De Postcodeloterij en de PvdA-asielindustrie

Screenshot_14

(Door: Erik60)

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. De linkse politieke elite is in tal van verenigingen aanwezig. Zij heeft overal wat in de melk te brokkelen en als er groot geld te graaien valt, is er wel een of andere PvdA-politicus van de partij. Dat is ook in dit geval niet anders. De Postcodeloterij, de Vriendenloterij en de Bankgiroloterij maken allen deel uit van het Marketing-en mediabedrijf Novamedia. Op zich niks mis mee, ware het niet dat de raad van commissarissen wordt aangevoerd door een oude bekende PvdA-politica, Gerdi Verbeet. Ook niks mis mee, maar het wekt toch wel een bepaalde vorm van verbazing, omdat Novamedia een van de grote geldschieters van de asielindustrie is.

Hoe raar wil je het in Nederland nog hebben. De politieke elite graait er op los. Terwijl Henk en Ingrid zuchten onder de steeds zwaarder wordende lasten en steeds meer en meer mensen naar de voedselbank moeten, graaien onze linkse volksvertegenwoordigers er duchtig op los. Uitgerekend de partij die zegt op te komen voor de arbeider draait diezelfde arbeider de nek om door die zogenaamde zielige asielindustrie uit te breiden. Want Nederland heeft op ongeletterde moslims een ongekende aantrekkingskracht. En deze ongeletterden mogen hier gratis naar school om de taal en een beroep te leren. Áls ze de taal al willen leren, natuurlijk. Een kleine minderheid die wil werken en toestemming krijgt om te werken, stort zich voor een appel en een ei op de arbeidsmarkt. Ik bedoel hiermee dat zij voor veel minder loon dan een autochtone Nederlander gaat werken. Dit mede dankzij criminele onderaannemers en uitzendkantoren. Eerst mag Jan met de pet de helft van zijn loon afgeven om deze mensen een thuis te geven, om nadien een schop onder zijn kont te krijgen van diezelfde vluchteling die er met zijn baan vandoor gaat. Geloof het of niet: de politieke elite, de vakbonden en de werkgevers lachen zich rot om zoveel naïviteit en verdraagzaamheid van de brave Nederlander.

Screenshot_16

En ze blijven toestromen de vluchtelingen. Dat komt ook mede door het feit dat bepaalde mensen (ik wil hier bewust geen namen noemen) een grote vinger in de pap hebben bij de asielindustrie in Nederland. Zij pompen miljoenen in Vluchtelingenwerk Nederland, Defence for Children (zij vechten constant voor het kinderpardon) en ook de Stichting Vluchteling krijgt meer dan zijn deel van Novamedia. En dat is ook niet moeilijk te begrijpen als je weet dat de voorzitter van Vluchtelingenwerk ook een oud PvdA-politicus is. Jan van Zijl zwaait bij Vluchtelingenwerk de scepter en zijn huidige partner en partijgenoot Ella Kalsbeek is voorzitter van de raad van toezicht van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA).  Jan van Zijl was van 2000 tot 2007 voorzitter van de Raad voor Werk en Inkomen (RWI), een advies- en overlegorgaan van werkgevers, werknemers en gemeenten op het gebied van arbeidsmarktbeleid. Hij is ook al een tijdje voorzitter van Stichting Emplooi (arbeidsbemiddeling vluchtelingen). Dit is zo bizar.

Screenshot_15Mensen zoals oud PvdA-kamerlid Jan van Zijl, die nota bene betaald wordt door ons belastinggeld, is een arbeidsbemiddelaar voor de asielindustrie. Zijn taak bestaat eruit om zoveel mogelijk vluchtelingen aan het werk te krijgen ten koste van de hardwerkende Nederlander die er zonder pardon uitvliegt, omdat hij of zij te duur is.  Hoe je het ook wendt of keert, Henk en Ingrid worden door de politieke elite constant belazerd. Zijn het niet de goedkope Oost-Europeanen die je baan komen inpikken, dan zorgt de linkse politieke elite er wel voor dat je eruit vliegt ten gunste van hun lieve islamitische vluchtelingen. Het leven is hard geworden als je blank, christelijk en Nederlander bent.

