PVV WIL OPHELDERING OVER KOMST ERITREES VOETBALELFTAL

PVV groot

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over de komst van het Eritrees voetbalelftal naar Nederland(*):

1.) Is het waar dat het (voormalige) nationale voetbalelftal van Eritrea sinds kort in Nederland verblijft en hier asiel heeft aangevraagd? Zo ja:

2.) Wat is de stand van zaken rond deze aanvragen?

3.) Deelt u de mening dat deze aanvragen (op grond van de Dublin verordening) moeten worden afgewezen, aangezien de betreffende vreemdelingen (veilig) in Roemenië verbleven voordat ze naar Nederland kwamen? Zo neen, waarom niet?

4.) Heeft Nederland een actieve rol gespeeld in het hier naartoe halen van deze vreemdelingen? Zo ja, kunt u deze (gelet op bovenstaande vraag) zeer domme actie uitleggen?

5.) Wat doet u om de explosief toegenomen instroom van asielzoekers uit Eritrea in te dammen?

(*) http://www.volkskrant.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV WIL OPHELDERING OVER KOMST ERITREES VOETBALELFTAL

 1. Monalisa zegt:

  kom maar binnen, kom maar binnen zij de wafel vrouw.en u weet de rest.

  Like

 2. danny zegt:

  ik vraag me af wat doen die luitjes hier? Let me raden profiteren van het ultralinkse asiel beleid. Die krijg je er met geen 1000 paarden meer uit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Danny: 14.18. uur. Neen Danny, dat klopt! De HELE ZIELIGHEIDSINDUSTRIE- meestal bemensd met PvdA en CDA figuren- zal daar wel voor zorgen. De verraders in Den Haag, laten wat hun betreft, de “HELE WERELD BINNEN”, hebben we elk een staanplaats! NEDERLAND= ABSURDISTAN!

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  De PVV stelt altijd schitterende kritische vragen over allerlei onderwerpen maar ik kan de antwoorden daarop nooit ergens vinden. Of worden die vragen nooit beantwoord?

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Er lopen er hier al veel,maar deze kwamen ze nog tekort!Ik vind het sowieso bezopen dat ze een aantal landen vanaf hun thuisbasis asiel mogen aanvragen!

  Like

 5. PICA2904 zegt:

  Eens voorstellen om een azielzoekerscentrum in het centrum van Wassenaar neer te poten! Eens zien hoe sociaalvoelend en ruimhartig de wassenaren zullen zijn! Ceterum censeo meccam esse delendam.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Goed idee!Ze halen ze nota bene zelf hierheen!Alsof er al niet genoeg op eigen houtje komen!Als ze ze zo graag hier willen hebben,plukken ze er ook maar eens zelf de [zure!]vruchten van!

   Like

 6. Cathja zegt:

  Het is heel eenvoudig: de welvaart in ons land is vele malen groter dan in Roemenië, en je krijgt hier alles wat je hartje begeert. Toen ze eenmaal binnen de Europese grenzen waren, en er geen enkele belemmering was om door te reizen naar Luilekkerland Nederland, hebben ze hun al lang geleden gesmede plannen uitgevoerd. Ze kwamen er echt niet pas in Roemenië achter hoor, dat je beter in Nederland kunt zitten. Ze hebben alles met voorbedachte rade gedaan. En die smoesjes dat ze hier willen integreren etc., die hebben we wel vaker gehoord.
  Deze mensen horen niet in Nederland thuis, dus terug naar Roemenië, want dat was het eerste land binnen Europa waar ze zijn neergestreken.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Je ziet enkele muizen in je tuin, en als je geen actie er tegen onderneemt zitten er binnen een half jaar honderden. Zo werkt dat ook met gelukszoekers. Ze komen met bijvoorbeeld zijn vijven, en via zegt het voort zegt het voort, bewerkstelligen ze dat er binnen een half jaar er vanuit die eerste groep er al honderden in Nederland aanwezig zijn. Lekker makkelijk, want de illegaliteit is ook al niet meer strafbaar. Nederland is als een mierenlokdoos die heel zwart Afrika naar zich toe lokt. Nederland, het land van melk en honing, Cruijfie en gekke Henkie. En dat eerste en laatste is nu overal in de derde wereld bekend !

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Eritrea is moslim land en heeft heel erg lang tegen Ethiopie geknokt ze zijn nog steeds Christenen.Die Ethiopiers.

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Lucky bee
  Nou dan ruilen ze die voor moslims al die christenen daar een moslim voor een christen goede ruil dan toch

  Like

 10. Monalisa zegt:

  ‘Wilders heeft buik vol van Bosma’
  Geplaatst door Michael van der Galien op 10 mei, 2014 – 13:59

  Het NRC Handelsblad komt met brekend nieuws over de PVV.

