dictatuur..
  Maar we gaan nu wel even GW & de PVV bashen 2 weken voor de verkiezingen, omdat zij graag een combinatie/lijstverbinding willen aangaag met andere “rechtse” anti EU partijen?
  Omdat de vader van Marine Le Pen foute woorden heeft gebruikt?
  Terwijl Israel toenadering heeft gezocht en undercover relaties heeft aangeknoopt met S.Arabie, een rabiaat ANTI Israel/Joodse dictatuur…?
  Mevrouw Voet is een linkse subsidie spons en moet haar mond gaan spoelen en de ENIGE partij in de Tweede Kamer welke ALTIJD PRO Israel is. op handen dragen, de vloer kussen waar GW over loopt ipv te bashen…..
  Laat Mw. Esther eens een gesprekje aanvragen bij de PVV en bezoek eens de fractie vergaderzaal. Weet u Mw Esther wat daar aan de muur hangt? Daar hangen 2 vlaggen. 1 vlag links is de Nederlandse vlag en weet u wat de tweede vlag aan de rechter kant is?
  Juist ja: ISRAEL!!. Gaat u zich dus maar zitten SCHAMEN Mw. Voet! Geeft u ook eens antwoord op mijn directe emails aan CIDI…. Nee, u heeft het waarschijnlijk te druk met afkraken van de PVV en het uiten van uw ZORGEN over GW en de PVV….Uw ” song and dance” voor de Partij van de Afbraak en de hele linkse pro EUSSR meeheulers.
  Wake Up Honey, het is 2 minuten voor 12!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @VarAway: 14.18. uur. Iedere RODE is zo! Dus Esther Voet is net zo een verraadster als de rest van de “rode kerk”.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  En wat denk Esther Voet van Job Cohen en de PvdA die de Islam bij ons promoot?Spekman die zelfs als een moslim gaat kleden?Onz land vol met Moslims propt?Overal moskee’s liet bouwen zo dat ze hun God mogen aanbeden? de 10 Geboden verbiedt ons dat eigenlijk toch?
  Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 7. VarAway zegt:

  Typo: Als is het allemaal, moet natuurlijk zijn: Als IK het allemaal….

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Mevrouw schiet in haar eigen Voet!

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Ik sta ook kritisch tegenover de alliantie van de PVV met de FPÖ en met het Front National.
  In het Vlaams belang zit trouwens ook nog steeds een flink stuk aanhang dat puur antisemitisch is.
  Ik heb het al vaker gezegd: Wilders had tegelijk met het aankondigen van de beoogde samenwerking tussen de PVV en die partijen publiekelijk de eis moeten stellen dat er publiekelijk afstand genomen zou worden van het antisemitisme door die partijen.
  Ze hadden een gezamenlijke verklaring-van-vier moeten afleggen bij het sluiten van hun Europa-verbond dat ze het antisemitisme zo veel mogelijk zouden bestrijden en Israël zoveel mogelijk zouden steunen.
  Dat zou goed zijn geweest voor de PVV én die drie andere partijen.

  Maar dat neemt niet weg dat het een domme zet is van Esther Voet en haar CIDI om zich te mengen in het koor van de opportunistische demoniseerders.
  Zó opzichtig, vlak voor de verkiezingen!
  Maar ja, linkse Joden zijn net zo erg als gewone linksen.
  Misschien erger, want Joden zijn nou eenmaal vaak uitblinkers in van alles, dus ook in stompzinnig perverteren.

  Like

  • VarAway zegt:

   @ Hr.Martien P.
   De vijanden van mijn vijanden zijn mijn vrienden, zie het allemaal ietsje RUIMER.
   Churchill & Roosevelt deden uitstekend zaken met Stalin TEGEN Hitler,
   Daar hoor je dus nooit over klagen dacht ik.
   Het gaat de PVV om een gesloten blok/front te krijgen om tegen de EU dictatuur te kun-
   nen strijden, dan moet je met 7 clubjes minimaal zijn. Tel uit je winst.
   Denk in de geest van lijstverbinding zoals wij dat kennen bij NL verkiezingen.
   Opdat geen enkele stem verloren gaat en men meer spreektijd heeft in het EU parlement.

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    @ VarAway.

