Van Baalen (VVD66) wordt grof betaald door lobby

Screenshot_13

Hans van Baalen, de Europese lijsttrekker van VVD66, wil geen openheid geven over zijn inkomsten via een stichting die hem betaalt om zich een weg door de vergaderingen van het Europees Parlement heen te snurken“De EU-lijsttrekker voor VVD66 weigert inzage in de boeken van de stichting Vrienden van Hans van Baalen, ook nu die sinds enkele maanden is opgeheven. ‘We hebben geen publicatieplicht,’ zegt Van Baalen.”  Geen nood. Wij weten PRECIES wie de Vrienden van Hans van Baalen (VVD66) zijn. Ten eerste en als belangrijkste is daar Joelia Timoshenkjo, de corrupte Oekraïense Gasprinses die haar kans schoon zag om Kiev terug te veroveren toen het volk de macht overnam. Zij betaalde Hans van Baalen (én Guy Verhofstadt) om de Russen te provoceren op Maidan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Van Baalen (VVD66) wordt grof betaald door lobby

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Duidelijk;alles aan van Baalen gerelateerd stinkt!

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Hans van Baalen is één van de 736 mestkevers die in Straatsburg (en Brussel) in een grote – en zwaar corrupte- berg stront wroeten. Hij, net als al de andere mestkevers, doet zijn best zo groot mogelijke bal drek met zijn achterpootjes weg te slepen. Het is aan te nemen dat de stront op de EP-berg is zeer voedzaam; hij komt niets te kort!.
  Straks op 25 mei gaan wij naar de stembus. Wij mogen de nieuwe mestkevers kiezen die naar de berg stront, in Straatsburg, worden gestuurd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 13.56. uur. Inderdaad een grote berg stront, dat hele rode communistische gedrocht EUSSR! En het is om te janken, vandaag in de papieren: ” de TELEGRAAF”, een grote LOFZANG op deze VETZAK van BAALEN en uiteraard de EU, en tegelijk, net als het pulpblad BILD de PVV AFZEIKEN!

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Vele mensen in Nederland (en landen zoals Denemarken en Finland) hebben schoon genoeg van de Opper Sovjet van Europa. Ze moeten krom liggen om de berg stront te onderhouden; terwijl ze er niets voor terugkrijgen. Kijk maar eens naar het aantal mestkevers die bijvoorbeeld: wij en de Denen mogen sturen. En dat tegenover de zwerm mestkevers uit landen zoals: Duitsland (99), Frankrijk (74), Polen 51), Roemenië (33), Spanje (54), Italië (73)tegenover stakkers zoals wij (26) Zweden (20), Denemarken (13) en Finland (13). Het regime op de strontberg voorschrijft de kleintjes de volgende regel: BEK HOUDEN EN BETALEN!.

  Duitsland heeft via het regime op de Europese Strontberg iets voor elkaar gekregen dat zelfs Hitler niet voor elkaar krijg: Europa opnieuw te bezetten zonder zelfs een schoot af te lossen. Ze hoeven geen Stuka’s en Messerschmidt’s vol parachutisten de lucht in te sturen en ook niet ‘Panzer Voran’ te zingen, terwijl hun tanks rollen over de grenzen van buurlanden. Via iedere stemming in de EP bepalen zij wat er gaande is. Zij zijn weer de bazen van Europa.

  Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  De zuipende en vretende trekzeug is overal en vaak te vinden de laatste tijd ,op een gegeven moment was m’n wc papier zelfs op !

  O.A WNL en Business Class /harry onmens werken graag mee met deze arrogante eikel.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Een verkeerde houding Als wij van de EU af willen, moeten wij juist gaan stemmen; op anti-EU partijen. Partijen die pleiten om minder EU en meer gesloten grenzen. Eurofielen gaan bijna altijd stemmen. Zij denken dat zij er beter van worden. Als wij dat niet doen en de boel op zijn beloop laten, zal het niet lang duren of wij in een scenario van “1984” (boek George Orwell) zouden leven. Denk maar aan mensen zoals de salon-communist Martin Schulz en de geschifte malloten zoals Guy Verhofstadt en Cecillia Malmström. Ook van de Luxemburger Jean Claude Juncker hoeft men niet zo veel te verwachten. Hij zal zich aanpassen bij de dictatoriale rood-groene junta. De EU heeft ons financieel geruïneerd, is nu bezig met de vernietiging van de natiestaat en daarmee met onze soevereiniteit. De EU is op weg om Europa in dictatoriele boeien te slaan. Er worden, onder de regie van de EU, zwermen uit Oost Europa de oude landen binnengeloodst en onze banen worden afgepikt. Om de invloed van de autochtone bevolking te verminderen, laat men tsunami-golven van Islamitisch- en neger vluchtelingen binnen de EU-zone; die wij moeten onderhouden. Nu is de EU bezig met de zaken van Rusland te bemoeien; en daarmee de oorlog dichter bij ons te brengen.

  De EU is gegroeid tot een schadelijke en zelfs vuurgevaarlijke dictatoriale instantie. Wij kunnen er beter vroeg bij zijn. Democratische weg is altijd makkelijker dan het vechten voor vrijheid via fysiek geweld. .

  Like

 6. Thomasson zegt:

  In deze dagen kan men in Haagse kroegen de volgende woorden horen:
  “Ik! Nâh! Ik ga niet stemmûh hoor!. Ben toch niet gek! (geen reclame voor Media Markt). Wat mót ik met dat zooi? Zonder van mijn tééd. De EU kan de tyfus krijgen!”. (Of de kanker!. Het hangt sterk af hoe oud de gast is die dat zegt).

  Een verkeerde houding Als wij van de EU af willen, moeten wij juist op anti-Eu partijen gaan stemmen. Partijen die pleiten om minder EU en meer gesloten grenzen. Eurofielen stemmen bijna altijd. Zij denken dat zij er beter van worden. Als wij dat niet doen en de boel op zijn beloop laten, zal het niet lang duren of wij in de scenario van George Orwell’s “1984” zouden leven. Denk maar aan mensen zoals de salon-communist Martin Schulz en de geschifte malloten: Guy Verhofstadt en Cecillia Malmström. Ook van de Luxemburger, Jean Claude Juncker, hoeft men niet veel te verwachten. Hij zal zich aanpassen aan de dictatoriale rood-groene junta. De EU heeft ons financieel geruïneerd. Het is nu bezig met de vernietiging van de natiestaat en onze soevereiniteit. De EU is op weg om Europa in dictatoriale boeien aan te slaan. Er worden, onder de regie van de EU, zwermen Oost Europeanen de oude landen binnengeloodst en onze banen worden afgepikt. Om de invloed van de autochtone bevolking te verminderen, laat men – op bevel van de EU – tsunami-golven van islamitisch- en negervluchtelingen binnen de EU-zone. Zooi die wij moeten onderhouden. Nu is de EU er druk bezig met de zaken van Rusland te bemoeien. Daarmee komt een toekomstige oorlog dichterbij.

  De EU is gegroeid tot een schadelijke en zelfs vuurgevaarlijke dictatoriale instantie. Wij kunnen beter er vroeg bij zijn. Zaken oplossen op Democratische wijzen is altijd makkelijker dan het vechten voor vrijheid via fysiek geweld.

  Like

 7. L'esprit de Lois zegt:

  Op die foto ziet hij er uit als een kobold of trol. Van mij mag het.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat is ie ook. Whaaaahahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s