Screenshot_17Maar al deze zelfvoldane linkse graaiers die een enorm jaarsalaris ontvangen, vechten ervoor om nog meer vluchtelingen uit Syrië binnen te halen. Met leugens en misleidende spotjes proberen ze de brave burger voor hun kar te spannen. Bovendien zijn er dit jaar al duizenden mensen uit Eritrea het land binnengekomen. Het ministerie van Justitie en Veiligheid denkt dat er sprake is van mensensmokkelaars. Maar Vluchtelingenwerk was er heel snel bij om het regime van dit Afrikaanse land te beschuldigen van misdaden tegen de menselijkheid. Te snel en veel te opzichtig. Want voor de asielindustrie geldt maar één ding en dat is om zoveel mogelijk vluchtelingen naar Nederland te halen. Ongeacht wat de gevolgen zijn voor Henk, Ingrid en hun kinderen. Dit kan de mensen van vluchtelingenwerk geen barst schelen, omdat zij er financieel beter van worden en veilig in een grote villa wonen in een of andere Vinex-wijk.  Misschien moet Justitie maar eens goed onderzoeken welke contacten de asielindustrie heeft met mensensmokkelaars. Want ieder weldenkend mens weet dat wij in ons kikkerlandje heel Afrika niet kunnen opvangen en onderhouden. We betalen een fortuin aan ontwikkelingshulp en vluchtelingenopvang. En nog steeds is het voor de linkse wereldverbeteraars niet genoeg. De duizenden vrijwilligers die zich dagelijks inzetten doen het gratis. Maar de voorzitters en andere toplui die in deze branche aan het roer staan, verdienen geld als water. Het lijkt net of zij zich met hart en ziel inzetten voor deze arme vluchtelingen, maar uiteindelijk doen ze het om er zelf beter van te worden.

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’

Screenshot_18

Door:
Erik60
(Voor www.ejbron.wordpress.com)     

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Elite, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Postcodeloterij en de PvdA-asielindustrie

 1. Cathja zegt:

  Aan geen enkele loterij doen wij mee, geen enkel ‘goed doel’ willen we meer steunen, zolang deze ongeoorloofde en leugenachtige praktijken doorgaan. Onze vakbekwame werkloze mensen zitten met een uitkering op de bank (hypotheek of huur, plus alle andere lasten moeten daarvan worden betaald), terwijl de zogenaamde vluchtelingen alles in de schoot geworpen krijgen, en nog eisen durven te stellen ook!
  Dit maakt onze burgers vreselijk pissig en er komt een tijd dat we geen buitenlander meer dulden. Dat hebben ze er dan zelf naar gemaakt. Ons land is overvol en vergéven van de zogenaamde vluchtelingen. Laat vluchtelingen maar opgevangen worden in de regio waar ze zelf vandaan komen, zodat religie en cultuur vertrouwd zijn voor hen.
  Wij moeten de grenzen dicht gooien, wat Brussel of wie dan ook daarvan zegt.
  We mogen als Nederlanders best opkomen voor ons eigen volk en de door ons opgebouwde rechten!

  Like

 2. Anneke zegt:

  WEER EEN BEWIJS dat de wereld nog in handen van de satanisch demonische krachten!!! ! !!! We bevinden ons in NIJPENDE tijden!!! ! !!! NIETS en NIEMAND is überhaupt nog te vertrouwen, de inhoud van de Bijbel zie je voor je ogen realiteit worden / – zijn. “Hup…ogen en oren openzetten en zeker NIET wegkijken”.

