ASSCHER (PVDA) VERKOOPT GEBAKKEN LUCHT

Screenshot_3

(Door: Blondemevrouw)

Verkiezingen komen eraan en regentje Lodewijk Asscher van de PvdA heeft nog een verhaaltje dat goed klinkt, maar absoluut inhoudsloos is; “Stop oneerlijke concurrentie en verdringing”.

Asscher is een groot voorstander van de megalomane Europese Unie, zonder landsgrenzen en met vrij verkeer van goederen en personen. De gevolgen van deze situatie waren op voorhand duidelijk; goedkope werknemers worden geïmporteerd of toegelaten, om te concurreren met de relatief dure Nederlanders om zo de lonen te verlagen.

Het is in ieders belang dat we uitbuiting van werknemers in de Europese Unie bestrijden en eerlijk werk voor een fatsoenlijk loon bevorderen, schrijft Lodewijk Asscher. ‘Er is geen tijd te verliezen.’ Gelijk loon voor gelijk werk in het land waar je aan de slag bent. Dat hoort de gouden regel voor vrij verkeer binnen de Europese Unie te zijn. Of werknemers nou uit Warschau of het Westland komen. 

Gebakken lucht, Asscher. De grenzen zijn juist verdwenen om oneerlijke concurrentie te realiseren voor de hardwerkende burgers met een sterk CAO en een goed salaris. Of wil je hiermee de aanzet geven om alle CAO’s in de EU gelijk te trekken en dus die van Nederlanders te verlagen naar nivellerend EU-niveau?

Screenshot_4

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Persvrijheid, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op ASSCHER (PVDA) VERKOOPT GEBAKKEN LUCHT

 1. bobzelf zegt:

  P.v.d ARMOEDE !!
  terug naar 1930 !!
  terug naar de armoede !!
  en bedelen met de pet in je hand voor een baantjes, dan wel een aalmoes !!
  U wilt niet werken voor een grijpstuiver , ook goed !!
  Dan hebben we eerst de Polen, willen die niet dan de Roemenen, willen die niet dan de
  Bulgaren en willen die niet dan EU’s NIEUWE SLAVENGROEP , UKRAINE , en mocht dat mis gaan omdat Putin iets slimmer is dan brussel denkt, dan komt Turkije erbij , of U nou wilt of niet , en er zijn ook al gesprekken met Albanie ,
  Op naar de totale armoede.

  JEZUS CHRISTUS WAT HOUD IK VAN BRUSSEL EN DE EU !!

  u GAAT TOCH STEMMEN HOOP IK OP 22 MEI ???

  gr.bob

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Wat dacht je hier van: de liefdesverklaring aan het onvolprezen EU-regime.

  http://doemee.iloveeu.nl/ea-action/action?ea.client.id=1778&ea.campaign.id=28204

  ”Onze liefde voor Europa is niet blind. Blind, dat zijn de politici en opiniemakers die Europa zwart maken”.

  Wij zijn dus ‘blind’. De EUSSR is ‘doof’. Het liefst zag die ons ‘stom’.
  Verhef uw stem op 25 mei!

  Geplukt op: http://www.golfbrekers.be

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo:10.42. uur. O, Jesse Klaver, ook een KONTLIKKER van de EUSSR en de BILDERBERGMAFFIA! Dat zegt mij genoeg, Geronimo!

   Like

 3. nieuwenhuis zegt:

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1415934

  EZ zorgt voor banen ???? Nee dus!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  nieuwenhuis,zorgt voor banen ???? ja dus! maar tegen een minimumloon als je werken wil kan je werken helaas daar is niet iedereen mee eens dan ga je maar in een ander beroep voorlopig verder maar onze Asscher heeft van mij diverse mails gehad hoe de flexwerker word behandeld ze vinden het allemaal best hoe een flexwerker word behandeld, je krijgt als flexwerker een loon van 9,85 bruto de eerst 26 weken zelf hier bouwt de man geen pensioen op en als je een bedrijf ongeluk krijgt krijg je geen zieken geld! dit gebeurt maar de baas betaald zo veel geld aan die uitzendbranche dat de uitzendbranche stinken rijk worden over de ruggen van de mens.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Asscher wil graag dat u voor een paar eurootjes per uur u zelf uit de naad werkt;en daar,uiteraard,ook nog belasting over betaald!Geldt voor alle burgers,behalve voor de boven ons geplaatste politici en leden van het koninklijk huis!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Zeer juist BlondeMevrouw,
  Asscher is iemand die een steen door een ruit heeft gegooid en nu wil weten van wie de steen is, wie hem gegooid heeft en waarom. Verkiezingstijd. De PvdA is natuurlijk 100% verantwoordelijk voor de import van Moelanders. En de enige instanties die daar iets aan zou kunnen doen, dat zijn de vakbonden. Maar helaas zijn die eigendom van dezelfde PvdA, dus blijven de grenzen open voor Moelanders, die hier komen werken, voor veel minder, dan wij nodig hebben om van rond te komen. En omdat een Moelander twee andere gastarbeiders waard is, zit de moslim thuis. Met een uitkering. En die stemt dan weer PvdA.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  ik kom er nog op terug als flexwerker bij een bedrijf werkt daar heeft hij geen voordeel mee zoals het de flexwerker werkt 72 weken mag hij tellen zonder dat hij verleng word.
  je gaat begingen als flexwerker bij een bedrijf je verdient de eerste 26 weken 9,85 bruto en je bouwt geen pensioen op in die eerste 26 weken na die 26 weken gaat je loon om hoog naar 11,40 bruto werkt je tot die 72e week en ze verlengen niet je fase A contract dan mag je naar huis ,je bent verplicht om 26 weken thuis te zitten als je weer terug wil keren bij die zelfde baas, dan gaat u weer van Vooren af aan beginnen ook met het loon, nu hangt het er vanaf hoe oud je bent ben je onder 36 jaar dan heeft u recht op 14 weken WW en voor die rest van 12 weken mag u naar de sociale dienst., en dan is de vraag of je terug mag keren naar die werkgever waar je heeft gewerkt, maar ook in die 26 weken van WW en die sociale dienst bouwt je geen rechten op voor later maar het is wel 52 weken wat je mist aan opbouw en zo gaat het iedere keer weer.
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1390480

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Monalisa,
   flexwerk is een schande. Ik kan er over meepraten. En die uitzending van de VARA lijkt wel aardig maar het zijn de vakbonden, die het flexwerk hebben uitgevonden en hebben mogelijk gemaakt. En de VARA is natuurlijk PvdA en FNV tegelijk. Dus men wil wel opzoeken wat het betekent ZZP-er te zijn (en uitzendvee dan??) , maar men wil niet weten wie dat allemaal zo geregeld heeft.
   Het FNV gaat zich nu sterk maken voor scholing door bedrijven van hun ingehuurde uitzendvee. Lol. Krijgen bedrijven eindelijk door dat wanneer je eigen personeel met (vervroegd) pensioen gaat, er niemand gekwalificeerd is om de vacature te vervullen. Want geld voor opleiding en cursus gaat altijd naar vast personeel. En dat is logisch, maar funest voor een gezond bedrijfsleven.
   Dus in plaats van dat de vakbond zich eindelijk gaan opstellen tegen wegwerppersoneel, gaan ze proberen scholing af te dwingen, zodat uiteindelijk alleen het bedrijf profiteert en de werknemer mag blijven werken voor Rutte en het uitzendburo.

   Like

 8. Monalisa zegt:

  za 10 mei 2014, 12:33
  Rutte: Het draait 22 mei om banen

  DEN BOSCH –
  „Alles wat wij in Europa doen moet gericht zijn op meer banen. Dat betekent: inzetten op handel en economische groei. Zo ontstaan banen die we hard nodig hebben.” Dit zei Mark Rutte tijdens de aftrap van de campagne van de VVD in Den Bosch in opmaat naar de Europese verkiezingen van 22 mei.

  Mark Rutte
  Hij wil geen ‘alles-of-niets-Europa’, maar een Europa dat zich richt op zaken waar mensen in Nederland echt wat aan hebben. Rutte noemde ‘Europa geen doel op zich’. Het is een middel om meer banen en welvaart te krijgen door handel en daardoor werk. Daarom is VVD-verkiezingsslogan slogan: Voor Nederland. Voor Banen.
  Intussen moet „Europa zich niet bezighouden met onnodige en onzinnige regelgeving”, aldus Rutte.

  Rutte verkoopt ook gebakken lucht

  Like

 9. treintrien zegt:

  Dit liedje schiet nu ineens door m’n hoofd:

  They’re only putting in a nickel, but they want a dollar song!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  In Mei 22 op de juiste partij kiezen namelijk de PVV.

  Like

 11. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Voor Asscher hoeven er geen verkiezingen te zijn.
  Hij praat altijd als een kip zonder kop.
  Maar dit brevet van onvermogen verdient het hele kabinet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s