De antisemitische vrienden van de PvdA

Screenshot_26

De Europese samenwerking van de PVV met de uit de as van de SS geboren Oostenrijkse FPÖ, deed menig gebouw van dagblad en partij op zijn Gronings beven. Maar het selectieve oog van de almachtige wakers over de wederopstanding van het nationaalsocialisme hebben hun werk echter niet goed en zeer eenzijdig gedaan. Waar het waken tegen het vermeende nationaalsocialisme vooral bedoeld is om de slachtoffers tegen die ideologie te beschermen, blijken die slachtoffers ironisch genoeg niet beschermd te worden als moslims de risicoveroorzakers zijn. Misschien dat de PvdA’ers, die als laatste strohalm vanwege de te verwachten historische verkiezingsnederlaag bij de aanstaande Europese parlementsverkiezingen een anti-Wilderssite geopend hebben, even willen meelezen.

Het blijkt namelijk dat het antisemitisme onder Oostenrijkse moslims minarethoog boven die van de FPÖ uittorent: In Oostenrijk vond 79% van de moslims dat Joden niet zijn te vertrouwen (bij christenen 9%) en 69% keerde zich tegen homoseksualiteit (bij christenen 13%).

Dus niet alleen antisemitisme, maar ook homohaat blijkt onder de Oostenrijkse moslims het niveau te bereiken waar de besnorde Oostenrijker Adolf Hitler voor in zijn handen gewreven zou hebben indien die het resultaat van het onderzoek onder ogen gekregen had.

Lees verder>>>
(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, nazisme, nieuw fascisme, PvdA. Bookmark de permalink .

33 reacties op De antisemitische vrienden van de PvdA

 1. Monalisa zegt:

  jowitteroos goed verwoord ik zet en nog een filmpje bij.

  Like

 2. Arme PvdA! Een kat in nood maakt rare sprongen….

  Like

 3. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Even lezen LINKSE broeders.

  Like

 4. janfreak zegt:

  Frans Timmermans zou dan wel bovenaan mogen prijken op die site. Die man verdenk ik ervan een antisemiet pur sang te zijn.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ah, prima, hoor je het ook weer eens van een ander!
  Ik kende deze site nog niet, maar het slaat de spijker op de kop. (Wat wij intussen overigens ook al wisten.)
  Bedankt voor het aanreiken, jowitteroos!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het is de reine waarheid. Bedankt Jowitteroos!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Jorg Heider de Nazi is toch allang uit de FPO uitgestapt worden?

  Like

 8. Harry zegt:

  Het is toch van de zotte , dat de pvda die niet anders doet dan moslims knuffelen die op hun beurt alle Joden uit zullen roeien zodra ze de kans krijgen , daarnaast nogal wat antisemieten IN DIENST HEBBEN , zoals Frans Timmermans , die iedere keer een vijandige houding aannemen ten opzichte van Israel en dat land zelfs economisch proberen te benadelen , dat DIE nou juist de PVV aan moeten vallen omdat Marine le Pen contacten heeft met enkele mensen met mogelijk antisemitische sympathieën !

  Ik heb onder mijn kennissen ook lui die nogal niet pro-Joods zijn , om het maar voorzichtig uit te drukken . Zolang ze het niet te dol maken kan ik daar nog mee leven . Zo gaat dat toch ?
  Een beetje tolerantie kan geen kwaad .

  Een geliefde uitspraak van de politici is : “over je eigen schaduw heenstappen” , nou pvda probeer dat dan zelf eens .
  Als dat niet lukt en jullie breken je nek , zal ik er niet om rouwen .
  In EEN generatie hebben jullie ons hele land onleefbaar laten worden .
  En waarvoor ? Voor de stemmen , waar er steeds minder van overblijven .
  Het hele land naar de verdommenis , voor uiteindelijk een luizige tien stemmen in de peiling ?
  We zitten met een bijna failliet land , barstensvol criminaliteit dankzij de instroom , velen durven s ‘avonds de straat niet meer op , hoe moet dat verder ?
  Moeten wij straks over onze schaduw én over de lijken stappen , meneer Samsom ?

