WAAROM DIT KABINET DE RIJKEN STEEDS RIJKER LAAT WORDEN!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

En wij – de arbeiders, het volk, het kleinbedrijf – zijn aan de verliezende hand.

Arm wordt steeds armer en rijk wordt steeds rijker. Als we deze koers blijven varen, dan vervalt de democratie en leidt het onbeteugelde kapitalisme tot een oligarchie waarin slechts de rijken nog inspraak hebben, en hun wereld staat zo ver van de rest af dat niemand behalve henzelf nog zal worden vertegenwoordigd!

Directeuren die 1000 x meer verdienen dan hun werknemers is absurd, en een simpele oplossing is om aan deze verhouding een maximum te stellen. Of er doodeenvoudig voorgoed een einde aan te maken!

Lees eveneens:
www.destentor.nl

Screenshot_1

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op WAAROM DIT KABINET DE RIJKEN STEEDS RIJKER LAAT WORDEN!

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Die laatste zin spreekt me wel aan:”er doodeenvoudig voorgoed een einde aan maken.”En dat geldt wel voor meerdere dingen,die hier scheef zitten!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Directeuren die 1000 x meer verdienen dan hun werknemers is absurd. En arbeiders die gevraagd word te nivelleren, daar anders het risico zou bestaan dat de onderneming ter ziele zou gaan. Gaan ze daar niet akkoord mee, dan word er met ontslag gedreigd. En de Partij van de Arbeid, die in de regering zit, doet er vrolijk aan mee. Ook intern. Zij die protesteren moeten de laan uit. Ons land kreeg een Janmaat, een Pim Fortuijn, en nu weer de PVV, die met zijn allen nodig gedemoniseerd moesten worden door links Nederland. Links Nederland die er sinds 1945 steeds maar weer in slaagt aan de macht te blijven. Veroorzaakt door dat idiote kiezerspubliek die momenteel weer lacht, nu om de PVV. De PvdA trof de kiezer in de portemonee, zodat de nieuwe afgod D66 heet !
  De PvdA of D66, we worden nu voor de verandering niet eens gebeten door de Hond, maar door de kat ! Ons land is in alle opzichten zo verrot, dat het maar zeer de vraag is of dit ooit nog goed gaat komen. We bevinden ons in feite al in het terminale stadium !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.44. uur. Interessant is het derhalve, om ook het boek te lezen: ” De schijn-elite van de Valsemunters”, van Martin Bosma, huidig lid van de Kamerfractie PVV.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Erg interessant Tom. Ik zal eerst eens proberen op internet wat achtergrond informatie over het boek te vinden. Als ik geluk heb staat hij misschien ook wel online.

    Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Is dit niet terug naar de tijd dat jan met de pet aan de kant moest gaan staan om de rijken te groeten?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Peter Klaasing als we niet oppassen komt dat terug.
   M.A.L. Sion) dat krijgt je nooit voor elkaar een dubbeltje wind het nooit van en kwartje.

   Like

 4. M.A.L. Sion) zegt:

  Als er een minimum-loon is moet er toch ook een maximum-loon wettelijk vastgesteld kunnen worden. Het is slechts een kwestie van een wetsvoorstel indienen en er in de 2e Kamer met een meerderheid voor stemmen. Zo simpel is het.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Waarom dit kabinet de Rijken steeds rijker laat worden? Een simpele vraag met simpel antwoord. Omdat dit kabinet, die van ons mandaat heeft gekregen over dit land te regeren, heeft eerder de mentaliteit van een junta dan van een fatsoenlijke regering. Voor VVD, PvdA, D66, GL en CU: God = Geld!. De moderne Catechese van deze onzalige club bestaat uit Darwinistische onmenselijke economisch/financiële wetten van de profeten Milton Friedman en Dr. Jozef Mengele. Haar tempels liggen in de bankenstraten van Zürich, Genėve, de Cayman Eilanden en de Bahama’s. De offerandes bestaan uit arme stakkers die in de textielfabrieken van Bangladesh werken en de Chinese Foxconn-achtige bedrijven; waar de offerandes van ellende naar hun dood van het dak af springen. Aparte groep offerandes zijn de Nederlandse zieken, gehandicapten en ouderen. Zij worden door de Gezondheidszorgpriesters verzocht op elegante wijze wat eerder dood te gaan; anders kosten ze te veel geld!. Ze brengen niets (meer) in het laatje en zijn te duur in onderhoud.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Om dat de rijken van tegenwoordig meestal Marxisten zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s