    Ik vind die praktische samenwerking prima, maar in de Anglosaksische samenwerking met de Sovjets tegen de Nazi’s werden de legers niet samengevoegd: ze vochten gescheiden op meerdere fronten tegen dezelfde vijand.
    Dat zou nu ook gekund hebben, gescheiden fracties en gezamenlijk optrekken.
    Ik weet nog zo net niet of de praktische voordelen – (Meer spreektijd dus. En wat nog meer eigenlijk?) – wel opwegen tegen het imagoverlies van de PVV.
    Nigel Farage doet het ook zonder officiële bondgenootschappen.
    Wel jammer, overigens, dat UKIP óók geen anti-islam en pro-Israël standpunt durft in te nemen.

    Like

   • zrast zegt:

    Goede argumenten, chapeau.

    Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ach, dat ligt allemaal precies in de lijn van wat Martien Pennings het vorige jaar ook al beweerde. Dat wil zeggen: Hij was dan wèl tegen samenwerking van Wilders met de FPÖ (En fel ook als we ons herinneren willen; het was voor hem zelfs -een paar dagen- een reden om niet meer op de PVV te stemmen) maar strikt genomen stond de opstelling van het CIDI daar toen geheel buiten, want daarover was hij in die periode evenmin te spreken.
  Zijn grootste grief -en dat was eveneens een waarheid als een koe- betrof toen vooral de slappe houding van met name Esther Voet ten opzichte van de meest linkse, dus Palestina-gezinde figuren zoals bijvoorbeeld SP’er Harry van Bommel, die zij geen duidelijk weerwoord wist te geven en voor wie zij zich maar blééf openstellen, hoewel het hier toch ging om de meest verklaarde tegenstanders van Israël. Als zij zich thans ontpopt als een onvervalste PVV-basher op grond van genoemde contacten van Wilders, en zich aldus aan de zijde van de EU schaart, is dat bepaald geen koerswijziging, integendeel! Op den duur kan het gewoon niet anders, of het CIDI snijdt zowel zichzelf als Israël met deze houding in de vingers. Het is een onbegrijpelijke koers, ten uitvoer gebracht door een organisatie, wier blikveld ergens in de jaren ’60, ’70 moet zijn blijven steken, waardoor zij geen oog heeft voor de huidige, bestaande verhoudingen. Een andere verklaring valt voor dit onbegrijpelijke gedrag niet te vinden. En tja, als zij, als Joods vertegenwoordigingsorgaan, dit gedrag zo notoir tentoonspreidt, is het bepaald geen wonder te noemen, dat bepaalde uitdrukkingen die’officieel niet meer ‘kunnen’ af en toe opflikkeringsneigingen vertonen: Unfairheid lokt unfairheid uit; dat zou met name het CIDI zich terdege moeten realiseren.
  Het is gewoon stom om de zijde van Links te kiezen, dat hen vroeg of laat onherroepelijk uitlevert aan de moslims!Maar dat zullen ze nog wel merken.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Esther Voet en haar CIDI hebben zelf aardig wat boter op hun hoofden !! Waarschijnlijk ook links ???

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Wij zijn het vorige jaar [!!!} naar een conferentie geweest van “Christenen voor israël”. Daar hield o.m. Esther Voet een lezing. Toen kwam zij al met dezelfde klacht over Wilders. Helaas kon je nadien geen vragen stellen.

  Merkwaardig trouwens dat dit, zo pas voor de verkiezingen naar buiten wordt gebracht en niet eerder. Treurig dat mevrouw Voet op deze manier aan de hetze tegen Wilders, vlak voor de verkiezingen, meewerkt. Ik heb haar niet gehoord over de algehele moslimhaat tegen de Joden, waar zelfs moslims die in de regering zitten [Marcouch o.a.] zich geïnspireerd voelen door ‘islamgeleerden’ die fervente Israëlhaters zijn. Maar ach, die zitten bij ons op het pluche, moet kunnen! Blijkbaar niet erg.