  OH , U GAAT HET BETER UITLEGGEN ?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik meen dat U ,t was die de tip gaf over de uitzending van Fatima Hallalsema op de NL-tv. Hebben het opgezocht en allebei hier na demaaltijd ernaar zitten kijken. Wat zal ik zeggen. 1st-ens bedankt voor de tip. Was voor ons nu heel verhelderend wat voor iemand die Femke is. Hoe is ,t mogelijk dat iemand die uit ZO,N progressief/alternatief vooruitstrevend gezin komt, ,t hele muslim-gebeuren nog een goed hart toedraagt en kan verdedigen.
   Hoe ze dat zat te vertellen over haar opvoeding in de jaren ,70 en de dingen die haar ouders deden, bepaald geen dingen die toen gemeengoed waren.
   Het was OOK heel doorzichtig de keuze van de “öntsluierde” zus en de nog ingezwachtelde praktiserende moslima. Het ligt er toch dik bovenop dat zoiets OPZET is. Die moeder komt duidelijk ook uit de “soft”-sector. Het contrast met de opnamen uit A,dam Oost en waar zij vandaan komt, Enschede. Ik bedoel met dat restaurant. Bij de opnamen in A,dam passeerde ze vlakbij de plek waar Theo van Gogh is vermoord. Werd niet over gerept, alleen beelden van hem waren te zien. Volgende week opnamen in een oosters land waar ze vrouw(en) gaat interviewen. Het zal toch niet Israel zijn??? wonen ook moslims.
   ZULKE UITZENDINGEN OP DE NL-SE TV RICHTEN HEEL…..VEEL KWAAD AAN. Ik kan het niet uitleggen, ben maar een gepensioneerde technicus geen socio/gogomoloog of andere loog.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijn beste Delamontagne, ik heb die uitzending vanavond ook gezien. Dat wil zeggen, goeddeels, want ik viel er zo’n 10 minuten te laat in.
    Het zegt inderdaad wel veel over Femke. Het laat zien, hoe gemakkelijk zo’n vrouw over alles denkt en hoe gemakkelijk zij praten heeft omdat het voor hààr metterdaad altijd allemaal relatief eenvoudig geweest is.
    Als je, zoals zij, bent opgegroeid in de jaren ’70 in een relatief liberaal nest waar haar de ruimte werd gelaten om te experimenteren (spijbelen, blowen) dan denk je al gauw dat het allemaal vanzelfsprekend is en dat het nergens voor nodig is om in de rats te zitten voor je vrijheid, want: Dat gaat toch allemaal vanzelf? Veiligheidshalve heeft zij het wel zó ingericht, dat zij als voornaamste gesprekspartner een moslima (dat wèl) had, die eigener beweging voor de hoofddoek koos en hem vervolgens eigener beweging ook weer af deed. -Zoiets is altijd handig, want dan kun je jezelf inbeelden, dat het al-le-maal eigen keuze is. Het nog altijd ingezwachtelde zusje wordt al veel minder belicht. Enfin, óók eigen keuze, natuurlijk. nietwaar? Ik zeg U: Als Mw. Halsema haar jeugd had gesleten onder omstandigheden, met achtergronden die meer op de mijne geleken hadden, met ouders die híngen aan het katholicisme, en die de overbezorgdheid zo ongeveer hadden uitgevonden, zou ze minder lichtvaardig hebben gedacht over zaken als vrijheid en zelfbeschikking en beter beseft hebben dat die je niet altijd komen aanwaaien, dat je daar af en toe voor op de bres moet gaan! Dat is nu juist, wat veel van die linksen mankeert: Ze kunnen zich niet voorstellen, dat ze de vrijheid die ZIJ altijd gekend hebben, er wel eens niet meer kan zijn. Ze geloven in alle ernst, dat niemand ze die afneemt, óók zoiets als de Islam niet. Dat loopt allemaal los, dènken ze. Als je maar open en ruimhartig naar elkaar toe bent…..Mijn God, wat is dat mens naief! En verwend met ruimte, dàt ook……
    Nou ja, prima om het gezien te hebben: Je vermoedde al het één en ander, maar nu weet je het althans zeker.
    Eén ding is zo helder als glas: Wie links is en/of een goedmens lijdt in ieder geval aan een gróót gebrek aan levenservaring. Als dat hiaat er niet was, zou hij zeker anders kikken!

