VIDEO: Britse radicale islamiet Abu Waleed: “Moslims moeten christenen vernederen om te zorgen dat ze zich bekeren tot de islam.”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Britse radicale islamiet Abu Waleed: “Moslims moeten christenen vernederen om te zorgen dat ze zich bekeren tot de islam.”

 1. paulzwueste zegt:

  Gewoon afschieten!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Te goed voor hem! Ophangen, zodat-ie nog een moment spàrtelt!

   Like

   • Driek zegt:

    Ze worden steeds brutaler, en zo’n kreet dat moslims christenen moeten vernederen, was tot voor een paar jaar terug, nog volkomen ondenkbaar. Dat tuig gaat hoe langer hoe meer de dienst uitmaken, en wij laten het toe. En we kunnen die klootzak nu wel een verschrikkelijke dood wensen, maar ze lachen ons gewoon uit, want we kunnen helemaal niks doen. Alleen hoop ik maar dat de PVV straks heel veel stemmen krijgt, en zo niet, dan zijn we reddeloos verloren.

    Like

  • Willie zegt:

   Paul , welke europese broekschijters zouden dit durven ?? Ze doen nog niks als hun dochters of vrouwen verkracht worden door deze ” inbreds”

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 20.31. uur, op 8/5. En zo denken deze mossels allemaal, Paul. Ze hebben niets, maar helemaal niets op met democratie en mensenrechten! De islam is en blijft een rigide, vreselijke ideologie.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Aanvulling van mijn reactie, op 08.05. uur. En dit volk, wordt volledig gesteund door: PvdA,VVD,D66,CDA,GL,CU,SP!

    Like

 2. Peter Buitelaar zegt:

  Hoe kan een moslim nou een christen vernederen… andersom is niet nodig want daar zorgen ze zelf al voor.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nog zo’n gevaarlijke halvegare, dat ze zo iemand niet meteen het land uitzetten begrijp ik nog steeds niet. Ze vormen toch een gevaar voor de samenleving. Wie had na de tweede wereldoorlog kunnen denken dat het zover zou komen, alleen Winston Churchill waarschijnlijk want hij heeft ervoor gewaarschuwd.

  Like

 4. scooter zegt:

  Droom maar rustig verder idioot

  Like

 5. De Molay zegt:

  Zal zeker wel een volger zijn van Samson met zijn “We moeten ze vernederen….”

  Toch is het altijd weer fijn dat ze het expliciet uitleggen en de ‘schrijvers’ die de islam gemaakt hebben met naam en toenaam vermelden.
  Thanks abu wa-leed (hopelijk meer en meer) voor het kijkje-in-de-keuken wat nou precies de islam is.
  Velen weten het allemaal wel, maar nu het vastgelegd is, kunnen we dit ook weer gebruiken tegen al die gematigden die zich ‘moslim’ noemen.

  Like

 6. isidor zegt:

  ik durf niet te schrijven wat ik met ze ga doen .Maar ik droom er heftig van

  Like

 7. Jean zegt:

  Het is reeds 15 over 12 met die smeerlapperij.

  Like

 8. OphEUffen zegt:

  Gelukkig hebben we, volgens de Nederlandse coordinator terrorismebestrijding, niets te vrezen van de islam. Als dat geen veilig gevoel geeft?

  Like

 9. Cathja zegt:

  Er bestaan ook meer dan genoeg manieren om hém diep te vernederen! Zullen we daar eerst maar eens voor gaan?
  Duivel!

  Like

 10. Marijke zegt:

  Wat heeft die gezopen?

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik minacht die lui uit het diepst van mijn hart!En als ik ze kan pakken,zal ik het niet laten!Smerige inteeltproducten!