  De Volkskrant en met name het NRC Handelsblad schijnen er bijzonder veel genoegen in te nemen om de PVV niet alleen te bekritiseren, maar ook nog eens neer te zetten als een onbestuurbare partij (terwijl die ironisch genoeg tegelijkertijd met strakke hand wordt geleid). In de afgelopen weken en maanden hebben we daar bijzonder veel over voorbij zien komen, soms wat opgeklopt, soms geheel terecht (en fascinerend).

  Vandaag komt de NRC met wéér zo’n artikel. Dit keer is het onderwerp: de werkrelatie tussen Geert Wilders en Martin Bosma, fractie-ideoloog en al jaren één van Wilders’ belangrijkste vertrouwelingen.

  Journalist Tom-Jan Meeus schrijft:

  Opnieuw hoor je onheilspellende berichten, nu weer over de weerzin die Wilders zou hebben voor Martin Bosma, zijn fractiesecretaris en tekstschrijver.

  Niet alleen vindt de partijleider Bosma aartslui, Wilders is volgens verscheidene bronnen ook van opvatting dat Bosma in feite niet te vertrouwen is.

  Blijkbaar, aldus Meeus, ging het vorig jaar al mis. Toen eiste Wilders namelijk in de fractie dat “de PVV een SP-voorstel steunde om wachtgeld voor politici te korten.” Een significant deel van zijn partij voelde daar jammer genoeg niets voor: “Oud-PVV-poliici kunnen zelden een baan vinden, dus uitgerekend hun partij heeft volgens Bosma belang bij fatsoenlijk wachtgeld.” Hij werd daarin gesteund door flink wat partijgenoten.

  Helaas was Wilders daar volgens Meeus minder blij mee. Die beschuldigde zijn collega’s er namelijk van dat ze zakkenvullers en opportunisten waren. En daar zou geen plaats voor zijn bij de PVV. De discussie liep daarna uit de hand. Hoewel de heren het daarna zouden hebben bijgelegd was er, aldus Meeus, “in de wereld van Wilders geen twijfel meer dat Bosma voor de partijleider heeft afgedaan. De enige die dit misschien nog niet door heeft, zeiden ze, is Bosma zelf.”

  Enkele opmerkingen over dit soort berichtgeving: het is duidelijk dat de NRC de aanval vol heeft ingezet op de PVV. Dat levert af en toe interessant leesvoer op, zoals nu, maar doorgaans is de politieke impact ervan verder nihil. Zie hoe goed Wilders en co. het blijven doen in de peilingen. Waarom de NRC daar mee doorgaat is mij dan ook een raadsel, maar dat geheel terzijde. Het punt is: de NRC heeft duidelijk een bepaald doel.

  Dat gezegd hebbende staat Tom-Jan Meeus wat Nederland betreft wel bekend als een goede onderzoeksjournalist. Het verhaal zou dus terderge kunnen kloppen. Dat betekent niet dat de PVV organisatorisch in elkaar gaat storten de komende maand, maar wel dat er op termijn serieuze problemen zullen komen. Bosma is namelijk een belangrijk figuur in de partij… en met alleen maar ja-knikkers red je het ook niet in de politiek. Zeker niet als je ooit in moeilijke tijden terecht komt.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Het goede nieuws vandaag
  PvdA zakt verder weg in peiling op naar 0 zetels

  De PvdA zakt in de peilingen nog verder weg. De partij van Samsom en Spekman houdt in het nieuwste onderzoek van Maurice de Hond nog maar 10 zetels over.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, wat mij betreft wordt die hele PvdA opgeheven! Wat een misselijkmakend stuk stond er vanmorgen in De Telegraaf, over wie ‘de vrienden van de PVV zijn’! Ze weten van ellende niet meer wat ze nog kunnen doen om de PVV/Wilders schade toe te brengen! Gelukkig reageerden de mensen over het algemeen anti PvdA, wat wil zeggen dat de meesten het een misselijke zet vonden van de PvdA. Laten ze maar eens de hand in eigen boezem steken.
   Smerige lui!

   Like

 12. alidas1 zegt:

  Het hindert me allemaal niks wat ze schrijven ik blijf toch PVV stemmen .
  Heb net mijn stem weer uitgebracht op de wekelijkse peiling

  Like

 13. sam zegt:

  zullen wel allemaal homo’s zijn, geen enkel probleem om aan een verblijfsvergunning te geraken. En voor de rest alles gratis te krijgen. Wij zullen wel gaan werken en afdragen en “zij” zullen de maatschappij nog verder naar de verdoemenis helpen
  Nieuwe modewoord in Europa “Ik ben Homo en wordt vervolgd”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s