Moslims dumpen vuilnis op Tempelberg

Terwijl moslims de Tempelberg als een heilige plek zeggen te beschouwen, deden ze deze bewering voor de zoveelste keer geweld aan.

Een groep Joden die de berg bezocht, zag dat een vuilniswagentje op het punt stond zijn lading te lossen op slechts een paar meter afstand van de Al-Aqsa moskee, de op drie na heiligste plek binnen de islam. Ze belden ogenblikkelijk de politie. In plaats van de chauffeur tegen te houden, begon de politie de Joden te filmen en eiste dat ze zich identificeerden. Tevergeefs riepen de Joden daarna op hun beurt om de identiteit van de vuilnismannen. Ook de politie legitimeerde zich niet.

Terwijl de spanning tussen de politie en de Joden toenam, stonden de Arabieren erbij en keken ernaar. In plaats van de activiteiten van de moslims een halt toe te roepen, begon de politie de Joden van de berg af te werken. Daarbij werden verschillende leden van de joodse groep aangehouden.

Door:
Wringer
Bron: Arutz Sheva

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Moslims dumpen vuilnis op Tempelberg

 1. Laat ze er maar een vuilnisplaats van maken, dat is toch hun gewoonte “The holy Islamic garbage place”

  Like

 2. BertG. zegt:

  We zien het overal in de wereld op elke plek in elk land.
  Steeds een stapje verder in het provoceren van wat geaccepteerd wordt.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het zijn en blijven nu eenmaal klootzakken…..
  Tja, daarmee is alles gezegd wat die Palestijnen betreft.

  Like

 4. janfreak zegt:

  Tuig vindt je nu eenmaal over de hele wereld. Ik heb er trouwens moeite mee dat die hufters Palestijnen genoemd worden, uit welk land komend die dan wel? Ik hoef er geen atlas voor open te slaan om er achter te komen dat Palestina niet eens bestaat. En wat mij betreft komt dat land er ook nooit.

  Like

 5. Jade zegt:

  Wat een stel vieze smeerlappen, tijd voor een nieuwe kruistocht!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  het moet er weer uit-gaan-zien zoals rond +- 1880

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Islam en drek zijn onlosmakelijk van elkaar. Zelfs heilige plaatsen zijn omringd door bergen van vuil. Iedereen die in een Arabische- of islamitische stad wandelt, treft overal afval; inclusief slachtafval zoals geitenkoppen, ingewanden en andere akelige dingen gewoon op straat. De stank is daar niet uit te harden en de hele zooi is omringd door zwermen van miljoenen vliegen. Dus het gooien van vuilnis op de Tempelberg, is voor moslims “A way of Life”. Heilig of niet!. De vuilnis op de Tempel Berg moet voor Europeanen een alarmsignaal geven. De “Rivers of Blood” van de nabije toekomst zullen worden begeleid door Bergen van Vuil: van stinkende open riolen tot afval en viezigheid van alle soorten en maten. Wat de Zwaarden, messen, geweren en bomaanslagen niet zouden doden, zouden de autochtonen ten prooi vallen aan ziektes zoals Cholera, Tyfus en de Pest. Die zouden allemaal terugkomen van weggeweest. Onze multiculturele linksige (en liberale) “Forum” & “Nederland bekend kleur en geur” vrienden zouden het geweldig vinden. Zij zouden vol trots en fles champagne ontkurken en elkaar feliciteren: “EINDELIJK LIJKEN WIJ OP ONZE VRIENDEN VAN DE DERDE WERELD!…IS DAT NIET GEWELDIG?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nu begrijp ik deze anecdote ook beter::/./././././././././
   Een Moslim immigrant gaat naar de dokter omdat hij zich beroerd voelt.
   De dokter onderzoekt hem en zegt :
   “Je moet een week lang in een emmer kakken en pissen, gooi daar
   een dooie vis in en een rottende kool. Doe een handdoek over je hoofd
   en inhaleer de dampen geduurde 3 dagen”.
   De man doet dat en gaat na 3 dagen terug naar die dokter en zegt:
   “”Ik voel me Geweldig!! Wat mankeerde ik?””
   Zegt de dokter:
   “Je had heimwee.”

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hun zogenaamde Heiligheid bestaat letterlijk uit stront, pis en afval!!!!!
   Dàt en kinderen èn agressie èn moord en doodslag èn intimidatie en onderdrukking….
   Dit zijn woorden die elkaar overlappen! Dat is alles wat zij kunnen produceren!

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Palestijnen=Filistijnen, Arabieren, Moslims, maakt niet uit! Overal waar deze creaturen komen, gaat de beschaving compleet naar de kloten!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix
   Palestijnen zijn geen Filistijnen en staan op geen enkele wijze met ze in verband. De Filistijnen van de Bijbel waren een volk met zeer hoge civilisatie en beschikten over hoge technische en culturele vaardigheden van bouwen tot wapensmeden. Zo ver ik weet, hadden ze al ijzeren wagens. Ze waren Europeanen die uit de Griekse eilanden kwamen. En de Palestijnen dan? Dat zijn doodgewoon een stelletje woestijn geitenneukers die niets anders kunnen dan Takbir gillen, dreigementen uiten en zichzelf in de naam van hun bloedgod Allah opblazen. Met andere woorden vergelijking Palestijnen – Filistijnen staan ongeveer gelijk aan die van bijv. Zwitsers met Somaliërs of de stinkers van Boko Haram uit Nigeria.