    Like

   • Monalisa zegt:

    delamontagne aan wie vraag u dat @ Monalisa

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @delamontagne: 21.37. uur, op 11/5. Ook ik heb naar de uitzending verwezen, op STAATSZENDER NED.2. Ik heb bewust zelf NIET gekeken, om mijn bloeddruk niet te hoog te laten oplopen!

    Like

 9. Jan zegt:

  Ik mis Castro van Cuba en de Sandinisten
  The Infamous Firing Squad: http://www.therealcuba.com/page5.htm
  Ik mis de Sandinisten:
  The Sandinistas is an anomaly among terrorist organizations. The group began as a terrorist guerrilla organization devoted to Marxist-Leninist beliefs. Partly because of its adherence to communist ideology, the Sandinistas received assistance from its Western Hemisphere neighbor, Cuba. In addition, Costa Rica and the terrorist organization, the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP), were supportive of the Sandinistas.
  http://www.start.umd.edu/tops/terrorist_organization_profile.asp?id=249

  According to the Nicaraguan Commission of Jurists, the Sandinistas carried out over 8,000 political executions within three years of the revolution. The number of “anti-revolutionary” Nicaraguans who had “disappeared” in Sanadinista hands or had died “trying to escape” were numbered in the thousands. By 1983, the number of political prisoners in the Sandinistas’ ruthless tyranny were estimated at 20,000. Torture was institutionalized.
  http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/weatherman-terrorist-bill-ayers-tell-bill-de-blasio-to-be-proud-of-supporting-marxist-terrorists-1/

  Ik mis de steun aan Frelimo, SWAPO, UNITA, MPLA (Popular Movement for the Liberation of Angola) enz enz. De lijst van terreurorganisaties is wereldwijd waaraan de fascisten van de PvdA haar steun geeft en gaf. Toen het bewind op zijn zetel zat en moordde hoorde je de fascisten niet meer.

  Like

 10. fleckie zegt:

  …..’SCHOOLOPDRACHT…UIT NIW 9 mei 2014.
  Een schooldistrict in Californie heeft voor grote consternatie gezorgd door een wel zeer opmerkelijke opdracht uit te schrijven voor alle leerlingen van groep 8.Ongeveer tweeduizend schoolkinderen in de Rialto United School District,vlak bij Los ANGELES moesten een essay schrijven over de vraag of zij geloofden dat ‘de Holocaust een werkelijke gebeurtenis was’,of dat het’slechts een politieke intrige was,bedacht om meer invloed op het publieke domein te krijgen’.Leerlingen moesten gebruik maken van zowel officiele bronnen als teksten van beruchte Holocaustontkenners.Amerikaans-Joodse groeperingen hebben woedend gereageerd.Volgens sommige lokale media heeft het schooldistrict ook doodsbedreigingen ontvangen.In een verklaring op hun website laat het district weten absoluut niemand te willen beledigen en ‘alleen het kritisch vermogen van de kinderen te willen stimuleren’.Wel zou inmiddels de opdracht zelf op instigmatie van het schoolbestuur zijn aangepast.#####

  Like

 11. fleckie zegt:

  p.s.men heeft jammer genoeg in dat district vergeten erbij te vermelden HOEVEEL NAZI’S de USA-zelf heeft geholpen met vluchten, en naar de USA heeft GEHAALD.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  11 mei 2014 om 22:58
  /./././././.
  Helemaal mee eens zoals U ,t BETER uitlegt. Dat zij (Femke) zo,n vrijzinnige (of is ,t “vrijgevochte-“) achtergrond had, wist ik niet. Maar verklaart een hoop hoe ze deze zaken bekijkt. We kijken volgende week weer, als ze moslima,s in een Oosters land gaat interviewen. Ben benieuwd.
  Verder vond ik het interressant om die omgeving in A,dam Oost op T.V. te zien. Ben er jaren en jaren niet geweest. Aan de mensen die langskwamen te zien, is er veel verandert.
  Monalisa zegt:
  11 mei 2014 om 23:57
  EN
  Tom Hendrix zegt:
  12 mei 2014 om 08:21
  SORRY voor de vergissing, moet dan Meneer Hendriks zijn geweest, die me erop wees. Ik onthoud ook niet alles meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s