PVV-vragen over verkapt stemadvies gemeente Sittard-Geleen

PVV anders

Vragen van de leden Bosma en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over verkapt stemadvies van de gemeente Sittard-Geleen:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Sittard stuurt inwoners pro-EU-brief'(*)?

2.) Deelt u de mening dat het onacceptabel is dat een gemeente het stemgedrag van haar burgers probeert te beïnvloeden door een pro–EU stemadvies rond te sturen? Zo neen, waarom niet?

3.) Bent u bereid de burgemeester van Sittard op het matje te roepen om hem te verplichten een brief naar zijn inwoners te sturen waarin hij afstand neemt van zijn pro-EU stellingname? Zo neen, waarom niet?

4.) Wilt u deze vragen ruimschoots voor 22 mei beantwoorden?

(*) http://nos.nl

Bron:
PVV
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

7 reacties op PVV-vragen over verkapt stemadvies gemeente Sittard-Geleen

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik dacht dat dat verboden was?Mij benieuwen wat voor[slappe]reactie ze krijgen!Goed dat ze de vinger aan de pols houden!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ach gut, dat is dat kruiperige dhimmie burgemeestertje Cox die samen met dhimmie wethoudertje Geenen zo dwepen met de Marokkaanse gemeenschap aldaar. Samen hebben ze achter de ruggen van de eigen bevolking om, even geregeld dat er midden in een woonwijk ruimte werd gecreëerd voor een moskee. Nota bene aangrenzend aan een wijk waar enorm veel Molukkers wonen. Hoe dom kun je zijn. Sinds dat bekend werd is regelmatig motorclub Satadurah aanwezig in hun eigen gemeenschapshuis. En dat laatste hebben de buurtbewoners helemaal niets op tegen. Roep ze maar eens op het matje Geert.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de NEUTRALITEIT, die de RODEN en hun matties de GROENEN en politiek-correcten zeggen te eerbiedigen! HUICHELAARS en LEUGENAARS, dat zijn het!

  Like

 4. Dat krijg je als je Eurofiele/Islamofiele bestuurders kiest!

  Like

 5. Anneke zegt:

  VERKRAMPT stemadvies….ofwel: stemmen kopen/OMKOPING. De reguliere-(partijen) krijgen het steeds benauwder; HUN PLAN is MISLUKT. “Moeilijk te geloven, maar het is dubbel dwars MISLUKT….ten bate uiteindlijk van de (wereld) burgers…Wij lachen het laatst, maar wel het HARDST”. Nu zijn we arm, binnen afzienbare tijd RIJK. Dan is er totaal géén NEP-vrede meer, maar Echte Vrede. Een heel beheerst groeiproces, in het voordeel van Jan met de pet, Henk en Ingrid, fam. Modaal;ect. Stinkende -, zwerende wonden genezen langzaam, maar als de ontstekingsbron is verdwenen dan is er (weer) héél véél kracht.

  Like

  • Anneke zegt:

   “Oei titel verkeerd gelezen, beter lezen Annie”. De hele politiek-kliek is al tijden aan het ‘ronselen’. De burger moet te porren blijven…..

   Like

 6. isidor zegt:

  wat Johannes de Holander zegt is we stof tot nadenken.
  nu snap ik waarom op het nieuws de mensen uit Heerlen en Geleen zeggen dat ze geen problemen hebben met de moter Club Satudarah ,ze willen die kut moskee niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s