  De eenzijdige verontwaardiging van Esther Voet geeft mij te denken.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik schreef het al eerder;wat het zwaarst is,moet het zwaarst wegen!Dus:eerst uit de Eu en daarna met een noodgang de grenzen dicht!Van daar uit kunnen we verder bouwen.Met alle respect voor de Joden;maar tegenwoordig hebben ze net zulke lange tenen als de moslims en daar wordt ik ontzettend moe van!Bedrijf nou eindelijk eens politiek zonder je geloof er bij te halen;welk geloof of ideologie dan ook!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als we dat nog eens zouden mogen meemaken, de situatie terug van voor de E.U.
   Dan zouden we net als na de tweede wereldoorlog weer bevrijdingsfeesten kunnen gaan organiseren. Ik denk eerder dat het een illusie zal blijken, een fata morgana als het ware.
   De hoop moeten we niet helemaal laten varen. Iedereen als het kan PVV stemmen ! zolang er (een beetje) hoop is, is er leven !

   Like

 14. Rick zegt:

  Dat met de Main Stream “mee lullen” zal wel subsidie gerelateerd zijn.
  Weet U waarom ik overigens nog nóóit bij de Media Markt ben binnen geweest? De oprichters daarvan zijn namelijk oud SS’ers met uiterst dubieus verkregen vermogen!! “Ik ben toch niet gek!??” Helaas loopt het overgrote deel der Nederlanders daar de deur plat, want is zo lekker goedkoop. En daar brave mede-reaguurders komt de ware aap uit de mouw; zodra het de eigen portemonnee betreft zet men de principes al gauw overboord.
  Zo ook Mw.Voet van het CIDI en bijvoorbeeld de “strategische kiezers”.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Bij BCC, winkel om de hoek, heb je een laagste-prijs-garantie.
   Je kunt dus met een folder van Media Markt ook gewoon bij BCC binnen stappen.

   Like

 15. Harry zegt:

  Vraag me vaak af of het CIDI nou meer positiefs dan negatiefs oplevert . Betwijfel dat sterk !
  Hoewel zelf nog wat Joods bloed en opgevoed met een heilig ontzag en sympathie voor de staat Israel , word ik toch ook een beetje kriegel van dat eeuwige gutmenselijke klaaggedrag van die club .
  Kunnen ze nou niet eens gewoon hun waffel dichthouden en de zegeningen tellen omdat Wilders als enige politicus zijn nek wel heel erg ver uitsteekt voor die mensen ?
  Waarom maar blijven zeiken en drammen ?
  Als ik per ongeluk op je voet trap , dan slepen jullie de holocaust er meteen bij , daar word ik nou zo moe van !

  Kom op CIDI , slik eens wat voor een groter doel dan het kleinzielige mierengecopuleer waar jullie je steeds aan schuldig maken . Zie het grotere verband , kijk naar de doelstelling van de PVV .

  Jullie lijken wel moslims .
  En dat is toch wel het LAATSTE wat je moet willen .

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Typisch.

  In Elsevier kraait Nihilly Kroes: “Samenwerken in Europa is in deze tijden meer noodzakelijk dan ooit. Je nu ‘achter dijken en grenzen’ terugtrekken zou een historische vergissing zijn”.
  -Eén zinnige reactie van ene ‘Franker’: “Wellicht kan mevrouw Kroes ook eens uitleggen waarom we een bureaucratisch, ondemocratisch moloch nodig hebben om samen te werken”.
  En dan: “Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk”.

  Dan het artikel: “Timmermans hoopt dat Wilders naar het CIDI luistert”
  Geen énkele reactie, maar wél: “Reageren op dit artikel is niet (meer) mogelijk”.

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/5/Kroes-achter-de-dijken-terugtrekken-is-historische-fout-1517969W/

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/5/Timmermans-hoopt-dat-Wilders-naar-het-CIDI-luistert-1517599W/

  Misschien wel níet zo ‘typisch’…?

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Jawel:typisch Elsevier;de Elsevier van het laatste jaar!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frans Brassens: 19.38. uur, op 7/5. Precies Frans. Zo laat de RODE en GELIJKGESCHAKELDE PERS haar MASKER VALLEN! Geheel in communistische, socialistische stijl, ieder die anders denkt, dan de RODE EUSSR en de politiek-correcte KLIEK DEMONISEREN! Onafhankelijke pers in Nederland en Europa: whoehahahahaha!

   Like

 17. baksteen zegt:

  Elsevier graaft hiermee haar eigen graf, door dit te doen laadt zij de verdenking op zich niet journalistiek-kritisch te zijn omdat de vrijheid van meningsuiting aan banden wordt gelegd. Welkom bij de reguliere club waarvan er al zo velen zijn. De lezer verdwijnt vanzelf naar het internet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s