De kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie…

Screenshot_19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie…

 1. Monalisa zegt:

  alle drie zijn fascisten.

  Like

 2. HansFire zegt:

  SCHULZ ist einfach ein sehr große IDIOT, er ist ein Anführer von 5e Kolonne für die das LINKER GESINDEL. Er hat ein FARCE von eine GESTAPO KOPF, (wiederlich)

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Schiet ze alle drie af;wij willen niet geislamiceerd worden.

  Like

 4. Jan zegt:

  Juncker: “decisions should be made in secret”

  Goh, net hoorde ik Van Rompuy in Buitenhof zeggen dat het EP een democratische instantie is.

  Like

 5. Danny zegt:

  Mag ik ff kotsen!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Even iets anders het buitenhof vandaag zij van Rompuy.
  zo 11 mei 2014, 13:28
  Van Rompuy: Stem voor het Europese project

  Kies tijdens de Europese verkiezingen op een partij die voor het Europese project is. Dat stemadvies gaf Europees president Herman Van Rompuy zondag in televisieprogramma Buitenhof. Van Rompuy richtte zich daarbij specifiek tot kiezers die twijfelen, niet die hebben uitgemaakt niets te zien in de Europese Unie. De unie heeft vrede en welvaart gebracht.

  en er onder staat dit
  Amerikaanse huurlingen actief in Oekraïne’
  BERLIJN –
  Honderden goed uitgeruste Amerikaanse beveiligers zijn aan Oekraïense zijde actief in de strijd tegen pro-Russische separatisten. Volgens de Duitse zondagskrant Bild am Sonntag gaat het om 400 specialisten van de firma Academi, vroeger bekend onder de naam Blackwater.

  Dus als het aan amerika ligt zitten we straks in WO no 3 waar wij niet om vragen dus mensen weet waar u op 22 mei stem niet op de kliek die de EU verder wil promoten en oorlog willen. denk na.

  Like

  • Monalisa zegt:

   een citaat Beste Europeanen, laten we verstandig zijn en ons niet door die Amerikanen laten gebruiken. Willen we hier niet bij betrokken raken zorg dan dat we z.s.m. uit die EU kunnen. Het is een gevaar voor onze samenleving. We creëren al een niet sociale samenleving met al die voormalig oosterlingen. Dus mensen stem massaal op de PVV.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 14.15. uur en 14.18. uur. De Nazi’s zitten overal. Hun puppet in het “Witte Huis”, de moslim Obama, en de NAZI fascisten in het rode bolwerk in Brussel! De hele EU is een verdoemde en demonische macht!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dank Tom.

    Like

 7. Jean zegt:

  Rotzooi van de bovenste plank.
  Dergelijke lafaards moeten voor een volkstribunaal gesleept worden en opgesloten worden voor de rest van hun leven want verraad van eigen volk is een van de zwaarste misdaden samen met moorden en verkrachten de liefhebberij van moslims.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Toen ik die foto zag dacht ik eerst dat het om “the most wanted” van de FBI ging.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Toch goed gezien aqarius4422. Wanted, dead or alive ! Zet ze maar levenslang vast. Net als destijds de Drie van Breda. Maar laat ze niet als de voornoemden voortijdig vrij.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    En die lijst kunnen we zonder moeite nog een heel eind aanvullen;Balkenende,Samsom,Spekman,Pechtold,enz,enz,enz.!Inclusief de Bilderbergbabe en haar -kliek!

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa: 15.37. uur. Graag gedaan! We vechten voor de goede zaken.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik kies PVV en niemand anders, uit de EU, uit die smerige bende vooral die Verhofstad, een duivel in eigen persoon, zowel uiterlijk als innerlijk, te eng om te aanschouwen, te gruwelijk om aan te zien, en wat er uit zijn mond komt, zijn mond is ook niet om aan te zien, kippenvel all over the place, brrrrr, het klopt allemaal, zoals je er uit ziet de woorden je spreekt!!!! Laat dat door je doordringen!!!! Kijk maar eens hoe die engerd Hitler er uit zag, meer woorden heb ik niet nodig, daar gaan we naar toe!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s