De laffe EU-politicus

Screenshot_22

(Door: trias politica)

Gisteren heb ik het gehad over de woedende burger, die machteloos moet toezien hoe zijn land wordt ‘uitgekleed’ ten faveure van een Europese politieke droom. Vandaag iets over (het ontbreken van) politieke moed.

Wordt u ook zo moe bij het aanhoren van de oeverloze kletspraatjes van onze Nederlandse europolitici? Of je nu In ’t Veld hoort of Van Baalen, Tang of Esther de Lange, het is van een schier ondraaglijke oppervlakkigheid en zelfingenomenheid. De één (D’66 politica In ’t Veld) denkt, dat de invoering van eurobonds Nederland geld oplevert (I kid you not, ze zegt het echt, luister hier maar, bij minuut 15:30); de ander (PvdA’er Tang) bezweert dat een Europese 5% werkloosheidsnorm even ‘streng’ kan worden opgelegd als de Brusselse begrotingsnorm van 3%, waar momenteel alleen Oostenrijk aan voldoet; en een derde (VVD’er Van Baalen) meent dat hij het Nederlands belang dient door weg te blijven als er in het EP plenair gestemd moet worden. En dan durven dit soort politici ook nog te vragen om ons vertrouwen, het vertrouwen van het volk. Het volk heeft maar voor één soort politicus respect en dat is degene die durft te zeggen waar het op staat, het belang van zijn land dient en daarop actie onderneemt. De actie die nu in het belang van Nederland nodig is, is de euvele moed om te zeggen dat de eenheidsmunt euro is mislukt, dat ons land financieel wordt uitgekleed door Brussel en dat Nederland dus uit de eurozone moet treden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Eurofielen, EUSSR, lafheid, politici. Bookmark de permalink .

7 reacties op De laffe EU-politicus

 1. Tistochwat zegt:

  “voor europarlementariërs de zekerheid van vijf jaar lang een netto maandinkomen van rond de tien mille euro’s plus een riante pensioenvoorziening, wie wil dat niet? Over de exorbitante beloning van de Eurocommissarissen zullen we het maar helemaal niet hebben.”

  Ja, voor zulke prettige voorzieningen lieg je natuurlijk maar al te graag.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Voorspeld wordt dat de opkomst zeer laag zal zijn;boeit me niet,als ALLE Pvv-stemmers maar wel gaan stemmen!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik heb de indruk dat alle politicie en Journalisten aan Autisme leiden.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Tistochwat,

  Zo is het, we moeten ze met de verkiezingen eens goed de oren wassen!!!

  Like

 5. Vederso zegt:

  … en daar kunnen de politici het mee doen.

  Like

 6. Anneke zegt:

  De ‘eenheidsmunt van Europa’ is radicaal een MISLUKKING. Een onbetaalbare lastpost voor de gewone burger. In de loop der decennia zijn wij burgers feitelijk armer en armer geworden. Stapsgewijs werden lonen gestagneerd, uiteindelijk gingen de lonen de afgrond in. Minder en minder en nog minder hadden velen te besteden…..De NWO-gekken streven nu naar de globale eenheidsmunt…Deze zal eveneens FALEN, nog meer burgers zullen de wedloop niet halen. Het gevolg van een ON-LEEF-BARE wereld, waar we allen zijn IN-GE-SME-TEN…….!!!! “Wanhoop vooral enorme BOOSHEID nemen toe, bij velen ‘gewone’ burgers”. Helaas is er een veel te groot aantal mensen, die nog onder totale HYPNOSE verkeren en menen dat ’t allemaal zo erg niet is….!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s