Ze vormen nu de grootste terreurbende op aarde

Screenshot_7

Moslimbroeders van Hamas en Fatah slaan elkaar in een “vreedzame” dialoog de hersens in

(Door Franklin ter Horst)

In 2007 sloegen ze elkaar nog de hersens in, maar op 23 april 2014 hebben de “Bende van Ramallah” en de islamitische doodscultuur Hamas in Gaza een historische verzoeningsovereenkomst getekend. Ze vormen daarmee nu de grootste terreurbende op aarde. Of deze deal ook werkelijk iets te betekenen heeft, is nog even afwachten, want er is namelijk niets “historisch” aan deze overeenkomst. Het gaat al om de vierde in zijn soort sinds 2007. Alle eerdere pogingen liepen tot nu toe op niets uit en verzandden al snel in nieuwe ruzies en onderlinge moordpartijen. Beide partijen zeggen dat de overeenkomst tot doel heeft een einde te maken aan een lange en bloedige rivaliteit, die meer dan zeven jaar geleden ontstond, toen de terreurbeweging Hamas een bloedige coup pleegde en de macht in Gaza overnam van Abu Mazen en trawanten, culminerend in een burgeroorlog. De onderlinge ‘discussie’ liep enigszins uit de hand! Balans: 616 doden, waaronder 400 aanhangers van het corrupte bewind van Abu Mazen. Daarnaast vielen er 1500 gewonden, waarvan vele voor het leven verminkt, en duizenden werden door leden van Hamas uit Gaza verdreven. Wie niet tijdig kon vluchten, werd achter de tralies gegooid en gemarteld. Israël was het enige land dat troepen, helikopters en ambulances stuurde opdat ze niet allemaal zouden worden afgeslacht. Islam tegen de islam.

De moordpartijen van deze destructieve geesten hebben onder de fans van deze bendes geen imagoschade opgeleverd, want in de praktijk blijven ze met deze doodscultuur sympathiseren. De werkelijke reden is natuurlijk niet dat ze ook maar iets om deze terroristen geven, maar wat hen drijft is de haat tegen het Joodse volk en de staat Israël en daardoor sympathiseren ze met deze moorddadige bendes. Het gaat om ordinaire Jodenhaters die de staat Israël het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Het geschreeuw om de vernietiging van Israël is niet van de lucht.Topambtenaren van het PLO-bewind geven consistent uitdrukking aan hun haat tegen de Joodse staat en het Joodse volk en hun ontkenning van het bestaansrecht van Israël via een onophoudelijke stroom van dreigingen met terreur, bloed en geweld. Ook de Islamitische Jihad (PIJ), de op Hamas na belangrijkste terreurgroep in Gaza, heeft te kennen gegeven zich te willen aansluiten bij het eenheidsakkoord. Dit zou nog een verdere radicalisering van het eenheidspact inhouden. Zoals verwacht verwelkomt Brussel de nieuwe samenwerking tussen de verschillende terreurgroepen. Met name Catherine Ashton heeft haar vreugde hierover uitgesproken. En dat terwijl de Europese Unie Hamas als een terroristische organisatie bestempelt. De Obama-regering steunde aanvankelijk de beslissing van Israël om verdere vredesbesprekingen met het PLO-bewind te annuleren, maar ook Washington veranderde al snel van mening.

Volgens Washington kan het mislukken van de vredesbesprekingen met het PLO-bewind tot een internationale boycot en isolement van Israël leiden. Zo waarschuwt Obama’s trekpop John Kerry Israël het risico te lopen als een apartheidstaat te worden aangemerkt als er geen vrede wordt bereikt. En hoewel hij schrok van de buitengewoon heftige reacties op die beschuldiging, en hij zich nu in alle bochten wringt met verklaringen dat hij het niet zo bedoelde, is het kwaad geschied. De anti-Israëlbeweging zal hem zeer dankbaar zijn. Kerry voedt met deze uitspraak de leugen van andere Israël hatende extremisten die Israël beschuldigen een apartheidspolitiek te voeren. In werkelijkheid is Israël een waar paradijs voor allerlei verschillende bevolkingsgroepen. Waarom steekt Kerry nooit een beschuldigende vinger uit richting Saoedi-Arabië, want in dat land is echt sprake van apartheid. En wat te denken van Jordanië, waar het Joden verboden is te wonen. En zo zijn veel voorbeelden.

