WAAROM IS RECHTS “ONFATSOENLIJK”?

Screenshot_27

(Door: Realpredictor)

Deze video van Ivo Opstelten is het typische voorbeeld van ‘goedmenschen’ die een stagnatie in de evolutie hebben gehad en gestrand zijn in de ‘Flower Power tijd’…

Ik citeer hier ook uit een stuk van Dirk-Jan van Baar (DDS):In Nederland is volop ruimte voor onfatsoenlijk rechts“, weliswaar cynisch bedoeld, maar toch met een kern van waarheid:

“Het grote misverstand is dat Nederland nog steeds een fatsoenlijk land is en door een hele kleine minderheid wordt geterroriseerd. Het rechtspopulisme vloekt met het zelfbeeld van het tolerante keurige Nederland. In werkelijkheid is fatsoen een weggehoond Balkenende-woord en vinden steeds meer mensen het tijd voor harde actie, eigenrichting, en een sterke man. Dat is nog lang geen meerderheid, maar dat de PVV in de peilingen en bij echte verkiezingen goed blijft voor twintig tot dertig zetels laat zien dat er in Nederland juist volop ruimte is voor een ‘onfatsoenlijke’ rechtse partij. Wie meer fatsoen wil in de politiek, moet zich eerst weer eens verdiepen in wat correct is en wat niet. Ik stel vast dat ook het nette gematigde Nederland daarvoor te ongeduldig, te slonzig, te prikkelbaar, te kortzichtig, en te boos is geworden.”

De strekking van beide artikelen is het cliché: “Rechts staat gelijk aan onfatsoenlijk” (In feite is dit een zielige transparante poging van links om zijn gezicht te redden!). Want iedereen met een gezond denkvermogen en een goed waarnemingsvermogen weet dat Rechts (onfatsoenlijk of niet) altijd voor de waarheid staat!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op WAAROM IS RECHTS “ONFATSOENLIJK”?

 1. Fred zegt:

  Even op letten: de klankband van beeldopnamen van evenementen van het linkse spectrum (vb toespraken van imam Hussein Obama) is frequent gemanipuleerd om de indruk te wekken dat de spreker continu op een storm van bijval (joelen, krijsen, huilen, janken, …) kan rekenen. Bij het rechtse spectrum is dat, tot hun schade, want dergelijke praktijken sorteren natuurlijk een breed maatschappelijk effect, niet het geval.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met U, Realpredictor. De schijnheiligen der RODE KERK, en in hun kielzog, partijen als de VVD,CDA,D66,GL,CU,SP menen dat zij, het monopolie hebben over wat fatsoen en normen betreft. Hun vileine leugens, worden 24/7 door de volkomen “gelijkgeschakelde pers”, over ons uit gestrooid. O wat zouden deze huichelaars ons graag het internet willen afnemen. Hun satanische plannen worden steeds duidelijker, het zijn de grootste verraders van ons land!

  Like

 3. Rick zegt:

  Inderdaad is NL het land waar een héle kleine minderheid hun wil door de strot van de overgrote meerderheid wringt. Zodra je in NL bij een minderheid behoort; krijg je een voorkeurspositie. Dit heeft zich in de afgelopen 50 jaar kunnen ontwikkelen, omdat (S)links handig inspeelde op eén van de menselijke basis-reflexen namelijk: “Kiezen voor de Underdog”. Zorg dus dat je tot een minderheid behoort of roep er desnoods (nog) eentje in het leven. Positieve discriminatie zal uw deel zijn. De underdog is hier een beschermde diersoort 🙂 Mag je niet over klagen of naar wijzen…

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Juist, die morele vingertjes, alsof ze GOD zelf zijn.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ik ben die terreur inmiddels goed zat !!!

  Like

 6. Republikein zegt:

  We hebben het over fatsoen, toch, Dirk-Jan?

  Like

 7. Jan Van zegt:

  Ben een fervent verdediger geweest van DDS en van Mvd G. in het bijzonder, maar zij BLIJVEN bezig met roddelen en verdraaiingen van de waarheid over GW, De PVV en de PVV stemmers.
  Dus toen ik na een 2e “bannetje” weer terug “mocht” komen, heb ik dat toch maar niet gedaan…, en terecht, want Mvd G. gaat nog steeds los op de PVV, en nu over de “foute” vriendjes van GW.

  Like

  • Igor zegt:

   Bedankt @Realpredictor, ik heb dit mailadres gelijk doorgestuurd naar de fractieleidster van het ouderenverbond(AOV) in Schiedam, die ondanks een geweldige winst bij de laatste verkiezingen(4x zo groot geworden) toch niet door de grootste partij D66 zijn uitgenodigd om in B & W plaats te nemen(ook het geval met Leefbaar Schiedam), neen D66 gaat in zee met de grote verliezers PvdA,VVD, CDA, SP.
   Aan dit gedrag kan je zien dat wij niet alleen landelijk geregeerd worden door een eenheidspartij, maar nu ook gemeentelijk. Zou dit dan toch komen door wijdverbreide fraude?? die men onder de gemeenschappelijke pet wil houden?
   Stelletje gore dieven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s