   Like

   • BertG. zegt:

    “De Filistijnen van de Bijbel waren een volk met zeer hoge civilisatie en beschikten over hoge technische en culturele vaardigheden ”

    Waar komt die uitdrukking dan vandaan, alles gaat naar de filistijnen, alles naar de filistijnen helpen.
    Dat staat toch voor alles afbreken of slopen? Iemand?

    Like

   • BertG. zegt:

    Ben er al achter. En echt vriendelijk waren ze nou ook weer niet.
    De Israëliërs voerden dan ook geregeld oorlogen met de Filistijnen en deze worden in de Bijbel dan ook beschreven als tegenstanders van het Israëlische volk.
    Eén theorie gaat er vanuit dat ‘filistijnen’ door de manier waarop het gebruikt werd in de Bijbel een synoniem is geworden voor ‘ongelovigen.’ De Filistijnen die in de Bijbel beschreven werden hadden immers een ander geloof dan de Israëlieten. De uitdrukking is dan te verklaren doordat ‘ongelovig’ als negatief werd gezien. ‘Naar de filistijnen gaan’ betekent dan dus ‘naar de ongelovigen gaan’.
    http://www.isgeschiedenis.nl/historische-uitdrukkingen/herkomst-van-naar-de-filistijnen-gaan-2/
    En nog meer theorieën waar het vandaan zou kunnen komen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 11.36. uur. Bedankt voor uw correctie, ik zal daar verder rekening mee houden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tom, voor zover ik ’t kan vinden zijn Filistijnen ook altijd gezworen vijanden geweest van de Israëliërs. Dus zover zat je er niet naast.

    Like

 9. Sjaak zegt:

  Vervolging van christenen vandaag het verhaal is doordrongen door rode draden. Een van deze is een frequent verschijnsel, de vervolging van religieuze groepen. Het is dus ideologische en religieuze redenen of uit kale afwijzing en haat. Haat, valse overtuiging en moord op naar tijden van de kruistochten aan beide zijden was aanwezig, dus op zoek naar deze kenmerken vandaag tevergeefs op pagina’s van de Duitsers.
  Op dit punt is om te vragen, wat te zoeken in dit onderwerp in deze dag en leeftijd, behalve in de geschiedenisboeken heeft?
  Recht hier, de hond is begraven en de wereld (hier de eerste wereld landen zijn bedoeld) draaide het uitzicht vanuit dit onderwerp en wil niet zien dagelijks vele duizenden doden, niet aanpakken. Het aantal christenen vermoord jaarlijks bedroegen ten minste 100.000 (http://www.christenverfolgung.org/100000-christen-jaehrlich-getoetet.html en http://www.welt.de/debatte/kommentare/article109334415/Alle-fuenf-Minuten-wird-ein-Christ-getoetet.html). Bijzonder alarmerend cijfers komen uit Noord-Korea, Afrika en het Midden-Oosten: Noord-Korea heeft weinig te doen van de tracking met religieuze gevoelens, maar te verwerpen zodat dat het communisme leert dat religie. Ooit ontkende godsdienst van elke vorm tijdens het communistisch tijdperk. Wereld wordt ervan uitgegaan dat 100 miljoen vervolgde christenen (http://www.welt.de/politik/ausland/article11978166/Christenverfolgung-ist-in-Nordkorea-am-schlimmsten.html).

  In het Midden-Oosten en Afrika heeft dit andere redenen. Hier, spelen religieuze waarde houding een cruciale rol. Bij nader inzien, herkent de lezer een saamhorigheid: Islam. In al deze landen was en de cultuur is grotendeels gevormd door islamitische waarden en geregisseerd. Dus vandaag de strafbaar door dood in Saoedi-Arabië op het bezit van een Bijbel (http://www.welt.de/politik/ausland/article123650893/Wo-der-Besitz-der-Bibel-mit-dem-Tod-bestraft-wird.html).

  Het zal herhaaldelijk ware jaagt georganiseerd, waar Joden en christenen uitgevoerd op de openbare weg worden. Deze niet meer geïsoleerd zijn en worden gehouden in vele video’s en verhalen. Op zoek naar deze incidenten tevergeefs in grotere, Duitse media.
  Zo nu en dan nog steeds incidenten van deze aard te krijgen in onze media. De vervolgingen en moorden in Egypte zijn een recent voorbeeld. Specifiek, kerken in de lucht opgeblazen hier, bijvoorbeeld tijdens de beurs en in brand gestoken. Waarschijnlijk al gemerkt: alles in naam van Allah, omdat dit wordt beschouwd als “de enige ware God”. Zijn fundamentalist, islamitische uitnodigingen op iedereen anders met dit geloof te converteren of weigering om uit te voeren (http://www.krone.at/Welt/Syrische_Rebellen_zwingen_Christen_zum_Islam-Laut_Bericht-Story-375097).