Het was terreurleider Abu Mazen die nee zei tegen het vredesproces. Niets nieuws onder de zon, want Mazen zegt al jaren nee en toch krijgt Israël de schuld. Op 17 maart was Mazen bij Barack Hussein Obama op bezoek waar hij zijn nee tegen het raamakkoord van Kerry liet horen. Volgens Amerikaanse onderhandelaars zal ‘Palestina een Staat worden, hoe dan ook’ of door geweld, of door eenzijdig gemanoeuvreer. Veel Israëli’s waren woedend en zeiden dat de opmerkingen gevaarlijk dicht bij het vergoelijken kwamen van het PLO-terrorisme. De onderhandelaars, die op voorwaarde van anonimiteit spraken, vertelden aan de toonaangevende Israëlische journalist Nahum Barnea van de krant “Yediot Achronot” dat, in hun beoordeling, Israël in de eerste plaats de schuld heeft voor het mislukken van de vredesonderhandelingen. Precies dat is het beleid van Washington al jaren. Israël de schuld geven van alle mislukte vredesbesprekingen, maar Mazen zat alleen maar aan de onderhandelingstafel om gevangenen vrij te krijgen en verder niets.

Nu de beide terreurgroepen elkaar lijken te hebben gevonden, laten de ‘broeders’ nog eens zien wat ze eigenlijk van plan zijn. Zo herhaalde Hamas-terreurleider Mahmoud Ismail Haniyeh op 29 april dat Hamas nooit het bestaansrecht van Israël zal erkennen en riep op tot een derde intifada.

Screenshot_8

Hamasleider terreurleider Mahmoud Ismail Haniyeh: wij zullen het bestaansrecht van Israël nooit erkennen.

De samenwerking om Israël van de kaart te vegen lijkt het gezamenlijke doel te zijn. “Onze oogst zal jullie hoofden zijn.” In de video zijn figuren te zien verkleed als Israëlische militairen die Gaza benaderen terwijl een tekst in beeld waarschuwt: “You will end up in Hell.” De ‘militairen’ worden vervolgens één voor één in het hoofd geschoten. Volgens Hamas-terreurleider Haniyeh blijft de ontvoering van Israëlische militairen een van de doelen totdat alle gevangenen uit Israëlische gevangenissen bevrijd zijn. Mazen en trawanten en Hamas combineren een religieuze extremistische islamitische ideologie met terrorisme en weigeren het bestaansrecht van Israël te erkennen. Intussen houden ze de wereld de leugen voor dat eenheid met Hamas een onderhandelde overeenkomst met Israël niet uitgesloten hoeft te worden.

Op de officiële staatszender van het PLO-bewind zei Abbas Zaki, topfiguur van Abbas’ factie Al Fatah en lid van het Centraal Comité, op 12 maart 2014: “Deze Israëliërs hebben geen geloof en geen principes. Ze zijn een geavanceerd instrument van de duivel. Ze blijven maar doorzeuren over de Holocaust. Ik geloof dat Allah ze allemaal (voor ons) zal samendrijven zodat we ze kunnen ombrengen.” Op dit filmpje is te zien hoe hysterische moslima’s en opgefokte islamieten bezig zijn om Joodse kinderen samen met hun vaders op de Tempelberg te terroriseren. Ze worden onthaald op een meute razende en schreeuwende moslims die hen uitschelden, bespugen en bedreigen. Er worden zelfs schoenen gegooid naar de kleintjes. Op Israëls meest heilige plaats de Tempelberg nog wel. Wat zou er met die kinderen gebeurd zijn als ze geen bescherming hadden genoten…

Al-Danna, een van de imams van de Al Aqsa moskee, riep tijdens een bezoek aan Italië op tot de totale vernietiging van Israël. Hij riep alle Arabische legers op, inclusief die van Egypte en Jordanië die een vredesverdrag met Israel hebben, om in actie te komen en het land te bevrijden. Tijdens een islamitische conferentie in Milaan zei al-Danna dat Israël spoedig zal verdwijnen. ‘Wij zullen terugkeren naar de zee van Jaffa, het strand van Haifa, naar de palmbomen van Beit Shean en de heuvels van Lod en Ramla’, stelde hij in een uitzending van Al-Jazeera. Hij merkte verder op dat de geestelijken en de moslims bij de Al-Aqsa moskee uitzien naar de legioenen van veroveraars die Israel zullen gaan veroveren.