  Like

  • Anneke zegt:

   De totale MENSHEID zit in de nijpende wurpgreep van de kwaaie overheersers. Zij hebben alleen oog en oor voor ZICHZELF. Hebben NIETS voor met de wereldbevolking, eveneens totaal géén respect voor al wat leeft…..”ALLES moet volgens hun visie heel bewust VERNIETIGD worden, dan zijn zij bevredigd. Tegen BETER weten in….”.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  ERIK60 prima gedaan. Het artikel geeft de werkelijke situatie weer, en buiten uiteraard de Partij van de Afbraak, is ook het CDA, Christenen Dienen Allah, ruim vertegenwoordigt in deze geldmachines/vluchtelingenwerk! Verder klaag ik de rest van de politieke kliek aan, die HIER NIETS tegen ondernemen, te weten de andere socialisten, SP en GL, en de CU,VVD,D66!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Bij het woord postcodeloterij gaan mijn haren toch al overeind staan: Ik heb enige jaren meegedaan tot ik financieel te krap kwam te zitten en de moed vond om het op te zeggen omdat ik het geld dat maandelijks in de inzet ging zitten, wel beter kon gebruiken. Met als gevolg dat ik nu alweer een paar jaar elke maand met kromme tenen zit dat op mijn postcode maar niet de STRAATPRIJS mag vallen!
  Hoe klein die kans ook is, ik vind het een in-gemeen systeem: Het is niet meer of minder dan mensen chanteren om mee te doen, omdat het je anders nog eens driedubbel ingewreven wordt als je hebt opgezegd en die straatprijs valt. Terwijl je, zoals in mijn geval, opzegt, omdat je het geld niet meer missen kunt en juist met die straatprijs in één klap uit de brand zou kunnen zijn!
  En een kleine kans? Inderdaad, maar een paar maanden terug was het mooi kantje boord: Het scheelde welgeteld één letter met ónze postcode!
  Dat is toch vàls?! Dat systeem deugt niet; het zou ècht opgeheven moeten worden, althans, zoals het nú is. En zoiets wordt natuurlijk gesteund door Links: Typisch!

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Toen mijn man nog leefde deden we mee met diverse loterijen;alles bij elkaar 30 jaar:nooit ook maar iets gewonnen!Gezien mijn financiele situatie koop ik af en toe 1/5 staatslot,in de hoop een keer een beetje uit de sores te komen,en dat nu al 15 jaar;ooit won ik 3 euro!!!!Maar ja,mijn ouders zeiden vroeger al;de duivel schxt altijd op de grote hoop;verdomd als het niet waar is!En dat daar allemaal linkse zakkenvullers aan het roer zitten?Ik had niet anders verwacht,evenals bij vluchtelingenwerk;voor uitvreters die zeker te weten,geen vluchtelingen zijn!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat wist ik allang daar om speel ik nooit mee aan de lotterijen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Kind met wortel moet blijven
  Tientallen burgemeesters willen dat meer kinderen in aanmerking komen voor het kinderpardon. Ze hebben zich aangesloten bij een oproep van burgemeester Hans Martijn Ostendorp van Bunnik.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3651102/2014/05/08/Roep-om-ruimhartiger-kinderpardon-zwelt-aan.dhtml

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   De VVD kan niet uit blijven ruilen;zeker niet met de verkiezingen voor de deur!Hoop ik!Wel vind ik dat de wet veranderd moet worden,met spoed!Voor die Somalische piraten kunnen ze binnen 4 weken beslissen;nou,zo moeten ze het voor alle asielzoekers doen,want het kan dus wel.Verder moet er maar 1 x beroep mogelijk zijn;niet vaker.Dat mogen wij ook niet.En dan,als het NEE is,ook gelijk het land uit begeleiden.Anders wordt het alleen maar steeds erger.En de PvdAllochtonen moet onderhand zijn bek eens houden;ze zijn al genoeg tegemoet gekomen,maar voor die rovers is het nooit genoeg.Nog maar een klein partijtje,maar wel met een hele grote bek:typisch Samsom!

   Like

 8. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  8 mei 2014 om 16:20 ——– Bij het woord postcodeloterij gaan mijn haren toch al overeind staan

  Daar heb ik ook ontzettend last van, gauw naar een andere zender..
  Nooit heb ik ergens aan mee gedaan, al die goede doelen kunnen me gestolen worden, en die goede doelen smoelen en dat geslijm erom heen, brrrrr, kijk ook niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s