  Vanuit het perspectief van de geïndustrialiseerde landen moeten worden waarvan niet wordt vermoed in veilige wateren zelf.
  Omdat dingen in dit land ooit meer van dergelijke grillige gebeuren en manieren worden genaturaliseerd, in de nabije toekomst als zeer problematisch zou kunnen blijken.
  Via de secularisatie, industrialisatie en diverse andere factoren “Entchristlichen” naar deze landen. Dit moet geen kritiek op de positieve resultaten. Deze redenen kunnen worden onmiddellijk gezegd dat er vervolging van christenen is, hoewel afhankelijk van de motieven en de uitspraken van de daders. Hier is hun toevlucht tot gewelddadige aanvallen, die is steeds aanwezig in de Federale Republiek Joegoslavië. Ook seksuele, mondelinge en schriftelijke sporen dagelijks plaatsvinden en worden niet beschouwd als belangrijk genoeg om te worden vermeld door de grote media. Moet op de gepleisterd van kerken met “Allah Uakbar”- of “Kill the christelijke” – Wees slogans in het Arabisch.

  Dit thema ondanks media onwetendheid is steeds meer populair in Duitsland. De discrepantie tussen de openbare en gepubliceerde opinie wordt steeds groter en duidelijker. Het herhaaldelijk evenementen en demonstraties worden uitgevoerd, die burgers verrast en genereren van aandacht, omdat de meeste nog steeds niet weten welke wreedheden niet te ver weg van hen gebeurd in de 21e eeuw. Sommige mensen denken het vervolging van Christenen tegenwoordig is gevallen of angst mongering, maar zelfs als ze geïsoleerde incidenten waren en dit niettegenstaande bleef, zou zo veel “gevallen” samengevat van de regel op een bepaald punt. Je moet accepteren geen enkel geval waarin mensen van religieuze vijandelijkheden of vreemdelingenhaat zijn gedood. Deze misdaden mogen niet ongestraft blijven. Dus, zoals de islamitische wereld is woedend Mohammed tekenfilms uit Denemarken, waar de onschuldige mensen zijn vermoord, dus de westerse wereld moet nemen, maar ten minste, Christian priesters alleen vanwege hun aansluiting tot het Christendom zonder juridische gevolgen in islamitische landen om gedood te worden. (https://www.youtube.com/watch?v=1nTkSGu9qCI&list=PLhZV6WkSUjJ-LtEnj41vHl4e5lORCvdc9&index=3) Dit nummer is nog steeds relatief laag, maar elke persoon die werd gedood door deze lage motieven, is een persoon teveel. Waarom verslag over onze media en wie is de volgende?

  “De meer vervolging, zullen de meer voor de hand liggende waarheid.”-Leo Nikolajewitsch door John en Christoph Graf Tolstoi (Vertaald door Bing)

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Tsia schijnbaar is vuilnis voor moslims net zo heilig als de Al Aksa moskee?

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Inderdaad, Theresa, daar is zeker veel mee gezegd. maar ik wil daar toch nog wel even op doorgaan.
  De verachting van de islam voor alles-hoe heilg ook in andermans ogen- wat niet islamitisch is, kan niet duidelijker in beeld gebracht worden .Deze gebeurtenis moeten wij beslist in onze gedachten houden, wanneer er uit de hoek van de Arabieren weer eens geblaat wordt hoe belangrijk de ”Bevrijding” van Jeruzalem” toch voor alle moslims is.
  Ja, ja, hier zien wij dat ”belang” treffend in beeld gebracht.En aan deze verwezenlijking van de ”Palestijnse dromen ”zou het Westen verder moeten meewerken??

  De Arabische wereld die een dumpplaats voor haar afval zoekt.En die plaats ligt op een plek die alle Joden ter wereld buitengewoon dierbaar is. Hoe schofferend kan men worden?
  Dat de Israëlis voor dit soort Palestijnse handelingen nooit enige speelruimte hadden moeten bieden spreekt welhaast voorzich.

  Wij moeten dit beeld daarom vasthouden, omdat het namelijk ook griezelig duidelijk maakt wat de razendmakende sympathie die politiek correct zo nadrukkelijk voor de Arabische wereld en de daarbij behorende islam koestert, in diepste wezen inhoudt .
  Deze voorliefde van de doorgedraaide politieke stroming die ons steeds de les wil leren, leidt kort gezegd tot een verregaande de schending van de waardigheid en het bestaansrecht van allen die anders denken en-daarom ook anders willen handelen- dan wat politiek correct hen voorschrijft en dat gegeven zou ieder mens met normbesef en gezond verstand een gruwel zou moeten zijn!
  Politiek correct is totaal onverdraagzaam en dictatoriaa en handelt uit precies dezelfde geestesgesteldheid als de ideologie die zij omknellend koestert.
  Nooit zullen wij ons aan zo’n dictatuur onderwerpen.

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Beschaving en islam zijn omgekeerd evenredig.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Wat waren dat voor politie die de joodse mensen terugstuurde.
  Moslims ook?

  Like

 14. Jan zegt:

  Arabische vodden vallen Joden lastig en proberen psalmboek te stelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s