  Like

 12. maria zegt:

  Moslims zullen dit natuurlijk in alle toonaarden ontkennen! Want o,o, wat zijn ze ruimdenkend.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Ik denk er niet er aan om Jezus Christus voor Satan te veruilen.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Refereren naar een figuur als Winston Churchill is blijkbaar anders wel verboden in de U.K., zoals onlangs werd bewezen met de aanhouding van Paul Weston, leider van Liberty GB. Daarvoor word je als autochtoon meteen aangehouden wegens racisme en discriminatie, en riskeer je maar eventjes twee jaar cel, maar zulke gevaarlijke moslim “gekken” mogen en kunnen er blijkbaar vrij en ongemoeid hun ronduit discriminerende, haatzaaiende preken blijven houden. Over twee maten en twee gewichten gesproken. En altijd maar blijven volhouden dat de islam een religie als een andere is.
  Stel je eens voor dat Geert Wilders of Filip De Winter dergelijk discours zouden houden, maar dan in de omgekeerde richting ! Wat zou het gevolg zijn, denk je. De vraag stellen, is ze beantwoorden.
  Ons door hun leiders verwaarloosde en onrechtvaardig behandelde Europese volk zal ooit uit legitiem zelfbehoud op de een of andere manier gedwongen worden tot het aan de deur zetten van deze eigen volk- en landverraders, willen zij deze scheve en onhoudbare toestand recht zetten. Ik vrees dat er uiteindelijk geen andere mogelijkheid zal overblijven. Wie niet horen wil, moet immers voelen. Dat was vroeger zo, en is nu niet anders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zulke gevaarlijke moslim “gekken” mogen daar ook openlijk demonstraties houden voor een algeheel alcohol-verbod, invoering van de Sharia en aanverwante sancties dus U kunt wel nagaan, hoe compleet waanzinnig de situatie daar is!
   En Paul Weston is de enige Britse politicus, let wel: de ENIGE, die het kind volledig bij de naam durft te noemen! Op een dag zullen de Britten dat beseffen, maar het is voor die ezelskoppen niet te hopen, dat het dan te laat is.
   Hoe dan ook, aan Weston zal het dan niet gelegen hebben!

   Like

 15. dAn ik zeg FUCK YOU ALL TO HELL ,”FUCK ISLAM “

  Like

 16. Jade zegt:

  En nog steeds wacht ik op de mobilisatie-oproep…
  Dit vullis hoort niet thuis in Europa.

  Like

 17. Jean zegt:

  G.B. is geschrapt als vakantiebestemming.
  Ik heb ‘gezworen’ NOOIT naar een moslimstaat te gaan, noch voor werk noch voor vakantie, op geen enkele wijze wil ik in contact komen met die kanker.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Dit is toegevoegde waarde! Hoort,zeg het voort.

  Like

 19. Yvonne van Cleef zegt:

  Staat nu ook op xandernieuws;verplicht voor joden en christenen;voorhoofd scheren,rode band om de hals rn 2 verschillende schoenen aan;en vooral opzij gaan op de stoep;mossels moeten de ruimte krijgen!Verder is het verplicht als zij je kleren mooi vinden om die uit te trekken en aan hen te geven.En mannen zijn verplicht zo,n mossel bij hun vrouw te laten slapen;zelf mag hij dan op de grond liggen!Mijn reactie was dat er nog geen moslim in mijn bed kwam,hoe dan ook.En dat ik anders eerst weerhaakjes in liet bouwen!Echter:wegens ongewenste reacties is het forum tijdelijk gesloten!!!Vindt je het gek dat er “ongewenste”reacties komen,als een mossel op die manier zijn strot opentrekt!Of moeten we dat ook al pikken?O ja,moet van Brussel!Mensen:UIT de EU,met spoed!

  Like

 20. wouteenhoorn zegt:

  Ik ben dankbaar da

  Like

 21. Cathja zegt:

  Mijn bloed kookt als ik lees wat die arrogante kwal voor taal uitkraamt! Dat zijn nou de gevolgen als je gelooft wat er in die duivelse koran staat! De islam is de kanker van de wereld, en kanker proberen we toch uit te roeien?
  Werk aan de winkel dus! We mogen nu geen tijd meer verloren laten gaan. We laten ons toch niet vernederen en afslachten door satanskinderen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s