UW STOK ACHTER DE DEUR!

Screenshot_33

Nergens in de wereld is de belastingdruk hoger dan in België. Dat is fnuikend voor onze economie en werkgelegenheid. Daarom moeten de loonlasten drastisch naar omlaag. In Vlaanderen beseft bijna iedereen dat, maar in Wallonië is dat niet het geval. Daar wil men enkel de status-quo en de geldstroom uit Vlaanderen in stand houden. Alles zit dus geblokkeerd in dit land. Een zoveelste staatshervorming zal geen soelaas brengen, net zoals het confederalisme of een Belgische ‘economische herstelregering’. Daarom blijft het Vlaams Belang zich – als enige partij – inzetten voor een onafhankelijke Vlaamse staat. Dat is het enige middel om een einde te maken aan de permanente tegenwerking van de Franstalige partijen en om het nodige beleid te voeren dat onze Vlaamse welvaart veiligstelt.

Dit land staat nog altijd aan de Europese top wat het aantal asielzoekers en sociale toeristen betreft en voert een falend terugkeerbeleid. Er is genoeg gedweild met de kraan open. Het Vlaams Belang pleit dus voor een daadwerkelijke immigratiestop, voor een streng aanpassingsbeleid en voor het terugsturen van illegale en criminele vreemdelingen. Er moet een harde aanpak van de criminaliteit komen, met gevangenisstraffen die effectief uitgezeten worden.

Als enige partij in Vlaanderen stelt het Vlaams Belang zich ook kritisch op tegenover de Europese Unie. Er moet een andere vorm van Europese samenwerking komen, gebaseerd op vrije handel. Met onafhankelijke landen, die opnieuw hun eigen grenzen kunnen controleren. Zonder de bemoeizucht, de geldverspilling en het gebrek aan democratie die de EU kenmerken.

Het Vlaams Belang is en blijft de ideeënpartij die consequent de vinger legt op problemen die door de anderen ontkend worden.

Meer dan ooit is er een sterk Vlaams Belang nodig. Kies dus op 25 mei voor het Vlaams Belang, uw stok achter de deur!

Screenshot_34Bron:
www.thunderclap.it
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, EUSSR, Immigratie, Islamisering, migrantengeweld, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op UW STOK ACHTER DE DEUR!

 1. rakkertje zegt:

  Natuurlijk kies ik voor het Vlaams Belang. Al jaren.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Wij kiezen Vlaams Belang!!!!!!!

  Like

 3. john zegt:

  Er is geen andere keuze . Enkel in een onafhankelijk Vlaanderen ligt de toekomst voor onze kinderen. Het land ordelijk opdelen, Een economische unie ipv een politieke en de eigen grenzen controleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s