Screenshot_9

Haatprediker Abbas Zaki

Tawfiq Tirawi, lid van het dagelijks bestuur van Al Fatah (Centraal Comité), de politieke fractie die wordt voorgezeten door Abu Mazen, zei op 2 april 2014: “Wij moeten terugkeren naar de optie van één Palestina van de rivier de Jordaan tot aan de Middellandse Zee.” Eerder op 25 maart 2014 vertelde hij  dat Fatah “niet het geweer heeft neergelegd en niet heeft opgeborgen” en voegde eraan toe dat deelnemen aan de vredesgesprekken slechts “één van de middelen is in de strijd. Maar het geweer is hier en het kan op eender welk ogenblik worden afgevuurd!“ Een zoveelste bewijs dat het doel van het bewind in Ramallah niet de oprichting is van een eigen soevereine staat in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea en in Gaza, maar tegelijk heel Israël van de wereldkaart wil verwijderen.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Genocide, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ze vormen nu de grootste terreurbende op aarde

 1. adsani zegt:

  Het verzonnen volk zijn alleen maar Moslim-Arabieren
  De USA en EU zijn een stelletje idioten om Israel af te vallen en Hamas en PA maar te blijven ondersteune terwijl het een islamitische terreurorganisatie is van het ergste soort

  Like

 2. lucky bee zegt:

  De Hoogste tijd dat de Joden de Zoon accepteerd als de Messias.Dan erkent de Goede herder de Joden als de schapen van zijn kudde.en zal het met al zijn kracht verdedigen.
  Johannes 10,1-21 Gelijkenis van den goeden Herder

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wat mooi dat ze elkaar de (hersens???) schedel in slaan.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘opgeruimd ‘staat netjes.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 17.18. uur. Deden deze satanische creaturen- de moslims en filistijnen (palestijnen)- dat maar 24 uur, elke dag, elk uur. Dan zouden deze creaturen, eindelijk allemaal opgeruimd zijn. O ja, barst vuil wijf Ashton, met je vuile bende EUSSR, en jij KIP KERRY, stik samen met je baas, de haatmuzelman Obama. Amen, ik heb gezegd!

   Like

 4. Daiyu-ninja zegt:

  Waarom hebben terreurleider Mahmoud Ismail Haniyeh en haatprediker Abbas Zaki Westerse kleding aan?

  Een moslim in een pak……….ik vind het niet met en bij elkaar passen.

  Alsof je een hyena een tutu aantrekt.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  De “vredespartners” volgens moslimbroeder Obama en zijn hofnar Kerry.

  Like

 6. kernrob4 zegt:

  Super geschreven. Dank en complimenten. Robert

  Like

 7. Geconcentreerd is gemakkelijker te vernietigen dan verspreid!

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Israel is de gebeten hond,maar stuurde,als enige,wel helicopters en ambulances!Ik begrijp er niks mee van;van mij hadden ze elkaar daar allemaal mogen afslachten!Je gaat je vijand toch niet helpen?

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Mooi stuk.

  Like

 10. De Molay zegt:

  Maak je om Israël maar niet druk. (Al moet ze nog door een diep dal -Josafat)
  Aan welke kant je staat des te meer…..

  Like

 11. Avidia zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  9 mei 2014 om 18:44

  Dat dacht ik ook toen ik het las, maar het Joodse volk is een vreedzaam volk, dat moet de rede zijn.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Dit is cultuur, kan dit geen onderdeel worden op de OS.
  De Romeinen beleefden ook veel plezier aan deze schermutselingen!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Yvonne van Cleef 1844
  Ja daar begrijp ik ook niets van.
  Hoe meer ze elkaar afslachten hoe beter het is.
  Er is toch geen goed garen mee te spinnen.

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Avidia 227
  Dat kan wel zijn ,maar al te goed is buurmans gek.
  Je kan ook te goed zijn en wordt je als eerste je nek om gedraaid.

  Like

 15. Jan zegt:

  Amerikaanse junta houdt al zes maanden besprekingen met Hamas (“We don’t deal with terrorists, only when we do”). Als ‘vredesbesprekingen’ Israël niet kunnen laten verdwijnen, dan moet Hamas het probleem Israël maar oplossen, dat is duidelijk (zeker nu na de vrijlating van terroristen uit Gitmo)

  The U.S. Has Been Speaking To Hamas Through Back Channels For More Than Six Months
  http://www.buzzfeed.com/sheerafrenkel/the-us-has-been-speaking-to-hamas-through-backchannels-for-o

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s